Elias Beach

Hotel przepięknie położony, z dobrą infrastrukturą (siłownia i basen kryty są wystarczające na tygodniowy pobyt w grudniu). W hotelu jest cisza i spokój, a wydzielone strefy dają poczucie komfortu wypoczynku. Przemyślane, ciekawe animacje, występy (bardzo dobra muzyka na żywo) umilają pobyt. Jedzenie rewelacyjne - każdy znajdzie coś dla siebie, od świeżych warzyw i owoców, przez mięsa (baranina, wołowina, wieprzowina, kurczak) aż do ryb i owoców morza. Byliśmy w okresie Bożego Narodzenia i bardzo miło nas zaskoczyła różnorodność dań podczas uroczystej kolacji i pierwszego i drugiego dnia Świąt (m.in. sushi). Alkohole serwowane w barze i restauracji są oryginalne, a drinki przygotowywane zgodnie ze standardami. Do miasta można dojść na piechotę deptakiem wzdłuż plaży. Niestety w okresie zimowym nie było żadnych wycieczek, ale rezydent wyszedł naprzeciw naszym oczekiwaniom i zorganizował jednodniowa wycieczkę po wybrzeżu. Polecam wszystkim, którzy potrzebują odpoczynku.

Hotel z dostępem do plaży, przystanek autobusowy przy samym hotelu, wyśmienita kuchnia lecz gdyby komuś było mało to naprzeciwko doskonała restauracja CHESTER. Na koniec położenie - dla jednych to zaleta dla drugich wada. Hotel usytuowany poza ścisłym turystycznym centrum. Pokoje od strony ulicy wyposażone były w mało dźwiękoszczelne okna/drzwi. Skutkowało to słyszanym hałasem dochodzącym z ulicy zwłaszcza rankiem - autobusy, ciężarówki, sportowe samochody, motocykle itp.

Z dala od hałasów. Lot bez problemów. Pokój adekwatny do naszych oczekiwań. Czysto, z klasą, dość dużo miejsca. Plaża tuż obok. Molo. Jedzenie przez ani jeden dzień pobytu się nie powtórzyło. Program animacyjny ciekawy i bogaty. Obsługa kompetentna i miła. Jeśli ktoś chce widok na morze to nie może jechać z TRIADĄ albo musi na miejscu dopłacić chyba że jest sezon i nie ma już wolnych miejsc. Z gości zdecydowana większość to Anglicy! Jedyna uwaga to żeby brać pokój na wyższych piętrach, inaczej będziemy słyszeć zabawę z weekendowych wesel.

Świetna obsługa, ciche, spokojne miejsce, fantastyczne wyżywienie. Niekoniecznie dobry wybór dla młodych osób szukających nocnych rozrywek.

Bardzo sympatyczny hotel poza centrum miasta, z bezpośrednim dostępem do morza (płycizna ok. 50m od brzegu), leżaki w cenie. Możliwość spaceru wzdłuż plaży wybrukowaną i wieczorem oświetloną, kilkukilometrową ścieżką. Kuchnia rewelacyjna i urozmaicona - przez 2 tygodnie nie powtórzył się żaden zestaw. Tygodniowy program rozrywkowy (muzyka na żywo) i sportowy. Możliwość porozumiewania się w języku angielskim, rosyjskim, niemieckim a także polskim (obsługa i serwis). WiFi za opłatą

Nazwa  Elias Beach
Miejsce  Cypr / Cypr Południowy / Limassol
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, tenis, rowery, golf, parking, zwierzęta

Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami

Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem

Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami

Wyświetlono 12 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Grudzień 2018

Zalety

Czysty, bardzo dobre, niepowtarzalne jedzenie, dba o klienta, codziennie nowe atrakcje, występy nie tylko wieczorem ale i w ciągu dnia, zdecydowanie ukierunkowany na zagranicznych gości.

Wady

Nieodnowione pokoje.

Pobyt - Grudzień 2018

Mariusz

Pobyt - Wrzesień 2007

Pobyt - Wrzesień 2007

Pobyt - Sierpień 2007

Hotel jest położony w bardzo spokojnej dzielnicy nad samym morzem, posiada przepiękny i zadbany ogród oraz molo. W hotelu jest bardzo czysto, pokoje sprzątane codziennie. Obsługa bardzo pomocna i sympatyczna. Pokoje wyposażone bardzo zadowalajaco. Jedzenie troszkę pod Anglików, ale jest bardzo duży wybór, poza tym wszystko świeże i bardzo łądnie podane. Polecam pokój z widokiem na morze, choć niestety za dodatkową opłata.
Jak dla mnie- zaskoczył mnie bardzo pozytywnie :)

Witold Olejnik

Pobyt - Lipiec 2007

Pokoje z widokiem na morze za dodatkową opłatą, ale w soboty i niedziele wieczorem, pod oknami wesela z glośną muzyką. Pokoje z drugiej strony z widokiem na ruchliwą drogę i autostradę ale wieczorem po zamknięciu okna można wytrzymać (wszystkie pokoje klimatyzowane). Pokoje sprzątane codziennie!! Wśród personelu sporo Polaków.

Dina

Pobyt - Maj 2007

Hotel po remoncie sprawia bardzo dobre wrażenie. Pokoje są ładnie utrzymane przestronne. Obsługa też miła. Jedynym minusem wgm. są animacje.

leone

Pobyt - Listopad 2006

Polecam , chociaż brak jest dyskoteki,a na pewno w sezonie była by bardzo odwiedzana, kort tenisowy marny i nie działa oświetlenie, animacje - słaby poziom, brak muzyki przy basenie, poza tym hotel pełny wypas, obsługa super miła, jedzenie bardzo dobre,ogród - piękny i bardzo zadbany. Polecam opcję AL.

jolaaaa

Pobyt - Sierpień 2006

Pierwsza uwaga jest taka, ze hotel na pewno nie zasluguje na miano 4*. Jezeli otrzymaja panstwo pokoj na poziomie -1 to mozecie spodziewac sie grzyba na scianach i niestety karaluchow (jesli ktos nie wierzy to moge przyslac zdjecia). Warto wiedziec, ze jest to hotel z 20-letnim stazem i kiedys naprawde byl ekskluzywny, w grudniu jednak jest on zamkniety na czas kapitalnego remontu co mowi samo za siebie. Duzym plusem jest mila obsluga.

Wojtek

Pobyt - Lipiec 2006

Hotel jest na peryferiach miasta,aby dojsc do centrum trzeba isc spacerkim plaza okolo 30 min.Ulica jest to niemozliwe gdyz nie ma chodnika i jest ruchliwa ulica.Jesli ktos pokusi sie na all inclusive to moze sie troche zawiesc tak jak ja,bo po 21ej juz nic nie zje w hotelu.Ogolnie plaza i basen obok hotelu,ale wyposazenie pokoju to wczesny Gierek.Generalnie hotel dla ludzi malo wymagajacych.Plaza i basen ok.Sumujac: Turcja,ale CHOLERNIE DROGA!!!!! DROZYZNA!!!!!

anonim

Pobyt - Czerwiec 2005

Obsluga hotelu nawt niezla, wyposazenie nie spelnia zadnych standardow, karaluchy, mrowki.
Nie podobalo mi sie.
Po przyjezdzie zakwaterowali nas w piwnicach.

Elias Beach