Elounda Orama

5.5

Nie polecam. Hotel chwali się 4 gwiazdkami , a pokoje brudne z grzybem! Obsługa niemiła, mająca pretensje, że ktoś zwrócił uwagę na problem z czystością. Najgorsza sytuacja w łazienkach. Łącznie byliśmy w 3 pokojach i każda łazienka miała grzyb, który w ostatnim pokoju pod prysznicem został zamalowany farbą. Pokoje nad recepcja są dużo mniejsze i zniszczone niż w pozostałej części hotelu. Obiekt nie zasługuje na 4 gwiazdki. Jedzenie przeciętne.

Polecam. Hotel raczej dla dorosłych osób. Dzieci nie znajdą tam atrakcji. Jednak dla mnie była to zaleta.

Hotel generalnie dla dorosłych, bez animacji, tylko dla sprawnych ruchowo. Pobyt generalnie był udany. Zastrzeżenia do biura Itaka. Nie opłacony pobyt do końca pomimo wylotu o godzinie 3:00 2 lipca 2018. Musieliśmy wymeldować się do godziny 12:00 w dniu 1 lipca, zostaliśmy wprowadzeni w błąd, obsługa hotelowa poinformowała, że w dniu 1 lipca nie przysługuje nam również obiadokolacja, jedynie można walizki przy recepcji zostawić i skorzystać z prysznica/wc.

Nazwa  Elounda Orama
Miejsce  Grecja / Kreta / Elounda
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA

Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi

Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami

Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii

4.7
5.7
5.3
1.0
1.0

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
1.6

Pobyt - Sierpień 2021

Zalety

Lokalizacja .

Wady

Brud . Niemiła obsługa .

Radek

Pobyt - Lipiec 2019

Zalety

Bardzo miła obsługa. Klimatyzacja w pokoju. Sejf w pokoju.

Artur

Pobyt - Czerwiec 2018

Zalety

Widok z nad basenu, miła obsługa, smaczne kolacje, czyste i przyjemne pokoje, blisko do portu wokół którego toczy się wieczorne życie w tawernach.

Wady

Jest głośno na balkonie, położony przy ruchliwej ulicy, nie da się spać przy otwartym oknie, widok na morze przesłaniają budynki. Do basenu trzeba pokonać wiele schodów, co utrudnia dostanie się osobom niepełnosprawnym ruchowo. Basen czynny tylko w godzinach otwarcia baru 10-19.