Hotel , jak na warunki egipskie ,kameralny. Położony na wzniesieniu , z ładnym widokiem na zatokę . Tak ze chcąc iść na plaże trzeba najpierw zejść z tego wzgórza i później na nie wejść . Hotel dla mniej wymagających za to dla osób ceniących sobie spokój w sam raz . Kuchnia bardzo średnia , piwo płatne, z czym spotkałem się pierwszy raz bywając na wyjazdach all inclusive. Raczej drugi raz bym się tam nie wybrał .
Kameralność u spokój
Słaba kuchnia . Pokój posprzątają tylko jeśli na łóżku zostawi się dolara
Położenie hotelu na górze miasta stąd widok przepiękny na całą okolicę. w miarę blisko plaży około 15 min pieszo.
Bardzo miła młoda obsługa.
Czystość pozostawia dużo do życzenia....jak to się mówi sprzątane po łebkach czyli niby sprzątają, a za bardzo tego nie widać. Brak animacji Monotonia w jedzeniu ciągle to samo przez tydzień z malutkimi zmianami np makaron nitki zamiana na muszelki , kurczak smażony w sosie na kurczak pieczony , bardzo skromny wybór w owocach , brak tłuszczu do smarowania pieczywa, pieczywo bardzo ubogie ogółem minus za posiłki dodam nie jestem wybredna w jedzeniu i nie pierwszy raz byłam w Egipcie
Bardzo miła obsługa, jeśli chodzi o czystość to można dyskutować, hotel jest na górce, wiec dla starszych osób może być to przeszkodą w plażowaniu, mała różnorodność jedzenia, all inclusive to 3 posiłki, więc nie jest to zgodne z opisem w ofercie
Ładny widok na cąły sharm el sheik, super obługa
Słabe jedzenie
Uwielbiam ten hotel i polecam. Super oferta za taką cene! Czysto,ładnie,smacznie i tak dalej:)
Położenie na górae z pięknym widokiem
Za swoją cene wszystko super
Hotel jest rzeczywiście całkiem ładny. Hotel położony jest w spokojnej okolicy. pokoje w głównej części hotelowej ładne. Jeśli chcesz dotrzeć na plażę, musisz pokonać 134 stopnie. Ale to jest w porządku. Na plaży nie ma lunchu, wody zimnych napojów, a co dopiero drinka, mimo że jest all inclusive. Na lunch musisz wrócić po 134 schodach. Kiedy tam wrócisz, będziesz chciał ochłodzić się w basenie. Ale woda ma 16 stopni. Woda jest spuszczana wieczorem i uzupełniana rano – nie może się nagrzać. Ale to też jest w porządku. To, co nie jest w porządku, to branża cateringowa. Byliśmy w Egipcie 45 razy. Ale to było okropne. Żadnego ciasta, żadnego mięsa, zawsze to samo. Rano tylko jeden rodzaj chleba. Brak tostera. Pracownicy sięgają do salaterek gołymi rękami. Jeśli zarezerwujesz ten hotel, tylko śniadanie. Pieniądze, które zarezerwowałeś w ramach opcji all inclusive, absolutnie nie są tego warte. Byliśmy bardzo rozczarowani. Rozmawialiśmy z przewodnikiem, który potwierdził nam te problemy. Po 3 dniach opuściliśmy ten hotel. Jaka szkoda.
wizualnie hotel bardzo ładny
gastronomia i all inclusive jest beznadziejna
Tydzień w tym hotelu był jednym z najgorszych w moim życiu. Pobytu tam zdecydowanie nie nazwałabym urlopem. Pokoje brzydkie, kiepsko wyposażone, a łazienki po prostu okropne. Jeszcze nigdy nie mieszkałam w tak kiepskich warunkach. Obsługa zwłaszcza kelnerzy bardzo mili dla wszystkich gości. Napoje kiepskiej jakości, alkohol słaby i mały wybór, to samo dotyczyło się jedzenia, mięsa w ogóle nie było a najbardziej rozchwytywane dania szybko się kończyły. Nie polecam tego hotelu.
Hotel nieciekawy jedynym jego atutem to w miarę duży basen. W hotelu panuje odór, który można spotkać także w łazience. Pokoje dosyć słabo wyposażone brakowało nam miejsca na wypakowanie bagażu. Plaża jest całkiem blisko i była jedynym miejscem rozrywki. Obsługa hotelu średnia jak i jedzenie serwowane w stołówce. Hotel generalnie dla niewymagających niczego poza spaniem i jedzeniem klientów.
Hotel przeznaczony raczej do tego żeby tylko w nim spać. Pokoje średniej jakości, przydałoby się je trochę odnowić. Widać, że sprzątaczki, mało się przykładają do swojej pracy. Widać pozostałości brudu po poprzednich gościach. Łazienki są jeszcze gorsze - stojąca woda. Jak na tak kiepskie standardy zadziwiło mnie jedzenie. Myślałem, że będziemy musieli się stołować poza hotelem. Zostałem mile zaskoczony, jedzenie dobre. Kolacje syte, duży wybór potraw. Obsługa bardzo miła i sprawna. Myślę, że ten hotel powinny wybierać osoby mało wybredne, które mało przebywają w pokoju hotelowym.
Pokój jaki dostaliśmy był średni, ale czysty i właściwie tylko w nim spaliśmy. Na plażę jest blisko. Plaża ładna i piaszczysta :) Jedzenie nam smakowało, mieliśmi opcję all, ilość i urozmaicenie wystarczające, do tego bardzo smaczne ciasta:)) (uwielbiam słodkości, dlatego tak mnie to ucieszyło). Obsługa kulturalna, a jak jeszcze się dało napiwek to było jeszcze lepiej;)))) Wakacje uważam za udane, hotel ładny, towarzystwo super:)))
Hotel w miarę zadbany, ale na tym chyba koniec. Pokoje dosyć małe, ale funkcjonalne. Porządek na średnim poziomie. Obsługa miła, a jedzenie po prostu średnie, tak bym to określił. Codziennie prawie to samo nawet jak się nie nakładało wszystkiego po trochu bo po prostu się nie dało. Plaża trochę średnia, ale do opalania wsam raz. Co tu dużo mówić do szczęścia musiała nam wystarczyć plażą i okolica, a mimo tego wakacje były fajne.
Hotel Eftalia Resort. Nie dostaniesz suchego prowiantu i nie dadzą jak poprosisz. Barman robi łaskę, że podaje większe ilości piwa, które jest chrzczone tak, że pijąc nawet cały dzień nie poczujesz, że napiłeś się piwa. Lepiej iść kupić w sklepie mocny Efes. Zjeżdzalnie czynne tylko w godz. 10-12. Bezsens. Nie działa klimatyzacja w pokojach. Wanna jak dla dziecka. Raczej prysznic. W pokojach 2 osobowych jedno podwójne łoże z pościelą, jedno zwykłe z pościelą i rozkładana wersalka z pościelą. Czyli właściwie można pokój zaliczyć jako 4 osobowy.