Mieliśmy pokój z widokiem na morze, hotel zadbany na dużym terenie jest gdzie się przejść wieczorem, nie było problemu z leżakami na plaży. Transfer z lotniska ok 45 minut. Ogólnie udany wyjazd.
Bardzo czysty pokój jak i cały hotel Smaczne i różnorodne jedzenie, dobra jakość wina, piwa Na wysokim poziomie show wieczorny Fajny agua park dla dzieci ( nie korzystaliśmy) Przyjazny personel hotelu
Jakość kawy z automatu w restauracji , choć w barze była bardzo dobra. Czystość plaży , zawsze morze coś wyrzuciło na brzeg równierz turyści też dokładają swoje śmieci. Plaża oczywiście była sprzątana ale nie wystarczająco, może z powodu końca sezonu.
Byłam już 2 raz w tym hotelu polecam jeśli ktoś chce poprostu odpocząć w bardzo komfortowych warunkach
Położony w zatoczce nad morzem
Super miejsce na wypoczynek z dziećmi, nie będą miały czasu na nudę a rodzice w spokoju mogą odpoczywać, jedzenie super nawet mały niejadek znajdzie coś dla siebie.
perfekcyjna obsługa!!!
nie ma wad:)
Hotel piękny , zadbany , dbano o porządek wokół hotelu oraz w pokojach , jedzenie bardzo pyszne
Otoczenie , wiele atrakcji ,czystość
W 100 procentach potwierdzily się pozytywne opinie o kompleksie, brakowało tylko ptasiego mleczka, pokój, sprzątanie, otoczenie, czystość bez najmniejszego zarzutu, wyżywienie wyśmienite, po prostu pełen luksus, jak ktoś chce wypocząć w spokoju pięknym zadbanym otoczeniu to tyków Duni Rolay Resort Spa.
Wszystko się podobało, bliskość plaży, basenu, aquapark, strefa wodny raj dla dzieci, amfiteatr i animacje.
Sam pobyt minął szybko i z uśmiechem , czego nie mogę powiedzieć o pośredniku Wakacje.Pl i organizatorze Exim Tours - oni nie wiedzieli co sprzedają mimo pisemnych deklaracji o dwóch pomieszczeniach , otrzymaliśmy jedną klitkę na dwie osoby dorosłe, 15 letnią wnuczkę 185 cm wzrostu i wnuka . Nie otrzymaliśmy żadnej pomocy od w/wym. i po 2 godzinach samotnej walki z recepcjonistą mimo iż na stronie hotelu było 5 wolnych apartamentów , dostaliśmy za własną dopłatą dwa pomieszczenia z dwoma nierozbieralnymi łóżkami - wnuczka musiała spać z chłopakiem... Myślę że organizatorom lepiej będzie wychodziła sprzedaż jabłek...... stąd w przyszłości będę Was unikał a tracicie wieloletniego klienta , zawsze w 4 osobowe obsadzie.
Wyjątkowo uprzejma i życzliwa obsługa w restauracji i barze lobby , smaczne i urozmaicone posiłki , duży wybór napoi i owoców. Dużym plusem jest położenie hotelu - basen i plaża w odległości kilkunastu metrów , leżaki zawsze dostępne zarówno na plaży jak i przy basenach.
Mam już 72 lata i był to jedyny hotel bez możliwości wynajmu samochodu , co potwierdziła obsługa recepcji. Ponadto mimo pisemnej deklaracji hotelu o możliwym odpłatnym Wi-Fi w pokoju , i także przez Wakacje.pl nie było takiej opcji za żadne pieniądze - żona była zmuszona pracować na tarasie restauracji ze względu na zasięg i to tylko po kolacji . Mimo bardzo wielu Polaków , kompletny brak informacji i nazw posiłków po polsku.
Hotel piękny i bardzo czysty, duży, luksusowy, nie było do czego się przyczepić, mieliśmy pokój z widokiem na ląd, ale mieliśmy widok na ulice i morze.Wszystko zadbane, sprawne, klimatyzacja cicha. jedzenie smaczne, różnorodne ale czasami nie doprawione. Drinki napoje i kawy bardzo dobre, nie pożałowane. Basen, chodniki sprzątane, plaża też wiec wszędzie czysto i miło. Hotel i wszystkie jego zakamarki przepiękne. trochę brakowało jakiś smacznych przekąsek, niby gdzieś powinny być ale może (byliśmy we wrześniu) już nie było, natomiast było blisko do stoisk ze świeżymi kanapkami. większość Niemców i Rusków, polaków sporadycznie, bardziej w innych hotelach z tego kompleksu, wszystkie baseny fajne, leżaków nigdy nie brakowało. Rezydentka Tui w porządku. do miasta troche dalego ale były sklepy na terenie także nie trzeba było się ruszać. napisane jest, że panowie proszeni są o zakładanie długi spodni, nie ma czegoś takiego w praktyce :)
piękne widoki, bardzo czysto, dobre jedzenie, miła obsługa
brak darmowego wifi, bardzo słaby kontakt po angielsku, brak darmowego sejfu
Wspaniałe wakacje w Bułgarii. Bylismy w tym hotelu od 18- 25 lipca 2017. Hotel piękny, okazały, robi wraźenie od samego początku. Turystów dużo ale miejsca pod dostatkiem. Nie trzeba rezerwować leżaków ani na plaży ani nad basenami. Wszędzie blisko. Jedzenie przepyszne codziennie coś nowego. Byliśmy już na wczasach w róznych hotelach np. w Turcji i ten hotel można śmiało porównać pod względem luksusu z tureckimi hotelami 5 gwiazdkowymi. W Bułgarii też byliśmy ale tamten hotel był dużo gorszy a cena podobna.Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno tam wrócimy za rok.
Piekne baseny, jeden na plaży inne przy hotelach, morze bardzo płytkie przy brzegu, plaża piaszczysta, serwis plażowy w cenie,w
nie ma żadnych wad