Pobyt w tym hotelu był dla mnie wspaniale spędzonym czasem Wszystko w tym hotelu miłe mnie zaskoczyło Przemiła atmosfera od samego wejścia Cudne przywitanie piękne otoczenie wspaniała obsługa Wszystko na najwyższym poziomie
Hotel przeznaczony dla każdego Atmosfera w nim panująca sprawia że wszyscy czują się w nim wyjątkowo Smaczne jedzenie znakomity serwis etc Można by wymieniać bez końca Polecam z czystym sumieniem
nie ma
Hotel ogólnie bardzo fajny, z tych droższych, dość ekskluzywny. Duzy, dla rodzin ale tez dla dorosłych szukających ciszy. My mieliśmy pokoj w cichej strefie na uboczu w małych domkach. Polecam tą opcje, Jest ona droższa ale o wiele bardziej komfortowa niz pokoj w głównym budynku, który jest molochem. pokoje już trochę zniszczone, głownie od wilgoci, napuchnięte podłogi i drzwi itp Baseny dla każdego, super strefa dla dzieci, plaża z leżakami i pięknym molo na którym jest bar. Zamówień na drinki dokonuje sie przez aplikacje poprzez zeskanowanie kodu QR. Bardzo fajna opcja. Nie trzeba sie ruszać z leżaka. Minusy: Hotel błędnie podaje wielkość pokoi. Nasz pokój miał mieć 38 m2. Miał jakieś 30 m2. Znacząca różnica. Było to dla mnie rozczarowanie ponieważ dla 3ki osób bylo za ciasno. Za te pieniądze to duzy minus. Drugi minus za to że pomimo opcji ultra allinclusive restauracje ala carte były płatne. Zazwyczaj i to w hotelach o gorszym standardzie można skorzystać z tych restauracji przynajmniej raz w tygodniu bezpłatnie. Niestety w ofercie nie było zaznaczone że te restauracje sa płatne dodatkowo. Były wypisane w ofertę ultra allinclusive. Kolejne wprowadzenie klienta w błąd.
jedzenie, hotel dla każdego, piękna roślinność, możliwość wybrania pokoju w niskich domkach w strefie ciszy.
wielkość pokoju. Pokoje sa mniejsze niz podaje hotel. płatne restauracje ala carte mimo zamieszczenia ich w opcji ultra allinclusive.
Hotel na bardzo wysokim poziomie, pokoje obszerne,codziennie sprzątane. Pięknie położony w dużym, zadbanym ogrodzie. Blisko lotniska. Kilka kroków od plaży. Jedzenie smaczne, wszystko świeże, duży wybór. Na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Specjalny kącik dla dzieci jak również jedną sala wydzielona tylko dla dorosłych. Dużo basenów i leżaków również na plaży. Obsługa kelnerska na wysokim poziomie.
Elegancja i wysoki poziom obsługi. Duża plaża. Piękny ogród. Asystent który opiekuje się gośćmi od momentu wejścia do hotelu aż do jego opuszczenia.
Rewelacyjny hotel! Byliśmy z rodziną w sierpniu. Widzieliśmy już wiele ale ten hotel zaskoczył nas bardzo pod każdym względem. Piękny, zadbany, czysty wszystko na najwyższym poziomie. Obsługa rewelacyjna, restauracje posiłki ogromny wybór każdy znajdzie coś dla siebie. Wszystko zaplanowane z najwyższą starannością, a ilość atrakcji dostępnych codziennie w hotelu nie do opisania. To jeden z niewielu hoteli do których wrócilibyśmy raz jeszcze. Polecam!
Byłam bardzo zadowolona z mojego pobytu w hotelu Ella Excellence Belek. Hotel okazał się być prawdziwym klejnotem, przewyższającym moje oczekiwania pod każdym względem. Oto kilka kluczowych aspektów, które sprawiły, że mój pobyt był wyjątkowy. ### Lokalizacja Hotel Ella Excellence Belek jest pięknie położony, z bezpośrednim dostępem do pięknej plaży. Choć nie jest blisko centrów handlowych, jego lokalizacja sprzyja relaksowi i odpoczynkowi w spokojnej okolicy, z dala od zgiełku miejskiego. ### Pokoje Pokoje w Ella Excellence Belek były przestronne, nowocześnie urządzone i niezwykle komfortowe. Każdy detal był starannie przemyślany, aby zapewnić gościom najwyższy poziom wygody. Codzienne sprzątanie było przeprowadzane bardzo starannie, a pościel i ręczniki zawsze były świeże i czyste. ### Obsługa Obsługa hotelu była absolutnie fantastyczna. Personel był niezwykle pomocny, uprzejmy i zawsze dostępny, aby odpowiedzieć na wszelkie pytania czy spełnić prośby. Ich profesjonalizm i życzliwość naprawdę wyróżniały Ella Excellence Belek na tle innych miejsc, w których miałam okazję przebywać. ### Jedzenie Jedzenie serwowane w hotelu było na najwyższym poziomie. Restauracje oferowały szeroki wybór dań, które zadowolą nawet najbardziej wymagających smakoszy. Śniadania były obfite i zróżnicowane, a kolacje były prawdziwą ucztą dla podniebienia, z menu obejmującym zarówno lokalne specjały, jak i kuchnię międzynarodową. Wszystko było świeże, smaczne i pięknie podane. ### Atrakcje i udogodnienia Hotel Ella Excellence Belek oferował wiele udogodnień, które uczyniły mój pobyt jeszcze bardziej komfortowym. Basen był czysty i zadbany, idealny do relaksu po dniu spędzonym na plaży. Spa oferowało szeroką gamę zabiegów, które pozwalały na pełne odprężenie i regenerację. Dostęp do siłowni był dodatkowym plusem, dla tych, którzy chcą utrzymać formę podczas wakacji. ### Podsumowanie Podsumowując, mój pobyt w hotelu Ella Excellence Belek był absolutnie fantastyczny. Wszystko było na najwyższym poziomie – od obsługi, przez jedzenie, aż po udogodnienia. Z całą pewnością polecam ten hotel wszystkim, którzy szukają wyjątkowego miejsca na wakacje. Na pewno wrócę tutaj w przyszłości!
Ella Excellence Belek to hotel, który przewyższa oczekiwania pod każdym względem. Położony przy pięknej plaży, zapewnia spokojny wypoczynek z dala od miejskiego zgiełku. Pokoje są przestronne, nowocześnie urządzone i niezwykle komfortowe. Obsługa jest fantastyczna, pomocna i uprzejma. Jedzenie jest na najwyższym poziomie, z szerokim wyborem dań lokalnych i międzynarodowych. Hotel oferuje liczne udogodnienia, w tym czysty basen, spa oraz siłownię, co czyni pobyt jeszcze bardziej komfortowym.
Rewelacja. Dużo atrakcji dla dzieci, obsługa na najwyższym poziomie, różnorodność posiłków. Hotel i teren hotelu jest rozległy, z wieloma obiektami.
Wysoki poziom obsługi, infrastruktura.
Piękny hotel, wspaniałe otoczenie, mnóstwo zieleni. Niesamowita ilość atrakcji, wszystko na bardzo dużym obszarze. Idealny dla rodzin z dziećmi jak również dla osób młodych. Duża ilość restauracji, barów, miejsc do ćwiczeń i uprawiania sportów. Wszystko na bogato, cudowne jedzenie, alkohole z całego świata w cenie, świeże soki itp Trochę świata już zwiedziłem, ale ten hotel nie ma sobie równych.
Ogromna przestrzeń na której można swobodnie wypoczywać. Doskonała kuchnia. Hotel jest bardzo zadbany, pokoje czyste i przyjemne.
Jestem w tym hotelu juz drugi raz i znowu jestem miło zaskoczona. Hotel rewelacja cisza,spokój. Każdy ma swojego opiekuna z hotelu. Pokoje są czyste codziennie sprzątane. Jedzenie różnorodne każdy znajdzie coś dla siebie. Imprezy w hotelu mega. Polecam polecam bardzo. Napewno wrócę
Obsługa rewelacja, cisza, spokój
Byłem w tym hotelu w miesiącu kwietniu, Hotel zasługuje na wysokie pochwały Obsługa, wyżywienie w jadalni i na terenie basenów , plaży w pokojach w/g potrzeb wymagających gości. Będąc na basenie i na plaży na zmianę w/g życzenia , kelnerki na łyżworolkach dostarczają ręczniki, alkohole, orzeszki, owoce oraz soki. Ułożone pomosty na plaży umożliwiają kelnerkom i plażowiczom łatwiejsze przemieszczanie się pomiędzy leżakami i parasolami Toalety i ręczniki blisko plaży. Plaża szeroka i piaszczysta. Molo wprawdzie było w trakcie montażu pomostów po okresie zimowym. Temperatura w granicach 23 stopni w ciągu dnia. Pomimo panującej pandemii i bardzo ograniczonej liczbie gości wszystkie służby hotelowe funkcjonowały. Zostały zachowane wszelkie środki ostrożności pod kątem bezpieczeństwa w związku z CIVID 19.. Jedyną rzeczą do której miałbym zarzut to trochę wygórowane ceny, obsługa kuchni serwuje jedynie dania śródziemnomorskie, brak w menu dań kuchni europejskiej
RAJ
TROCHĘ DROGO
Byłem w tym hotelu w kwietniu. Hotel zasługuje na wysokie pochwały. Obsługa, wyżywienie w jadalni oraz na terenie basenów, plaży jak i w pokojach wg potrzeb wymagających gości. Przebywając na plaży i basenie, na zamówienie wg życzenia kelnerki, na łyżworolkach dostarczały poczęstunki w postaci alkoholi, przekąsek, soków oraz owoców. Ułożone pomosty na plaży umożliwiały kelnerkom oraz plażowiczom łatwiejsze poruszanie się pomiędzy leżakami i parasolami. Toalety oraz ręczniki znajdowały się bardzo blisko plaży. Plaża szeroka, piaszczysta, molo wystarczające. Wprawdzie w czasie mojego pobytu było w trakcie remontu jednak roboty naprawcze nie odbierały uroków krajobrazowi. Temperatura w granicach 23 stopni w ciągu dnia. Pomimo pandemii i braku kompletu gości wszystkie służby hotelowe funkcjonowały. Zasady ostrożności przeciw działające rozprzestrzenianiu się SARS CoV 2 rygorystycznie przestrzegane. Jedynym drobnym minusem są ceny, które w moim odczuciu są nazbyt wygórowane. W menu przeważają także potrawy kuchni śródziemnomorskiej tureckiej oraz azjatyckiej i podczas dwutygodniowego pobytu miałem ochotę na zwykłego kotleta schabowego albo kiełbaskę z grilla ;)
Hotel nastawiony na rodziny z dziećmi , mają unikatowy program gdzie dzieci uczą się zawodu, hotel ma dużo basenów.Jest perełką dla rodzin i trudnych klientów.
masa atrakcji dla dzieci w każdym wieku, serwis super jedzenie również
Jak ktoś szuka ciszy to nie brać pokoi z widokiem na morze - wręcz bezczelnie głośno gdy odbywa się dyskoteka na basenie ( do 24 dudni cały pokój ) . Pokoje w ogóle nie są wygłuszone stąd słychać różne trzaski i uderzenia z pokoju nad i z pokoju obok jak i wszystkie rozmowy i spacery po korytarzu no i muzykę z imprezy głośniej niż pokojowy TV ( 3 piętro). W hotelu jest miła i uczynna obsługa, ale zdarzało się jednak bardzo dużo wpadek w stylu po sprzątaniu pokoju pani zabrała ale nie dała nowych ręczników, nie uzupełniono barku jednego dnia, o wino na kolacji i jego dolanie każdych 100ml czy jakikolwiek napój trzeba się za każdym razem prosić i szukać oczywiście obsługi ( nie ma samoobsługowych napoi poza kawą i herbatą !) . W baseniku dla dzieci brakuje bardzo wiele kostek mozaiki więc dzieci sobie rysują kolanka. Animacje i klubik dziecięcy to chyba najlepszy element tego hotelu. Panie są rosyjskojęzyczne i bardzo pomocne przy dzieciach. Plaża z ciemniejszym piaskiem, leżaki bardzo dobrej jakości nie było z nimi problemu. Dla starszych dzieci super zjeżdżalnie. Co do wody w morzu to mętna jak w bałtyku i 0 życia , żadnych ryb, krabów czy wodorostów ( kwiecień ) zapomnijcie o nurkowaniu. W hotelu głównie Rosjanie i Kazachowie większość z dziećmi i babciami :) , Turcy i troszkę Niemców. Goście bardzo mili i grzeczni i na poziomie. Strefa SPA, Sauny , Hammam super i w cenie. Posiłki powiedzmy że ok, ale ogromny minus za to że nie było żadnych opisów dań a jeżeli już opis był to w stylu \"pierożek\" \"sałatka buraczana\" ale czy jest z tuńczykiem czy kurczakiem to się dowiesz jak spróbujesz. Ogólnie z pewnością tam nie wrócimy. Nie polecam oprócz tego hotelu także całej okolicy Belek, ta miejscowość o pomyłka i atrapa miasteczka .
*Estetyczny *Ładne i przytulne pokoje *Szlafroczki , mydełka itp. dla dzieci *Strefa SPA *Obsługa w większości się stara na 100% *Bardzo miłe i pomocne rosyjskie i kazachskie animatorki dla dzieci *całkiem znośne posiłki w głównej restauracji, *kto przyjeżdża do Turcji pić europejskie napitki będzie content, jak dla mnie to zbędny snobizm. *trochę smaczniejsze drinki , zasadniczo jednak dostępne tylko 2 miejscach w hotelu *piwo Guinness ;)
*Niewygłuszone pokoje ! .*Obskurna okolica , do najbliższej \"cywilizacji\" do Belek trzeba iść 25min na piechotę z widokami na płot i jezdnię * Belek - wieś/miasto? z milionem sklepów z podrabianymi futrzanymi kapciami marki Ormiani i torebkami . Bez normalnych sklepów czy knajpek. * Między 14 a 19 w hotelu kompletny brak normalnego jedzenia (tylko ciastka lub tureckie naleśniki ) *Napoje na kolacji zasadniczo dostępne przez obsługę kelnerską, a co jest dostępne to się domyśl . *Brak opisów posiłków ( tylko w stylu \"tradycyjny placuszek\") * Produkty dostępne na terenie hotelu mają absurdalne ceny ( np. krem do oplania 50$ , samochód od 100 euro) *piwo carlsberg *restauracje tematyczne płatne *bardzo głośne dyskoteki do 24 uniemożliwiające spadnie
Hotel spełnia wszystkie oczekiwania, luksusowy, przyjazny, z niesamowicie pomocną obsługą - co jest niezwykle istotne. Zdecydowanie zachęcam do wybrania pokoju z widokiem na morze - widok bajka. :)
*świetna obsługa *niesamowicie wyposażone pokoje, duże ! *wachlarz rozwiązań dla dzieci *animacje prowadzone w interesujący sposób, ciężko się nudzić *piękne otoczenie, mnóstwo zieleni *jedzenie przepyszne, a wybór ogromny *dyskoteka z różnorodną muzyką *wifi free w pokojach bardzo dobrze odbiera
nie znalazłam :)
Miałem możliwość być w tym wspaniałym hotelu przez 2 noce. Przepiękny widok z okna. Bardzo elegancki pokój. Jak tylko wejdziesz w ten hotel to będzie efekt WOW! All Inclusive - przepyszne wyżywienie. Obsługa jest bardzo uprzejma i pilnuje żeby każdy klient był zadowolony. Do tego też bardzo fajna strefa SPA + Hammam. Pobyt w tym hotelu oceniam na 12/10. Polecam wszystkim.
- wspaniałe położenie; - bardzo ładny i zadbany; - rozmaite jedzenie; - przemiła obsługa
- za drogie ville przy jeziorkach =)
Hotel położony we wspaniałym, zadbanym ogrodzie z własną czystą plażą. Pokoje ładne (choć lepiej wyglądają na zdjęciach) sprzątane codziennie, ale nie takie eleganckie jek można spotkać w innych hotelach 5* w Turcji. Mini bar uzupełniany codziennie ale zawiera tylko napoje. Kosmetyki w łazience uzupełniane (nie jednorazówki) Obsługa miła, sympatyczna i pomocna. Dzwonią, żeby sprawdzić, czy czegoś nie potrzeba. Dużo bajerów dla dzieci, w łózeczkach misie, komplety naczyń do jedzenia, kosmetyczka z różowymi kosmetykami dla dziewczynek. Zjeżdżalnie, krzesełka, basen, bar i posiłki dla dzieci, a do tego cukierenka z lodami i ciastkami. Szczególnie polecam na wakacje z maluchami maj. Jest ich wtedy zatrzęsienie w związku z czym poziom wyrozumiałości wzrasta. Hotel proponuje wiele atrakcji, ciągle coś się dzieje. Dużo sportu, muzyki, przedstawienia, spa, restauracje a la carte (wymagana rezerwacja i opłata 10 EUR/os) Byłam we włoskiej i we francuskiej. Warto pójść, bo jedzenie w restauracji głównej monotonne, mały wybór i codziennie to samo, takie samo i tyle samo i najczęściej zimne. W restauracjach tematycznych po 5 dań, jedne lepsze drugie gorsze. Ale jest miło ! W maju hotel nie był całkowicie obłożony ale z każdym dniem przybywało turystów(Rosjan) Nie do końca mogę sobie wyobrazić jak funkcjonuje kuchnia i restauracja główna (mała sala z daniami) w pełni sezonu. Pogejrzewam, że mogą być kłopoty. Bogata oferta wycieczkowa Biura Wezyr z sympatyczną i pomocną rezydentką Natalią. Pomogła w zamianie pokoju ze względu na dochodzącą muzykę uniemożliwiającą mającym problemy z zasypianiem, nocowanie w pokoju z widokiem na morze. W maju można nocą zrezygnować z klimatyzacji ( w ciągu dnia czasowo centralnie wyłączana) i spać przy otwartym balkonie ale UWAGA ! Komary ! W pokojach nie ma czajnika i herbaty z czym sie spotkałam pierwszy raz w hotelu 5* w Turcji. Generalnie hotel godny polecenia, niedalego od Belek (pieszo, taxi 5 EUR, ciufcia 1EUR) ładne baseny, kwiaty itd
Cudowna, zadbana zieleń, czysto, elegancko,przyjazny dzieciom, liczne atrakcje, bogaty program sportowo-animacyjny
smaczne ale monotonne jedzenie, mało różnorodne posiłki. Bardzo głośna muzyka do późnej nocy, dochodąca do pokoi z opcją widokiu na morze.
Pięknie położony na morzem, czarujące otoczenie itd... byłem w Eli drugi raz
Po prostu przepiękny
?
Byłam z mężem w tym hotelu we wrześniu 2013. Hotel w pełni obłożony. Pomimo tego o każdej porze można było znaleźć wolne leżaki , zarówno przy basenach jak i na plaży. Fajne bary przy basenach (alkohole również importowane i nie oszczędzają). Fajne animacje. Rewelacja dla dzieci: jeszcze nigdzie nie widziałam takiej troski, opieki i zaangażowania, aby było im jak w bajce (łącznie z łóżeczkami, szlafroczkami, kapciami i nocniczkami w kolorze różowym lub niebieskim).Dzieci, które są pod opieką animatorów dostają opaski i rodzice wiedzą gdzie są i co robią, bo mogą je obserwować na ekranie telewizora. Plaża piaszczysta + molo z leżakami. Bardzo duży ogród z miejscem do jogi, cukiernią (w cenie), hamakami. świetna kuchnia: co wieczór dodatkowo jakaś wisienka na torcie: sushi, lody z ciekłym azotem, kraby. Można zarezerwować pobyt w apartamencie na ostatnim piętrze z jakuzi na tarasie (Pięknie). Był to nasz 5 pobyt w Turcji w hotelach 5* i ten nas zachwycił. Gorąco polecam. I jeszcze jedno : wylatywaliśmy późnym wieczorem i chcieliśmy przedłużyć dobę hotelową. Pozwolono nam zostać do końca i korzystać, bez żadnych dodatkowych opłat
atrakcje dla dzieci, baseny, piaszczysta plaża, animacje, jedzenie, ...wszystko:)
jeśli mam się do czegoś przyczepić, to jedynie do wyglądu budynku z zewnątrz: nie zachwyca.
Hotel idealny dla rodzin z dziećmi, mnóstwo atrakcji. Czysto, obsługa przemiła, zawsze uśmiechnięta. Jedzenie urozmaicone i dużo ale smak to kwestia gustu i przyzwyczajeń kulinarnych, mąż był zachwycony ja niebardzo. Naszczęście Ilość świerzych warzyw i owoców rekompensowała wszysko a i desery mniammm! Animacje super, dziećmi zajmowali się rewelacyjne, codziennie coś innego. Wieczorami organizowane tańce, koncerty, przedtawienia. Nie można się nudzić naprawdę. Pokoje identyczne jak na fotografiach, bardzo eleganckie. Jedyny minus jaki znalazłam to ceny w butikach nie tylko hotelowych ale i w centrum Belek. Rosjanie którzy przyjeżdżają ich rozpuścicli bo oni wogóle się nie targują, płacę pierwszą cenę jaką Turek im poda.
Na największą uwagę zasługuje fakt opieki nad dziećmi - dzieciaczki dostają opasji z nadajnikami i zawsze wiadomo gdzie się znajdują. Jak są w mini-klubie można je podejrzeć na kanale w TV - poza tym nie ma do czego się przyczepić - wszystko co prezentowane na zdjęciach to prawda, a sam hotel robi powalające wrażenie. Polecam!
W tym tygodniu wróciliśmy z tygodniowego pobytu i jedyne czego żałuję to to, że.... pobyt nie trwał dłużej. Polecam pod każdym względem przede wszystkim rodzinom z dziećmi. Hotel rewelacyjny, mieszkaliśmy w części willowej- warunki super. Goście przede wszystkim z Rosji. Jeśli ktoś chciałby więcej szczegółów proszę o maila na adres: emiliaostrowska@onet.eu