Sam hotel położony jest w centrum miejscowości, blisko skibusy. Ogromnym minusem jest właścicielka apartamentów: opryskliwa, niemiła bez znajomości nawet podstaw języka innego niż włoski, agresywnie namawiająca do zakupów w zaprzyjaźnionym sklepie i obrażająca się na gości jeśli tam nie kupują. Problem z odzyskaniem paszportów i kaucji. Szkoda nerwów i lepiej wybrać coś innego.
Super położenie hotelu!!! Wszędzie blisko: do morza, do basenu, do supermarketu i sklepów. Dla rodziny z dziećmi w różnym wieku bardzo dobry hotel.
Animatorzy swietni i to wlasnie tam jest najlepsze poprostu cudo!
Nie wiem co wy chcecie od tego hotelu. Byliśmy właśnie w nim ostatnio ( w lipcu) jest po prostu super!! Najlepsze jednak są tańce dla dzieci tzw. BABYDANCE oraz tańce dla dorosłych i starszych dzieci tzw. NORMAL DANCE. Dobrze że tam są animatorzy. BEZ NICH NIE BĘDZIECIE SIĘ NUDZIĆ!!
Jeśli jesteś osobą wymagającą, zmień hotel. Zgadzam się z poprzednimi opiniami- mrówki. znajomi jechali swoim samochodem (a my samolotem i spotkaliśmy się na miejscu) i wynajęli apartament. w efekcie otrzymali dwa pokoje z szafkami kuchennymi (bez kichenki, z lodówką, która jest też w zwykłych pokojach), BEZ KLIMATYZACJI. zaznaczcie więc w biurze, że KONIECZNIE chcecie klimatyzację i pani niech to zapisze (feralna kobieta moim znajomym nie zakreśliła odpowiedniego kółeczka). w efekcie nie schodzili na siestę, bo w pokoju w południe była taka sama temperatura jak na plaży. atutem ich pokoju było okno, które (jak ktoś wcześniej zaznaczył) okazało się zbędne. pokoje są BARDZO małe. początkowo doznaliśmy szoku. później jednak obróciliśmy to w żart i "cieszyliśmy" się, że możemy każdego rogu pokoju dotknąć, leżąc na łóżku... łazienki- w miarę. co do pani Karinki też się zgadzam- miła i sympatyczna. jedna ze sprzątaczek też Polka, nam pomogła szybciej dostać się do pokoju. animacje- genialne. wspaniali młodzi animatorzy. z jednym do dzisiaj utrzymuję bliskie kontakty. polecam ten hotel, ale tylko z osobistych powodów :) generalnie HOTELOWI (ale absoltnie nie animatorom) dałabym góra 2**...
Z całą pewnością hotel nie zasługuje na miano 4*, jeżeli komuś nie przeszkadzają mrówki, pleśń i grzyb, stare rozwalające się meble, brudne ściany to proszę bardzo, można jechać. Do tego monotematyczne śniadania: każdego dnia jeden rodzaj sera żółtego i obślizła "szynka", "wrzątek" na herbatę o temperaturze najwyżej 20st celsj. Dodać jeszcze należy iż kolacje b późno, więc jeżeli wykupisz opcje 2 posiłki to w zasadzie cały dzień głodujesz, bo chcąc coś przekąsić na mieście srogo się zawiedziesz ponieważ od 13 do 19 WSZYSTKO pozamykane.
Generalnie miejsce jest fajne i usytuowane w dobrym miejscu wypadowym. Trasy w Isolacii są całkiem przyjemne choć pewnie dla tych co nie lubią orczyków będą męczące.
Ale meritum sprawy jest hotel. Odniosłem wrażenie, że turysta w tym hotelu jest zbędnym balastem i najlepiej byłoby gdyby zapłacił kasę i wogóle sie w nim nie pokazywał. Właścicielka jest skrajnie nieprzyjemna i opryskliwa i zdaje się ma alergie na śmiech. O kaucję też trzeba było powalczyć, a nie było podstaw (nie sądzę że mokrawe sztućce są podstawą do zabrania kaucji).
Jeśli jedziecie tam tylko po to żeby mieć gdzie się przespać i gdzie z rana zjeść śniadanie to możecie spróbować, w innym przypadku wybierzcie bardziej przyjazne miejsce.
Pozdr