Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Położenie hotelu, sprawia że jest to świetna baza wypadowa. Niestety nie jest to hotel dla rodzin z dziećmi!!!! Brodzik dla dzieci jest bardzo mały i zaniedbany!! Mnogość schodów, stopni i barierek przez które można wypaść- sprawia że dzieci trzeba mieć cały czas na oku. Brak tawern w pobliżu !!! skąd ta reklama w ofercie? - dopiero w centrum miasta, za to godne polecenia.
Hotel ładnie położony, kilka osobnych budynków, dużo zieleni, kwiatów. Ma sie wrażenie dużej prywatności- nie ma korytarzy tylko osobne wejścia do pokoju. Miałam duży balkon z pięknym widokiem na zatokę Mirabello. Cały dzień jest spokój i cisza. Jak ja byłam nie było rodzin z dziećmi. Jedynym minusem jest plaża a właściwie jej brak- to co jest 200 m od hotelu to skały z metalową drabinką i strach się kąpać. Ale za to miło na basenie, a na plażę można dojechać autobusem do centrum Eloundy lub dalej do Plaki (15min.)
Ocena w dużej mierze zależy od tego czego ktoś oczekiwał. Niestety jak dla mnie: za cicho, za spokojnie, za daleko do jakiejkolwiek tawerny/restauracji.
Przydzielony został pokój o chyba najniższym standardzie (w porównaniu do tych, które otrzymali urlopowicze z zachodniej Europy) natomiast faktycznie, jeśli ktoś chce mieć tylko bazę noclegową - godny polecenia. Tylko czy warto tyle płacić?