Udogodnienia dla dzieci: animacje, miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, 2 brodziki, plac zabaw.
Tuż przy hotelu prywatna, piaszczysta plaża.
Było bardzo dobrze,obsługa miła i pomocna. Wyżywienie dobre bez limitu napoje kawa.
Polecam hotel z calego serce. Barmani na 100% . Osoby prowadzaca animacje naprawde daja wszystko z siebie . Napewno wrocimy za rok .
Barmeni bardzo komunikatywni. Animacje super zorganizowane. Blisko centrum.
Wspaniały urlop🤩 spędziliśmy we dwie rodziny cudowny czas☀️ obsługa hotelu bardzo miła,pomocna, zawsze uśmiechnięta. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone,każdy znajdzie coś dla siebie 🥗 pokój otrzymaliśmy bardzo duży,taki 2pokojowy apartament na 4 piętrze z którego rozpościerał się widok na hotelowych basen oraz na morze. Nam hotel się podobał bo nie jestem gościem bardzo wymagającym który potrzebuje przysłowiowych "złotych klamek".Było czysto,miło i przyjemnie. Dużo gości tamtejszych jednak bardzo przyjemnych i kulturalnych. Ja spędziłam z rodziną cudowny czas więc polecam hotel dla niezbyt wymagających gości. A do tego cena rewelacja.
Uśmiechnięta i pomocna obsługa ,każdy starał się żeby było miło,czysto i przyjemnie,bardzo duży Apartament z pięknym widokiem, pyszne jedzenie gdzie każdy mógł znaleźć coś dla siebie, super baseny ze zjeżdżalniami i basen ze zjeżdżalnia dla dzieci, plac zabaw, piękna duża plaża z łagodnym zejściem do raf dla dzieci rewelacja.
Do plaży ok300m ale kto chciał mógł podjechać hotelową taxi
Hotel oceniam bardzo pozytywnie . Spędziliśmy w nim 12 dni i jesteśmy bardzo zadowoleni . Hotel kameralny , 3 gwiazdki ale ma wszystko to co i 5 gwiazdkowe :) polecam dla chcących odpocząć a nie imprezowiczów :)
Codzienne animacje , piana party, malowanie twarzy, super zjeżdżalnie, arabski klimat ( większość gości to Egipcjanie) , super wieczór orientalny ( muzyka na żywo przy stoliku w restauracji) all inclusive do 00.00. Jedzenie dobre w porównaniu do innych hoteli. Duży przestronny pokój. Cudna rafa koralowa na plaży
Niektóre części hotelu nadają się do remontu.
W Egipcie byłem jak dotąd pierwszy raz i porównania nie mam, ale 3 gwiazdki które ma ten hotel pokrywają się z opiniami które sam wyczytałem wcześniej. Nie można do standardów na tym poziomie mieć zastrzeżeń, posprzątane było raczej wystarczająco ale jednak własna pościel byłaby idealnym dodatkiem... kuchnia bardzo różnorodna, choć po paru dniach pobytu na śniadanie były serwowane te same potrawy w większości. Kuchnia egipska nie jest moją ulubiona i bywało że nie miałem za dużego wyboru mimo iż bufet wyglądał na bardzo obfity. ale to preferencje każdego indywidualne i warto na temat kuchni egipskiej poczytać przed przyjazdem a co ważniejsze, odpowiednio się zabezpieczyć (odpowiednimi lekarstwami. Obsługa bardzo miła i to wszędzie, rzadko kiedy ktoś z obsługi nie witał się albo udawał że nie zauważał... większość bardzo otwarta, można było łatwo nawiązać znajomości chociaż bariera językowa znacznie utrudniała rozmowy w większości przypadków... w recepcji niestety nie z każdym da się porozumieć, były osoby które nie za bardzo się starały jak miałem jakąś sprawę i to się szybko dało wyczuć, ale większość osób była bardzo miła i chętna pomóc..
ogólnie hotel polecam, pokój był regularnie sprzątany, posiadał porządna klimatyzacją bez której nie dałoby się w Egipcie latem przetrwać.. brak jakichkolwiek problemów podczas pobytu, brak internetu ale to standard w hotelach w Egipcie.
jak na 3 gwiazdkowy hotel to więcej nie można było sobie życzyć.. w tym standardzie wszystko co trzeba było zapewnione.
Hotel rewelacyjny, bardzo czysty, wszyscy uśmiechnięci i pomocni.
Czystość, sympatią ludzi, obsługa
Słabe posiłki- monotonne
Pobyt w hotelu oceniam negatywnie tylko ze względu na pokój. Pokój, który nam przydzielono okropny tzn. brudny, meble stare zakurzone itp. Jeśli chodzi o jedzenie, baseny, plażę, obsługę oceniam na bardzo dobry. Baseny ze zjeżdżalniami, ratownicy na basenie bardzo mili i czujni. Plaża blisko hotelu ale dostępna jedynie do godz.17. Obsługa bardzo miła i uśmiechnięta. Animacje codziennie i dla dzieci i dla dorosłych, animatorzy bardzo sympatyczni. Na terenie hotelu plac zabaw dla dzieci. Hotel ładnie oświetlony. Przy barze przy basenie stoliki i krzesełka, muzyka różnorodna.
Czysta i ciepła woda w basenach, jedzenie smaczne i różne, każdy wybierze coś dla siebie. Na plaży woda ciepła. Obsługa bardzo miła. Bary na basenie i plaży oferujące drinki i napoje schłodzone. Ręczniki bezpłatne dostępne na basenie i plaży. Leżaki bardzo wygodne. Recepcja klimatyzowana i czysta. Ratownicy na basenie czujni i zaangażowani w swoją pracę, pilnujący porządku.
Głośna klimatyzacja, pokoje brudne, lodówka brudna i bez drzwiczek do zamrażalnika, kurz na meblach, brudne włączniki światła i kontakty, sofy stare rozpadające się podczas rozkładania, suszarka na balkonie zardzewiała, kuchenka elektryczna nie nadająca się do użytku. Plaża dostępna tylko do godziny 17. Zacinająca się winda.
Pokoje czyste , jedzenie ok,dużo Egipcjan ale to akurat zaleta bo było bardzo spokojnie
Spokój ,brak hałaśliwych anglików
Pokoje są czyste, armatura sanitarna jest wolna od rdzy. W razie potrzeby pokój może być sprzątany codziennie. Wiele pokoi osiąga cztery gwiazdki. Dałbym jedzeniu solidne cztery gwiazdki. Restauracja jest duża i czysta, obsługa na bieżąco sprząta brudne naczynia ze stołów, jeśli czasem coś spadnie lub się rozleje, obsługa natychmiast to sprząta, wybór potraw jest bardzo zróżnicowany, szkoda, że podawano tylko smażoną rybę owoce morza. Duży, piękny i czysty wewnętrzny dziedziniec hotelu z różnymi barami na świeżym powietrzu, basenami i różnymi placami zabaw dla dzieci, codziennie utrzymywany i sprzątany przez pracowników, również może być przyrównany do czterech gwiazdek. Dojazd z hotelu na plażę zajmuje 5-10 minut, przy usłudze „all inclusive” minitaxi dojedzie na plażę w pół minuty. Wystarczy powiedzieć kierowcom przy bramce hasło: „puk-puk”. Plaża jest czysta, codziennie sprzątana, ogólnie nic specjalnego, odpowiada jej trzem gwiazdkom. Jeśli chodzi o kwestię „cena-jakość”, oczywiście gorąco polecam. Gdyby zadano mi pytanie: „Czy chciałbym tam wrócić?”, odpowiedź brzmiałaby: „Tak, ale przede wszystkim bardzo pragnę odwiedzić inne kraje Afryki, takie jak Tunezja (Morze Śródziemne), Maroko (Ocean Atlantycki) i kilka innych wysp w pobliżu Afryki w pobliżu równika (nie Teneryfa).
Na początku należy podkreślić, że jest to hotel 3 gwiazdkowy i nie można go oceniać jak 5 gwiazdkowego. Poza tym ocena jest aktualna a nie mamy sezonu w pełni. Ofertę wyrwałam spontanicznie za małe pieniądze. Największe atuty hotelu to plaża,jest zadbana i co najważniejsze z fajną rafą! Plaża jest po drugiej stronie ulicy, jest bar,leżaków nie brakuje. Leżaki są zużyte, mnie osobiście to nie przeszkadza. Kolejny plus to teren holetu, choć mały to zieleń bardzo zadbana,trawa,kwiatki,krzaczki, wszystko na plus. Siłownia również na mega plus,można zrobić fajny trening. Obsługa jest sympatyczna, recepcja i ciągle uśmiechnięty chłopak, ratownik z malego basenu z którym można miło pogadać, barman i obsługa restauracji a także Pan sprzątajacy i Pan sprzedający wycieczki - polecam, nie naciąga, nie jest nachalny, sympatyczny. Jedzenia nie było jak to się mówi nie do przejedzenia, jedzenie jest przeciętne ale to w Egipcie jest normą. Tutaj było tyle że nie chodziłam głodna, jak ktoś jedzie żeby się obrzerać to nie będzie zadowolony. Można narzekać że drinki sa podawane w małych plastikowych kubeczkach kto jak bardzo jest wrażliwy. Opryski są robione więc komary nie dokuczały a to tez ważne. Lokalizacja w super miejscu, blisko do Centrum nawet pieszo. Animacje dla dzieci są, występy są wieczorem tylko ludzi mało ale to dla mnie plus. Jedyny minus to pokoje, faktycznie wymagają już poprawek ale ja za dużo w pokoju nie przebywałam. Jak wyjeżdżaliśmy w hotelu trwały remonty pokoji, wymiany zjeżdżalni itp. Oceniam ten wyjazd na udany, wypoczęłam. Jak na 3 gwiazdki to naprawdę jest spoko. Nie jest to hotel dla wymagających.
Plaża, piękna z rafą
Pokój
Hotel 3 gwiazdki więc nie oczekujmy standardów jak 5 gwiazdkowym ogólnie ładne baseny i ogrody. pokoje to jak by czas zatrzymał się 20 lat temu jedne w lepszym stanie drugie w gorszym loteria na jaki się trafi. jedzenie zjadliwe trochę monotonne ale jak się pokombinuje da się przeżyć ;) napoje standardowo kawa herbata cola sprite fanta napoje z dystrybutora, piwo lokalne alkohole wszystko podawane w małych plastikowych kubkach lub szklankach. Obsługa nagabuje na różne atrakcje ale taka ich praca niema co się na nich wkurzać lepiej podejść do tego na luzie z uśmiechem. Dużo Rosjan i obywateli krajów Arabskich Internet w lobby za darmo ale jak się dobrze zagada z panem w recepcji to poda hasło do wifi na teranie całego hotelu ale prędkość i stabilność łącza nie powala lepiej zainwestować w egipska kartę sim.
Plaża z rafa koralową (warto wziąć ze sobą maskę do nurkowania) Ładny ogród 2 baseny Blisko centrum i sklepów Infrastruktura dla dzieci huśtawki karuzele itp.
3 Windy w opłakanym stanie Przejście do plaży przez ulice Obsługa słabo mówi po angielsku (ale idzie się dogadać zwłaszcza po (...)) Zimna woda w prysznicu (zwłaszcza w godzinach szczytu)
Ogólnie pobyt oceniam na duży plus. Pokój czysty, basen również, teren wokół hotelu zadbany, miła obsługa. Co do jedzenia wg mnie każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo dobre zupy i ciasta, resztą też w porządku. Do drinków oryginalne napoje nie jakaś kolorowa chemia, bardzo dobre soki. Ja jestem zadowolona z hotelu, a jak pomyślę za jaką cenę to jeszcze bardziej 😀. Polecam!
Basen, miła obsługa
Nic na tyle, żeby o tym pisać.
To co zastałam na miejscu to istny dramat. Ten hotel jest po prostu obrzydliwie brudny. Łazienki są w tragicznym stanie. Na 2 tygodniowy pobyt była dwa razy ciepła woda. W stole dziura wielkości pięści. Lodówka zardzewiała i oklejona folią. W szparach w komodach pestki słonecznika. Skarpetki są żółte od brudu na podłodze. Brak suszarki w łazience. Osoby pracujące na recepcji praktycznie nie znają angielskiego. Przez 4h nie mogłam się doprosić ręczników i papieru toaletowego. Zażądałam wymiany pokoju, co na szczęście sie udało. Pokój, który dostaliśmy na drugi dzień był w lepszym stanie, ale również bardzo brudny. Na terenie hotelu są 2 baseny. Jeden z nich byl tak brudny, że brzydziłam się zamoczyć w nim stopę. Jedzenie na stołówce było różne. Jednego dnia bardzo dobre, innego zupełnie niezjadliwe. Bardzo dobre zupy i ciasta, niesmaczne mięso. Kurczak serwowany dzień w dzień (a raczej same kości). Rezerwując 3 gwiadkowy hotel nie oczekiwałam luksusów, ale to co zastałam na miejscu to horror. Nigdy w życiu nie byłam w gorszym hotelu. Jedyny plus to przepiękna plaża, miła obsługa na stołówce i na plaży oraz w miarę zjadliwe jedzenie. 90% gości w hotelu to Arabowie z dziećmi, którzy nakładają sobię góry żarcia jakby miesiąc nje jedli. Zostawiają po sobie taki syf, że szkoda gadać. Nie ma tam praktycznie żadnych gości z Europy, co mnie teraz w ogóle nie dziwi, bo chyba tylko Arabowie lubią spędzać czas w takim syfie. WSTYD, że (...) wysyła klientów do czegoś takiego.
Ładna plaża, blisko do sklepów, zjadliwe jak na 3* jedzenie
Syf, brak znajomości angielskiego, obrzydliwa łazienka, brudne baseny
Witam, chciałbym zacząć od tego z kąd ten hotel ma tak wysoką opinię. Dosłownie jego plusy można by policzyć na palcach jednej ręki, więc skupię się na minusach. Zacznijmy od pracowników hotelu. Animatorzy którzy znajdują się tylko na plaży strasznie się narzucają. Odmawiasz im grzecznie a oni nadal będą nad tobą stać i krzyczeć do ciebie, że jak to możesz nie iść i tak dalej, jedynym sposobem na pozbycie się tego jest olewanie ich. Ratownicy na plaży tak samo, będą nad tobą wisieć i do ciebie gadać licząc że dasz im dolara. Sprzątający udają że coś robią, a tak w zasadzie to jest tylko paru którzy faktycznie sprzątają. Jeśli chcesz mieć posprzątany pokój i wymienione ręczniki musisz dać dolara bo inaczej nie ma na to szans. Za to ratownicy na basenie nie robią dosłownie nic. Jest wielki znaj nie skakać, oczywiście wszyscy tutejsi to robią, a oni nie zwracają uwagi. Najgorsze jest to, że kiedy oni skaczą do wody nie patrzą totlaniw gdzie, przez co cały czas wpadają na inne osoby. Jedynymi osobami którzy faktycznie dobrze pracują są ogrodnicy, cały teren zielony hotelu wygląda pięknie. Chciałabym wspomnieć jeszcze o panu z jednego z sklepików na terenie hotelu. Przyszliśmy zakupić egipska kartę by posiadać internet, pan na początku był bardzo pomocy, mówił w miarę dobrze po polsku więc pomógł nam się dogadać z drugim panem sprzedającym karty. Poprosił by w zamian przyjść do niego do sklepu, zgodziliśmy się bo faktycznie bardzo nam pomógł. Pokazał nam swoje perfumy, powiedzieliśmy mu że przyjdziemy pod koniec wyjazdu bo to dopiero nas drugi dzień tutaj. Zaczął być nagle zły, a później za każdym razem jak nas widział mówił do nas obiecanki cacanki poirytowany głosem. Odpędziło nas to od zakupów perfumów od tego pana mimo że myślimy taki zamiar. Zalecam trzymać się od niego z daleka, po drugie ma strasznie wysokie ceny. Następną rzeczą jaka strasznie nam przeszkadzała w szczególności, że mamy małe dzieci to grająca muzyka dosłownie cały czas. Od 10 do 24 jak nie później i to dosłownie na tak głośno, że nie dało się siedzieć na basenie, a na plaży tylko na samym końcu daleko od głośników. Tutejsi goście są strasznie nie wychowani przez co nie da się normalnie funkcjonować. Cały czas krzyczą, wpychają się na ciebie i wszędzie brudzą. Hotel jednym słowem masakra.
Plaża i teren zielony na terenie hotelu pielęgnowany przez ogrodników
Głośna muzyka, nachalni animatorzy i inni pracownicy hotelu, brud, brak kultury i opanowania
3* w Egipcie to trochę słabo. Hotel ma piękny ogród Obsługa ok. Plaża piękna z rafą. Chłopak Roma co zaprasza na masaż, bardzo w porządku. Mówi prawdę jakie ceny taxi czy wycieczek. Można go pytać. Masaż był super, profesjonalny i w dobrej cenie! Dziewczyny tam znają się na tym! Polecam🙂 Koleś na barze na plaży(widać, że taki cwaniak), wyróżnia się wyglądem. Jak podchodzą z jego kraju to otwiera z lodówki nowe napoje i nalewa. A dla Polaków ciepłe, które ma otwarte nalewa. Traktuje z góry Polaków. Nie wiem dlaczego taki typ. Na plaży dużo leżaków z parasolami, zawsze jakiś wolny jest. Można tuktukiem za dolara podjechać, można się przejść. Ręczniki na plażę i basen zamieniane na karty, które otrzymaliśmy po przyjeździe. Lokalizacja dobra, blisko wszędzie. Do Mariny, do galerii Hurghada city center(tam gdzie Carrefour)dojechać na 1$ można taxi. 97%ludzi w hotelu to lokalsi.
Obsługa w restauracjach. Szybko sprzątane, pomoc. Ładny ogród. Baseny ładne, zadbane. Pieczywo, duży wybór. Reszta obsługi bardzo Ok🙂 Chłopaki od ręczników fajni. Pomoc przy bagażach, od razu zabierają jak przyjechaliśmy i dowożą do pokoju.
Jedzenie, rano mały wybór na śniadanie. Nie było owoców na śniadania. Codzień omlet, naleśniki z czekoladą. Płatki, mleko. Napoje na stołówce czy w barze w plastikowych malutkich kubeczkach. Kawa, herbata w papierowych. Piwa jak na lekarstwo w barze. Jeśli jest to rozleje 2butelki i mówi że nie ma. Albo nie ma, bo mówi, że jest ciepłe w lodówce. Owoców mały wybór, jakieś drobne winogrono, czasem melon. Bar z alko i napojami tylko szisza bar. Przy basenach nie działa, przy recepcji nie dział
Pierwsze co rzuca się w oczy zaraz po wejściu do hotelu to ilość gości lokalnych. Jest ich około 90%. Wszystkie kobiety zakrywają ciało i mają chusty na głowie, przez co niektórzy mogą czuć się nikomfortowo. Przyjechaliśmy do hotelu ok. godziny 1 w nocy, a wszędzie był tłum. Wydaje mi się, że oni mają taki styl życia lecz kiedy o trzeciej w nocy ciągle słuchać krzyki jest to lekko uciążliwe. Wrażenie po wejściu do pokoju to jeden wielki syf. Na podłodze leżały włosy poprzednich gości hotelu oraz kupki kurzu. Na cztery osoby w pokoju, dostaliśmy dwa ręczniki oraz zero papieru toaletowego, dopiero po upomnieniu się przez rezydenta do pracowników zostały uzupełnione. Klimatyzacja strasznie głośno chodzi, przez co ciężko spać w nocy, jednak gdy się ją wyłączy jest tak gorąco, że nie da się spać. Śniadania bardzo skromne, pomimo restauracji która ma być typowo dla Europejczyków dania nie podobne do kuchni europejskich. Większość dań nie doprawiona. Obiady i kolacje lepsze, ale bez szału. Wybór to około 30% tego co w innych hotelach w Egipcie. Bar w lobby nie działa, pomimo ujęcia w ofercie. Wszelkie informacje w języku arabskim, język angielski w szczątkowych ilościach. Obsługa bardzo miła, pan sprzątający zawsze uśmiechnięty i pomocny. Plaża bardzo ładna, ok. 300 metrów wody do połowy uda, jest sporo ostrych kamieni, bez butów do wody ciężko czasem przejść.
- plaża, plaża i tylko plaża
- brud i tak w sumie wszystko pozostałe
Niestety pokoje i hotel nie prezentują się jak w ofercie. Pokój w którym zostaliśmy zameldowani wyglądał obskurnie, aż strach było tam spać. Po interwencji otrzymaliśmy inny pokój, który już był ok, ale niestety zmiana pokoju nie jest wystarczająca w sytuacji w której z całej obsługi hotelowej po angielsku mówią 4 osoby, reszta po rosyjsku lub arabsku, jedzenie niestety ale jest niezjadliwe, przekąski pomiędzy głównymi posiłkami to mini croissanty, więc po 11 dniach na all inclusive wraca się jak po turnusie odchudzającym. Czystość hotelu pozostawia wiele do życzenia, zdjęcia w ofercie są chyba robione po jego otwarciu. 90% gości to egipcjanie, więc opalanie się na plaży hotelowej albo przy leżaku kończylo się robieniem nam zdjęć przez miejscowych.. Zdecydowanie nie polecam. Szczególnie, że ni mamy wielkich wymagań. Hotel miał być baza wypadowa, bo na większość dni mieliśmy zorganizowane wycieczki, ale mimo to nie spełnił nawet podstawowej funkcji.
Niestety, poza dobrymi chęciami osób które mówiły już po angielsku, brak jest zalet
Wszystkie opisane powyżej, plus to że rezydent poinformowany o tym, że oferta nie jest zgodna z rzeczywistością i chcemy zmiany hotelu, jedyne co zaproponował to zmianę za dopłatą 350 dolarów. Kiedy zwrocilam mu uwagę że wina leży po stronie (...) i chce zmianę w cenie która już zapłaciliśmy zaproponował zmianę za dopłatą 270 dolarów. Na reklamację nikt z biura nie odpowiedział. A rezydent napisał, że zmienił nam się rezydent i żebyśmy kontaktowali się już z nim.
Sam w sobie hotel myślę że zasługuje na jakieś 6 może 7 gwiazdek na 10, jednak jego goście czyli w 95% społeczność egipska psuje dosłownie wszystko - nie mają żadnych zasad ani kultury. Brudzą wszędzie, nie potrafią wyrzucić kubeczka z picia do kosza tylko rzucają go na ziemię. Krzyczą dosłownie cały czas, niezależnie od tego która jest godzina. W późnych godzinach nocnych kiedy próbuję się zasnąć nadal ich słychać. Kiedy stoi kolejka po jedzenie nie potrafią poczekać dwóch minut tylko muszą wciskać się w kolejkę, mimo wzroku innych ludzi, oczywiście po angielsku nie rozumieją nic więc nie da się z nimi nawet porozmawiać. To tylko kilka z wielu przykładów co tu się dzieje. Więc jeżeli chcesz spokojne i czyste wakacje zdecydowanie nie polecam tu przyjeżdżać. Ja osobiście miałem dość po pierwszej nocy.
Ładna plaża i zieleń na terenie hotelu
Brud, syf, brak kultury, zdjęcia nie oddają rzeczywistości
Jeśli ktoś chce spędzić udane wakacje to radzę omijać ten hotel szerokim łukiem. Począwszy od recepcji po cały teren jeden wielki syf. Wszędzie pełno śmieci. 95% gości to lokalni którzy śmiecą i hałasują na potęgę. Z głośników puszczana jest tylko muzyka lokata od rana do późnego wieczora. Jest tam jeden czynny bar. Posiłki były bardzo bardzo skromne 1/4 tego co w innych hotelach. Brud na stołówce taki, że odechciewa się już cokolwiek jeść. Plaża ładna niestety zamykana o 17.00 Są dwa baseny ale niestety z jednego nie da się korzystać bo jest w nim po prostu czarno od lokalnych gości.
Brak zalet
Same wady
Ogólnie to tak jeśli chodzi o hotel jest bardzo stary i brudny na dodatek byliśmy z dzieckiem 7 letnim które nie miało łóżka, pokoje były jeszcze w miarę okej mieliśmy dwa balkony i 3 klimatyzacje które działały ale jeśli chodzi o łazienkę to tragedia brud smród i okropieństwo woda lała się praktycznie wszędzie, natomiast jedzenie było bardzo dobre było bardzo dużo rodzajów różnych rzeczy i nam osobiście smakowało, jeśli chodzi jeszcze o hotel to było mówione że będzie WiFi którego nie ma i tak samo hotel NIE zapewnia butelek wody w pokoju, osobiście jeśli miałabym tam jechać jeszcze raz to napewno nie do tego hotelu , plaża jest prywatna więc nie było problemu z wolnym leżakiem bo było ich dużo a basen przy hotelu był brudny więc już lepiej siedzieć przy morzu wiadomo że każdy ma swoje oczekiwania ale jak na hotel 3 * to nie spodziewaliśmy się aż tak niskiego standardu bo na zdjęciach wszystko wygląda inaczej a w rzeczywistości jeszcze inaczej. Pozdrawiam
Jedzenie , widoki z balkonu
Brak butelek wody , brak internetu, jeden kontakt elektyczny w którym można było ładować telefon bo reszta nie działała