Olbrzymi aquapark z kilkunastoma zjeżdżalniami, brodzikami i fontannami.
Tylko 200 m do prywatnej piaszczysto-żwirkowej plaży.
Dla dzieci: zjeżdżalnie wodne, Monkey Land (miniklub), plac zabaw, Monkey Club Bar.
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Hotel duży - każdy znajdzie coś dla siebie. Aquapark na terenie hotelu oraz plaży, duży wybór jedzenia, sklepy, możliwość skorzystania ze sportów wodnych (za dodatkową opłatą). Pokoje przestronne i sprzątane codziennie. Jedzenie świeże i smaczne.
Pokoje nie zawsze są sprzątane dokładnie
Hotel jest idealny dla rodzin z dziećmi, mnóstwo atrakcji wodnych dla dzieci dużych i małych, miejsce idealne na wypoczynek. Pokoje nowocześnie urządzone, obsługa bardzo miła i pomocna. Jedzenie bardzo dobre, różnorodne, kolacja tematyczna przepyszna. Polecam
Atrakcje wodne, wieczorne show, duży plus za dojście do morza i korzystanie z atrakcji po tamtej stronie. Jedzenie bardzo dobre.
Sprzątani było codziennie, jednak niestarannie. To dla mnie główny minus.
Świetny hotel na rodzinne wakacje. Słoneczny basen z ciepłą wodą
Hotel spełnił nasze oczekiwania, pokój przestronny, widok z balkonu od wewnętrznej strony hotelu na basen, morze oraz na góry. Jedzenie smaczne, ogromny wybór, snack bar przy plaży również bardzo urozmaicony. Pyszne gofry. Świeże soki z pomarańczy (dodatkowo płatne). Napoje w pokoju butelkowane bezpłatne.
All inclusive ultra, wracając z wycieczki poza porą standardowych posiłków zawsze można coś zjeść w burgerlandzie. Snack bary przy plaży bardzo urozmaicony. Ciekawy program rozrywkowy przy plaży.
Glowny program animacji byl organizowany na Eftalia Island, jakieś 500m od hotelu . Zaletą tego jest to że przy hotelu nie było głośno, jedynie przeszkadzal czasami ruch głównej ulicy, która dzieliła hotel od plaży. Plaze przy samym hotelu nie zachęcały do kąpieli.
Hotel położony bardzo blisko plaży, z dogodnym przejściem podziemnym polecam
Hotel posiada własną infrastrukturą oraz bardzo urozmaiconą infrastrukturą przyplażową, wspódzieloną z innymi hotelami
Hotel ładny, odnowiony nowocześnie, pokoje czyste. Jedzenie ok, fajna okolica, sporo atrakcji.
Duży obiekt sporo atrakcji, jedzenie spoko.
Brak planu obiektu, początkowo ciężko się połapać co, gdzie który bar czynny. Słabe napoje alkoholowe i bezalkoholowe. walka o leżaki
Pokój przestronny ,czysty. Obsługa miła .Lokalizacja blisko targu i sklepów.
Zjeżdżalnie dla małych i dużych. Czysty.
Brak wyboru drinków. Za gotowe drinki trzeba dopłać. Lody tylko przez 2 h.
Wszystko poza standardem pokoju i czystością w nim oraz obsługą sprzątającą było na plus . Zróżnicowane jedzenie , ogrom atrakcji , niestety pokój zostawiał wiele do życzenia . Przyjechaliśmy koło 24, 5 osób pokój był przygotowany na 4 , 3 razy prosiłam o dodatkowe łóżko aż za 4 razem zrobiłam awanturę i doniesiono nam dodatkowe łóżko i ręczniki ( bo były tylko 2). W pokoju syf , pełno kurzu , na suficie brązowe ślady ( nie powiem jak to wyglądało ) , brudna ,śmierdząca zaschnietym moczem łazienka , klejcy pilot ,wszędzie brud , niedomykające się okna , zamiast kołdry , płachty ala ręcznik . Obsługa sprzątająca poza wyrzuceniem śmieci i ułożeniem tzw. płachty w kształt fali nie sprzątnęła nic , syf sprzątnęłam sama , zostało to zgłoszone recepcji , zaproponowano nam pokój za dopłatą 110 euro - nie zgodziliśmy się , nie szukaliśmy luksusów ale tam był po prostu syf . Dodatkowo plaża - rozkopana , pełna kamieni , głazów - dwa razy uderzyłam nogą i głaz , brzeg nieprzystosowany do pływania
Dużo atrakcji wodych , różnorodne jedzenie
Syf w pokoju Syf i niebezpieczna plaża
Hotel przeciętny ale ładny. Może najlepsze lata ma za sobą ale utrzymany ok. Bar to jakaś pomyłka. A na wakacjach to ma znaczenie. Za wszystko chcą żebyś barmanom dopłacał za trochę mocniejsze drinki. I to co dziennie. Przy basenach tłok jak na Krupówkach. Leżaki jeden na drugim.
Aquapark Pokoje ładne i czyste Jedzenie smaczne ale naprawdę co dziennie to samo na obiad i kolację.
Bar i ich drinki to pomyłka. Woda nie drinki. Piwo 2% Jedzenie smaczne ale naprawdę co dziennie to samo na obiad i kolację. Po 3-4 miesa zawsze te same. Za małe basen jak na tak dużą ilość ludzi.
Hotel naprawdę wart uwagi. Przed wyjazdem miałam sporo wątpliwości, po przeczytaniu opinii ale jestem bardzo zadowolona. Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Lodówka codziennie uzupełniana w wodę, Pepsi i mirinde. Kelnerzy pomocni. Byliśmy z małym dzieckiem. Gdy tylko zaczynało płakać, od razu ktoś do mnie do podchodził i zabawiał. Naprawdę super. Jedzenie smaczne, codziennie coś nowego. Ogromny wybór słodyczy. Ryby, jagnięcina, wołowina, wieprzowina, drób, krewetki. Dojście do plaży tunelem, 2 minuty drogi od hotelu. Plaża ok, trochę niedopałków w piasku ale do przeżycia.
Dobre jedzenie, duże czyste pokoje
Kelnerzy łasi na napiwki, słabe drinki
Witam. Właśnie wróciłem z pobytu w Turcji. Przyjechaliśmy do hotelu wczesnym rankiem, zabrali nam paszporty i kazali czekać na pokój. Przed południem w recepcji powiedziano nam, że nie ma miejsca w hotelu, i że zawiozą nas do apartamentu, znajdującego się 200 metrów od hotelu!!! Okazało się, że zawieziono nas do innego hotelu, znajdującego się 2 km od Eftalia Aqua. "nowy" hotel wiadomo, że był o niższym standardzie, brakowało łóżka dla 1 osoby, co było uciążeniem dla rodziny z trójką dzieci. Zdenerwowany wróciłem następnego dnia do Eftalia Aqua i zażądałem pokoju w pierwotnym wydaniu. Ale okazało się, że jest pełne obłożenie!!!! Najlepsze było to, że nasza pani rezydent powiedział mi, że to normalne...kabaret. Poszedłem do dyrektora hotelu i po ogromnej awanturze, zaproponował nam przeniesienie do hotelu Eftalia Ocean za dopłatą 120 euro!!!! Zgodziłem się, ze względu na dzieci... Po wyjeździe pozostał ogromny niesmak i żal do coral travel.... powodzenia
Hotel nowoczesny,czysty, bardzo zadbany,obsługa super, jedzenie może i się powtarza czasami,ale i tak znajdziesz coś dla siebie,polecam
Przestrzeń,rozrywki,zjeżdżalnie,bliskość do plaży
Można popracować nad animacjami
Piękny duży obiekt , jedzenia nie do przejedzenia, jedynie co bylo minusem to drinki rozcieczane z dużą ilością wody ..Tak nie bylo by się do czego przyczepić
Zjeżdżalnie dla dzieci
Trzeba bylo płacić za lody 2 euro , w hotelu gryzły komary dziecko Zostało pogryzione wylądowaliśmy w szpitalu ..!! Brak zainteresowania rezydentki tragedia !!!
Duzy obiekt, zjeżdżalnie dla dzieci, dużo jedzenia i do tego byla piękna pogoda.
Bardzo nam się podobało,sympatyczny personel,
Nie czepiam się szczegółów
Hotel jest na pierwszy rzut oka w porządku, jest czysto, obsługa jest miła i pomocna. Ma jednak minusy, które uważam za dosyć kluczowe przy wyborze miejsca wypoczynku. W opcji ultra all inclusive, za lody trzeba płacić 2 euro. Jeżeli na barze chcemy dostać innego drinka niż rozwodniona wódka z sokiem to też trzeba za niego zapłacić około 7 euro. Na plaży jedyny alkohol dostępny to piwo, za coś mocniejszego trzeba już oczywiście zapłacić dodatkowo. Dużym plusem jest smaczne i świeże jedzenie oraz czystość w pokojach. Na start został nam zaproponowany pokój z jacuzzi oraz z widokiem na morze za dodatkowe 210 euro, kiedy próbowaliśmy się targować i nie zdecydowaliśmy się na niego to nie dostaliśmy nawet pokoju w hotelu tylko w bungalow.
Jedzenie, obsługa, czystość
Płatne drinki, lody
Hotel bardzo przyjazny, dość spory, odnowiony i dość nowoczesny. Pokoje czyste, wyposażone, czyszczone codziennie, z uzupełnieniem lodówki z napojami i innych niezbędnych. Obsługa przemiła i prawie niewidoczna aczkolwiek działająca jak w szwajcarskim zegarku. Jedzenia pod dostatkiem i różnorodne. Dla smakoszy - jedynie może brakować ryb. Jednak zasadniczo głodnym się nie będzie :). W pobliżu plaża, bezpłatne leżaki i WIFi. Ręczniki za kaucją. Polecam bardzo!
Położenie przy plaży (przejście bezpośrednim tunelem pod ulicą) daje alternatywę dla basenu i gwaru przy nim. Złote żyrandowe nadają klimat bizancjum (jeśli ktoś lubi). W kompleksie mnostwo atrakcji wodnych i zjeźdżalni, nie ma nudy. przed hotelem co niedziela rozkłada się targowisko, warto kupić, bo naprawdę tanio, jeśli chcemy zabrac jakieś souveniry do domu. Poza hotelem drożej, ale nadal w granicach rozsądku. Codzienne wieczorne animacje przy hotelu i w amfiteatrze zapełnią czas i rozwyrkę.
Nieoczywiste, że w ultra all incl nadal trzeba zapłacić za świeżo wyciskany sok z pomarańczy. Warto jednak, bo są przesmaczne.
Negatywna. Overbooking!!!!!!! w szczycie sezonu w tym hotelu to norma! Przekwaterowują do innych hoteli- spoza swojej sieci
Hotel praktykuje overbooking. W szczycie sezonu bardzo często na miejscu okazuje się, że nie ma pokoju. Następuje zakwaterowanie w innym hotelu (i nie jest prawdą, że o tym samym standardzie!) Biuro podróży nie pomaga, umywa ręce. Przykre!
Rewelacyjny nic dodać nic ująć. Wszystko na miejscu mega hotel.
Zadbany pokoje czyste świetnie wyposażony rewelacyjna lokalizacja . Gorąco polecam
Bardzo dobry hotel dla rodzin z dziecmi. Warto doplacic niewielka kwote aby miec jaquzi w pokoju (w naszym przypadku po negocjacjach bylo to 70 euro = 10 euro dziennie). Bardzo wazny jest w przypadku tego hotelu wybor terminu pobytu. Gdy przyjechalismy 16 czerwca hotel mial oblozenie okolo 70% i kolejki ktore generuja sie przy bufetach prawie nie istnialy. W momencie naszego wyjazdu 23 czerwca oblozenie bylo 100% (niektorzy ludzie czekali na zwolnienie sie jakiegokolwiek pokoju w recepcji lub byli przerzucani do hotelu Eftalia Marin). Sprzatanie w pokoju i wymiana recznikow codziennie. Jedzenie bardzo dobre i bez przygod zoladkowych. Drinki dosc slabe ale dostepne praktycznie cala dobe. Hotel posiada bardzo wiele roznych basenow i zjezdzalni a to powoduje ze wlasciwie kazda rodzina czy z mniejszymi czy wiekszymi dziecmi bedzie z tej kwesti zadowolona. Byl to nas pierwszy pobyt w Turcji ale bylismy juz w praktycznie calej europie wiec moze przejde do sedna: Hotel jest bardzo dobry ale trzeba wybrac termin ktory nie jest w szczycie sezonu. Najwieksze problemy w Turcji jakie zauwazylismy ogolnie to: duze przygody z lekarzami oraz bardzo nieodpowiedzialne podejscie do przewozenia osob z lub na lotniska. Wiele rzeczy jest zalatwianych w Turcji w bardzo chaotyczny sposob. Warto wziac bardzo dobre ubezpieczenie zdrowotne z jak najmniejszym udzialem srodkow wlasnych w przypadku jakiegokolwiek zdarzenia wymagajacego lekarza. Pamietajcie aby zapytac o "a la carta restaurant" to takie wyjscie do restauracji oplacone przez hotel dla Was, wymogiem zeby sie na to zapisac jest aby byc w hotelu 7 dni lub wiecej. Bardzo podobalo nam sie wyjscie do restauracji Chill Out bar (bardzo blisko hotelu ) w ktorej stoliki sa umiejscowione nad sama plaza i jedzenie jest rowniez bardzo dobre. Osoby z zespolu hoteli Eftalia maja dostep do Eftalia Island ktore jest ogromne i jest tam rowniez mase sklepikow, atrakcji, przedstawien, wystepow, itd. Zaraz obok hotelu ale tylko w niedziele odbywa sie bazar ktory jest bardzo duzy i maja tam dobre ceny ktore mozna utargowac na jeszcze mniejsze. Bedac w Turcji prosze pamietac ze wiele osob bedzie probowalo Was oszukac na rozne sposoby i poprostu trzeba to miec caly czas na uwadze zeby nie stracic w jakis sposob pieniedzy co moze oczywiscie poskutkowac zlym humorem na reszte pobytu. Transport z lotniska do hotelu i odwrotnie jest na slabym poziomie (nie odbieranie telefonu przez przewoznika, dosc znaczne opoznienia ktore moga nawet spowodowac ze nie zdazycie na lot powrotny) ale nie jest to wina hotelu.
baseny, lokalizacja, atrakcje (jest kilka scen na ktorych praktycznie codziennie odbywaja sie rozne akrobacje i inne fajne show typu pokazy miotaczy ognia), czystosc, balkony (mielismy akurat narozny pokoj a takie maja wieksze balkony), jedzenie, w hotelu znajduje sie SPA ktore jest na naprawde dobrym poziomie, trzeba tylko wynegocjowac sobie dobra cene, nam udalo sie za niewielkie pieniadze zaliczyc cos co nazywa full package ktory sklada sie z: sauna, pokoj parowy, laznia turecka, masaz
lekarz znajdujacy sie w hotelu zrobi wszystko abyscie zaplacili jak najwiecej za jakikolwiek problem medyczny ktory Wam sie przydarzy ale podobno to jest dosc standardowe w Turcji, zespol hoteli Eftalia jest naprawde ogromny i w momencie gdy oblozenie hotelu jest 100% to poprostu tworza sie kolejki do roznych miejsc
Pokoje standardowe nie na hotel 5 gwiazdkowy , pokoje brudne, słabo sprzątają, na stołówce kolejki i jedzenie niezbyt dobre ,
Miła obsługa, fajni animatorzy .
Niby ultra all , a za wszystko trzeba płacić .