Złociste plaże otoczone sosnowymi lasami i turkusową wodą
Trzy malownicze półwyspy, każdy z unikalną atmosferą
Zabytki starożytnej Grecji, takie jak ruiny w Olynthos
Niestety, nasz pobyt w hotelu Elinotel Sermilia Resort, pozostawił wiele do życzenia. Hotel, reklamowany jako pięciogwiazdkowy, w rzeczywistości nie spełniał żadnych standardów tego poziomu. Pierwszym problemem były liczne usterki w pokoju: zepsuta klamka do drzwi łazienki, poluzowana deska klozetowa, a przycisk do spłukiwania toalety zacinał się, przez co woda ciągle płynęła. Dodatkowo, nasze prześcieradło było podarte. Pomimo zgłoszenia tych usterek, obsługa hotelowa nie podjęła żadnych działań naprawczych. Największym zaskoczeniem był niski poziom higieny. W hotelowej restauracji zauważyliśmy koty z ulicy, które swobodnie chodziły po stołach i zjadały resztki z talerzy. To poważnie zagrażało zdrowiu gości. Na domiar złego, jedzenie było zimne, mało urozmaicone, a opcja Ultra All Inclusive obejmowała jedynie cztery drinki – dalekie od obiecywanych standardów. Musieliśmy spędzić dwie noce poza hotelem z powodu warunków, które były nie do przyjęcia. Do tego, w naszym pokoju zostaliśmy pogryzieni przez insekty, co tylko pogłębiło nasz niepokój o higienę. Nasze zgłoszenia do rezydentki nie przyniosły żadnych rezultatów – była ona niechętna do udzielenia pomocy i odmówiła zmiany hotelu.
Wyjazd do innego hotelu na własną rękę
Wszystko...
Według moje oceny hotel zaslugije na 4☆ ogólnie czysty ,ale nudny brak animacji