Empire Hotel Hurghada (ex. Triton Empire Hotel Hurghada)

Tragedia. Tragedia. Tragedia. Tragedia. Tragedia.

Hotel bardzo słaby, stary, zaniedbany, do generalnego remontu. Warunki sanitarne pozostawiały wiele do życzenia, w łazience wysyp muszek owocówek, zapleśniałe silikony przy brodziku, do tego wróciłem z grzybicą stóp, więc to chyba wiele mówi o czystości tego miejsca. Meble w pokoju również stare, rozlatujące się. Klimatyzacja starsza niż ja, w połowie pobytu się zepsuła i nie mogłem doprosić się naprawy, dopiero interwencja rezydenta pomogła. Jedzenie słabe, ciągle to samo, po 3 dniach nie miałem już ochoty zaglądać do stołówki(inne określenia nie pasują do tego miejsca), stoliki brudne, talerze uszczerbione, szklanki popękane. Nie spodziewałem się luksusu, zależało mi tylko na w miarę czystym miejscu do spania i bezpiecznym jedzeniu, a nawet tego nie dostałem. Zdecydowanie odradzam wakacje w tym hotelu, ja wróciłem z grzybicą, ale kto wie co można jeszcze stamtąd przywieźć, biorąc pod uwagę wszechobecny bród i starą, niewiadomo czy kiedykolwiek czyszczoną klimatyzację.

Okropny syf!!!W stołówce brak klimatyzacji. Obsługa brudna ,brak szklanek, talerzy ,pokoje z brudna pościelą,pleśnią w lodówce ,grzybem na ścianie ,karaluchy , zdjęcia z oferty nie z tego hotelu , za wszystko tipy , wszędzie w hotelu palą papierosy,koty chodzą po stołówce ,brak pool baru ,brak przekąsek i wiele ,wiele innych

Pokój oceniam na średnie minimum. Łazienka minęła się ze standardami. Powiem tak...100lat za murzynami. Prawie wszyscy z którymi rozmawialiśmy byli w lekkim szoku gdzie wylądowali. Dużo rodzin za dopłato przebukowało się do innego hotelu. Klimatyzacja w pokoju brzmi jak kombajn na polu. Jedzenie średnie. Baseny świetne równie jak ratownicy. Woda w morzu cieplutka i mega czysta. Obsługa super oby tylko ich docenić $$$$

Pobyt w tym hotelu oceniam na neutralny. Ponieważ pokój był ok ale do remontu i warczącą klimatyzacja. Widać że w tym hotelu warunki są już wiekowe i przydał by się remont.

Nazwa  Empire Hotel Hurghada (ex. Triton Empire Hotel Hurghada)
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Bogaty program animacyjny: gry, konkursy, quizy, muzyka na żywo, pokazy tańca brzucha, pokazy kuchni orientalnej.

Dobre zaplecze sportowe: siatkówka, piłka wodna, aerobik, bilardu, gry video, centrum SPA, fitness.

Centrum nurkowania i sportów wodnych przy plaży.

Wyświetlono 533 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
1.3
Andrzej

Tragedia. Tragedia. Tragedia. Tragedia. Tragedia.

Zalety

Wady

Wyłącznie

2.6
Mateusz

Zalety

Wady

Wszystko, jedzenie, bród, stare wyposażenie

1.0
Ewelina

Wady

Największy syf jaki w życiu widziałam Brud ,karaluchy , grzyb, pleśń,zatrucie pokarmowe  po obiedzie w "restauracji" hotelowej Zdjęcia zostawiam do oceny Państwa ( Niestety nie można dodać więcej zdjęć a naprawdę jest to kropla w morzu ) Omijajcie szerokim łukiem,wakacje okazały się koszmarem

Zalety

Cudowna woda w morzu i super baseny.

Wady

Łazienka obskurna!!!!!!

Izabela

Zalety

Bliskość miasta W pobliżu parę pubów gdzie można uda się na zimnego browarka

Wady

Codziennie te same jedzenie Brak szklanek do picia bądź drinków Piwo i drinki podawane ciepłe w brudnych szklankach

2.0
Dawid

Sa super hotele później te gorsze i najgorsze długo długo nic a potem na samym dnie ten hotel Dno Dno Dno Brak szklanek Jedzenie starszne. Jedliśmy na mieście. Starszny syf w całym hotelu. Klima porażka. Brak pradu i wody co chwile. Nawet nie chce mi sie wiecej rozpisywać.

Zalety

Zero

Wady

Wszystko

Szymon

Miejscami brudno szklanki „myte” samą woda niski standard, pierwsze 3 dni nie było ciepłej wody. Jedzenie nie najgorsze ale codziennie to samo. Napoje w all inclusive to nie wyciskane soki tylko coś skokopodobnego, w tych pieniądzach nie spodziewałem się dużo ale się zawiodłem.

Zalety

Tanio

1.0
Karolina

Dramat !! Brudno . Jedzenie przez 7 dni cały czas to samo do tego niedobre . Jeden kelner ciągle pijany i wiecznie czepiający się . Woda pod prysznicem zimna . Brak przekąsek między śniadaniem a obiadem . Wieczny brak szklanek . Do plaży daleko .

Zalety

Brak .

Wady

Wszystko było nie tak . Dziwię się że ten hotel jeszcze funkcjonuje .

1.3
Emilia

Hotel zasługuje na 1*!!! Warunki PRL-owskie. W kranie brak ciepłej wody- wiadomo afrykańskie upały, jednak woda chociaż letnia powinna być! W restauracji strasznie brudnooo- klimatyzacja może i fizycznie była, jednak nie działała!!! NIE POLECAMMMMM!!!!

Zalety

BRAK

Wady

- brak ciepłej wody w kranie - w restauracji niedziałająca klimatyzacja - brudnooo - kelner w restauracji NIEMIŁY- jednej osobie nie dawał 3 piw- twierdził, że trzeba podejść osobiście - BRAK PRZEKĄSEK PRZY BASENACH - napoje wręcz gorące w tak upalne dni

Dawid

Co mogę powiedzieć o tym hotelu? Warto szukać innego. Po przylocie okazało, się że pościel jest cała czymś wybrzuszona, klimatyzacja buczała, że niby działa niestety nie chłodziła .... Mieliśmy wykupiony pokój z widokiem na basen, w recepcji otrzymaliśmy informację, że "10$ and no problem" nie chcieliśmy przebywać w naszym pokoju więc zapytaliśmy o coś z większym standardem bo mimo, że nie jesteśmy wymagający i pokój mamy tylko do spania to niestety nie będziemy spali pod brudną pościelą. Wykupiliśmy za 20$ coś ,,z większym standardem" o ile da się to tak nazwać i już nawet klimatyzacja chłodziła. Jedzenie? tragedia. Drinki? Zapomnij. Omijać szerokim łukiem. Oczywiście zdjęcia w żadnym stopniu nie odzwierciedlają tego co hotel oferuje.

Zalety

Blisko lotnisko żeby wrócić do domu

Wady

Syf, jedzenie paskudne, dopłata dosłownie za wszystko, zero jakichkolwiek standardów.

Jerzy

Przyzwoity hotel jak na Arabskie warunki , czyli dużo rzeczy się rozwala ze spłuczki cieknie , zatkany odpływ prysznica , ale ogólnie czysto , pościel również regularnie wymieniana i działa klima , jeśli chodzi o jedzenie kuchnia typowo śródziemnomorska , czyli dużo ryb warzyw trochę mniej mięsa. Ale ogólnie smacznie.

Patrycja

Wakacje 10/10 Za taką cenę nie można wymagać dużo , hotel w świetnej lokalizacji, za niecałe 5 zł można dojechać uberem do centrum i na Marinę. Obsługa stara się jak może , baseny bardzo zadbane 😊 do plaży około 200 metrów jednak położona przy hotelu który należy do tej samej sieci i można korzystać do woli z baru i leżaków

Zalety

Cena, Lokalizacja ,wieczorne animacje dla dorosłych jak i dzieci

Wady

Hotel dość stary jednak w ogóle mi to nie przeszkadzało

Wojciech

Cztery najważniejsze informacje: klimatyzacja chłodzi, lodówka mrozi, pokoje czyste, jedzenie smaczne. Czego chcieć więcej ?

Zalety

Hotel położony w spokojnej części Hurghady. Bardzo blisko hotelu znajduje się największy targ oraz w zasięgu wzroku odnajdziemy się sklep monopolowy.

Wady

Brak bezpośredniego dostępu do morza.

4.3
Arkadiusz

Nie polecam. Hotel zaniedbany brak wody na 6 piętrze obsługa bardzo niemiła. Menu nie urozmaicone codziennie to samo.

Zalety

Położenie dla tych którzy nie koniecznie chcą same morze. Hotel znajduje się w centrum Hurghady dobre miejsce do zwiedzania miasta.

Wady

Hotel zaniedbany. Opryskliwa obsługa. Brak wody. Elobby masę komarów. Toalety dostępne dla wszystkich gości zaniedbane.

1.4
Ada

To najgorszy hotel jaki widziałam w życiu. Warunki fatalne, syf i brud . Jedzenie świeże ale monotonne. Kontakt z rezydentem graniczy z cudem. Oszukują na każdym kroku. Potrzebowałam interwencji policji w sprawie pobicia. Nie do zrobienia. Czekałam 6 godzin bez efektów. Hotel nie chce mieć nic wspólnego z żadnym problemem. Nie polecam nikomu. Obsługa taka sobie , jedni mili drudzy jakby za karę pracują. Generalnie nie polecam. Porażka, masakra i trauma do końca życia

Zalety

Wady

Brud , brak profesjonalizmu w stosunku do klienta, chodzące koty po stołówce , stare zniszczone sanitariaty , pokoje jakby z poprzedniej epoki

4.7
RAFAŁ

Generalnie było OK ale w dużej mierze dlatego że byliśmy początkiem sezonu. Było mało gości co spowodowało brak problemu z leżakami przy basenie i przy plaży. Nie wyobrażam sobie wizyty w tym hotelu przy pełnym obłożeniu.

Zalety

Bliskośc centrum starej Hurgady.

Wady

Wadą hotelu spewnością jest kuchnia. Jedzenie bardzo monotonne, mały wybór i wręcze wydzielane.

4.1

Hotel zaniedbany. Nie zdziwcie się jak na dzień dobry na zmiękczenie dostaniecie pokój z baniakiem na wodę z klimatyzacji zardzewiałymi lampkami i potłuczonymi kloszami. Tak żebyście wiedzieli za co macie im dopłacić 10$ żeby móc wybrać pokój o trochę lepszym standardzie.

Zalety

Cena. Ogólnie za takie pieniądze nie ma co wymagać luksusu.

Wady

Brud w restauracji, pokoje stare i kiepskim stanie choć regularnie sprzatane. Daleko od plazy przy dość ruchliwej ulicy. Ale kto nie był w Afryce na wakacjach ten nie wie że to normalne.

Robert

Pobyt - Maj 2024

Hotel czysty i bardzo miła i przyjazna obsluga swietnenpolozenie

Zalety

Obsluga

Wady

Szef animacji Marko

2.1
Mariusz

Pobyt - Maj 2024

Hotel tragedia!W pokoju który dostaliśmy bańka 20l na wodę z klimatyzacji.Lodówka brudna i śmierdząca, lampki przy łóżku zardzewiałe.Stołówka ciemna ,pełno kotów, niezbyt czysta.Nie polecamy tego hotelu. Nasza opinia jest z pobytu z maja 2024r mamy nadzieję że nie znajdzie się na szarym końcu opinii,prezentowanych przez wakacje.pl.

Zalety

W miarę dobre jedzenie ,kelnerzy bardzo mili nawet aż za bardzo nie można było czuć się swobodnie.Więcej zalet w tym hotelu nie ma.

Wady

Brudno ,stare rzeczy , zupełnie bez gustu.

Zbyszek z Cieszyna

Pobyt - Maj 2024

Hotel budżetowy więc brakuje pary rzeczy. (Czajnika, suszarki , ogrodów, plaży )Jesteśmy zadowoleni z pobytu. 2+2 za 2600 na 7 dni myślę że jest bardzo dobrą ceną. Jedzenia jest dość. Może troszkę mały wybór ale za to smaczne. Obsługa nienachalna. Pokój codziennie sprzątany. Nie czepiam się niczego bo nie jestem inspektorem nadzoru ,bo w pokoju przebywam tylko na noc , więc nie czepiam się że fuga krzywa. Chłonę słońce wiatr widoki kulturę i wszystkie zalety Egiptu. Na wschód słońca trzeba się przejść przez ulicę i trochę nagimnastykować bo wejście do drugiego hotelu jest od 6:00-24:00. Pobyt uważam za udany.

Zalety

Pyszne jedzenie. Życzliwa obsługa.

Wady

(...)

Empire Hotel Hurghada (ex. Triton Empire Hotel Hurghada)