El Ksar Resort & Thalasso (ex. LTI)

Ogólnie jesteśmy zadowoleni z pobytu aczkolwiek jesteśmy osobami tolercyjnymi. Nie jesteśmy z tych co tylko narzekają i szukają dziury w całym. Hotel ogólnie ok, w super miejscu nad samym morzem, ładna miejscowość Sousse, dla rodzin jak i starszych, animatorzy troją się i dwoją, późnym wieczorem dyskoteka z dj. kompleks basenów z czystą wodą, wszędobylskie palmy dodające uroku otoczeniu hotelu, miła obsługa, na miejscu wymiana waluty, internet w kilku miejscach, ale najlepszy w lobby. Polecamy

Duży familijny pokój z osobną sypialnią i pięknym widokiem na morze. Smaczne jedzenie. Piękna plaża i czysta woda.

Hotel o standardzie europejskim 3- obsługa hotelowa bardzo opóźniona do posiłków nie można się przyczepić natomiast animatorzy w sposób jawny dyskryminują Polaków wieczorki hotelowe są nastawione tylko na gości francuskojęzycznych woda dostępna tylko z baniaków a butelkowana dla Polaków za dodatkową opalata w prospekcie okolica opisana jako urokliwe miasteczko w rzeczywistości syf i smród ,dostęp do plaży teoretycznie 300 m a w rzeczywistości jest więcej niż 700

Hotel położony przy samej plaży. Basen przy plaży wkomponowany między roślinność co dodaję uroku. Niestety basen ze zjeżdżalniami wymaga remontu, ponieważ widać upływ czasu. Hotel czysty aczkolwiek w łazience w kabinie brak drzwi, brak pilota do telewizora.

Hotel jest stary ale ma swój urok. Jedzenie różnorodne, na pewno każdy znajdzie coś dla siebie.

Nazwa  El Ksar Resort & Thalasso (ex. LTI)
Miejsce  Tunezja / Sousse / Sousse
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, fitness, darmowe wifi, windsurfing, tenis, rowery, bez paszportu, parking

Atrakcyjna lokalizacja: pomiędzy Port El Kantaoui, a Sousse.W okolicy znajdują się liczne bary, restauracje, sklepy i dyskoteki.

Hotel położony jest bezpośrednio przy piaszczystej, szerokiej plaży o łagodnym zejściu do morza.

Dla najmłodszych gości: brodzik, mini klub, plac zabaw.

Bogaty program sportowy i animacyjny dla dorosłych oraz dla dzieci.

Wyświetlono 208 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Maciek.J

Zalety

Bliskość plaży z drobniutkim piaskiem, leżaki z materacami i parasolem palmowym w cenie, bar z full napojami i gorącymi przekąskami , super animacje. Polecamy spacer do Sousse ok 35minut plażą z targiem Medina i dobrymi cenami (obowiązkowe targowanie się), jedzenie Ok zgodne z ich preferencjami smakowymi... każdy coś dla siebie znajdzie, aczkolwiek po 12 dniach tęsknota za rosołkiem, ale to normalne. Pamiętajmy że to Afryka, trochę inne standardy i trzeba się przestawić mysleniowo.

Wady

Hotel ogólnie na dobre 3, z zewnątrz lepiej w środku gorzej, widać jak postarzał go czas, i te rusy w łazience, problem jak w Egipcie, ale można temu zaradzić, po prostu nie gasić światła i po problemie. Nie czepiam się szczegółów bo i po co , wiedzieliśmy że to nie będzie Marriot, odpoczęliśmy, poznaliśmy super ekipę, a to przecież nie wada. Tak przewrotnie zakończymy.

Zalety

Bardzo dobra cena.

Wady

Trochę przestarzały, za głośne i trwające do późnych godzin animacje.

3.1
Marzena

Zalety

Pyszne różnorodne jedzenie i mili kelnerzy w restauracji

Wady

Okolica ,bar hotelowy na plaży który oferuje tylko wodę fantę colę w plastikowych kubeczkach ,dostęp do plaży

Zalety

Położenie blisko plaży.

Wady

Słaba oferta napoi alkoholowych, podawanych w plastikowych kubkach wielokrotnego użytku. Otrzymaliśmy pokój blisko korytarza gdzie był stół do cymbergaja i bilardu, do późna goście hotelowi grali, a 3 krotne próby zmiany pokoju nie przyniosły rezultatu.

Mariusz

Zalety

Blisko morza. Fajne animacje

Wady

Niestety ale bez napiwkow nie dostaniesz nic. Począwszy od restauracji gdzie w 1 dzień kelner nie dostał napiwku ro na kolacji musieliśmy czekać na stolik. (Stoliki sztucznie zajete) lecz gdy dostał tipa to na 2 dzień już czekał na nas z wolnym stolikiem. Tak samo jest na basenie z leżakami. Dasz napiwek, masz lezak. Nie dasz zapomnij o leżaku. Dostaniesz krzesła 😃 w barach tak samo, nie dasz tipa leją do plastikowych kubków, a jak już dasz to nie dość że dostaniesz w szkle to przyniosą Ci.

2.4
Adam

To nasz 7 raz w krajach arabskich i 15 wyjazd na zagraniczne wakacje wiec porównanie jakieś tam mamy. Hotel 4 gwiazdkowy w opisie nie spełnia podstawowych warunków sanitarnych i higienicznych. Bar przy basenie. Kelner nakładający jedzenie tj pizze i frytki rekami, bez rękawiczek. ( innych przekąsek brak przez 12 dni) Tak frytki nakłada rekami w porcjach limitowanych 10 szt frytek na os i 1 kawałek pizzy o wym 5x5 cm na os. Jeśli nałoży mu się więcej potrafi 2 szt z powrotem odrzucić do gara :) Kiedy poprosiłem o drugą porcję dla żony, kelner przejechał palcem przez środek talerza rozdzielając frytki niczym morze czerwone Mojżesz na prawą i lewą stronę po czym oznajmił "left one person, right two person". Niemożliwe?? A jednak to prawda. Przed nałożeniem jedzenia talerz zamiast w papierowy lub jakikolwiek inny ręcznik wycierany był z wody o spodnie tegoż kelnera. Nadmienię, że kelner zawsze ten sam i nie reaguje na prośby i groźby. Bar przy plaży. Racjonowanie żywności przebiega w ten sam sposób z tym, że tam wszystkiego cały czas brakuje przez co tworzą się gigantyczne kolejki. Z racji wydzielania żywności osoby wychodzą z kolejki i stają od razu ponownie. Czystość. Sprzatanie ogranicza się do poprawienia pościeli. W pokojach karaluchy. W nocy żona budziła mnie abym sprawdził pokój i łazienkę zanim ona wstanie czy nie czai sie tam jakiś obcy. Oczywiście zawsze się czaił. Zjeżdżalnie większość pobytu nie działały oczywiście liczne skargi gości nie przynosiły żadnych rezultatów. Dyskoteki brak przez cały pobyt. Pomieszczenie jest bez klimatyzacji zatem nie nadaję się do przebywania w nim. Jest w podziemiach i panuje tam ok 40 stopni celcjusza. Nawet DJ nie przebywał w tej saunie zwanej dyskoteką zatem nie leciała tam nigdy żadna muzyka. Stołówka i posiłki główne. Jest pomidor brak sera żółtego jest ser brak pomidora. Jest cola nie ma szklanek są szklanki nie ma coli. Jest zupa brak talerzy są talerze brak zupy jest zupa i talerze brak łyżek. Dochodziło do sytuacji gdzie piliśmy z jednej szklanki zresztą nie tylko my. Niby wystawione wszystkiego dużo ale tylko z pozoru. Na śniadanie marchewka tarta a na obiad jakby ją człowiek zjadł to jej brak. Jedzenie monotonne bez smaku ale tutaj wiemy , że tak po prostu jest w większości hoteli tej klasy. Jednak 20 lat temu byliśmy w Egipcie w hotelu 3* i warunki były o niebo lepsze. Dodam że na stołówce jak i w lobby także nie działa klimatyzacja. Byliśmy w lipcu i skargi na recepcji nie odnosiły żadnego skutku. W lobby brak jakiegokolwiek nawiewu a obsłucha chłodzi się małymi ręcznymi wiatraczkami. Nawet powieki się pocą. W pokojach klimatyzacja sterowana centralnie. Brak sterowania w pokoju, wszystkie pokrętła urwane lub nie działają, brak pilota. wobec czego z nawiewów leci tylko ciepły wiatr. Daje on niewielki ruch powietrza w pokoju nie schładzając go. W lobby nie da się wypić drinka jest tak gorąco ludzie stoją w samych spodenkach lub kobiety w biustonoszach od strojów kąpielowych wszyscy równo spoceni. Są to tylko uwagi do tego co biuro gwarantowało czyli, dyskoteka, klimatyzacja -brak , przekąski: pizza, sałatki, kanapki, grill, owoce w wyznaczonych barach a w efekcie limitowane frytki i pizza. Basen ze zjeżdżalniami-brak , napoje alko i bary dostępne do 2.00 w rzeczywistości do 0.00 także limitowane jeden napój jedna osoba i ponownie tworzące się z tego powodu olbrzymie kolejki. Restauracja Barberousse – na plaży, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie w rzeczywistości z kuchni miedzynarodowej tylko frytki i z dań wege tylko frytki. Soprt i rozrywka. Muzyka na żywo, dyskoteka w rzeczywistości brak obu. Tłucze tylko muzyka na basanie mama szark , tata szark. Najważniesze.... Leżaki i parasole bezpłatne. NIEPRAWDA. Leżaków na plaży i na basenie jest niewystarczająca ilość. Albo dajesz wieczorem cieciowi dolara i swój ręcznik i on Ci zajmie miejsce albo leżysz w piochu lub siedzisz na krześle. SKANDAL Oczywiście wszystko jest udokumentowane. Dwie pisemne skargi w recepcji zdjęcia karaluchów i porcji jedzenia. Jest to także nasz pierwszy hotel w którym obsługa nie pozwoliła kamerować jedzenia na stołówce.. Dlaczego??? Ostatnia doba wizyta lekarska z powodu zatrucia. Tafiło się to kliku rodakom. Korytarze wszechobecna stęchlizna , brak nawiewów brak okien. jest jak w lochu. Wykładziny poplamione ,brudne nie odkurzane. nic nie jest myte wszystko się klei.

Zalety

Plaża. Basen

Wady

Brud, brak higieny i czystości, brak klimatyzacji w wysokim sezonie, niedziałające zjeżdzalnie, brak dyskoteki pomimo opisu że istnieje. Brak wszystkiego od sztućców po szklanki. racjonowane jedzenie, płatne leżaki i parasole wbrew ofercie.

Pobyt oceniam na bardzo udany, choć jest kilka uchybień.Klimatyzacja w hotelu beznadziejna ,no i brudny, zaniedbany hotel ....Baseny super, morze cieplutkie, plaża czysta ,obsługa wszędzie bardzo przyjazna.Ciągle coś się dzieje ..Jedzonko smaczne :-) ja bym tam wróciła :-)

Zalety

Położenie blisko lotniska i przy samej plaży :-) animatorzy uśmiechnięci i zadowoleni :-) jedzonko smaczne;-)baseny czyste; piękny,zadbany ogród palmowo oliwny

Wady

mało leżaków na basenach, zajmowane od 5 rano;bardzo słaba klimatyzacja:-) syf na korytarzach hotelu (czerwone słynne dywany ;-))

Łukasz

Hotel ok; obsługa bardzo miła; w jadalni trzeba 1-2 dni by się ogarnąć co gdzie jest, ale kelnerzy pomagają. Położenie super, bo i baseny i nad samym morzem - ochrona na plaży pilnuje by nie było osób z zewnątrz. Pokój duży, choć szkoda, że dla 4 osób nie ma w tej samej wielkości 2 mniejszych pokoi - byłem z dwoma starszymi córkami, i jednak potrzebowały intymności, więc kolejka do łazienki :-) Informacja o braku rezerwacji leżaków ręcznikami nie obowiązuje - od trzeciego dnia musiałem wstawać przed 6.00 by mieć leżaki dla siebie i rodziny. Dramat z tym :-/

Zalety

Lokalizacja; obsługa; pomoc w zamawianiu taksówek; uprzejmość obsługi w jadalni, Pań sprzątających jak i obsługi z leżakami.

Wady

Natarczywość animatorów i fotografów - animatorzy niejednokrotnie informowani o braku chęci uczestnictwa podchodzili co chwilę. Fotograf na siłę chciał namawiać na zdjęcia i oczywiście płatność. DUUUUŻY MINUS za to, ze animatorzy główne imprezy robią przy basenie hotelowym do późnej nocy - choć to urlop i wakacje to może nie każdy ma ochotę słuchać techno. Mega przegięcie z imprezą z pianą w basenie - basen po tej imprezie wyglądał dramatycznie.

KRZYSZTOF

Czysty i w miarę zadbany. Stara część wymaga lekkiej odnowy.

Zalety

Blisko plaży. Ładny basen. Miła obsługa.

Wady

Starsza część hotelu wymaga odnowienia. Ale jest zadbana.

Arleta

Dzień dobry, byłam w tym hotelu z mężem i dwójką córek (4l, 14l) na Boże Ciało od 30.05.2024 do 06.06.2024r. Byliśmy w różnych HOTELACH zawsze 5*, tym razem spróbowaliśmy inaczej i nie żałujemy. Dzieci super zadowolone, jedzenie, ok, ANIMACJE REWELACJA TAKICH DAWNO NIE WIDZIELIŚMY PONAD 20osób. Hotel jest stary nie miałam zastrzeżeń bo nie można się czepiać skoro cena była bardzo atrakcyjna za naszą rodzinę.

Zalety

Super położony praktycznie wchodzi w plażę, PRZEPIĘKNY OGRÓD, blisko miasteczko, sklepy. Sprzątany codziennie, zmieniana pościel, ręczniki. Super Panie bardzo się starały zwierzątka i płatki kwiatów były. Obsługa bardzo miła, życzliwa i pomocna. Animatorzy rewelacja.

Wady

Każdy z nas jest inny i czepia się innych rzeczy, my zapłaciliśmy tak niską kwotę za 8 dni ,że cieszę się ,że tak trafiliśmy bo mogłoby być o wiele gorzej.

Hotel nawet ok. Ale jeśli ktoś oczekuje nie wiadomo czego z wygorowanymi oczekiwaniami to się zdziwi. Brud w hotelu panuje chyba niemal wszędzie poza pokojem który jest codziennie sprzątany i zmieniane ręczniki na czyste, w ciągu tygodnia nawet raz została ponownie zmieniona pościel. Jedzie nawet smaczne i bardo duży wybór lecz po kilku dniach już było dosyć ich kuchni i apetyt nie pozwalał odnaleźć się w ich smakach tylko raczej ostrożne podchodzenie aby się nie zatruć nową kuchnia na innym kontynencie. Bardzo duży plus to położenie hotelu przy samym morzu z super widokami palmy piasek słońce leżaki parasone. Basen też super ale nawet w nim nie pływaliśmy morze i plażowanie wygrywa a na basen to w Polsce też można pojchać. Ultra all inclusive raczej nie istnieje drinki do 24 max lecz jeśli nie da się dinarka (ich waluta) to będą robić takie żeby więcej nie przyjść a jak się coś im rzuci to do stolka będę przynosic co dusza zapragnie, lecz nie ma karty drinków trzeba tłumaczyć co się chce jakie składniki konkretnie Tak samo jesli chodzi o jedzenie to do 21:30 max i nie ma więcej co szukać niby coś jest ale tylko w teorii... Pobyt ogólnie ok biorąc pod uwagę nie dużą cenę za pobyt

Zalety

Plaża Widoki Palmy Otoczenie hotelu Pokój

Wady

Brud Korupcja wśród barmanów aby tylko coś sprzedać na boku i ciągle naciąganie na napiwki

Patrycja

Hotel wymaga odnowienia, szczególnie wykładziny na korytarzu. Basen, plaża, jedzenie no i przede wszystkim animacje na duży plus.

Zalety

Plaża, jedzenie, animacje.

Wojciech

Hotel polozony w bardzo malowniczym miejscu ,blisko przepieknej plazy.Obsluga hotelu bardzo mila i uczynna.Posilki w restauracji bardzo wyszukane ,smaczne i efektownie podane. Polecam hotel dla rodzin z dziecmi.

Zalety

Najbardziej podobaly mi sie animacje wieczorne .Zabawy z dziecmi przeszly moje najsmielsze oczekiwania. Bardzo mila i profesjonalna obsluga.

Wady

Tutaj niestety nic nie moge dodac.Poniewa wszystko bylo w jak najlepszym pozadku.

2.4

Najlepsze w hotelu animacje, animatorzy na najwyższym poziomie nie dawali się nudzić, basen i plaża fajne, natomiast jedzenie dramat mimo że jest dużo nie ma nic dobrego do tego po nim problemy żołądkowe. Siłownia zamknięta więc błędna informacja była w ofercie że jest.

Zalety

Animatorzy, plaża

Wady

Jedzenie, brak siłowni

3.7

Pokoje z widokiem na morze ok, ale łazienka fatalna, nigdy pewnie nie została dokładnie umyta, podobnie jak szafki w pokoju. Jedzenie - da się wytrzymać przez tydzień, ale mięsa najgorszej jakości, często przesolone lub zupełnie bez smaku. Wszystko super wygląda, ale smakuje raczej średnio. Basen super, wyjście prosto na plażę, napoje cola, fanta itp. lane z butelki 1l, więc to na pewno na plus. Internet działa w recepcji, na tarasie czasem, w pokojach sporadycznie, zwykle w nocy. W okolicy hotelu kilka sklepików, możliwość pojechania taksówka na bazar, ale tak naprawdę najbardziej opłaca się zrobić zakupy w hotelowym sklepiku.

Zalety

Basen, położenie przy plaży, hotelowy sklep z pamiątkami

Wady

Bród, jedzenie, słabe wifi

Alina

Dobre jedzenie, widok z okna super animacje dla dzieci.

Zalety

Animacje, widok, obsługa

Wady

Słaby internet

Jarek

Hotel super godny polecenia .Mnóstwo atrakcji animatorzy byli wszędzie i organizowali czas .Jedzenie tez super pokoje na piątkę sprzątane co dziennie

Zalety

Plaża .pokoje kuchnia bliskość do miasta animacje

Ela

Pobyt - Październik 2023

Ogólnie polecam hotel. Pogoda super, cena bardzo przystępna. Super lokalizacja hotelu blisko miasteczka. Tanie taksówki i tanie papierosy. Za dodatkowym na piwkiem przy rejestracji w recepcji dostaliśmy fajny pokój z extra widokiem. Hotel jest starawy, ale klimatyczny, czysto, pokoje sprzątane. Bardzo miła obsługa, fajny basen, duża plaża. Jedyny minus to kiepskie jedzenie... Ale można zjeść smacznie i tanio na mieście. Ogólnie za tą cenę super.

Zalety

Lokalizacja, plaża, basen, obsługa.

Wady

Jedzenie niestety bez szału.

Amanda

Pobyt - Październik 2023

Odwiedziliśmy ten hotel na początku października. Na wstępie powiem, że jesteśmy zadowoleni z wyjazdu, ale większość zamieszczonych tutaj opinii, tych złych i dobrych to prawda. Jest to stary hotel, dlatego nie ma co ukrywać, że zdecydowanie wymaga remontu. Na początku byliśmy przerażeni tym gdzie przyjechaliśmy, ale po niedługim czasie już się nie przejmowaliśmy, atmosfera hotelu zrobiła swoje i pozwoliła nam się cieszyć wakacjami. Zacznijmy od dobrych stron hotelu, obsługa świetna i bardzo pomocna, pokoje codziennie sprzątane, kelnerzy i barmani (w hotelu i na plaży) bardzo w porządku, w większości można dogadać się po polsku. Animatorzy wprowadzają bardzo dobrą atmosferę podczas animacji. Animacje trwają dość długo, raz były chyba nawet do 2 w nocy, co może być też minusem ze względu na hałas. To już jest zależne od tego, po co kto jedzie na wakacje, nam hałas nie przeszkadzał, po całym dniu plażowania itp. zasypialiśmy bez żadnego problemu. Na plaży jak i na basenie nigdy nie mieliśmy problemu z leżakami i parasolami, a na plażę chodziliśmy o różnych godzinach. Przy wejściu na plaże był Pan i od razu przynosił materace na leżaki. Na plaży jest sam piasek, ale jak wchodzi się do morza to zdarzają się glony, kamienie i cegły, dlatego trzeba uważać, żeby się nie skaleczyć. Lokalizacja hotelu również bardzo dobra, w pobliżu jest dużo sklepików i restauracji. Widok z pokoju mieliśmy przepiękny - morze, basen, animacje (pokój 1255). Jedzenie dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Obiekt jest chroniony całodobowo. Na wjeździe jest ochrona, następna przy wejściu do hotelu i kolejna na plaży. Teraz czas na wady, bo niestety trochę ich było. Najgorsze były korytarze prowadzące do pokoi, w których wyłożona jest czerwona, brudna wykładzina oraz łazienki wymagające generalnego remontu (czarne fugi, zacieki na wannie i armaturze). W pokojach i w łazienkach bardzo ciemne światło. W restauracji brak organizacji jeżeli chodzi o stoliki, sztućce itp. Czasami sztućce i szklanki były już na stolikach, a czasami trzeba było szukać kelnera i prosić, a czasami jak się zajmowało stolik to kelner od razu sam przynosił sztućce. Obrusy czasami były brudne, kelnerzy odwracali je tylko na drugą stronę. Kolacja ala carte to straszny niewypał, było to samo co na stołówce tylko podane przez kelnera, ale minusem tutaj był czas, który straciliśmy na czekaniu na dania, pomimo tego, że było zaledwie kilka stolików. Przy zameldowaniu były bardzo długie kolejki. Po zameldowaniu nikt do nas nie podszedł żeby zaprowadzić nas do pokoju, zero informacji, więc zaczęliśmy szukać sami. Okazało się, że są takie labirynty i brak oznaczeń, że nie udało nam się znaleźć pokoju. Jak wracaliśmy do recepcji to przypadkiem spotkaliśmy Pana, który zaprowadził nas w końcu do pokoju, bo tak nawet jak pytaliśmy inne osoby z obsługi napotkane po drodze to niestety nie były w stanie nam wskazać gdzie powinniśmy się udać. Jednym z większych minusów jest też brak lodówek z wodą. Woda butelkowa oczywiście była, ale trzeba było iść za każdym razem do baru i barman wydawał wodę. Na zdjęciach pokazane są baseny, które aktualnie nie są otwarte - część hotelu jest zamknięta i stoi tak już dość długo, sądząc po tym jak wygląda otoczenie. (do tej zamkniętej części hotelu jest tak jakby osobne wejście i jest praktycznie niewidoczne, dlatego to że część jest zamknięta w niczym nie ma wpływu na widoki z hotelu i plaży, tej części praktycznie nie widać, przypadkiem znaleźliśmy do niej bramę) Plaża jest bardzo rzadko sprzątana. Jak przyjechaliśmy w czwartek to była czyściutka, ale wraz z upływem kolejnych dni była coraz bardziej brudna (głównie pety), wysprzątali ją dopiero w środę w następnym tygodniu. Wiadomo śmieci na plaży to nie wina hotelu tylko ludzi, którzy zostawiają pety i inne śmieci, ale mimo wszystko wpływa to na opinię hotelu. Dodatkowo jest bardzo wielu "sprzedawców", na których jak tylko się popatrzy to nie odpuszczą dopóki nie kupisz od nich jakiegoś ręcznika, sukienki, orzeszków itp. Ochrona od czasu do czasu ich przegania jak są zbyt nachalni. Informacyjnie - w hotelu jest kantor i można wymienić euro lub dolary na dinary, ale w drugą stronę już nie wymieniają. Jedyna możliwość, żeby wymienić dinary na euro jest na lotnisku w drodze powrotnej, ale z tego co słyszeliśmy kantor nie zawsze jest otwarty. I bardzo ważne, aby zachować kwit z wymiany waluty, bo to jest podstawa do wymiany z powrotem na euro lub dolary. Generalnie uważam, że cena jest adekwatna do warunków. Na pewno nie jest to hotel dla osób wymagających. Pomimo wad zdecydowanie wrócilibyśmy do tego hotelu ze względu na super atmosferę.

Zalety

- atmosfera - położenie - obsługa - animacje - plaża - widoki

Wady

- brak remontów - stare, zniszczone i zużyte łazienki oraz brudne korytarze z wykładzinami - brak lodówek z wodą butelkową - rzadko sprzątana plaża - sprzedawcy naciągacze na plaży - kamienie w wodzie przy wejściu - brak organizacji na stołówce (sztućce itp.)

Roman

Brudno. Po prostu brudno zwłaszcza korytarze i stołówka (restauracja)

Zalety

Bliskość morza. Hotel stoi praktycznie przy plaży - ładnej, piaszczystej.

Wady

Standard Tunezyjski, a do tego wymagający już odświeżenia.

El Ksar Resort & Thalasso (ex. LTI)