Długie, piaszczyste plaże nad Morzem Egejskim
Bliskość mitologicznej góry Olimp oferującej niesamowite widoki
Urokliwe miasteczka z tradycyjną grecką architekturą
bardzo mili gospodarze ,ogólne wrażenia bardzo dobre gorąco polecam
Hotel godny polecenia. Średniej klasy, ale do przyjęcia. Gorzej z jedzeniem w zorganizowanych grupach, ale ogólnie było dobre.
Pozdrawiam pana Sakisa
właśnie wróciłamz Leptokari i nigdy nie zapomne tego wyjazdu
Byłam tam w 2006 roku i jestem bardzo zadowolona, wspaniali właściciele, pani Agnieszka rezydentka stawała na głowie żeby umilić pobyt, poprostu gorąco polecam.
Warunki bardzo dobre do wypoczynku. Polecam gorąco. Sam byłem w Leptokarii 3 razy w tym w hotelu Eleni.
polecam wszystkim, super
Piewrsz raz w Grecji w hotelu Eleni bylam w czerwcu 2004, zakochalam sie w tym miejscu i poprostu wracam- za 2 tygodnie jade ponownie ale tym razem z mezem i do hotelu Balkan Hellas. Wybralabym ponownie Eleni lecz ze wzgledu na meza zdecydowalismy sie na hotel a nie apartamentowiec. Czy bedzie lepiej? watpie - po powrocie napiusze opinie;-))). Bawilam sie w Eleni wspaniale, bylo po prostu suuuuuper. Wspaniali gospodarze i Pani rezydent. Cudowna atmosfera w tawernie ANOI-wspanialy wlasciciel Janis i jego kucharz bawili gosci do upadlego. Goraco polecam!!!!