Hotel rewelacyjny. Czystość widać na każdym kroku. W zasadzie nie ma powodów do narzekania. Położenie hotelu umożliwia skorzystanie z pobliskich sklepów i restauracji. Obsługa hotelowa, to największy atut tego obiektu. Tutaj widać zasługę menedżera. Wszyscy są uśmiechnięci, pomocni i grzeczni. Hotel dobrze zaprojektowany, spełniający wszystkie wymagania. Śniadania bardzo obfite i smaczne. Plaża, basen, dostęp do leżaków to kolejne plusy. My skorzystaliśmy z lokalnego przewodnika(...), który bezpiecznie i bez barier językowych woził nas po wyspie.
Obsługa hotelowa, czystość, dbanie o szczegóły, jakość, bezpieczeństwo i wiele innych.
Malutkie dwa minusiki - dostęp do kawy, która powinna być powszechnie dostępna z ekspresów, gdyż zamawiana często była zimna, ponieważ była przynoszona z restauracji wietnamskiej. Drugi, to niemiły zapach kanalizacji z pobliskiego budynku.
Pobyt w tym hotelu oceniam na bardzo dobrze. Przestronny i bardzo czysty pokój z wyjątkowo szerokim i wygodnym łóżkiem. Przemiły akcent na powitanie i pożegnanie w wykonaniu ekipy sprzątającej.
Czystość, niezwykła uprzejmość personelu oraz fantastyczna kuchnia.
Nie ma takiej rzeczy.