El Borj Mahdia (ex Eden Village)

Hotel nie najnowszy ale zadbany. Dojazd do hotelu z lotniska to około 2 godziny. Posiłki różnorodne więc każdy znajdzie coś dla siebie. Plaża piaszczysta zaraz przy hotelu.

Hotel mały kameralny bardzo czysty 3* Zasługuje na 4* obsługa przemiła nikt tu się nie narzuca nie che napiwków .Kochają Polaków i Włochów.Jedzenie pyszne nie do przejedzenia mało co się powtarza .Animacje przy basenie i na plaży .Drinki super.nie ma tłoku więc nikt się nie bije o leżak. Byliśmy paczką 8 osób za rok WRACAMY z większą ekipą Ps.Wakacje.pl najlepsze Reda u Pani Paulinki (...)

Najgorsze wakacje jak do tej pory. Zasugerowałam się dobrymi opiniami, ale zupełnie nie wiem skąd się one wzięły. To 3 gwiazdki, więc czerwonych dywanów i złotych klamek nie oczekiwaliśmy, pokój czysty, codziennie sprzątany, bardzo skromny. Z rozmów z innymi Polakami dowiedzieliśmy się, że i tak dostaliśmy jeden z „lepszych” bo niektórzy na początku dostawali pokoje na parterze, gdzie zdarzały się karaluchy. Najgorsze w tym wyjdzie było niestety jedzenie, a to jedna z najważniejszych dla mnie rzeczy. Wybór nie jakiś wielki, na śniadania codziennie to samo, jedyna zjadliwa rzecz znikała jeszcze przed 8.30 i nie dokładali. Obiady i kolacje to porażka, pizza dostępna zarówno na obiad jak i kolację, makarony na kolację. Dostępne, co nie znaczy smaczne - a w hotelu głównie Włosi. Głośni, tabun animatorów specjalnie pod nich. Drinki beznadziejne, woda wydzielana - 1 butelka na pokój dziennie. Ladna plaża i dobre WiFi z plusów.

Hotel 3 gwiazdkowy, ale bije nie jeden 4 gwiazdkowy. Czysto i przyjemnie. Sympatyczna i miła obsługa. Jedzenie urozmaicone nie do przejedzenia. Wszystko świeże i starannie podstawione i podane (kraby, krewetki, małże co drugi dzień). Pizza i spaghetti robiona na bieżąco. Dużo animacji, ale bez narzucania się. W barze dobre drinki ale rozcieńczone. 80% klientów to Włosi. Polaków jak na lekarstwo. Plaża strzeżona, czysta i bez walki o parasol czy leżak (podobnie jak na basenie) Gorąco polecam z dziećmi jak i bez.

Z koleżanką wybrałyśmy się na tygodniowy pobyt od połowy czerwca -mimo przybycia o dość wczesnej porze, dostałyśmy posprzątany pokój z wszystkimi instrukcjami. Obsługa poczynając od Recepcji, osoby sprzątające, kelnerów i kucharzy - przemiła, uprzejma, pomocna, wszystko na naprawdę wysokim poziomie, zorientowane na Gości. Hotel niedaleko czystej, piaszczystej plaży, kilka barów z napojami i przekąskami, mnóstwo miejsc do spędzania aktywnie czasu, animatorzy zachęcający do wspólnych aktywności, wieczory z muzyką i występami - wszystko zasługuje na ogromną pochwałę i pozytywną ocenę. Na pewno wrócę :-)

Nazwa  El Borj Mahdia (ex Eden Village)
Miejsce  Tunezja / Al-Mahdijja / Mahdia
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis

Atrakcyjna lokalizacja: na obrzeżach miejscowości Mahdia, ok. 2 km od centrum (dogodne połączenia autobusem liniowym).

Bezpośrednio przy hotelu znajduje się piaszczysta plaża, łagodnie opadająca do morza.

Z myślą o najmłodszych: oddzielny brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat).

Aerobik, strzelanie z łuku, boccia, tenis stołowy, siatkówka, 5 kortów tenisowych, parasailing, narty wodne, jazda konna, bilard

Wyświetlono 28 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Blisko jest plaża.

Jola

Zalety

*Obsługa *Animatorzy *Jedzenie*

Wady

Brak lodówki w pokoju

4.7

Zalety

Plaża, zasięg wifi

Wady

Wszystko pozostałe 😅 Jedzenie beznadziejne i animacje które było słuchać w pokoju do 23.00. Brak klimy w pokoju do 15 czerwca dla niektórych też może być problematyczny, ale tak już tam jest.

Robert

Zalety

Miła i sympatyczna obsługa Jedzenie. Plaża i morze

Izabela

Zalety

bliska odległość do morza, obsługa, czystość, jakość jedzenia i jego różnorodność, atrakcje dla Gości, piękny zadbany ogród

Wady

słabo działająca klimatyzacja, brak mini-lodówki w pokoju, czajnika z herabtą/kawą

Ada

Rewelacyjny hotel, blisko plaży , jedzenie urozmaicone , każdy znajdzie coś dla siebie. Pokój ok.

Zalety

Blisko plaży

Wady

Animacje w hotelu były w języku włoskim

Marzena

Jak na hotel 3* i cenę to bardzo fajny hotel. Czysty, pokoje skromne ale z balkonem i codziennie sprzątane. Teren hotelu ładny, zadbany. Nie jest to hotel luksusowy ale w tej cenie nie spodziewałam się że taki będzie. Mieliśmy okazję spać w hotelu 4* w którym były 7 cm karaluchy więc ten hotel naprawdę jest godny polecenia. Jedzenie ok. Zawszę można coś dla siebie znaleźć. Były nawet krewetki i kraby. Lody dwa razy dziennie. Drinki słabe, rozwodnione. Dobre Wifi, działało nawet na plaży. Plaża bardzo ładna piaszczysta z milutkim piaskiem, czysta, woda krystaliczna,. Ogólnie hotel bardziej dla singli lub par. Mało atrakcji dla dzieci. Obsługa miła, przyjazna.

Zalety

Obsługa, czystość, Wi-Fi., plaża.

Wady

Rozwodnione słabe drinki.

Urszula

Pobyt w hotelu ok. Jedzenie dobre, bylismy co prawda tylko 4dni od 30.05 do 02.06 i w tym czasie brak klimatyzacji. A teraz ostrzeżenie- uważajcie na fotografa który robi zdjęcia w hotelu. Namawia na zdjęcia nie mówi na początku za jaką cenę, porobi pare w sumie takich samych fotek a pózniej wymyśla za nie ceny z kosmosu , nam powiedział 220 euro. Oczywiście nie zapłaciliśmy ale szkoda czasu i sytuacja nieprzyjemna., bo później cała masa tłumaczeń.

Wady

Fotograf który naciąga na zdjęcia i każe za nie płacić sporo kasy.

Bartosz

Niesamowicie życzliwa i sympatyczna obsługa, pyszne urozmaicone i z dużym wyborem jedzenie (jestem dość wybredny i wymagający), czysto, przyjemnie. Bardzo polecam

Zalety

Życzliwa i sympatyczna obsługa (bez napiwków), kucharze wyglądali jakby gotowali z pasji i cieszyli się z karmienia gości. Podobnie z resztą obsługi, zaangażowani w pomoc. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone i bogaty wybór.

Wady

Nie poznałem.

Hotel wspaniały! Bardzo miły personel i i bardzo pomocny. Jedzenie przepyszne, ogromny wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. Piękna piaszczysta plaża, z łagodnym, zejściem. Super basen. Spokojne miejsce genialne do odpoczynku.

Zalety

Dostęp do piaszczystej plaży i morza.

Wady

żadnych

5.9
Agata

Pobyt - Październik 2023

Generalnie jeśli chodzi o hotel to wszystko było w porządku poza jedzeniem. Monotonne, ,bez smaku.

Zalety

Blisko plaży

Wady

Monotonne jedzenie

Julia

Pobyt - Październik 2023

Pobyt w hotelu bardzo udany. Ładne, czyste pokoje z balkonem. Przyjazna obsługa i świetni animatorzy. Jedzenie dobre, alkohole Ok. Nie ma się do czego przyczepić, polecam :)

Zalety

Pokoje sprzątane codziennie, reczniki także wymieniane codziennie na świeże. Miła obsługa i świetni animatorzy. Dobre jedzenie, przekąski podawane między posiłkami. Plaża tuż przy hotelu. Ładny basen idealny zarówno do zabawy dla dzieci jak i dla dorosłych.

Wady

Jedyne co przychodzi mi do głowy to jedna barmanka z kamienną twarzą ;)

Pobyt - Październik 2023

Jesteśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni wszystkimi aspektami związanymi z hotelem. Lata świetności ma już za sobą co nie znaczy że jest zaniedbany, ale to problem wszystkich hoteli w tym regionie. Na pewno jest czysto, codziennie sprzątanie, wymiana ręczników nawet czego nie ma nawet w wyższych standardach wymiana pościeli w trakcie pobytu. Jedzenie może i nie super urozmaicone ale bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Ale zdecydowanie największą zaletą hotelu jest jego obsługa. Wspaniali uśmiechnięci , pomocni i pozytywni ludzie od pań sprzątających począwszy, poprzez kucharzy, kelnerów, barmanów na super grupie animatorów skończywszy. Nie są to ludzie którzy za karę robią swoją robotę. Oni naprawdę z oddaniem zajmują się gośćmi nie oglądając się za tipami. Pozdrawiam z tego miejsca przede wszystkim Sindbada który jest folklorem tego miejsca :) Bawiliśmy się przednio.

Zalety

Wspaniała obsługa, czystość, bliskość plaży, dobre alkohole

Wady

nieistotne, mogłoby być więcej atrakcji w okolicy

Ogólnie oceniam hotel wysoko. Jeśli ktoś szuka luksusu to odradzam, jeśli ktoś szuka bliskości cudownej plaży i świetnej, miłej, przyjaznej atmosfery to zdecydowanie polecam. Nie ma gonitwy przy zajmowaniu leżaków, o każdej porze znajdzie się wolne miejsce dla siebie. Pokoje bardzo skromne, każdy z małym balkonem, codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane, jedzenie co kto lubi, myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie, zawsze są makarony do wyboru i pizza pieczona na bieżąco. Z tego co zauważyłam dzieci przez cały dzień mogą liczyć na zabawę, opiekę ze strony animatorów, a wieczorem bawią się dorośli. Chciałabym wrócić tam za rok, urzekła mnie piękna plaża i cudowna rodzinna atmosfera

Zalety

Bliskość pięknej plaży

Wady

Zalety zdecydowanie przewyższają ewentualne niedociągnięcia, jedynie mogę się przyczepić do pokojów, które są dość leciwe

Grażyna

Pobyt - Czerwiec 2023

Pierwszy raz zdecydowaliśmy się pojechać do hotelu 3 * i to do Tunezji i tu nastąpiło miłe zaskoczenie Bardzo przyjemny hotel z dość skromnymi ale czystymi pokojami . Cudowną atmosferą którą tworzą wszechobecni ale nie nachalni animatorzy Hotel nazywają włoskim z względu na przewagę gości z Włoch . Tak dobrych makaronów nie jadłam w żadnym z hoteli nawet na Sycylii Wakacje udane, na cudownej plaży Mahdi pełnej muszelek różnego rozmiaru i przezroczystej wody Polecam

Pobyt - Czerwiec 2023

Wygodny, ładny i czysty hotel. Miła obsługa sprawia że czujemy się swobodnie i dobrze. Nawet panie sprzątające obdarzają gości porannym uśmiechem. Nie ma też sugestii że ktoś z personelu oczekuje napiwku co jak słyszeliśmy zdarzało się w sąsiednich hotelach. Usytuowanie tuż przy pięknej piaszczystej plaży z wystarczająca ilość leżaków. W basenie nie ma tłoku i można swobodnie pływać. Dobre i urozmaicone jedzenie (np. codziennie inna ryba). Oprócz dań w podgrzewaczach kucharze serwują wyśmienite dania przygotowywanie na poczekaniu np. spagetti lazanie lub omlety. Desery i lody najlepsze jakie miałam przyjemność jeść w hotelu. Alkohole ok, piwo dobre. Barmani (szczególnie barmanka) niesłychanie sprawni. Kolejka przy barze była rzadkością. Animatorzy wspaniali do tego część z nich zachwyca i zaskakuje sprawnością i umiejętnościami tanecznymi. Warto skusić się na wieczorne występy bo nie są nudne. Ogólnie stosunek ceny do jakości bardzo, bardzo korzystny. Serdecznie polecam. Na prawdę warto.

Zalety

Usytuowanie i estetyka. Basen i plaża bardzo malownicze. Dojcie do pokoju hotelowego przez korytarza z kolumnami otoczony kwiatami zdecydowanie wyróżnia ten hotel spośród innych. Jedzenie bardzo dobre. Duża grupa wspaniałych animatorów oraz gościnna atmosfera.

piotr

Pobyt - Czerwiec 2023

Bardzo fajny hotel, czysty , miła obsługa , dobre jedzenie tunezyjskie i włoskie polecam , super plaża o czysty basen

Zalety

Dbanie o gości , również tych najmniejszych , świetna ekipa animatorów , ekipa międzynarodowa przeważnie Włosi

Wady

nie ma lodówki w pokoju i wody mineralnej

Adam

Pobyt - Czerwiec 2023

Wróciliśmy z Tunezji z hotelu El Broj hotel ma tylko 3 gwiazdki ale nadrabia czystością ,obsługą ,smacznym jedzeniem .tyle gorąco polecamy. warto

Zalety

czystość dobre jedzenie obsługa

Wady

brak toalety przy Plaży

Renata

Pobyt - Czerwiec 2023

Super hotel polecam każdemu kto nie lubi nudzić się:)

Zalety

Bardzo miła obsługa, codziennie sprzątanie pokoi wraz z wymianą pościeli i ręczników .Bardzo dziękujemy Bravo za super pokazy i animacje .

Pobyt - Wrzesień 2022

1-piętrowe białe bungalowy otoczone cudnym ogrodem, pokoje przestronne w stylu, łazienka czysta, gorąca woda non-stop, wygodne łóżko, czysta pościel, ręczniki wymieniane codziennie, hotel położony przy przepięknej plaży, jedzenie wyśmienite, doprawione, urozmaicone i w ilościach nie do przejedzenia

Zalety

czysto, piękna plaża, pyszne jedzenie

El Borj Mahdia (ex Eden Village)