Zabytkowe mediny z labiryntem wąskich uliczek i kolorowymi targami
Piękne plaże nad Morzem Śródziemnym z ciepłą wodą
Tradycyjne tunezyjskie rzemiosło i rękodzieło
Mieliśmy okazje spędzić nasz tygodniowy urlop w PrimaSol El Mehdi. Po przylocie otrzymaliśmy bungalow gdzie wcześniej w innych komentarzach przeczytaliśmy, że to najgorsze pokoje jakie mogą być w tym hotelu, z całą satysfakcją musze przyznać, że to kompletna bzdura. Bungalow posiadał dwie sypialnie oraz dwie łazienki gdzie w jednej była wanna, toaleta i umywalka a w drugiej prysznic i umywalka. Widok z jednej sypialni jest bezpośrednio na plażę a z tarasu na piękny ogród hotelowy. Wszystko czyste, sprzątane codziennie łącznie z wymianą pościeli i ręczników. Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Jedzenie przepyszne- codziennie inna kuchnia (włoska, hiszpańska, tunezyjska, śródziemnomorska...) wybór dań bardzo szeroki, każdy znajdzie coś dla siebie. Plaża piękna a woda w morzu krystaliczna o lazurowym kolorze. Animacji też sporo łącznie z piana party, bardzo się staraja aby umilić czas. Świetną sprawą jest również club dla dzieci, pomimo tego, że osobiście nasze dzieci są już nastolatkami to widzieliśmy jak świetnie animatorzy zajmują się dzieciaczkami. Codziennie można zostawić pociechy w clubie łącznie na 4 h dziennie, 2 do południa i 2 popołudniu. Animatorzy robią z nimi super rzeczy łącznie z zabawami na plaży czy robieniem biżuterii z muszelek, które wcześniej same zbierają na plaży :-) Ręczniki plażowe wydawane są za kaucją tak samo sejf. Kaucje za ręczniki płaci się w recepcji a za sejf w kantorze- wszystko zwracane przy wyjeździe. Sama miejscowość Mahdia bardzo urokliwa, spokojnym spacerem do starego miasta 25-30 min plażą potem deptakiem. Bezpiecznie. Jedyne na co warto zwrócić uwagę to na Wi- Fi w hotelu. Działa ono tylko w lobby. W godzinach porannych jeszcze spokojnie można z niego skorzystać ale wieczorem kiedy to goście hotelowi zasiadają na drinki połączenie z siecią jest niemożliwe, dlatego zakupiliśmy kartę SIM z internetem na lotnisku 10 GB- 15 dolarów, ale tu ważna UWAGA- trzeba bardzo zwracać uwagę na sprzedającego ponieważ jeśli płaci się w euro lub dolarach to resztę wydają w dinarach i lubią oszukać np. 10 dolarów = 30 dinarów a oni mają tam przelicznik 10 dolarów = 10 dinarów i bazują na pośpiechu i niewiedzy turysty liczą, że się nikt nie zorientuje. Jeśli wymieniamy walutę w hotelu to bez problemu otrzymujemy dokument wymiany, który jest niezbędny do zwrotu dinarów przed wylotem, natomiast na mieście nie dają trzeba się upomnieć. Polecam przywieść z Tunezji przyprawy i oczywiście oliwę z oliwek, gdzie wszystko można kupić na targu w Mahdii. Mały targ jest codziennie a duży w każdy piątek przy porcie. Nasza przestroga - nie kupować sadzonek palm na plaży od miejscowych sprzedawców. Osobiście widzieliśmy jak turyści, którzy zakupili sadzonki mieli problemy na lotnisku w Polsce.
Czystość, wspaniała kuchnia, obsługa, plaża.
Wi-FI
Pobyt oceniam bardzo dobrze. :) Wszystko od pokoju, otoczenia, obsługi, animacji, wyżywienia mi się podobało. W okolicy można czuć się bezpiecznie. Brak nachalnych miejscowych. Jedyny minus, ale to już kompletnie niezależnie od hotelu- póżny okres, który wybrałam na wyjazd. Koniec października wiąże się z bardzo krótkim dniem (do 15.30 słońce na terenie hotelu, od 17.30 już półmrok) no i pogoda zmienna jak nad Bałtykiem. Przy bezchmurnym niebie cudownie, jak słońce zajdzie trzeba chować się pod ręcznik, ale w czasie ulewnych deszczów i podtopień to już trzeba się ewakuować :)
Zdecydowanie wyżywienie! Szeroki wybór dań, słodkości, dania bardzo urozmaicone. Cały wachlarz pysznych mięs od baraniny, jagnieciny, owoców morza, wołowiny. Każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. No i obsługa! Zwłaszcza animatorzy pełni uśmiechu, życzliwości i energii do działania.
Jedyna wadę, która akurat mi nie przeszkadzała był fakt, że nie jest to hotel dla osób, które oczekują złotych klamek. Pokoje są schludne, codziennie sprzątane włącznie ze zmianą ręczników i pościeli.
Hotel spełnił nasze oczekiwania. Jedzenie przepyszne, duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie, mnóstwo owoców morza i regionalnych potraw. Byliśmy zachwyceni :) W hotelu bardzo czysto, pokoje sprzątane codziennie. Z czystym sumieniem polecam hotel.
Bliskość morza, baseny i zjeżdżalnie, jedzenie pyszne
brak internetu w pokojach
Jakość adekwatna do ceny. Hotel ma już swoje lata. Docenialiśmy jego lokalizację bezpośrednio przy pięknej plaży oraz ciszę i spokój (nasze pokoje były odpowiednio daleko od jakichkolwiek głośnych „atrakcji”)
Lokalizacja przy plaży oraz sama Mahdia położona jest relatywnie blisko miejsc wartych odwiedzenia takich jak Monastir, Sousse, El Dżemm, Kairuan. W hotelu jest parking, nie ma problemu z zaparkowaniem samochodu. W stołówce panuje spokój i kultura, jedzenie bardzo dobre i urozmaicone.
Wi-fi działa tylko w lobby i w barze przy plaży, nie działa w pokojach. Personel sprzątający pokoje działa dość wybiórczo, czasem da za mało ręczników, czasem za dużo. Raz posprząta, raz nie. Jak się trafi.
Hotel na plus. Pokoje sprzątane codzienne. Kuchnia urozmaicona, każdy znajdzie coś dla siebie. Plaża i morze to marzenie. Leżak zawsze się znajdzie. Wieczorem drinki serwuje super barman. Ogólnie jesteśmy zadowoleni !
Hotel przyjemny, czysty. Animacje ciekawe. Personel pomocny.
Hotel do odświeżenia.
Hotel bardzo ładnie położony, dużo zieleni ładnie utrzymanej, ogromny teren, dużo atrakcji dla dzieci, pokój duży, aczkolwiek wymaga już remontu, zwłaszcza łazienka. Obsługa miła i sprytna, jedzenie bardzo dobre i urozmaicone, barmani mili i robili nieoszukane drinki.
Piękna plaża w ładnym otoczeniu, fajne animacje.
Odległość od lotniska w Anfidha gdzie lądowaliśmy, a bliżej by było z Monastyru, małe lobby z wi-fi jak na taki duży hotel.
Bardzo dobry hotel w dobrej cenie. Piękny ogród, niesamowita plaża, fajne baseny. Mega miła obsługa. Restauracja z widokiem na morze. Pokoje wymagają remontu, ale jest czysto. Pościel i ręczniki wymieniane codziennie. Dobre jedzenie, różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie. Animacje i atrakcje przez cały dzień . Jeżeli ktoś chce odpocząć i dobrze się bawić za niewielkie pieniądze to na prawdę polecam. Jeżeli ktoś szuka " luksusów i złotych klamek" to niestety, nie tu.
Jedzenie. Plaża. Obsługa!
pokoje wymagają remontu
Wielkie zaskoczenie. PIERWSZY RAZ W Tunezji (2xrazy Turcja, Grecja i Egipt) i napewno nie ostatni. Na terenie całego hotelu bardzo dbano o czystość - dosłownie wszedzie w pokoju, na basenie, na plaży czy restauracji (po kazdym gościu zmieniano obrus, kelnerzy uwijali się jak mróweczki i to jeszcze z wielką sympatią do gości wielkie brawa), pyszne jedzenie ( i znów wspaniała ekipa zachęcała uśmiechem i miłymi słowami, np. Mniam mniam...) co przełożyło się niestety dodatkowymi kilogramami na wadze 😀 najlepsza kawa jaką piliśmy dotychczas w hotelach. Obsługa zawsze uśmiechnięta i pomocna. Pokój codziennie idealnie sprzątany z wymianą pościeli i ręczników, dzieci zachwycone niespodzianką postaci z ręczników (kazdego dnia). Zabudowa biała hotelu dodaje niesamowity klimat. Przepiękna prywatna plaża przy hotelu z dużą ilością muszelek. Przepiękne morze. O każdej porze można było znaleźć wolny leżak zarówno przy basenie jak i plaży. Dodatkową atrakcją to zjeżdżalnie dla dzieci czy plac zabaw. No i można zjeść obiad patrzac na morze w tawernie (po prostu pięknie) Jest przedszkole ale my nie korzystaliśmy. Po cały dniu i kolacji można wypocząć przy hotelu w pięknym otoczeniu palm popijając drinka przy stoliku. Dbano o bezpieczenstwo gosci-monitoring i ochroniarze w nocy. Mahdia to tez piękne miasteczko, które trzeba koniecznie zwiedzić tj. Fort, latarnia, brama itd. Polecam wakacje w tym hotelu.
Piękna plaża, ludzie ktorzy tam pracują,
Zbyt dobre jedzenie bo przytyłam :)
Widziałam, że dość sporo osób polecało ten hotel na tej stronie, Google oraz grupach wyjazdowych na fb. Mogę potwierdzić że polecenia są słuszne. Jeżeli chodzi o transfer z lotniska to jest on niestety dość długi bo wynosi ok 2 godzin jednak nie było to dla nas szczególnie kłopotliwe. Największym ale chyba i jedynym minusem są łazienki. Wybraliśmy standardowy pokój - dostaliśmy taki z widokiem na ogród na parterze. Sam pokój w sam sobie jak nazwa wskazuje - standardowy; duże łóżko małżeńskie + 2 małe kanapy (nas dwoje dorosłych). Pokój czysty, sprzątany codziennie. Co do wspomnianej łazienki to jest dość mała i przede wszystkim dla nas osobiście na minus to wanna zamiast prysznica. Wanna posiada materiałową, zasuwaną zasłonkę, a sama wanna jest nieco wysłużona. Muszę jednak przyznać że po pierwszej, drugiej kąpieli ten „minus” przestał w zasadzie przeszkadzać. Uważam, że zagospodarowanie terenu jest bardzo dobre. Na pierwszej linii pokoje, recepcja z barem, lobby oraz główna restauracja. Następnie duży, zielony i zadbany ogród po środku którego znajduje się miejsce wieczornych spotkań; krzesełka, stoliczki, klimatyczne oświetlenie i dostęp do drinków. Na terenie ogrodu znajduje się również spory plac zabaw dla dzieci, jeden większy basen i drugi nieco mniejszy na wyższym poziomie. Tuż za tą częścią znajduje się restauracja która oddziela baseny od plaży. Doskonałe miejsce na zjedzenie lanchu podczas plażowania z pięknym widokiem na morze. Co do plaży to jest świetna. Zadbane słomiane parasole oraz plastikowe leżaki rozciągają się na długość hotelowej plaży. Choć ludzie rezerwują miejsca już z samego rana to przychodząc między godziną 8 a 9 spokojnie znajdowaliśmy słoneczne miejsce dla siebie. Morze oczywiście lazurowe, czyste, ciepłe z jasnym i mięciutkim piaskiem na dnie. Jeżeli chodzi o jedzenie to serwowane sa 3 posiłki; śniadanie, lunch oraz obiadokolacja. W ciągu dnia wydawane są również przekąski. Pośród jedzenia znaleźć można głównie różnego rodzaju mięsa, frytki, pieczone ziemniaki, warzywa, ryż, naleśniki, makarony, zupy, owoce ale i słodkości od ciasteczek po całe torty. Na uznanie zasługuje od nas robiona pizza - bardzo, bardzo dobra. Na śniadania oczywiście również jajka; gotowane, sadzone, jajecznica. Do tego kawa, herbata, soki lub cola czy też Fanta. Plusem jest również świeże i naprawdę dobre pieczywo. Na śniadanie bogaty wybór wędlin, serów, serków itp. Każdy znajdzie coś dla siebie. Na restauracji panuje czystość i porządek, wszystko jest na bieżąco sprzątane a sztućce i talerze są czyste. Drinki wydawają w szkle w głównym barze; drinki jak drinki podobnie chyba jak wszędzie podawane z kolorowymi sokami z mieszalników. Próbowaliśmy również piwa nad basenami/plażą lanego ze szklanych butelek lokalnego piwa - było ok. Aby mieć dostęp do hotelowych ręczników plażowych należy zostawić w recepcji 20$ depozytu oraz zapłacić w naszym przypadku (2 os) 4$ za cały pobyt: codziennie dostaje się świeże. Wieczorami są różne animacje, pokazy, a w dzień słychać zabawy znad basenu. Na terenie hotelu znajduje się sklepik z napojami, przekąskami, ubraniami, torebkami, papierosami oraz pamiątkami np. magnesami. Poza hotelem tętni normalne lokalne życie, 2 km od hotelu znajduje się centrum miasteczka, bazar a jakieś 15 minut od hotelu mamy bankomat którego na terenie hotelu nie ma. Pomimo wymeldowania o 12, do godziny 17 mogliśmy korzystać z all aż do przyjazdu busa. Ogólnie bardzo polecam hotel, jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Hotel przystosowany jest również dla osób niepełnosprawnych na wózku. Największym plusem dla nas była zdecydowanie plaża i morze na której spędzaliśmy najwięcej czasu.
Największymi zaletami są plaża, czyste oraz lazurowe morze, dobrze zagospodarowany teren: pokoje, lobby, plaża, baseny, bary i restauracje obok siebie, więc z wszystkiego można korzystać „na wyciągnięcie ręki”. Zaletą jest również możliwość zjedzenia lunchu w plażowej/basenowej restauracji bez konieczności opuszczania tych stref. Jedzenie jest również na plus oraz czystość i porządek w restauracjach. Obsługa bardzo miła, pomocna i pracowita.
Wysłużone, nieduże łazienki z wanną zamiast prysznica oraz materiałową zasłonką.
Duży hotel, miła obsługa, czysto, pokoje codziennie sprzątane, ręczniki codziennie wymieniane. Jedzenie bardzo smaczne - każdy znjadzie coś dla siebie. Piękny widok z pokoju na morze. Bar dobrze zaopatrzony z milą obslugą. Sympatyczni animatorzy.
Sympatyczna obsługa, super animatorzy, dobre jedzenie, piękny widok na morze.
Brak.
Hotel czysty, zadbany, sprzątany sukcesywnie. Jedzenie urozmaicone każdy znajdzie coś dla siebie. Otoczenie ok blisko plaża łagodne zejście.
blisko plaży, czysty, sprawna obsługa, mili ludzie
leżaki na plaży pozajmowane od 6 rano. Kontakt z rezydentem utrudniony. Standard Tunezji "lekko" odbiega od standardu EU.
Bardzo przyjazny hotel, obsługa bardzo miła. Animatory super Jedzenie bardzo dobre, blisko do morza, dużo restauracji. Pokoje czyste i zadbane
Blisko morza,smaczne jedzenie, super animatory
Blisko morza, super animatory, smaczne jedzenie
Spędziliśmy w tym hotelu świetne wakacje. Obsługa hotelowa bardzo dba o czystość, pokoje sprzątane codziennie, woda w basenach czysta, klimatyzacja działa bez zarzutu. Jedzenie w restauracji pyszne, chociaż po kilku dniach pobytu trochę już nam się znudziło to samo menu na śniadanie. Jechałam do tego hotelu z pewną obawą, jednak na miejscu bardzo pozytywnie nas zaskoczył. Jest to kameralny hotel, trochę w stylu włoskim, nastawiają się na jakość a nie na maksymalną ilość gości. Na tle tego, co usłyszałam o innych hotelach w sąsiedztwie, my trafiliśmy naprawdę dobrze. Szczerze polecam.
- czystość - blisko do plaży - animacje i zajęcia dla każdego - czysta woda w basenach, zjeżdżalni niewiele, ale w zupełności wystarczało - pyszne jedzenie
- estetyka korytarzy - niektóre posiłki monotonne - animacje nie były w języku polskim
Dostaliśmy fatalne pokoje,z grzybem na ścianach, śmierdzące, tynk odpadal. Hotel był wybukowany i nie mieli innych 4osobowych wolnych. Finalnie musieliśmy w 4ke wziąć 3osobowe
Jedzenie
Pokoje fatalne, Polacy czesto dostają pokoje w przybudówce obok hotelu obok śmietniska.
Hotel bardzo przyjemny - fajne baseny dla dzieci, piękna plaża (choć dość wąska), lazurowa woda i przepyszne jedzenie i drinki. Cały teren również super - duży ogród, plac zabaw dla dzieci, amfiteatr. Animacji sporo, choć te dla dzieci dość ubogie (kids club polegał głownie na układaniu klocków lub kolorowaniu). Teraz wady... a w sumie wada, bo jedna.. jak przy zakwaterowaniu dadzą Wam klucz z dużą, metalową muszlą to uciekajcie! :) Pierwszą noc zakwaterowano nas w bungalow za amfiteatrem - brud, smród i hałas - obiecanki cacanki, że na drugi dzień nas przeniosą - skończyło się kłótnią, awanturą i 1,5 godzinnym oblężeniem recepcji, ale udało się! :) pokoje na piętrze może bez szału, ale przynajmniej czyste, wyremontowane i z ładnym widokiem :)
- baseny i zjeżdżalnie dla dzieci - ładna plaża - pyszne jedzenie, duży wybór i smaczne - cała infrastruktura hotelu
- pokoje na parterze, a w szczególności bungalow!! - miłośnicy kolorowych drinków muszą się nachodzić :) Hotel duży, a drinki można dostać wyłącznie w lobby :) - w szczycie sezonu jeśli lubicie dłużej pospać to może być problem ze znalezieniem wolnego leżaka, ale na 10 dni zdarzyła nam się taka sytuacja raz :)
Standardy w Tunezji zupełnie różnią się od europejskich .
Bardzo ładna plaża,jedzenie duży wybór, każdy coś dla siebie znajdzie , sprzątany codziennie
Pościel była brudna(zmieniana była codziennie)poduszka i prześcieradło miała czarne plamy . Na spotkaniu z rezydentką powiedziałam o tym i już później pościel była czysta. Łazienka nie za ciekawa.
Hotel nie do końca ma wykorzystany potencjał terenu ale ogólnie oceniam go na plus. Jedzenie jest przepyszne! Wszystkie wyroby cukiernicze są obłędne. Rzeczywiście na śniadaniu jest mniejszy wybór, ale każdy znajdzie coś dla siebie. Do wyboru na śniadania są: omlety, jajka sadzone, jajecznica, pieczywa, grzanki, różne rodzaje płatków, jogurtów, mnóstwo warzyw , owoców, ciasteczkaz, ciasta, dania kuchni tunezyjskiej. Do picia kawa, herbata, kakao, napoje. Na obiad jest już o wiele więccej jedzenia do wyboru, a kolacja to już naprawdę ogromna różnorodność. Dodam, że codziennie jest inna kuchnia ( niemiecka, orientalna, hiszpańska, włoska, tunezyjska, międzynarodowa, rybna). Naprawdę nie ma co narzekać na jedzenie. Jedynie przekąski są trochę ubogie, bo naleśniki plus ciasta, ciasteczka , jogurty. Nie ma żadnych pizzy, burgerów itp.w czasie przekąsek. Pokoje wiadomo, że nie są to standardy europejskie, ale jest schludnie , czysto i codziennie Pani sprząta w pokoju. Obsługa jest PRZEMIŁA, a największą pracę wykonują CUDOWNI ANIMATORZY(Chicago, Sonia-szef, Asseni(jakoś tak), Riki, Dj i nie pamiętam imienia ostatniego animatora). Można się ze wszystkim do nich zwrócić, są pomocni, zawsze uśmiechnięci , chętni do rozmowy. W hotelu niewielu Polaków. Najwięcej jest Francuzów,Niemców, Słowaków, Czechów,Tunezyjczyków. Obsługa biegle mówi po francusku, niemiecku i niektórzy dobrze po angielsku. Sonia mówi w każdym języku. Barman wieczorny Issa mówi w 7 językach i robi przepyszne drinki. Ogólnie w cenie, której udało mi się zakupić 12 dniowy pobyt naprawdę warto.
Animatorzy, jedzenie, obsługa hotelu, czystość w pokojach i w obiekcie, brak nachalności ze strony obsługi. W sklepach niedaleko hotelu są podane ceny, nikt nie nagabuje, można spokojnie sobie oglądać, przymierzać, zastanowić się nad zakupem.
Słona woda do kąpieli, a w umywalce normalna. Zajmowanie leżaków przy basenie(ok.9 już trudno znaleźć 2 leżaki), na pewno wolne są nad morzem pomimo że mnóstwo osób korzysta z plaży i morza. Płatne ręczniki, które średnio wyglądają, więc lepiej mieć swoje.
Hotel czysty, jedziecie urozmaicone dla każdego się coś znajdzie. Plaża piękna. Super animacje, masaże. Bardzo zadowoleni z pobytu. Polecam
Standard hotelu: Standard oceniam na max takie polskie 3*. Byliśmy na wakacjach kilkuosobową grupą i niestety i o ile pobyt uznaję za udany to jednak jest to zasługa naszego nastawienia, aby nie stresować się nadmiernie tym, co w hotelu i cieszyć się wszystkim tym, co z hotelem nie było związane. Bo wizyta w tym hotelu to trochę rosyjska ruletka. Część pokoi jest w wątpliwym stanie technicznym. W niektórych nie działała klimatyzacja. Obsługa hotelu jest świadoma wszystkich niedociągnięć. Udają, że naprawiają, czasami zmieniają pokój. Tego samego dnia w wadliwym pokoju pojawiają się nowi lokatorzy. Zakwaterowanie: Uwaga! Hotel bardzo pilnuje doby hotelowej, która rozpoczyna się o godz. 14. Pierwszy raz w życiu spotkałem się z sytuacją, w której wszyscy goście, którzy przyjechali do hotelu w godzinach przedpołudniowych zamiast zakwaterowania zmuszeni są do czekania do godziny 14 na check in. A to dopiero początek bo jak wybija 14 wszyscy Ci goście, czaem kilkadziesiąt osób, z rónych wycieczek zaczynają atakować lobby celem uzyskania pokoju. Przekrzykują się wieć zmęczeni podróżą i zniecierpliwieni klienci. Krzyczy na siebie też sama obsługa. Kolejność obługiwania gości: mówiący po arabsku/francusku a następnie cała reszta. Oczywiście nikt Wam tego nie powie ale tak jest w całym hotelu, także w barach i przy posiłkach. W ogóle obsługa zazwyczaj słabo lub wcale nie mówi po angielsku, nawet w recepcji bywały z tym problemy. Zdarzyło się zakwaterowanie gości (2 z 4 czterech naszych pokoi) do nieposprzątanych po poprzednich gościach pokoi. To pokazuje jaki jest bałagan w recepcji bo co do jakości sprzątania zastrzeżeń nie mieliśmy. Plaża: Czysta, piaszczysta ale niestety zbyt mała. Jak hotel wypełnił się gośćmi to tabuny gości o 7 rano biegły na plażę rezerwować leżaki. Jeśli więc chcieliśmy pospać to bywało, że na plaży nie było miejsca i pozostawało "plażowanie" na hotelowym trawniku. Hotel więc przymyka oko na "rezerwowanie" leżaków zarówno na plaży, jak i przy basenach. Jedzenie: Co najwyżej średnie. Codziennie to samo i wszystko konsekwentnie niedoprawione. W przypadku baru przy plaży - mimo, iż lunch powinien być serwowany do 14.30 to często już pół godziny wcześniej był sprzątany. Przekąski przy samej plaży czynne bodajże 1,5h po południu tylko dla zdeterminowanych. Kolejka i czas czekania skutecznie odstraszają. Animacje: Żadne bo te, co były trudno nazwać animacjami. Dla wytrwałych, którzy jednak chcą je obejrzeć informuję, iż odbywają się z dala od lobby hotelowego. Zapomnijcie więc, że obejrzycie cokolwiek przy drinku siedząc przy stoliku. Bar hotelowy: Alkohole są ok. Niestety są podawane TYLKO w lobby hotelowym, które jest wyposażone raptem w kilka stolików. Można wziąć drinka i wyjść na zewnątrz ale tam też tylko kilka stolików. W skrócie - w hotelu na pewnie coś około 800 gości jest max kilkanaście stolików, aby pomieścić gości. Jeżeli ktoś chce usiąść przy stoliku na świeżym powietrzu to musicie być przygotowani na bardzo skąpe oświetlenie. Można zapomnieć o grze w karty, planszówkach. Można w zasadzie tylko siedzieć i pić. Internet W informacjach jest napisane, że w hotelu jest darmowy internet w lobby. Owszem - jest WiFi. Internetu w nim zazwyczaj nie uświadczycie. Może i celowo bo zamiast tego możecie w hotelowym sklepiku zakupić kartę SIM z bezprzewodowym internetem. Oczywiści z odpowiednim hotelowym narzutem vs cena na mieście.
Nie można niczego zarzucić paniom sprzątającym pokoje
Usterki w pokojach Monotonne i nijakie jedzenie Tłok na plaży Nieatrakcyjne animacje Zbyt mały bar hotelowy