Zielone wzgórza i oliwne gaje otoczone błękitnym morzem
Zabytkowe stare miasto z wąskimi uliczkami i fortecami
Malownicze wioski z autentyczną grecką atmosferą
Bardzo ładnie położony hotel, czyste pokoje, udogodnienia dla niepełnosprawnych
Czyste pokoje
Byliśmy w hotelu poza sezonem. Obsługa bardzo niemiła. Pod koniec pobytu na śniadaniu serwowali galaretki na których była pleśń. Menadżer restauracji twierdził że to cynamon (czarny?!). Nie polecam hotelu.
lokalizacja bezposrednio prz plazy.
Niemiła obsługa. Jedzenie poza sezonem serwowane nieświeże, galaretka posiadała pleśń.
Hotel idealny do wypoczywania, cisza i spokój, super atmosfera. Bardzo ładny widok w pokojach sea view, hotel jest czysty, pokoje są ładne i zadbane. Dużym plusem jest bliskość bardzo ładnej plaży.
ładne położenie, blisko plaży, ładne pokoje, czysto
Ogólne wrażenie średnie. Hotel dość stary ale remontowany, taki z lat 80-tych. Pokoje wyposażenie standardowe i sprzątanie "po grecku" czyli z grubsza.Jedzenie nieco niedoprawione ale niczym się nie strułam i czułam się dobrze a zaznaczam że jestem chora i b wrażliwa na te kwestie. Rewelacyjna bliskośc plaży.Leżak można rozstawić przy basenie w cieniu i jest się w zasadzie na plaży.Doskonała komunikacja, nie trzeba wykupywać drogich wycieczek aby zwiedzić wyspę.Wieczorem w hotelu animacje ale raczej polecam hotel dla osób po 50-tce z uwagi na wiek gości. Nie dla singli bo się będą nudzić.Raczej cisza i spokój. W okolicy też.Drobne niedogodności jak sprzątanie "po łebkach" rekompensuje ogólnie swobodna rodzinna atmosfera. Dla zestresowanych, chcących sobie pochodzić "na luzie", poczytać, pospacerować i pozwiedzać, bez zadęcia na wielki świat-miejsce idealne.Więc obiektywnie - hotel średni ale urlop bardzo udany.
Byłem drugi raz w Dassi. W ub. roku w hotelu Magna Graecia. Hotele o podobnym standardzie, aczkolwiek posiłki w Elea Beach o wiele lepsze i urozmaicone no i bliskość plaży. Jeżeli chodzi o leżaki owszem są bezpłatne ale nie te, które są na plaży. Rano należy samemu wziąć sobie leżak i ustawić sobie gdzie się zechce, to tego parasol płatny 2 euro.
Cichy schludny obiekt. Mieścina ma tylko jedną główną ulicę ze sklepami, restauracjami i innymi tego rodzaju rzeczami więc jest cisza i święty spokój. Bardzo czysto, regularne sprzątanie w ciągu dnia. Spory wybór jeśli chodzi o wybór posiłków z bufetu. Personel sympatyczny, można z nim konie kraść. Plaża nie do końca piaszczysta, morze ciepłe nie wzburzone idealne do kąpieli.