Plaża 800 m od hotelu, prywatna, piaszczysta z rafą koralową
Przestronne pokoje
Duży basen ze sztuczną falą i wyspą
Jeśli lubisz owady latające to jak najbardziej ten hotel, jedzenie zimne, monotonne, nakładane przez kelnera i to w ilości ograniczonej, dzięki Panu od omletów głodna nie byłam, plaża brzydka leżaki brudne, obskurne.
Komary, muszki, zimne jedzenie, wi fi płatne, o 12.00 po wymeldowaniu zabranie opaski i zostajesz bez obiadu, oczywiście możesz zapłacić 30 dolarów za parę to dostaniesz obiad.
Pobyt nie należał do wakacji marzeń, od początku, po przyjeździe o 7 rano dowiadujesz się że doba zaczyna się o 14, nie masz picia ani jedzenia, komary i inne owady latające nie dadzą posiedzieć na tarasie czy w barze, stołówka uboga, jedzenie niedobre, zimne, baseny brudne a basen ze zjeżdżalnią ma zimną wodę, na plaży brudne leżaki
Hotel fajny i widoki
Potrzebny nowy manager, który będzie słuchał gości i dbał o hotel a nie uśmiechał się ironicznie
Witam.Nie wiem od czego zacząć.Ten hotel ma tyle minusów że nie sposób tego opisać.Po przylocie do tego hotelu o 7 rano musieliśmy czekać w recepcji do 10 godz ,aby dostać opaskę.I od tej godziny mogliśmy dopiero korzystać All.Tak siedzieliśmy bez jedzenia i picia.Pokoj miał być dopiero o 14 godz.Ale zaproponowali nam że jak zapłacimy 10 dol, lub5 ero.To dostaniemy wcześniej.Tak też zrobiliśmy.Później to już tylko gorzej.Baseny zimne że palce wykręca i brudne.Drinki w barach mizerne i najmniejsze kubki plastikowe jakie są.Braki wódki w barach.Jak im dasz dolce to trochę lepsze drinki zrobią.Jedzenie na stołówce bardzo słabe monotonne każde dnia to samo ,mało i są wydzielane i wszystko zimne.Na plaży pokrowce na leżakach brudne.Ale za to barman w porządku i sympatyczny.I jeszcze jeden barman Luka przy basenie ,cudowny chłopak,bardzo uczynny.No i na koniec przy wymeldowaniu o 12 godz zabierają ci opaskę i kończy się All.nie masz już nic ani jedzenia ani picia.A wyjazd mieliśmy o 18 godz.z hotelu.I tak siedzieliśmy bez niczego.Pierwszy raz z tym spotkałam się z tym będąc w Egipcie zawsze do końca mieliśmy opaski.Nie polecam tego hotelu.Tu nic się nie dzieje.Zero animacji.Animatorzy chodzą jak swięte krowy,ospali .Nic nie robią.Hotel na końcu świata w Sharm.Jak możecie to omijajcie ten hotel.
Hotel.. . Nie znam egipskich standartów, ale jedzenie było paskudne i w sumie nie było co jeść. Jest bardzo dużo turystów wyznających allaha i rosjan. Hotel jest w remoncie i część basenów była wyłączona z użytkowania. Hie ma pomostu o którym oiszą w opisie i nie ma laguny. Za to jest rozwalający się autobus bez drzwi który zawozi ba plażę. Plusem było to, że przez powyższe elementy, hotel był pusty i o każdej porze dnia można było znaleźć puste leżaki
-Brak pomostu opisanego w ofercie -brak laguny w morzu -paskudbe jedzenie -nieczynne zjeżdżalnie dla dzieci -nieczynny aquapark - hitel wygląda na opuszczony
Hotel jak na realia egipskie (4*)ok. Jedzenie troszkę monotonne ale to zależy kto co lubi .Głodni nie chodziliśmy.Woda codziennie dostarczona do pokoju. Animacje marne .Baseny czyste . Plaża blisko .Obsługa pomocna. Ktoś kto jedzie do HOTELU W EGIPCIE nie polecam .Ktoś kto jedzie do Egiptu i nad piękne i gorące morze jak najbardziej.
Blisko morze
Stary
Hotel spelnil oczekiwania moje mojej zony i dziecka. Obsluga bardzo mila. Czysto baseny czyste lezakow duzo wiec nie trzeba sie bic o nue dwie restauracje jedna z wstepem wylacznie dla europejczykow.
Pokoje czyste zadbane duzo basenow mila obsluga jedzenie kazdy cos dla siebie znajdzie do jedzenia blisko plaza drinki dobre
Hotel spoko. Remontują kolejne budynki więc wygląda to już dobrze. Obsługa przyjazna i pomocną. Uwaga na jednego pracownika w recepcji. Oszukuje na czym się da. Ale to jedyny taki przypadek w całym hotelu. Jedzenie dobre choć po kilku dniach już trochę monotonne. Pod koniec pobytu udostępniono Europejczykom drugą restaurację ponieważ był spory haos przy posiłkach (kto choć raz jadł z arabskimi gośćmi ten wie o co chodzi) pokój spoko tylko klima głośna ale inwestują w nowe rozwiązania. Baseny czyszczone codziennie. Ogólnie ocena bardzo pozytywna. Tylko uważać na gościa który na plaży oferuje przejażdżkę wielbłądem. Kilka minut i kilka zdjęć i krzyczy 100 dolarów. A w Old market przejażdżka po całym kompleksie 10 dolarów.
Widoki z tarasów wieczorem wspaniałe.
Drinki i inne napoje w małych plastikach ale to już praktyka w większości hoteli.
Hotej jest ok. Trzeba mieć świadomość, że to Egipt, ale jeśli ktoś wie na co się pisze, to polecam.
Miła obsługa.
hotel dosyc stary, odpadajacy tynk, niedzialajacy brodzik dla dzieci, brak wifi, niesmaczne jedzenie, aquapark otwarty tylko 2h w ciagu dnia, brak recznikow dla dziecka oraz dzialajacej dostawki - lozko bylo zepsute i brudne, rezydent tylko do sprzedawania wycieczek.
lokalizacja blisko morza i lotniska
Hotel ma duży potencjał, brakuje mu trochę elegancji - kubki plastikowe w restauracji / słabo sprzątany pokój - zmiana prześcieradła , sprzątanie podłogi, toalety. Balkon, szyby , lustro, i blaty zakurzone i nie sprzątane; kąty w prysznicu brudne . Pokój przestronny, wygodny. Zależało nam najbardziej na pływaniu w basenach - na prawdę było dużo miejsca i jestem zadowolona. Najbardziej dziwna sprawa to podlewanie roślin roztworem z szamba - nie jedzie się na wakacje by wąchać kupę z rana :( Małe kubki , można zabrać swoje większe z domu - nie ma problemu. Śniadania zazwyczaj takie samo : duża liczba pieczywa oraz słodkich bułek , kilka rodzajów sałatek i warzyw, 4 rodzaje sera , 2 rodzaje wędliny, bataty , kasze , 2 rodzaje płatków śniadaniowych , parówki , herbaty(anyżowa/hibiscus/zielona/mięta , ekspres do kawy z wieloma rodzajami , 3 / 2 rodzaje owoców - pomarańcze , grejpfruty , melony , daktyle , arbuz , banany , brzoskwinie Gotowanie na żywo - jajecznica / omlety, maszyna z 3 rodzajami mocno słodkich soków (pomarańcz, jabłko, ananas) Dodatkowe stanowisko z pieczywem i dżemami Obiad - duża ilość pieczywa ; ciasta , sałatik , warzywa, 1 rodzaj ryby, 1 rodzaj kurczaka , czasami wołowina/ kotleciki, parówki , gotowanie na żywo makaronów/ placuszków i innych, 2/3 rodzaje owoców , czasami puddingi, kasze , ziemniaki, sosy (ketchup, musztarda) , herbaty i kawa , piwo i napoje gazowane - sprite/cola/fanta, maszyna z 3 rodzajami mocno słodkich soków (pomarańcz, jabłko, ananas) Kolacja - podobna do obiadu , dodatkowe jedno stanowisko z jednym rodzajem mięsa (ryba,kurczak,wołowina(?) ) Od czerwca na kolacje dodatkowe stanowisko z małymi racuszkami/pączkami na kolację - było 1 w tygodniu. Na lunch 2 razy w tygodniu kebab na zewnątrz restauracji - wyrabiane placki przez lokalne kobiety ; farsz i zawijany przez kucharza
+ przestrzenny obszar + duże baseny od 9-17h , aquapark działa 2 godziny dziennie 11-12h , 15-16h - fala i zjeżdżalnie . + całkiem dobre jedzenie - może nie jest wyszukane, ale załoga stara się urozmaicać posiłki i całkiem jest ok. Zawsze można coś zjeść. + blisko plaża + ładny widok z wyższych poziomów / 1 pięter na pierwszej linii od morza + parasole przy basenach
- roślinność podlewana uryną? Brzydko pachnie z rana - głośna klimatyzacja w pokoju - psy na plaży - słabo związane, stare słomiane parasole na plaży - nie jest sprzątana ziemia przy leżakach - do końca maja część basenów, barów oraz przekąski hamburgery zamknięte - otwarte w czerwcu / na tą ilość ludzi było ok - kubki plastikowe , jak barman naleje do szklanych to jest wielkie wow ! jakby to było coś wyjątkowego , a powinno to być naturalne - dużo schodów
Hotel spełnił nasze oczekiwania , blisko do morza, przesympatyczna i bardzo pomocna obsługa , codziennie sprzątane pokoje , dobre jedzenie.
Duża przestrzeń, ma się wrażenie że jest mało osób , jest stworzone miejsce gdzie można uciec od słońca przy basenie . Każdego dnia dostawaliśmy butelki z wodą pod drzwi
Wszystko nam się podobało
Opis oferty ok, hotel z ładnymi dużymi pokojami ładnym basenem. Do morza około 600m fajny spacer przez pustynie. Wady hotelu to brak internetu jedynie w lobby, brak windy uważam, że nie dla osób niepełnosprawnych. Ogólne wrażenie po tygodniowym pobycie dobre.
duże pokoje, basen
brak internetu, brak windy
Hotel bardzo ładny, prezentuje się bardzo dobrze w dzień jak i w nocy, pięknie oświetlony nocą. Uważam że zdjęcia z Internetu nie odzwierciedlają uroku hotelu, który się prezentuje się w rzeczywistości o wiele lepiej. położony na uboczu, więc ruch uliczny nie zakłóca spokoju. Goście hotelowi: 90% rosjanie, bardzo sympatycznie nastawieni do reszty. Załoga hotelu: bardzo sympatyczna, pomocna, niestety część załogi ma problem z rozumieniem po angielsku. W hotelu króluje język rosyjski. Nie martw się zawsze można dogadać się przez translator albo na migi :) Animacje: W dzień animatorzy przebywają w większości na plaży, grają z gośćmi w siatkówkę, bawią się z dziećmi. Wieczorami w hotelu urządzają karaoke i zabawy, o 21:00 w amfiteatrze są różne przedstawienia i pokazy. Baseny: Duża ilość basenów powoduje rozproszenie się gości więc nigdzie nie ma tłoku ani problemu z leżakami. Hotel osiada super basen ze sztuczną falą, kompleksem zjeżdżalni, sztucznym wodospadem, co jest mega atrakcją dla dzieci. Z kolei basen pod skałą, przy barze jest świetnym rozwiązaniem dla ludzi nie lubiących słońca. Ponadto hotel posiada sporo innych basenów np: z ciepłą wodą, jakuzzi. Baseny czyste, codzienne sprzątane. Nie czuć chloru. Bary: Bar na plaży, dwa bary przy basenach, jeden bar w lobby. Dostaniemy tam piwo, whisky, rum oraz drinki i inne napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Jest w czym wybierać. Brak kolejek, załoga uwija się szybko. Jedyny minus to zbyt małe kubeczki, przez co w ciągu wieczora trzeba kilka razy chodzić do baru lub za drobny napiwek będzie doniesiony do stolika. Ilość zużywanego plastiku jest przerażająca. Jedzenie: Wybór nie jest duży ale zawsze jest co zjeść. Codziennie podawano kurczaka, wołowinę, rybę, makaron, zupę. Dania to przygotowane za każdym razem inaczej. Ponad to dużo warzyw, sałatek, kasz. Owoców skromnie codziennie 3 do wyboru. Duża ilość deserów. Smaki specyficzne- egipskie. Jeśli bywałeś w innych hotelach za granicą uznasz wybór jedzenia za bardzo skromny. Chodź po opiniach zaprzyjaźnionych ludzi z innych hoteli w Sharm el Sheikh, uważam że problem z jedzeniem jest we znacznej większości w hoteli. Taki region. Woda 1 butelka 2L na osobę otrzymywana codziennie pod drzwi. Snack bar: po śniadaniu wystawiane są słodkie bułeczki w barze przy basenie. Po obiedzie są przekąski w snack barze w postaci hod-dogów lub burgerów chodź nie codziennie (albo my nie mogliśmy trafić). Pokoje: Ładne, zadbane, dobrze sprzątane. Warto dać napiwek na recepcji i poprosić o ładny pokój. Klimatyzacja swoje lata ma więc jest dość głośna ale daje radę. Nie spotkaliśmy żadnych insektów. Stan hotelu: Utrzymany jest porządek w hotelu, na bieżąco sprzątane, jedynie łazienki przy basenie czy też lobby wymagają remontu. Nie ma problemu z mydłem czy tez papierem toaletowym, są w każdej łazience na bieżąco uzupełniane. Sklep: Hotel posiada mały sklepik w którym dostaniemy podstawowe produkty tj. napoje, przekąski, papierosy czy tez pamiątki. Większe sklepy są oddalone jakiś 1-2 km. Można przejść pieszo. Plaża: Nie jest bezpośrednio przy hotelu. Jakieś 600 m ale nie jest to problem bo co 10 minut kursuje busik hotelowy. Stan plaży uważam za bardzo dobry, czasami dość duża ilość plastiku w wodzie ale to nie wina hotelu a raczej przypływów i wyrzucania odpadów do morza. Na plaży siatkówka, leżaki, parasole, bar, prysznic. Nie znaleźliśmy rafy koralowej. Jakis 1 km od plaży w stronę Nebq udało nam się znaleźć zalążek rafy, gdzie podczas snurkowania można podziwiać kilka gatunków kolorowych ryb a nawet skrzydlicę. Internet: Nie korzystaliśmy z Wifi hotelowego więc nie wiemy jak działa. Warto kupić kartę u rezydenta koszt 10 dolarów za 20 GB. Lub na lotnisku. Działa super. Uwagi: Warto zaopatrzyć się w sprey na komary. Gryzą niemiłosiernie. Załoga hotelu codziennie "dymi" wieczorem aby zmniejszyć ilość komarów ale mimo tego jest ich pełno. W sklepiku hotelowym są również preparaty na komary, warto kupić coś do kontaktu w pokoju by mieć przespaną noc.
Baseny, sztuczna fala, brak kolejek, miła załoga, czyste pokoje.
Skromny wybór jedzenia
Zastraszona i przerażona obsługa. W całym hotelu jedna para z Polski, jedna z Niemiec, jedna z Anglii. Pozostali to Rosjanie. Obsługa przygrywa rosyjskie piosenki i namawia do zabawy z nimi. Gdy poprosisz o Polska piosenkę, to usłyszysz: "... nie nie nie, nie wolno!...". Taki to hotel :( Baaaardzo nie polecam.
Budynek, wyżywienie.
Hotel tylko i wyłącznie dla rosjan. Reszta to pospólstwo i hołota - zbędna.
Do hotelu przyjechaliśmy późno w nocy i pierwsze wrażenia nie były najlepsze. Inne hotele oświetlone z wielkim holem ten taki jakiś ciemny w głębi recepcja jeden pan na obsłudze taki trochę grubszy który za 10 dolarów obiecał nam dobry pokój. Z trzech wybraliśmy jeden który nam odpowiadał. Następne dni to już tylko lepiej i lepiej. Baseny z czyściutką wodą niezatłoczone. Dwa jacuzzi z podgrzewaną wodą. Aquapark trochę nie najnowszy więc my nie korzystaliśmy. Główny bar stylizowany na pieczarę otoczony basenami fontannami z przyjemnym chłodem. Alkohole ku naszemu zdziwieniu najlepszej jakości z jakimi spotkaliśmy się w Egipcie na przykład wódka to Finlandia. Pokoje codziennie sprzątane codziennie dla każdego litrowa butelka wody. Piwo w głównym barze z nalewaka bardzo nam smakowało, na plaży i w innych barach z butelek. Wszystko w jednorazowych plastikowych kubeczkach. Ludzie i atmosfera bardzo przyjazna. Śniadania monotonne ale zawsze jajeczko wędlinka serek dżemy słodkości były. Do tego kawa z automatu bardzo dobra. Na obiady i kolację zawsze dwa pyszne dania i sałatki na smak europejski dziękujemy kucharzowi. Nad morze dowozi bus co 30 minut ale na piechotę też nie jest daleko. Plaża piaszczysta z rafa jeśli ktoś chce podobno jest z boku my nie korzystaliśmy. Na plaży także bar piwko soki. Co do soków również szczerze się zaskoczyliśmy na Plus bo nie jak w innych hotelach sam cukier tylko wyraźny procent soku w soku. Jak najbardziej polecam ten hotel szczerze za takie pieniądze które można kupić wycieczkę otrzymuje się standard wysokiej jakości. Oczywiście nie można szukać niedoskonałości bo zawsze się znajdą. My spędziliśmy cudowne 7 dni i chętnie tam wrócimy. Koniecznie zabrać coś na komary
Baseny plaża obsługa alkohole
Koniecznie zabrać coś na komary
Witam wszystkich czytających tę opinię ,a pisze ją 63 letni facet, który był już 9 raz w Egipcie i ma już jako takie pojęcie o hotelach i 3 gwiazdkowych i 4 gwiazdkowych. Hotel jako obiekt jest przestronny i ładnie się prezentuje ale to by było na tyle pozytywów. Na pewno nie jest dostosowany dla osób z niepełnosprawnościami takie jak mam ja , a konkretnie prawa endoproteza biodra i lewa w kwietniu oczekująca. Recepcja znajduje się na wysokości ok 3 piętra budynku mieszkalnego i trzeba niestety dygać po schodach. Pokoje za dopłatą w ogóle nie spełniają oczekiwań 4 gwiazdkowego hotelu, nie ma w nich czajnika, jednorazowych kaw i herbat, a w łazience wiszą tylko dozowniki z mydłem w płynie. Brak jednorazowych szamponików lub podobnych gadżetów. Stołówka główna ok ale za to żadnej tam nie ma obsługi, która by chciała zainteresować się swoimi klientami, zresztą na całym obiekcie obsługę tylko interesowały własne komórki , a nie my czyli turyści. Jedzenie -śniadania nie czepiam się ale obiady masakra już po drugim dniu zrezygnowaliśmy z partnerką , że nie jemy obiadów. drugiego dnia jak podali wątróbkę to o mały figiel złamałbym sobie zęba taka była twarda i spalona. Dla dzieci nic kompletnie nie było, ani frytek , ani makaronów, a leżało coś podobnego do ryżu ale nie ryzykowałem. Jeszcze na kolację tylko chodziliśmy ale też albo kurczak albo ryba tylko w różnych otulinkach. Alkohole w barach wszystko to samo tzn ten sam smak, czy zamówiłeś whisky czy rum czy wódkę to jeden czort. Bar na plaży ta jakaś żenada, jedna oszklona lodówka sklepowa , w której stało piwo i napoje kolorowe markowe. Oczywiście pan barman ok 12,30 zamykał lodówkę na kłódkę na prawie 2 godziny oddalał się na odpoczynek. Dostępna była tylko woda z nalewaka i brynza niby sok z proszku kotłujący się w baniaku z mieszadłem. Sama plaża nie była zła ale bardzo zaniedbana. Piasek kujący w stopy a przy parasolach brak było jakichkolwiek stoliczków. Wejście do wody jest ok a ok 400 m płynąc można dopłynąć do fajnej rafy koralowej. Można też iść brzegiem i wtedy dystans jest o wiele krótszy. Na obiekcie nudy , niby 6 basenów ale zimnych jak cholera jaccuzi to większy brodzik lub wanna jak zwał to zwał z ciepłą wodą bez bąbelków , a te niby 9 zjeżdżalni dla dorosłych to jakiś śmiech na sali, to była jedna zjeżdżalnia z 9 rurami z czego przez cały pobyt uruchomiono tylko 3 rury i to po wielkich krzykach. Po zjechaniu z nich syn mojej partnerki do tej pory odczuwa ból w łokciach bo wody w basenie jest tak mało ,że podczas wylotu z rury zarył prosto w dno zresztą wnuczki też praktycznie zatrzymywali się na dnie ale z mniejszymi skutkami ubocznymi ale za to poobijali się podczas zjazdu o same rury. W ofercie JoinUp jest mini barek hahaha, otwieramy ten niby barek a tam pusto, tylko lodówka. Poszliśmy do recepcji i się pytamy o ten mini barek , pan recepcjonista nam mówi , że to jest lodówka w pokoju , a jak boy hotelowy nam przyniesie wodę i ją tam wsadzimy to będzie wtedy mini barek.....po prostu majty mi opadły, teraz znam już nową definicję mini barku hahaha. Wszystkie napoje podawane są w plastikowych jednorazowych kubeczkach nawet na stołówce głównej. Widziałem jak jeden z gości niósł taki kubeczek z gorącą kawą i chyba nie dał rady donieść bo całą zawartość tuż przed stolikiem rzucił na podłogę. To wstyd żeby nawet na głównej stołówce nie było filiżanek do kawy lub herbaty. Powiem tak nigdy więcej tego hotelu i nie polecam tam jechać z dziećmi chyba , że dzieci jedzą wszystko co im państwo podacie to ok. Żebym nie był niesprawiedliwy to powiem ,że Wigilię szefostwo hotelu nam odpalili na medal , byłem w szoku ,że takie przywitanie było gości i później na stołówce piękna dekoracja , skrzypek , i potrawy takie , które powinny być w codziennym menu , a nie od święta. Żenująca też była sytuacja gdy robiliśmy sobie podczas ostatniej kolacji kanapki na poranny wylot do kraju , a obsługa miała wątki zamiast nam przygotować suchy prowiant na drogę (...), wstyd szefostwo Faraaana!!! Powiem na zakończenie jedno ,że żeby nie nasza 8 osobowa rodzinka i gdybym miałbym być w tym hotelu sam to pewnie po tygodniu znaleźli by wisielca na którejś z palm albo bym się własną piąchą zabił. Nie wspomnę o naszych milusińskich komarach , które nas rąbały dokładnie i po całości , a obsługa dla picu coś tam podymili i myśleli ,że sprawa załatwiona NIGDY WIĘCEJ FARAANA HEIGHTS. Ale również mam żal do samego biura Wakacje.pl , że nie poinformowała nas ,że organizator wycieczki to ukraińska firma i w samolocie będą mówić po ukraińsku zarówno stewardesy jak i piloci , a zaznaczam , że lot był z Polski z Katowic. Czuję zniesmaczenie. Już drugi raz Wakacje.pl mnie wystawiło (...)Napomknę , że z Wakacjami.pl współpracuję od 2011 i chyba jakieś informacje powinienem otrzymać bardziej szczegółowe może wtedy wybrałbym inne biuro podróży. Pomimo tego , że JoinUp po zmianie lotniska wylotu z Poznania na Katowice , zwrócili nam 500 zł od rezerwacji to uważam ,że ten hotel nie zasługiwał na więcej niż na 1600-1800 zł/osobę w all inclusive, a my płaciliśmy po 2500 a te 500 zł to zwrot za benzynę z Zielonej Góry do Katowic i z powrotem. (...)
Hotel jest bardzo stary i wysłużony. Na terenie hotelu jest mnóstwo kotów, które wchodzą do pokojów. Jest piękna roślinność, która jest podlewana szambem. Ten zapach szczególnie jest wyczuwalny, gdy idzie się rano na śniadanie. Jedzenie całkiem smaczne, lecz mało różnorodne. Codziennie te same potrawy różniące się sposobem podania i prezentacji. W restauracji głównej napoje lane przez obsługę z lodówki plastikowej turystycznej, w której nie ma lodu. W "lobby barze" wszystko lane do małych plastikowych kubeczków 150ml. Bardzo słabo ze sprzątaniem ze stolików szczególnie poza restauracją. Pety i kubeczki potrafiły leżeć w tym samym miejscu kilka dni. Jest dość sporo schodów na terenie hotelu i nie jest to dobre rozwiązanie dla ludzi starszych z problemami ruchowymi. Obsługa w miarę uśmiechnięta, lecz mało obyta. Kucharze podczas posiłków bez pytania dosiadali się do gości. Najfajniejsza jest plaża, do której dowozi bus hotelowy. Plaża piaszczysta z niewielką ilością mini kamyków. Leżaki i materace bardzo stare i wysłużone. Plaża brudna od kubeczków, petów i folii. Szkoda, że to obsłudze plaży nie przeszkadza, która nie jest przepracowana i nie ma nawyków, gdy idzie zbierać śmieci do koszy, bo ich jest naprawdę dużo.
Pokoje wymagają odnowienia.Podarte zasłony W łazience panel natryskowy rusza się na wszystkie strony.
Wygląd zewnętrzny pozytywny
Nie podobał mi się bardzo mały wybór jedzenia.Wkolko to samo.Czasami potrawa przypalona.Z ciast tortowych które zostały zrobiono zapiekankę na mleku.Owoce ciagle melon winogrona truskawki lub mango można było kupić.Ani razu owoców morza.
Ładny hotel. Hotel jest na końcu miasta. Za nim nie ma już naprawdę nic. Woda w basenie czysta. Ręczniki dobrej jakości. Leżaki na basenie i na plaży są sprawne. Nie ma co narzekać. Nie liczcie na WiFi w hotelu. Kupcie albo na lotnisku, albo w hotelu w recepcji. W hotelu - 26 GB za 15 euro. Każdego dnie do pokoju donoszą wode w butelkach. Ręcznik są wymieniane. W naszym pokoju były sprawne dwa gniazdka : jedno przy łóżku, drugie przy schodkach. Tak, schodki były w pokoju. 😊 W czasie naszego pobytu byli sami Rosjanie lub Ukraińcy. Z Polaków była tylko nasza para. Każdego dnia o 10:00 do centrum jeździ bus hotelowy. Wraca o 13:00. Plaża nie jest daleko. Można iść na piechotę albo podjechać autobusem- jedzi co 15 minut. Kawa i herbata do każdego posiłku. Cola, fanta - też jest. Trzeba tylko powiedzieć - podadzą.
Otoczenie. Basen. Obsługa.
Pisali inny że jedzenie jest słabe - to prawda. Ciężko było znaleść coś ciepłego - oprócz makaronu i omletów przygotowanych przez obsługę. Woda w basenie była tylko dla morsów. Wszyscy przebywali na plaży
Hotel przyjemny choć remont by nie zaszkodził. zlokalizowany niedaleko plaży bez rafy. Na plażę i do centrum dzielnicy kursuje darmowy bus hotelowy więc zrobienie zakupów nie jest problemem.
W hotelu znajdują się dwa baseny przy jednym jest bar z pełnym wyborem alkoholi, głośną muzyką i zjeżdżalnią. Tam większość osób spędza czas. Przy drugim basenie jest bar tylko z piwem i napojami, wszystko z butelek. Przy drugim basenie zdarzało mi się być samemu i to jest wielka zaleta tego hotelu.
jedyne wady to przeciętne jedzenie, chociaż dla każdego jest coś do zjedzenia zarówno mięso jak i ryby i warzywa. a pokoje widać że mają swoje lata.