Dwór Elizy - SPA Medical

Pobyt w tym hotelu to po prostu bajka!!!! Piękne przestronne pokoje łóżka bardzo wygodne łazienka wyposażona komfortowo serwowane posiłki to poezja a porcje powalają z nóg nie mówiąc już o obsłudze która jest na najwyższym poziomie strefa SPA fantastyczna z której nie chce się wychodzić profesjonalne podejście do klienta masaże wykonywane na kosmicznym poziomie przepiękny basen z cieplutką czystą jak kryształ wodą obsługa w recepcji idealna zresztą cały personel przyjazny i pomocny tak naprawdę w tym hotelu czułem się jak w domu bardzo polecam wypoczynek w tym miejscu my na pewno tam wrócimy.....

Byliśmy w tym hotelu na wakacjach z rodziną w tym, roku od 24.06. do 30.06 wg oferty wakacyjnej. Po dwóch dniach pobytu został zmieniony sposób serwowania obiadokolacji z formy bufetu i wyboru kilku dań do obiadu dwudaniowego bez żadnego wyboru ani dla dorosłych ani też dla dzieci. Recepcjonista nie potrafił wyjaśnić dlaczego tak się stało, kazał pytać się w kuchni, kuchnia zaś twierdziła, że takie są zalecenia dyrekcji ze wzgledu na małą ilośc gości. Dyrektora nie było w hotelu , ponieważ był w tym czasie na urlopie bez kontaktu telefonicznego. Wielokrotnie spotkałem sie w restaraucji z sytuacją że podano nieświeże jedzenie na śniadania i po zwróceniu uwagi gości zabierano je z bufetu. Obsługa restauracji fatalna - młode dziewczyny bez jakiekolwiek przeszkolenia i charakteru, jakby były tam za karę. Wiele atrakcji z oferty pobytowej zostało przekłamanych i na miejscu nie było dostepnych. Na pewno tam nie wrócimy i nie polecamy

Kiepskie jedzenie, non stop to samo. Z karty za dodatkową opłatą można zamówić danie, które jest resztką z kolacji! Istny dramat! Dawno nie byłam w tak kiepskim hotelu! Niemiły personel, niekompetentni pracownicy, woda w basenie tak mocno chlorowana że nie sposób korzystać z basenu! Na korytarzach tak ciemno jak w dobrym horrorze. Nie polecam, za tą samą cenę można naprawdę znaleźć fajny obiekt.

Przebywałam w hotelu w weekend 16-18.11.2018 , na dzień dobry dostałyśmy pokój w którym nie dało się przebywać tak śmierdział papierosami .Na szczęście po interwencji w recepcji zmieniono nam pokój na inny . Na obiadokolacje była ryba z jakimś sosem ,ja zjadłam wszystko moja koleżanka na szczęści tylko spróbowała , ponieważ na drugi dzień dostałam takiego zatrucią pokarmowego że nie byłam w stanie podnieść się z podłogi w łazience . Na prośbę koleżanki żeby recepcja wezwała pogotowie , pani powiedziała ze rozmawiała z kierowniczką i ta kazała nam zadzwonić po karetkę samemu . Po perypetiach z dzwonieniem po karetkę , następnie do POZ a potem znowu po karetkę udało sie zamówić karetkę żeby przyjechała do hotelu , trwało to z 40 minut , przez ten cały czas nikt z personelu nie przyszedł zobaczyć co się dzieje , czy nie potrzeba jakiejś pomocy . Uważam to za bardzo nieprofesjonalne podejście do gościa hotelu . W szpitalu na izbie przyjęć spędziłam 5 godzin pod kroplówkami , do hotelu wróciłam taksówka . W dalszym ciągu było brak zainteresowania , czy wszystko w porządku , jak się czuje , to jest nie do zaakceptowania żeby tak okazać brak jakiegokolwiek profesjonalizmu , w przypadku kiedy gość hotelu zachoruje . Jeszce czegoś takiego nie widziałam , takiego braku zainteresowania gościem . Długo nie zapomnę tego pobytu i na pewno nikomu nie polecę pobytu w tym hotelu .

Jestem szczerze zafascynowany pobytem w tym hotelu. Jestem wdzięczny moim dzieciom, które wykupiły dla mnie w prezencie Pakiet dla Seniorów właśnie w Dworze Elizy .Czułem się tam wyjątkowo. W wolnych chwilach miałem okazję zwiedzić kościółek ewangelicki z XIX przerobiony na kawiarnię oraz spacerować po przepięknym parku . Uzdrowiskowy klimat Długopola oraz zabiegi w SPA sprawiły,że wróciłem wypoczęty. Z pewnością chętnie wrócę .

Nazwa  Dwór Elizy - SPA Medical
Miejsce  Polska / Kotlina Kłodzka / Długopole Zdrój
Udogodnienia  basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, fitness, rowery, parking, ośrodek narciarski

Komfort i wysoka jakość świadczonych usług

Klimatyczna restauracja z widokiem na zabytkowy Park Zdrojowy

Szeroka gama usług SPA & Wellness

Malownicze szlaki turystyczne przez Góry Stołowe i Bystrzyckie

Wyświetlono 26 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Maciej

Pobyt - Wrzesień 2020

Zalety

Położenie pokoje posiłki spa basen winda

Kamil

Pobyt - Czerwiec 2019

Zalety

Dobre położenie w spokojnym i pieknym miejscu daleko od zgiełku miejskiego. Dobra obsługa sprzątająca

Wady

totalna dezorganizacja, brak osoby odpowiedzialnej z którą mozna by było porozmawiać i złożyć skargę czy prośbę, lekceważenie oferty pobytowej. Fatalna kadra w restauracji.

2.0
Gosc

Pobyt - Luty 2019

Zalety

Wady

Kiepskie jedzenie, non stop to samo. Z karty za dodatkową opłatą można zamówić danie, które jest resztką z kolacji! Istny dramat! Dawno nie byłam w tak kiepskim hotelu! Niemiły personel, niekompetentni pracownicy, woda w basenie tak mocno chlorowana że nie sposób korzystać z basenu! Na korytarzach tak ciemno jak w dobrym horrorze. Nie polecam, za tą samą cenę można znaleźć w pobliżu naprawdę fajny godny polecenia hotel.

5.2
Dorota

Pobyt - Listopad 2018

Zalety

Piękne położenie , cisza , daleko od wielkomiejskiego zgiełku ,basen ,sauna .

Wady

Monotonne śniadania , niezbyt smaczne obiadokolacje ,sztućce trzeba zabierac z innych stolików żeby zjeśc ,nikt nie przyniesie mimo ze ktos siedzi przy stoliku,obsługa restauracji młoda wiekiem ,pracuje bo ktoś musi to robic , brak zainteresowania gośćmi na sali .

Jan S.

Pobyt - Wrzesień 2017

Zalety

Cisza, spokój,miła atmosfera, wysokiej jakości zabiegi SPA, czystość.

Krysia i Michał

Pobyt - Lipiec 2017

Hotel Dwór Elizy to idealne miejsce na rodzinny wypoczynek, usytuowane w pięknej, otoczonej lasami kotlince . Wybraliśmy się z dzieckiem na tygodniowy pobyt i było naprawdę super. W dniu przyjazdu mimo późnej godziny przywitano nas bardzo miło. Pokój czysty, wywietrzony, czuć świeże powietrze . Widać,że przygotowany na przyjazd rodziny z dzieckiem. Podkreślę,że wspaniale urządzony pokój zabaw dla dzieci .Kolorowy,czysty dużo zabawek. No i co najważniejsze na co każdy zwraca uwagę - ceny nie są wygórowane. Bardzo miła, uprzejma i pomocna obsługa przede wszystkim uśmiechnięta a co za tym idzie atmosfera również jest na duży plus. Główną zaletą hotelu jest sektor SPA i doskonale wyszkolona kadra. Gorąco polecam zabiegi . Ja wybrałam masaż częściowy. Po takim zabiegu wyszłam odprężona i można zobaczyć efekty gołym okiem. Mąż dwa razy skorzystał z masażu rosyjskiego . Był na prawdę zadowolony, gdyż zmniejszyły się bóle pleców ! Do tego mają bardzo smaczne jedzenie w hotelowej restauracji. Cisza, spokój, super miejsce. Gorąco polecam !!!

Zalety

Smaczne jedzenie, świeże powietrze, piękne widoki .

Rpr

Pobyt - Marzec 2017

Monotonne śniadania. Kiepskie obiady. Słabo podane. Ciastka po obiedzie od 5 dni te same. Sztućce nie zawsze nakryte. Trzeba porwać z innego stołu. Świeczki do nastroju w poobijanych szkiełkach. Pani w recepcji chyba na fochu. Takie quponowe podejście. Monotonne śniadania. Kiepskie obiady. Słabo podane. Ciastka po obiedzie od 5 dni te same. Sztućce nie zawsze nakryte. Trzeba porwać z innego stołu. Świeczki do nastroju w poobijanych szkiełkach. Pani w recepcji chyba na fochu. Takie quponowe podejście.

Zalety

Dobre położenie. Miły spokój. Piękny park zdrojowy.

Anna K

Pobyt - Wrzesień 2016

Bardzo elegancki hotel. Pokoje duże, czyste i ładnie urządzone. Sympatyczna obsługa i wyśmienita kuchnia. Centrum SPA na bardzo wysokim poziomie. Miejscowość spokojna, warto pozwiedzać okoliczne miasta. Polecam, standard godny 4 gwiazdek. Poczuliśmy się dopieszczeni, na pewno wybierzemy się ponownie!

Zalety

Naprawdę miły pobyt.

Renia

Pobyt - Wrzesień 2016

Przepiękny budynek w urokliwym miejscu, wysmakowane, eleganckie wnętrza, cisza i spokój. Przestronna łazienka. Bardzo mili pracownicy. Bardzo dobre i obfite śniadanie. SPA, basen i sauna bardzo czyste, przestronne. Nie znalazłam żadnych niedogodności. Wszystko super, jeszcze skorzystam z oferty.

Zalety

Pobyt udany

5.2
jadzia

Pobyt - Wrzesień 2016

Lokalizacja troche w czarnej (), obsluga sztywna i formalna, bez usmiechu, pokoje ciemne aczkolwiek bardzo czyste, na korytarzu tez ciemno, obiadokolacja niedobra, sniadania bardzo smaczne, basen i sauny bardzo fajne

Zalety

Basen, sauny

Wady

Ciemno, zle polozenie

Aneta

Pobyt - Lipiec 2016

Mała miejscowość położona na uboczu,trzeba dojechać do większych miast czy ścieżek górskich.Bardzo spokojnie i można się wyciszyć,odpocząć,zrelaksować i pooddychać świeżym powietrzem.Kuchnia wyśmienita i duży wybór.Obsługa profesjonalna.

Zalety

bardzo dobra kuchnia i profesjonalna obsługa

Mrt

Pobyt - Czerwiec 2016

Elegancki hotel, okolica spokojna, sprzyja odpoczynkowi i relaksowi. Personel uprzejmy i kompetentny. Pokoje stylowo urządzone, ciche i codziennie sprzątane. Śniadania w formie bufetu, bardzo różnorodne i urozmaicone. Dodatkowym plusem jest basen, siłownia i sauna. Centrum SPA z profesjonalnymi zabiegami. Położenie jest optymalne do zwiedzania Kotliny Kłodzkiej. Właściwie nie mam do czego się przyczepić. Polecam i z przyjemnością jeszcze tam wrócimy.

Adam

Pobyt - Czerwiec 2016

Sam hotel był tylko bazą wypadową i jako taka sprawdza się bardzo dobrze. Położenie jest optymalne do zwiedzania Kotliny Kłodzkiej (Jaskinia Niedźwiedzia, Czarna Góra, Złoty Stok, Błędne Skały). Bardzo sympatyczna obsługa i wyśmienita kuchnia z pewnością są największymi atutami tego miejsca. Śniadania w formie bufetu są w stanie zaspokoić największych łasuchów. Wszystko świeże i bardzo dobre. Jest tam bardzo przyjemnie.

Bogdan

Pobyt - Maj 2016

Polecam. Spędziliśmy tam z żoną wspaniały weekend. Miejsce z klimatem i bardzo przyjazna atmosferą. Spa na bardzo wysokim poziomie. Duży wybór zabiegów. Na szczególna uwagę zasługuje klimat panujący w tym hotelu, ładne wnętrza, miła obsługa, wystrój, smaczne posiłki, to wszystko sprawiło,ze czuliśmy się w nim świetnie, dlatego tez polecam w 100%!!!

Zalety

Romantyczny wyjazd na weekend do spa.

KamilaS

Pobyt - Maj 2016

Spędziliśmy weekend w Dworze Elizy i był to naprawdę miły pobyt. Hotel nas zachwycił standardem, obsługą, okolicą. Od przyjazdu do wyjazdu wszystko na najwyższym poziomie. Jedzenie bardzo smaczne, lekkie, (dieta bezglutenowa dostępna) podawane w bardzo eleganckiej zastawie. Obsługa bardzo miła i kompetentna, bez zarzutu. Pokoje są urządzone w dobrym guście i jednocześnie bardzo wygodne. Strefa spa to główny atut hotelu, po wyczerpującym dniu można skorzystać z masażu lub zrelaksować się w basenie, saunie. Samo miasto jest bardzo spokojne i zdecydowanie sprzyja osobom chcącym należycie wypocząć jak i pozwiedzać Kotlinę Kłodzką.

Zalety

Hotel zapewnia wspaniały, beztroski relaks.

Celina

Pobyt - Maj 2016

Hotel jest idealnie położony (cisza i spokój), widok z okien na park zdrojowy. Pokoje są przestronne, gustownie urządzone i bardzo czyste. Personel jest uczynny i pozytywnie odnoszący się do potrzeb i oczekiwań gości. W cenę pobytu wliczone jest świeże, smaczne i ładnie wyeksponowane na szwedzkim stole śniadanie. Zainteresowani mogą skorzystać ze spa, sauny, siłowni, basenu. Ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni zarówno z pobytu w hotelu, jak i jakości proponowanych usług.

Zalety

Piękne miejsce, wspaniałe warunki do wypoczynku i odnowy.

Daga42

Pobyt - Kwiecień 2016

Bardzo przyjemny hotelik. Okolica spokojna, sprzyja odpoczynkowi i relaksowi. Pojechałam z koleżanką aby przede wszystkim się zregenerować i korzystać ze Spa które okazało się być na bardzo wysokim poziomie. Duży wybór zabiegów zarówno na ciało jak i twarz. Personel miły i profesjonalny, jedzenie jak i wybór ok, basen podgrzewany. Pokój bardzo ładny, wszędzie czyściutko, miło i przyjemnie.

Zalety

Spa

Sebazych

Pobyt - Kwiecień 2016

Hotel nie zawiódł naszych oczekiwań. Obsługa całego obiektu na najwyższym poziomie. Zawsze gotowa do udzielenia pomocy, uprzejma i skierowana na potrzeby klienta. Pokoje elegancko urządzone, przestronne i ciche. Jedzenie smaczne i różnorodne. Basen, siłownia, sauna, każdy znajdzie coś dla siebie. Nawet osoby, które nie korzystają ze SPA nie będą narzekać na brak zajęć. Ciekawa okolica, warto pozwiedzać okoliczne miasta. Szczerze polecam obiekt na kilkudniowe wypady, z pewnością tam wrócimy.

Zalety

Wysoki poziom usług

Marlena

Pobyt - Kwiecień 2016

Hotel wywarł na mnie dobre wrażenie. Duży plus za lokalizację, dookoła cisza i spokój. Obsługa w hotelu bardzo sprawna i sympatyczna, jedzenie przepyszne, restauracja czysta. Pokój elegancki, czysty i zadbany. Polecam

Stanisław

Pobyt - Marzec 2016

Elegancki hotel idealny na podróż służbową. Wspaniała lokalizacja w otoczeniu zieleni. Personel uprzejmy i kompetentny. Pokoje stylowo urządzone, ciche i codziennie sprzątane. Śniadania w formie bufetu, bardzo różnorodne i urozmaicone. Dodatkowym plusem jest basen i siłownia. Centrum SPA z profesjonalnymi masażami. Serdecznie polecam hotel.

Zalety

Ładne pokoje. Czysto i cicho.

Wady

Słaby zaięg

Dwór Elizy - SPA Medical