Bardzo dobra kuchnia - dania podhalańskie oraz dziczyzna.
Świetna lokalizacja w samym centrum Białki, obok ośrodka narciarskiego "Kotelnica Białczańska" oraz blisko Termy Bania.
Piękne górskie krajobrazy i liczne szlaki turystyczne
Uzdrowiska i termalne kąpieliska oferujące relaks i regenerację
Polecam, świetne miejsce. Unikatowy myśliwski klimat, świetna baza wypadowa w Tatry, Gorce i Pieniny,
Świetne jedzenie, super obsługa
Trzeba trochę poprawić odbiór telewizyjny.
Pokoje przepiękne jak i cały dworek , śniadanie i obiadokolacja znakomita!!! , obsługa na recepcji na wysokim poziomie bardzo miła uśmiechnięta wszystko doradzi i zaplanuje cały dzień , dworek prezentuje się bajecznie warto przyjechać 50m do Term Bania i Kotelnicy Białczańskiej, dostaliśmy zniżki na baseny oraz wejście bez kolejki . Napewno wrócimy z jeszcze większą załogą . Dziękujemy Bardzo !!!
nie ma żadnych wad