El Tiburon

Hotel położony 150 metrów od szerokiej plaży La Carihuela w spokojniejszej częsci Torremolinos. W pokojach cisza i nie dochodza hałasy z żadnej ulicy. UWAGA !!! Pomimo braku klimatyzacji wiatraki na sufitach były wystarczające aby normalnie wypoczywać i spać. (byliśmy tam przy temperaturach 35-dzień, 24 w nocy). Hotel jest dobrze usytuowany pod kątem dojazdu gdyż do ważnych przystanków auobusowych bylo góra 5 min do głównej ulicy Carlota Alessandri. Ponadto na podmiejska kolej RENFE łącząca Fuengirola z Malaga było 15 minut idąc pod górkę. Hotel polecam osobom młodym aktywnym którzy nie przyjechali na 14 dni do hotelu tylko traktują go jako przyzwoity nocleg i miejsce na ewentualną sieste.

Hotel spełnia wszelkie standardy hotelu dwugwiazdkowego i właściwie nie ma się do czego przyczepić poza drobnymi niedogodnościami typu cieknąca woda w toalecie czy brak na balkonie wieszaka/sznurka na powieszenie mokrego kostiumu kąpielowego, ręcznika. Jednak ma jedną, jak dla mnie bardzo istotną wadę - w hotelu tym jest niesympatycznie. Miałam wrażenie jakbym była intruzem, który przeszkadza córce właściciela w rozrywkach towarzyskich, rozmowach przez telefon, staniu ze znajomymi na papierosie i pogaduszkach przed hotelem. Myślę, że atmosfera w hotelu nie zależy od włożonych pieniędzy, ale od chęci właścicieli, żeby ludzie w nim przebywający czuli się dobrze - a tego brakuje w tym hotelu.

maly hotelik, czysty ale bez specjalnych udogodnien. basen jest. i nic wiecej nie mozna o nim powiedziec.

Hotel znajduje się w fajnej części miasta , dla kogoś kto szuka rozrywki i lubi bawić się w klubach miejsce wymarzone .

Hotel o mocnych 2*. Dla mniej zamożnych i wymagających można śmiało polecać.Hotel czysty i , choć bardzo mały, niczego mu nie brakuje.Urządzony z gustem, kameralny, przytulny. Mały basen na dziedzińcu ( nie ma roślinności). Blisko do plaży ( dobrze zagospodarowanej).W okolicy sklepy, bary, restauracje.W hotelu kącik telewizyjny, bilard, stanowiska z komputerami i internetem. Nie we wszystkich pokojach są balkony. Hotel oferuje tylko śniadania.

Nazwa  El Tiburon
Miejsce  Hiszpania / Costa del Sol / Torremolinos
Wyżywienie  śniadania
Udogodnienia  basen odkryty

Słoneczne plaże przez cały rok i ciepłe morze

Klimatyczne miasteczka jak Marbella i Mijas z andaluzyjską architekturą

Bogata oferta dla miłośników sportów wodnych i golfa

6.5

Wyświetlono 8 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Pedro Guterez

Hana

AK

Jacek

Pobyt - Marzec 2009

Anuszka

Pobyt - Listopad 2006

Super lokalizacja.Wszędzie bardzo blisko , ale bardzo cicha i spokojna uliczka.Szkoda,że nie ma lodówki na wyposażeniu pokoju.

Jolanta Paternoga

Pobyt - Lipiec 2006

Bardzo miła obsługa , każdy może czuć się swobodnie , hotel czysty i zadbany .
Pasiłki bardzo dobre i urozmaicone , chociaż ja mogę się wypowiadać tylko na temat śniadań .

Katarzyna Urbańska

Pobyt - Maj 2006

Mały,kameralny,sympatyczny hotel.Położony w starszej,ciekawszej części miasta.