Enorme Maya Beach (ex. Gouves Maya Resort)

Byliśmy z mężem i 10 miesięcznym dzieckiem. Hotel oceniamy bardzo dobrze, pokoje sprzątane codziennie i bardzo przytulne. Morze było po drugiej stronie ulicy, plaża piaszczysta 200 metrów od hotelu, leżaki płatne 7 euro za komplet. Okolica bardzo spokojna, można spacerować raczej dla osób lubiących ciszę i spokój. Wszystko oceniam na duży plus.

czysto, spokojnie, duże pokoje, każdy ma własne leżaki i stolik z krzesłami przed pokojem, oddzielne wejścia, suszarki na ręczniki, zabawki, rowerki dla dzieci itp

Byliśmy na wycieczce z Netholiday 2.09-9.09. Zacznę od tego, że hotel ma minusy, ale kupując wycieczkę za stosunkowo niską kwotę brałem to pod uwagę i oceniając jakość do ceny jest na duży plus. W poprzednich latach jeździłem na wycieczki w podobnej cenie w dużo niższej jakości. Hotel od lotniska dzieli kilkanaście minut jazdy autobusem. Na miejscu byliśmy około 10 rano. Od razu dostaliśmy pokój (niektórzy musieli czekać na posprzątanie po poprzednich gościach i zostali zakwaterowani około 13:00). Na wycieczce byliśmy z czteroletnim synem więc ostaliśmy pokój 2+1. Pokój mieliśmy na pierwszym pietrze, wchodziło się po schodach tuż za recepcją . Dwa pokoje - wchodzi się bezpośrednio do pokoju z dużym łóżkiem, szafą i balkonem. W drugim pokoju też duże łóżko. Łazienka niewielka, ale wystarczająca. Pokoje na bardzo duży plus. Skromnie, ale gustownie urządzone, a przede wszystkim bardzo czyste. Klimatyzacja działała ok (działa tylko jeśli wszystkie okna są zamknięte- inaczej się nie włączy). Pokoje mieliśmy sprzątane codziennie około 12:00. Wymieniana pościel i ręczniki w każdy dzień. Jedzenie - jest ok, po prostu ok. Bez szału, ale też bez tragedii. Śniadania (od 7:15 do 10:15) to najsłabszy punkt programu. Jajka na twardo, jajecznica z proszku, fasolka, pieczywo, wędlina, nutella, płatki z mlekiem itd. Wybór niezbyt duży. Do picia herbata, kawa (niestety niezbyt dobra), napoje z automatu. Przeciętne i monotonne, ale przy 7 dniach pobytu da się wytrzymać. Lunch (12:30-14:30) - tu już lepiej. Niektóre dania się powtarzają, ale też zawsze jest coś nowego. Stołówkowo, ale daje radę. Dodatkowo do napojów piwo lub wino nalewane samemu. Obiad (18:30-21:00) najlepszy punkt programu. Największy wybór i najsmaczniej. Zawsze jakieś mięso, owoce morza, makarony, ryż, frytki itd. Do tego desery, lody, owoce. Wszystko na bieżąco donoszone więc nie ma opcji, że dla kogoś czegoś zabraknie. Duży plus, że zawsze jest gdzie usiąść oraz że do wyboru możliwość jedzenia od strony ulicy lub basenu. All inclusive bar otwarty od 10:30 do 22:30 (ani minuty wcześniej i później). Piwo nalewa się samemu do plastikowych kubeczków. Napoje soft niestety mega słodkie i dla dzieci ok, ale dorosłemu cieżko pić tego zbyt dużo. Do wyboru cola (zwykła lub light) coś co przypomina sprite, napój ananasowy, napój pomarańczowy (przy posiłkach te same napoje nalewa się samemu z automatu). Barman mega miły, uśmiechnięty, starający się bardzo i potrafiący się dogadać nawet po polsku przy klientach nie kumających angielskiego :D. Alkohole oczywiście dość słabe i rozcieńczone, ale to standard przy all inc. Do wyboru w barze: raki, ouzo, czerwone i białe wino, piwo, brandy, gin, tequila, rum, herbata, kawa, soft drinks. Przy barze nie ma kolejek. Przekąski przy barze 10:30-11:00 oraz 16:30-17:30. W hotelu wi-fi bezpłatne. Dość wolne łącze, ale do rzucania fotek na FB wystarczy ;). W hotelu goście to Czesi i Polacy (z przewagą tych pierwszych). W hotelu świetne animacje dla dzieciaków. W czasie naszego pobytu była czwórka animatorów (dwoje z Czech i dwie Polki). Zawsze uśmiechnięci, cierpliwi, przyjaźni. Każdego dzieciaka znali po imieniu. Animacje zaczynają się około 10:00 piosenką przy basenie. Potem rozgrzewka - proste ćwiczenia. Następnie dla dzieciaków jakieś rysunki, wycinanki itp. Często konkursy typu rzutki, piłka wodna, krykiet koszykówka wodna it. Mogą brać udział dorośli, dzieciaki, a animatorzy namawiają do udziału. Popołudniu też animacje. Wieczorem (o 20:30) dla dzieciaków Mini Disco. Pół godziny piosenek i tańców po Czesku i Polsku. Fajne prowadzenie animatorów :). Po piosenkach rozdanie dyplomów za konkursy jakie były w ciągu dnia. Animatorzy są naprawdę super! Dmuchany zamek dla dzieci - fajna sprawa. W basenie niewielki brodzik. Plaża kamienista po drugiej stronie ulicy. Kolejne, piaszczyste w odległości 150 m. Mała plaża ale wystarczająca. W okolicy kilka fajnych knajpek (polecam Tavernę Medusa - dobre owoce morza). Warto odwiedzić oceanarium. Piechotą około 20-30 minut. Wycieczki z hotelu dość drogie i warto poszukać w lokalnych biurach, bo to samo możemy mieć taniej. My popłynęliśmy na rejs statkiem pirackim \"Black Rose\". Busy odbierają turystów codziennie o 10:00 (idzie się 15 minut w lewą stronę od hotelu - tam przy plaży duży znak z info). Wycieczka całodzienna za 35 euro od osoby. Czteroletnie dziecko za darmo. Jedzie się busem do Heraklionu 15 minut. Tam wypłynięcie o 12:00. Załoga przebrana za piratów, wesoło dokazują, zaczepiają, gra muzyka. Statek stylizowany na piracki. Dla dzieciaków szał. Płyniemy do pierwszego przystanku, gdzie można posnurkować - lepiej mieć własny sprzęt bo na pokładzie niewiele go. Potem obiad na pokładzie - duże porcje baraniny z surówką i pieczywem. Potem godzinny przystanek przy plazy. Powrót około 16:30. Potem odwożą bezpośrednio pod hotel. Hotel polecam dla rodzin z dziećmi. Dla ludzi szukających imprez mniej, bo w okolicy brak :). Okolica bardzo spokojna.

Hotel, jego polozenie i wyzywienie zasluguje na najwyzsza ocene. Jedyna wada, natomiast dla mnie bardzo duza, to Pani rezydent z NetHolidays, ktorej stosunek do pracy jest inny niz moim zdaniem powienien byc: chciala wcisnac nam na sile wycieczki, a jak ktos zaplanowal wypozyczenie auta i organizacje zwiedzania Krety we wlasym zakresie to stanowczo odradzala, twierdzac ze po Krecie jezdzi sie dwa razy wolniej niz pokazuja Mapy Google i stracimy tylko czas na podroze samochodem a nic nie zobaczymy. Jesli chodzi o wypozyczenie samochodu zaproponowala stawke dwukrotnie wyzsza niz w miejscowych wypozyczalniach. Osobom ktore chcisly wypozyczyc quada, powiedziala ze Grecja wprowadzila zakaz jazdy quadami po drogach asfaltowych (wprowadzila faktycznie, a potem szybko zrezygnowala, zakazu). Generalnie wszystko bylo zle, tylko wycieczki ktore Pani rezydent proponowala byly super... Osobom w wieku szkolnym/studentom, ktore juz zdecydowaly sie pojechac na wycieczki (kazda drozsza o jakies 10e, wzgledem tego co bylo napisane w ofercie, kiedy kupowalismy wczasy) nie powiedziala nic ze sa ulgi i darmowe bilety na wejsciowki i placili pelne kwoty. Kiedy przestala nam działać klimatyzacja w pokoju i zaraz po spotkaniu organizacyjnym zglosilem to Pani rezydent, odeslala mnie do recepcji abym sam ta sprawe zalatwil. Ok, ja sobie poradzilem, ale co mialyby zrobic osoby ktore nie znaja angielskiego na poziomie komunikatywnym? (na szczescie klima nie dzialala jakies 20 min:-)). Wiec podsumowujac: z Hotelu w 100 proc zadowoleni, ale jakoscia obslugi Pani rezydent wprost zażenowani.

Spędziliśmy z narzeczoną świetne wakacje w tym hotelu. Budynek ładny, wyremontowany i czysty. Obsługa miła i pomocna. Dobre jedzenie. Darmowe wifi w hotelu. Lokalizacja dogodna, możliwość złapania autobusu za kilka euro w stronę Hersonissos czy Heraklionu. Basen czysty, można w nim popływać. Zieleń na terenie obiektu piękna, różnorodna i zadbana. Do hotelu przyjeżdżają głównie Polacy i Czesi.

Kod hotelu HOT21917
Nazwa  Enorme Maya Beach (ex. Gouves Maya Resort)
Miejsce  Grecja / Kreta / Kato Gouves
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu, fitness, golf, parking

Gouves - centrum miasta z mnóstwem tawern, restauracji oddalone o ok. 800 m od hotelu.

Świetna baza wypadowa do zwiedzania wyspy.

2 plaże w okolicy, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza ok. 150 m od hotelu.

Krótki transfer z lotniska, odległość ok. 17 km od hotelu.

Wyświetlono 28 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Magdalena

Pobyt - Październik 2018

Zalety

Pokoje nie wielkie ale przyjemne i odnowione. Położenie bardzo blisko plaży.

Wady

Wg. mnie brak.

Dorota

Pobyt - Październik 2018

Zalety

Wady

brak animacji

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

Czystość, animacje, dobra lokalizacja, rodzinna atmosfera

Wady

Posiłki

Kuba

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

Czystosc, mala odleglosc do morza, mila obsluga

Wady

Brak wad jak dla mnie

Łukasz

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

wifi czysto miła obsługa po remoncie ładne pokoje i lobby spokój dobre jedzenie

Michal

Pobyt - Sierpień 2018

Polecam, pokoje czyste - codziennie sprzątane, fajne animacje dla dzieci, posiłki monotonne bez szału ale każdy coś dla siebie znajdzie-6 dni da się wytrzymać. Bar all na +, ogólnie obsługa hotelu pozytywnie nastawiona, miła atmosfera, blisko supermarket Za 2500 zł nie można więcej wymagać. A jeśli komuś przeszkadzają samoloty to niech nie leci na wyspę bo to oczywiste że na każdej wyspie z lotniskiem będą nisko przelatujace samoloty.

Zalety

Czysty, blisko morza, fajne animacje,

Wady

Zbyt ciepła woda w Morzu i basenie :)

Krzysiek

Pobyt - Sierpień 2018

Jedzenie monotonne śniadania cały czas to samo jajecznica obrzydliwa.Pobyt od 1 sierpnia do 13 sierpnia 2018 a opuścić pokój z malutkim dzieckiem musieliśmy 12 sierpnia o 11 prawie całą dobę byliśmy bezdomni bez all bo już nas nie obowiązywał stali w restauracji i każdego pytali z jakiego pokoju jesteśmy oczywiście spaliśmy w recepcji hotel ok ale z ostatnią noce nie tylko nas tak potraktowali w żadnym hotelu z czymś takim się nie spotkałam.

Zalety

Spokojny dla rodzin z dziećmi mila obsługa zadbany.Bliskość do morza i miasteczka.Nie ma problemu z leżakami nad basenem.

Wady

Nie oczyszczony basen.

Pobyt - Sierpień 2018

Hotel jest położony niedaleko stolicy, transfer z lotniska jest więc krórtki (20min). Standard bardzo satysfakcjonujący, pokoje i otoczenie czyste, codziennie starannie sprzątane. W pokojach klimatyzacja i zaciemniające zasłony, wygodne łóżko, dużo miejsca na przechowywanie (pojemna szafa, biurko, nocne szafeczki). Jest też lodówka i TV (dla zainteresowanych mały wybór programów), sejf. Basen nie jest może ogromny, ale hotel jest raczej kameralny, więc basen jest wystarczający. Jest też brodzik dla dzieci. Dużo leżaków. Przyjemne miejsce na animacje. Dużo zajęć dla dzieci - codziennie inny temat, duży dmuchany zamek. Przy miejscu animacji jest też miejsce dla rodzicow - leżaki, stoliki. Jest też rozgrzewka, fittnes w basenie. Hotel jest rodzinny, goście to głównie Polacy i Cześci. Na jedzenie nie ma co narzekać, jest duży wybór i każdy raczej znajdzie coś dla siebie, chyba że jest Tadkiem niejadkiem. Plaża przy basenie jest kamienista, ale po krótkim spacerze dochodzi się do piaszczystych plaż. Obsługa jest serdeczna, praktycznie z każdym można się dogadać po angielsku. Kamienista plaża, latające samochody - dla kogoś bardzo wymagającego i szukającego luksusu na 5+ gwiazdek może będzie to niewygodne... Ja serdecznie polecam! Byłam od 12 do 19 sierpnia i jestem zadowolona!

Zalety

czystość, nowe pokoje, miła obsługa, bliskość lotniska,

Wady

latające samoloty (ale w tej okolicy to norma :) kamienista plaża (ale wystarczy krótki spacer i dochodzi się do piaszczystej plaży)

Romek

Pobyt - Sierpień 2018

Generalnie hotel ma b. dobre położenie (transfer z lotniska około 15/20 min), spacerek do fajnych piaszczystych plaż zajmuję około 5 min. Jedzenie (oprócz śniadań) również na plus. Obsługa hotelu bardzo miła, trochę mały wybór drinków.

Zalety

Klimatyzacja w pokojach Czyste i nowo wyremontowane pokoje Krótki transfer z lotniska W pobliżu (spacerkiem 5 min) fajne piaszczyste plaże. Ogólnie bardzo miła atmosfera panuje w hotelu Maya Beach.

Wady

Śniadania - mały wybór. Rezydent z biura Net Holyday bardzo nie miła osoba!!!

2.8
Iwona

Pobyt - Sierpień 2018

Śniadania masakra, obiady nie wiele lepsze, pierwszy raz na all inclusive sama sprzątałam po sobie ze stołu i jeszcze resztki jedzenia z talerza też trzeba było uprzatnać nie tylko odnieść talerze, pokoje małe toalety smierdzace, obsługa - zwykli pracownicy bardzo mili, natomiast kadra kierownicza sztucznie uśmiechnięta. Plaże w pobliżu kiepskie, a fenomenem jest w dniu wykwaterowania sprawdzanie gości hotelowych przez Panią w drzwiach jadalni czy dokupione zostały posiłki jakby opasek nie mogli udostępnić. Nabralismy się ze znajomymi na opinie sztucznie pompowane, ogólnie hotel to max 3* i to nie wiem czy nie zawyżyłam, nie polecam tego hotelu absolutnie!!! Długo by się rozpisywać na temat wad, ale szkoda czasu.

Zalety

Zalet brak

Wady

Śniadania , plaże kadra kierownicza hotelu, plaze

Michał

Pobyt - Czerwiec 2018

Wyjazd super gdyby nie biuro net holiday... wróciliśmy w poniedziałek zamiast w niedziele po nocy spędzonej pod gołym niebem... pani rezydentka (wymazałem jej imię z pamięci, nazwijmy ją Nic Niemogę vel Niewiem) potrafiła tylko namawiać na wycieczki w cenach dwukrotnie większych niż ogólnie dostępne... Hotel itp SUPER!

Zalety

Hotel bardzo fajny i bardzo miła obsługa. Nie jest w centrum atrakcji, ale jeśli ktoś nie płacze na myśl o 3 minutowym spacerze na ładną plażę to będzie zadowolony.

Wady

musiałbym się czepiać żeby je wypisać...

Pobyt - Czerwiec 2018

Hotel położony dosłownie przy plaży, urocza okolica. Najbliższa plaża kamienista, jednakże w prawo i w lewo w odległości 200 metrów znajdują się plaże piaszczyste. Co do samego zakwaterowania - dostaliśmy pokój o dużej powierzchni, odnowiony, ładna duża łazienka, tarasik, suszarka, klimatyzacja w cenie. Pierwszego dnia napotkaliśmy w pokoju małego domownika w postaci karalucha, ale później nie napotkaliśmy nowych towarzyszy. Przy hotelu basen, wystarczająca ilość leżaków, codziennie przy basenie masa atrakcji zarówno dla dzieci i dorosłych. W ramach all inclusive różnorodne jedzenie. Oczywiście znajdą się osoby dla których absurdalnym będzie brak pierogów czy schabowych, ale dla normalnych, mających normalne oczekiwania wystarczająca różnorodność - stały pakietśniadaniowy, ale każdego dnia można wybrać coś innego, jeśli chodzi o lunche oraz kolacje dania w ciągu tygodnia się nie powtarzały. Szef kuchni przygotowywał niesamowicie pyszne desery i słodycze! Obsługa - zarówno kelnerzy, barmani oraz panie z serwisu sprzątającego przeuprzejme i kochane, zachowanie tych ludzi zadbało o niebywale rodzinną i sympatyczną atmosferę - w Grecji poczuliśmy się jak u siebie w domu! :) Hotel polecam zdecydowanie zarówno dla osób młodych jak i rodzin z dziećmi, każdy znajdzie tam coś dla siebie. W szczególności dla dzieci, na ośrodku prowadzone są animacje oraz klubik dziecięcy w języku polskim. Autobusem można podjechać do Heraklionu, Malii czy Hersonnissos. Zdecydowanie nie polecam wycieczek z rezydentką - ceny bardzo zawyżone, wiele można zwiedzić na własną ręke.

Zalety

obsługa, pokoje, atrakcje, jedzenie

Wady

pani rezydent, karaluch (chociaż w Grecji to jak komar :))

ewania

Pobyt - Maj 2018

Hotel bardzo przyjemny, może nie na 4 gwiazdki, raczej na 3, ale na nasze wymagania wystarczająco dobry. Mieliśmy apartament rodzinny na 2 strony budynku. W nocy w naszej sypialni słychać było przy otwartym balkonie szum morza, co mnie urzekło. Hotel jest klimatyzowany, ale z tego nie korzystaliśmy, wolałam robić przeciąg. Jedzenie zróżnicowane i smaczne za wyjątkiem śniadań, które były monotonne. Bardzo miła i pomocna obsługa. Hotel znajduje się blisko plaży i sklepów. Krótko jedzie się z lotniska, co jest dużym plusem dla osób wymęczonych lotem, ale minusem tego jest częsty widok samolotów na niebie - nam to nie przeszkadzało. W hotelu jest dużo rodzin z dziećmi i my byliśmy jedną z nich

Zalety

Miła obsługa, duża dostępność leżaków przy basenie, bliskość morza i plaży, krótki transfer z lotniska

Wady

Latające samoloty nad głową

magggda

Pobyt - Sierpień 2017

dla par tak, dla dzieci nie . Jedzenie niesmaczne, pieczywo czerstwe. Plac zabaw dla dzieci to tylko dmuchany zamek , stawiany wieczorami.

Zalety

położenie

Wady

jedzenie dziwne, brak atrakcji dla dzieci prócz basenu, brak hotelowej plaży, mrówki

Marek

Pobyt - Sierpień 2017

Wakacje w tym hotelu to porażka Pokoje standard 2* Wyżywienie było na bardzo słabym poziomie. Śniadania przez 10 kolejnych dni były fatalne, a to co serwowano to skandal kulinarny i totalny minimalizm, bo jak inaczej określić zestaw śniadaniowy jak poniżej: gorące dania: jajecznica z proszku, jajko gotowane, fasola w sosie oraz na zmianę parówki marnej jakości lub kiełbasa typu mortadela. Zimna płyta to przez 7 dni 2 rodzaje kiełbasy mortadela oraz 2 rodzaje żółtego sera tego samego gatunku w całym okresie. Po prośbach w ostatnich 3 dniach pojawił się pomidor i ogórek. Do tego jogurt grecki i trochę musli. Pomimo, że śniadania serwowane były do godz. 10 pół godziny przed nie było co jeść. Obiady i kolacje to 1 rodzaj mięsa najczęściej mielonego wątłej jakości oraz ryba gotowana. Ciepłe dodatki też bez szału, bo na okrągło makaron, ryż ew. kasza w towarzystwie marchewki, kukurydzy i cukinii, przepraszam pojawiły się frytki. Poza tym parę sałatek warzywnych codziennie tych samych. Brak animacji dla dzieci, brak ratownika na basenie wewnętrznym. łazienka z obskurną wanną , hałas lądujących samolotów to kolejne niedogodności i odstępstwa od propozycji z oferty

Zalety

Pogoda, okolica, morze z brudnymi plażami, pani rezydent

Wady

Pokoje, wyżywienie, obsługa

Andrzej

Pobyt - Sierpień 2017

Hotel Maya Beach został wydzielony z kompleksu Gouves Maya Resortu , dlatego w starszych opiniach można przeczytać miedzy innymi iż hotel posiada daw baseny itp. Nasz pobyt to 30.07 -06.08 Wakacje udane. W hotelu przezwaja Polacy, Czesi , Rosjanie Węgrze...... brak animacje, muzyka na tarasie przy barze gra do 22.30 , na leżaki przy basenie nie trzeba polować czyli hotel dla rodzin z dziećmi , plac zabaw dla dzieci z dmuchanym zamkiem i innymi elementami, do zabawy . Pokoje czyste, sprzątane . Obsługa miła, jedzenie smaczne, choć mało urozmaicone . Niektórym monga przeszkadzać często łatające samoloty nad hotelem Jeże nie jedziecie szukać drobnych nieścisłości a po piękna pogodę i fajną okolice i dosyć dobre warunki polecam

Zalety

Hotel Kameralny ,miła obsługa, apartament ładny po remoncie, okolica fajna , łatwy dojazd do Heraklionu autobusy co 15 minut plaż blisko, jedzenie ok , dwa tarasy do spożywania posiłków , blisko lotniska

Wady

drogi sejf 14 Euro i to zamykany na klucz

4.8

Pobyt - Sierpień 2017

Witam, hotel na zdjęciach prezentuje się ok. Rzeczywiście z zewnątrz tak jest. Pokoje bardzo brzydkie, jednak wiadomo pokoje służą tylko do spania. Klimatyzacja działa dobrze. Na pewno hotel nie zasługuje na 3,5 gwiazdki, ja zdecydowanie oceniam na max 2. Bardzo blisko plaży co jest na plus, Do najbliższego miasteczka 7 km (Hersonisos). Ok 1 km malutkie centrum, gdzie znajdują się tawerny i supermarket.Obok hotelu jest także supermarket. Cena za pobyt w tym hotelu zdecydowanie za wysoka. W hotelu głównie rodziny z małymi dziećmi, nie można odpocząć, Jedzenie średnie.., śniadania bardzo monotonne, pozostałe posiłki smaczne. W ofercie było napisane o przekąskach, były tylko o godz.16 w barze ( tylko ciasteczka lub kanapki). Obsługa bardzo miła.

Zalety

blisko plaży, bardzo miła obsługa

Wady

pokoje bardzo brzydkie, tylko cztery ściany i łóżko i stolik oraz bardzo stary aneks kuchenny, nie można odpocząć bardzo dużo rodzin z małymi dziećmi

Sylwester Chrząstka

Pobyt - Lipiec 2017

Fajny hotel każdy wchodzi do swojego pokoju z dworu pokój mieliśmy duży właściwie to były dwa połączone jak dla trzech osób to super klima w pokoju ok mało stolików na stołówce. Blisko plaża. Za dużo Rosjan. Nie jesteśmy wymagający więc ogólnie jesteśmy zadowoleni.

Zalety

Blisko plaży.

Wady

Mało miejsca na stołówce jedzenie monotonne.

Janusz Kędzierski

Pobyt - Lipiec 2017

pobyt 05-16.07.17.Hotel kameralny dla osób z dziećmi.Spokojna okolica.Wyżywienie bardzo dobre i dużo.Sprzątanie pokoju codziennie,wymiana ręczników co drugi dzień.Brak animacji.Pobyt ogólnie udany.Wskazana znajomość angielskiego ponieważ w hotelu nikt nie mówi po polsku.

Zalety

spokój,blisko plaży

Wady

mały basen

jj85justin

Pobyt - Czerwiec 2017

Niestety, ale hotel nie zrobił na nas dobrego wrażenia. Uważamy, że 3* to dla niego stanowczo za dużo. Śniadania bardzo monotonne. Codziennie jajecznica, wędlina a\'la mortadela polska, żółty ser i w sumie niewiele więcej. Bardzo ubogo jeśli chodzi o mięso. Dla jaroszy będzie ok. My mieliśmy już dość ziemniaków i makaronu bez mięsa. Ogólnie potrawy bardzo smaczne - tylko kuchnia taka bardziej wege :) Deserów bardzo mało, wszyscy się na nie rzucali bo nie dla każdego starczało. Hotel był niezgodny z opisem biura. My lecieliśmy z Net Holiday. Brak animacji, amfiteatru, siłowni, baru przy basenie, sali TV, animacji dla dzieci. Zupełnie nie ma tam nic. Basen, bar w lobby i to wszystko. Plus taki, że bliziutko do plaży, wypożyczalnia samochodów po drugiej stronie ulicy, dużo supermarketów w miejscowości. Wersja all inclusive mega słaba - piwo, wino, uzo, raki i brandy. Nikomu z naszych znajomych nie polecimy tego hotelu

Zalety

położenie przemiła i sympatyczna obsługa bardzo blisko do plaży

Wady

brudno w pokojach i łazienkach monotonne jedzenie bardzo bardzo ubogie all inclusive

Enorme Maya Beach (ex. Gouves Maya Resort)