Eden Club

3.5

NIE POLECAM!!! Wykupiłam z mężem wycieczkę na 2 tygodnie. Kierowałam się ofertą, która będzie miała animacje dla dzieci, gry, zabawy oraz inne udogodnienia. Masakra co tam było a właściwie nie było nic. Zero darta, ping-ponga, animacji w ciągu dnia brak. Animatorzy siedzieli sobie przy basenie. Brak placu zabaw, który był w ofercie. Nie było menu dla dzieci. Jedzenie ostre, monotonne. Wszędzie tyle much, że nie dało rady zjesc, lezec. Wszedzie jedzenie porozrzucane, brudno, stoliki klejące. Hotel nastawiony na ludność arabską, ktora stanowiła 90% hotelu. Po ich wyjeździe aquapark zamknięty mimo, ze w ofercir miał byc czynny do 30.09. Suma sumarum zamkneli hotel i po tygodniu naszego pobytu przenieśli nas do innego hotelu. Pakowalismy się po ciemku, bo wyłączyli prąd w hotelu. Pani rezydent obecna tylko duchem bo nawet przy zmianie hotelu zostaliśmy zostawieni sami sobie. Wakacje kompletnie nieudane.

Bardzo słaby hotel, brudny, zaniedbany, kolejki na stołówce straszne, słabe jedzenie, słaba okolica, nie polecam .

Super hotel bezpośrednio przy plaży ,świeżo po remoncie, dużo atrakcji, Aqua Park,wspaniała atmosfera stworzona przez animatorów.Wyżywienie b.dobre, urozmaicone -dla \"wybrednych\".Polecam dla rodzin z dziećmi, chce się tam wrócić...

Hotel pięknie położony w ogrodzie palmowym niska zabudowa hotelu oddzielna palmowymi patiani, super rajskie wrażenia. Jedyny minus to pokoje malutkie z dawno nieremontowaną łazienką. Byliśmy w październiku i pogoda trochę nie dopisała ale hotel powyżej oczekiwań z doskonałą kuchnią. Problem to ubogie all inclusive. Plaża niestety rzadko sprzątana, po burzy było na niej 2 dni brudno. ogólne wrażenia super - dla dzieci zdecydowanie doskonały!!! Obsługa dba o to by dzieci i dorośli super się bawili a olbrzymi aqa park lepiej wgląda w naturze niż na zdjęciu - POLECAM!!!!!!

Pokoje z nr powyzej 1000 sa do przyjecia pozostale sa male, wilgotne i smierdza grzybem.Jak sie da napiwek to w miare dbaja o czystosc pokoju.All inclusive to tylko w katalogu!!!
Alkoholu nie podawali oprocz gotowych coktaili(automaty)wino rozcieczone a piwo to wedlug naszych mezow "sikacze".Jesli chodzi o posilki to czysta katastrofa rano, po poludniu ,na wieczor gulasze!!!!bez smaku i maly wybor!o szklanki bitwa!Ogolne wrazenie jadalni- brudna. Plus tego hotelu to Agua Park jest rewelacyjny.Dzieci na pewno beda zachwycone!Animacje wporzadku.Do miasta daleko ale mozna wziasc taksowki sa w miare tanie.Plaza dosyc brudna plusy: blisko hotelu i piaszczysta, animatorzy zapraszaja do siatkowki- jest co robic.Ogolne wrazenie (oprocz posilkow i wszystkiego z tym zwiazane) nie bylo az tak zle.Do rodzin z dziecmi ok.Nie oszukujmy sie jest to hotel 3* to nie mozna na luksusy co liczyc!

Nazwa  Eden Club
Miejsce  Tunezja / Monastir / Monastir
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, tenis, bez paszportu

Mini Aqua Park na terenie hotelu (czynny 01.06-30.09)

Hotel bezpośrednio przy plaży (parasole i leżaki są bezpłatne)

Przyjemne baseny w tym jeden ze zjeżdżalniami

Dużo udogodnień dla dzieci: brodzik ze zjeżdżalnią, plac zabaw, miniklub (dla dzieci w wieku 4-11 lat), łóżeczko dla dziecka w w

1.0
1.5

3.5

Wyświetlono 133 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
2.1
Judyta

Zalety

Nic. Hotel katastrofa

Wady

Wszystko

1.3

Pobyt - Sierpień 2022

Zalety

Plaża .

Wady

Same wady: - mikroskopijny, brudny pokój - śmieci i brud na korytarzach, w lobby, w ogrodzie - walka o jedzenie, kolejki po 60 min stania do jednej potrawy... - nigdy nie byłam w tak słabym hotelu

piiciaa

Karol

hbsmandzich

kozus

Jedzenie niezbyt dla nas europejczyków ja akurat nie przepadam za jedzeniem afrykańskim ale to rzecz gustu , pokoje dośćmałe ale na wakacje nie jedzie się by spać !!! Ogólne wrażenie SUPER myślę że będę się starał jeszcze tam wrócić . Szczególnie polecam dla rodzin z dziećmi (i tausiów którzy jak ja w młodości nie mogli się wyszaleć na zjeżdzalniach bo ich nie było ) . 3 gwiazdki dla nie wymagających

zuluska

Było fantastycznie!!!!!. Gorąco polecam!!!! Dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych. Wspaniałe wieczorne animacje. Pyszne jedzenie. Czysto. Niezapomniane wakacje. Za rok ponownie Tunezja!!!!!!

Duże klopoty z funkcjonowaniem kuchni i obsługi stołówek. Braki nazyń ( szklanek ). nie wszystkie soki i napoje były do końca posiłków. Niewystarczająca ilość kelnerów.( Było to sczególnie widoczne w porównaniem z dniem w którym była wizytacja hotelu i wszystkiego było ile trzeba, że nie wspomnę o ilości jedzenia i jego urozmaiceniem oraz wzorowa animacją nawet na stołówce- coś pięknego gdyby było cały czas! Animacje dla dzieci bardzo dobre dla dorosłych wystarczające. muzyka za głośna w szczególności na basenie z Aqa-parkiem- brak możliwości odpoczęcia w spokoju( i rodzaj muzyki dawał wiele do życzenia-skierowany był do młodzieży która była na innych basenach , a właściwie w innych Hotelach bo ten był raczej dla rodzin z dziećmi.

Grzesiek

Super ( za taką cenę)
Położenie hotelu bardzo dobre ( wykluczając widok na elektrociepłownię, ale widać ja tylko z plaży), blisko Skanes i Monastiru - można dojechać taxi bez problemu ( negocjacje cen). Sam hotel extra ( oczywiście dopłaciłem za zmianę pokoju - powyżej nr 950 jest ok- ale warto było). Dla rodzin z dzieckiem ośrodek idealny- mnóstwo zabaw i atrakcji ( mini-golf, tenis ziemny, tenis stołowy, siatka plażowa i w basesnie, aqua-aerobik, lotki, aqua-park ( mozna poszaleć) i basen przy hotelu; sami animatorzy bardzo fajni i śmieszni). Jedzenie także super ( czasami nie do przejedzenia i bardzo smaczne; duży wybór, chciaż truchę dużo ludzi). Polecam wycieczkę na pustynię ( 2 dni)- zwiedzanie fajnych miejsc, przejażdzka jeepami i na wielbłądach. Bardzo miło wspominam pobyt w Eden Club ( moja żona i dziecko 8 lat także); Bylismy 2 tygodnie i to jest wystarczający czas na wszystkie atrakcje. Serdecznie polecamy

andrzej

Pobyt - Październik 2019

sam pobyt ok.typowa stacjonarka na miejscu . basen plaza basen animacje ok

Zalety

basen, Serwis plażowy, obsługa

Adrian

Pobyt - Wrzesień 2019

Dużo atrakcji, przyjazna atmosfera i miła obsługa. Pokoje do odświeżenia, ale tragedii nie ma.

Zalety

Dużo atrakcji, przyjazna atmosfera i miła obsługa.

Wady

Pokoje do odświeżenia, ale tragedii nie ma.

Daniel

Pobyt - Sierpień 2019

Sierpień 2019, dwójka dorosłych i dziecko 7 lat. Lokalizacja super, blisko lotniska, (ale całkowicie nie uciążliwe), więc transfer 15 minut. Przy samym morzu,pomiędzy dwoma basenami , na jednym ciągłe animacje zachęcające do aktywnego hm, opalania, drugi to super zjeżdżalnie którym i my się nie mogliśmy oprzeć. Dodatkowo w aquaparku dwa baseny dla dzieci do 7 lat również ze zjeżdżalniami.Bardzo wiele osób obsługi , czyściciele basenu, ogrodnicy, sprzątaczki ( za 5 ? na dzień dobry codziennie posprzątane i czyste ręczniki) animatorzy dwoją się i troją bylebyśmy się dobrze bawili. Zabawy na basenie, przy wejściu na obiad śpiewy, siatkówka plażowa, a o 21:30 show time, czyli z boku ośrodka codziennie jakieś przedstawienie . To z plusów , minusy- obyś nie trafił pokoju przy scenie bocznej ( 5? przy meldunku i można to załatwić), jedzenie trochę ciężkie ,ale piwko leją 24/7 , piasek na plaży należałoby oczyścić z kawałków jakiej budowy, ale lepsze to niż \"parawaning \" nad Bałtykiem. Ogólnie super, trzeba się nastawić że Tunezja jest kilkanaście lat za nami i tak na to patrzeć. Kryzys z 2015 roku pokazuje ze ludzie potrzebują pracy i naprawdę starają się, są bardzo mili i robią wszystko żebyś do nich wrócił za rok. Z praktycznych rzeczy: nie kupuj nic w pierwszy dzień, są tam myśliwi polujący na \"świeżaków\" wycieczka, ręczniczek, papieroski telefon do Polski 10pln, odebrany 5, internet -wczytanie mapy google i otworzenie translatora w 1 dzień 200pln

Zalety

Z jednej strony plaża z drugiej Aquapark

Wady

Obiekt dość duży więc kameralnie nie będzie

Natalia

Pobyt - Czerwiec 2019

Wakacje w czerwcu 2019 spędzone z rodziną. Wyjazd naprawdę udany. Byliśmy miło zaskoczeni jak na Tunezję. Jechałam z obawą co mnie czeka Tunezja i 3*. Ale naprawdę niepotrzebnie. Hotel strzeżony, naprawdę dbają o bezpieczeństwo, ochrona na plaży przy wjeździe do hotelu. Obsługa miła i pomocna. Animacje takie sobie ale to najmniejszy problem uważam. Jedzenie bez zarzutu. Pokoje codziennie sprzątane czyste. Miło sprzątaczce zostawić dolara :). Ja i moja rodzina zadowolona. Udane wakacje w rozsądnej cenie. Jeśli ktoś oczekuje nie wiadomo czego to należy od razu udać się do luksusowego hotelu i nie narzekać.

Zalety

blisko plaża miła obsługa czysty

Wady

szczególnie nie ma co się czepiać szczegółów

Daria

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Maj 2019

Obiekt będzie idealnym rozwiązaniem dla osób które nie oczekują luksusów, a chciałyby odpocząć od tłumów. Co więcej z racji swojej bliskości od lotniska transfer do obiektu będzie krótki. Pokoje są urządzone w bardzo przyjemnych kolorach, a co najważniejsze czyste. Bardzo dużym plusem jest 24 godzinne all inclusive co w Tunezji jest raczej rzadko spotykane.

Zalety

Blisko lotniska 24 h all inclusive Schludne pokoje

Wady

Darmowe wi-fi tylko w lobby Wąska plaża Mały ogród

Marek

Pobyt - Maj 2019

Schludny hotel w podstawowym wariancie. Przeważa biel i turkus. Bardzo ładne alejki między budynkami hotelu jak i ogród. Hotel umiejscowiony blisko sklepów oraz centrum handlowego. Posiada 3 baseny w tym jeden kryty. Dużą zaletą jest darmowe wifi w lobby, które samo w sobie jest dużo i przejrzyste. Hotel posiada salę konferencyjną, dyskotekę i Beach Parties. Napisy na recepcji również w języku angielskim. Bardzo dobre wrażenie robi restauracja hotelowa. Jedzenie wygląda świeżo. Wypiekane bułeczki na miejscu. Posiada miniclub ze ślizgawkami. Bar Ultra All Inclusive otwarty 24 godziny na dobę z wyjściem na morze. Dostępny Aquapark od 1.06.

Pobyt - Październik 2018

Hotel dla mało wymagających, pokoje ok, brak suszarki do włosów w łazienkach, codziennie sprzątane. Do jedzenia każdy znajdzie coś dla siebie, choć szału też nie było ;) )

Zalety

Blisko lotniska Przy samej plaży Baseny i zjeżdżalnie

Wady

Swoją świetność ma już za sobą

Dudek

Pobyt - Wrzesień 2018

Pobyt oceniam bardzo dobrze ( ale głównie dzięki poznanemu towarzystwu z Zakopanego i cudownej pogodzie ;-) Nam trafił się skromniutki i mały pokój na parterze. Szło się do niego długim, niskim korytarzem. Jedzenie było w porządku ( najsłabsze były śniadania ). Gorzej było z piciem. W dystrybutorach wielokrotnie była śmierdząca kranówka. Słodkie napoje masakra. Pozostawała jednak do picia cola, sprite i fanta. Obsługa bardzo się starała - wyjątkiem był barman przy basenie o imieniu Slash, który nie lubił chyba nikogo. Fajne były animacje, jednak mało skierowane do Polaków. Ruscy brylowali na parkiecie, cały czas leciała ta ich ruska muza-MASAKRA!!! Trzeba było wiecznie prosić o polskie piosenki. Zjeżdżalnie fajne, baseny też. Plaża wąska, ale czysta ( codziennie sprzątana). Woda cieplutka :-) Wyjazd zaliczam do udanych.

Zalety

Blisko lotniska. Fajne baseny. Czysta plaża. Możliwość korzystania z baru przez całą noc. Smaczne jedzenie.Bardzo mili kelnerzy na stołówce. Fajni animatorzy.

Wady

Słabe pokoje. Pełno much na stołówce. Beznadziejne wi-fi. Woda w dystrybutorach była z kranu! Barman o imieniu Slash pracujący w barze przy basenie bardzo niemiły.

Anita i Marcin

Pobyt - Wrzesień 2018

Rodzinny hotel, przy morzu, w pobliżu małe sklepy, mini dyskoteka (po 22), dojazd do Monastyr i Sus co 20min autobusem za 1zł lub 24/7 taxi. Polecamy jechać sobie i pozwiedzać te dwa miasta. Z wycieczek fakultatywnych korzystaliśmy dwa razy, były to wielbłądy 15e/os i rejs statkiem 15e/os zakupione od Ali dobra cena. Posiłki może i urozmaicone ale monotonne. Z owoców morza tylko kraby były. Ryba zawsze gdzieś na stole była. Baranina. Podobno w Tunezji takie jedzenie jak my mieliśmy w hotelu to standard w Tunezji i rzadko kiedy można napotkać na lepszy standard. Ciepłe napoje tylko na śniadanie. W snack barze mały wybór jedzenia, bo w zasadzie to tylko pizza była (bardzo smaczna). Napoje alkoholowe do bólu całą dobę: piwo, wino, wódka, whisky, rum i drinki z tych alkoholi. Czystość plaży 7/10, basen i aquapark 10/10. Dodatkowo płatne masaże. Pokój czysty, łazienka ok. Wifi płatne około 35zł na cały pobyt lub tylko w lobby za free. Na zakupy jedźcie tylko do Sus, bo tam najtaniej, a targować się ostro wszędzie musicie. Podsumowując hotel rodzinny i jeśli ktoś nie szuka exklusiv, a spokojnie spędzonych wakacji to szczerze polecamy. Anita i Marcin.

Zalety

rodzinny, plaża przy hotelu

Wady

trochę monotonne jedzenie

Patrycja

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Wrzesień 2018

Bardzo słaby hotel. Stary, brudny i wygląda na niesprzątany. Drzwi pokojowe pomalowane dziwną farbą, szklanki i talerze na ziemi na korytarzach. Bardzo mało leżaków, cała aranżacja jest bez ładu i składu. Pokoje nie są najgorsze jednak przydałby się remont. Strefa dla dzieci na duży plus miniklub oraz zjeżdżalnie zapewniają codzienne atrakcje dla dzieci. Obsługa w porządku.

Zalety

Ładna plaża, animacje, obsługa

Wady

Brudny, jedzenie, lokalizacja

elzbieta

Pobyt - Wrzesień 2018

byliśmy we wrześniu,plaga much na plaży przy basenie na stołówce ,nie można było się nie odganiać, wszędzie używali muchozolu -niestety bezskutecznie,90% Rosjan ,animacje tylko w ich języku,pokoje bez lodówek i suszarek,ale ogólnie ok,woda w morzu rewelacja ciepła tylko w jeden dzień meduzy parzyły :) bar przy plaży z przekąskami ok,brak wody butelkowej w pokojach, za to aquapark nawet nawet, na jadalni jeżeli było się wcześniej to kolejki i brak sztućców jeżeli później to brudne obrusy ,aż odchodziła ochota na posiłek, ale jedzenia nie brakowało ,wifi w lobby i najlepiej w aquaparku działało, za cenę 1150 nie ma co narzekać ale hotel nie jest wart większej kasy,dla osób które jadą pierwszy raz będzie super dla stałych bywalców -słaby:(

Zalety

blisko lotniska

Wady

brud na stołówce

Eden Club