Niewielki hotelik, dla tych co nastawiają się na chodzenie, zwiedzanie i plażowanie, a nie przesiadywanie w pokoju. Mieliśmy tylko śniadania w tym hotelu, codziennie rogaliki, dżem, masło i herbata, także jak w samolocie w drodze powrotnej dali mi kawalek wędliny to mylśałam, że oszaleje ze szczęścia:) Do wszystkiego blisko. Do centrum, restauracji, barów, sklepów rzut beretem. Do plaży też niedaleko. Obsługa bardzo miła i chętnie się integruje. Co do sprzątania nie mam zastrzeżeń. Raz zobaczyłam jakieś bliżej niezidentyfikowane stworzonko, ale to chyba dlatego, że zostawiłam arbuza w koszu na smieci :/ Oprócz tego incydentu nic mnie nie zaniepokoiło.
W sumie to polecam... za te pieniądze.
Hotel, a raczej pensjonacik dla bardzo mało wymagających turystów.
Warto dołożyć 300zł czy 400zł i poszukać czegoś innego.
w zimie nieogrzewany pomimo bardzo niskich temperatur, jedna osoba wrocila z zapaleniem pluc , 3 dni lezenia w lozku z 14 dniowego pobytu, wlasciciel byl proszony o wlaczenie ogrzewania, pomimo tego nie uczynil.
Doskonałe położenie w bezpiecznej okolicy oraz - zgodnie z ofertą - w centrum miasta, powyżej oczekiwań. Bardzo miła obsługa.
hotel mily polozony idealnie, blisko wszedzie, ale nie slychac szumu miasta. polecam goraco.
Hotelik pierwsza klasa, naprawde dobre miejsce, Tisani , dyrektor hotelu naprawde swietny gościu ;]