Duni Royal Marina Beach

10/10, wszystko na najwyższym poziomie. Polecam w stu procentach.

Potwierdzam większość opinii że hotel z pewnością nie zasługuje na 5 gwiazdek. Wiele niedoróbek ( krzywe fugi, na suficie w łazience początki grzyba, brak mini barka w lodówce). Kiepskie sprzątanie ze stołów. Wykładzina na korytarzu nie była przez cały tydzień odkurzana - jak w dniu przyjazdu leżał patyczek po lizaku, tak aż do dnia wyjazdu. Samo wyżywienie całkiem ok. Często tylko niedogotowane ziemniaki, dużo potraw w tłustym oleju ( nawet pieczone pomidory). Mimo to zawsze coś można wybrać dobrego -ryby, sałatki, zupy, coś z grilla. Baseny super, pełno wolnych leżaków i na plaży i przy basenie. Woda w morzu niestety brudna z pływającymi śmieciami, łącznie z plastikowymi kubkami, slomkami po drinkach😱. Korzystaliśmy zatem tylko raz z kąpieli morskiej. Poza hotelem nic wokół nie ma, brak komunikacji miejskiej z pobliskim Sozopolem. Jedyna możliwość to taxowka za 45 lewa ( ok.100 zł za 6 km). Ogólnie będąc w dobrym towarzystwie - polecam hotel, w przeciwnym razie trochę nudno , brak atrakcji na zewnątrz kompleksu.

Nasz pierwszy pobyt w Bułgarii i pewnie nie ostatni ! Hotel spełnił nasze oczekiwania.Dobra lokalizacja, blisko do morza, dobre i różnorodne posiłki oraz animacje na naprawdę wysokim poziomie ☀️☀️☀️

Hotel absolutnie nie zasługuje na 5 gwiazdek. Obsługa niemila, pokoje nie sprzątanie, trzeba się upomnieć, jedzenie , może być każdy coś dla siebie znajdzie. Pokój dostałam strasznie beznadziejny z widokiem na dach. Na stołówce brudno, Hotel na całkowitym odludziu, tylko taxi żeby się gdziekolwiek dostać. Animatorów nie widać, nie ma rozpiski co danego dnia proponują. Nie polecam.

Hotel bardzo duży, dla mnie za duży, położony w lesie, bez taxi za 45 lewa nie ma gdzie się ruszyć. Najbliższy miejscowość Sozopol. Nie zdawałam sobie sprawy że to takie oddalone miejsce. Większość wycieczek fakultatywnych odbywa się ze słonecznego brzegu. Tu kosztują drożej, trzeba dopłacać dodatkowo. Nawet w pobliżu nie ma apteki. Obsługa całego hotelu jest jakby za karę. Czytałam bardzo dobre opinie o obsłudze, niestety tego nie potwierdzam. Ani na recepcji ani na stołówce, ani na basenach wszyscy mają skwaszone miny. Pokój 2plus dostawka z widokiem na dach. Prośba o zamianę pokoju na ciut lepszy widok, absolutnie odrzucona. Za mało zapłaciłam widocznie. Jeżeli chodzi o jedzenie, myślę że każdy znajdzie coś dla siebie. Napewmo nikt w domu nie ma takiego wyboru jedzenia. Ogólnie z plusów to baseny maja ciepła, słodka wodę, i morze tez jest ciepłe. I ponieważ resort jest ogromny zawsze jest miejsce na leżakach, zarówno przy basenie ,jak i na plaży. Do aquaparku i ns korty i na boisko ,trzeba przejść kawał drogi. Nie polecę tego hotelu i więcej tez tu nie przyjadę

Nazwa  Duni Royal Marina Beach
Miejsce  Bułgaria / Słoneczny Brzeg / Sozopol
Wyżywienie  Trzy posiłki
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, sporty wodne, tenis, golf

Sport: 10 kortów tenisowych, aerobik, gimnastyka w wodzie, łucznictwo, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, piłka plażowa,

Dla dzieci: brodzik, plac zabaw na plaży, wysokie krzesełka w restauracji, klub dla dzieci w wieku 3-11 lat i dla młodzieży do 1

Tuż przy łagodnie opadającej do morza piaszczystej plaży

Wyświetlono 15 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Żan

10/10, wszystko na najwyższym poziomie. Polecam w stu procentach.

Zalety

Przestronne piękne pokoje, smaczne jedzenie, wspaniała mrożona kawa, cudowne tereny wokół hotelu

Danuta

Zalety

Ładny, rozległy kompleks hotelowy. Zadbana roślinność, całkiem dobre posiłki, drinki, duże pokoje.

Wady

Niedokładne sprzątane, tłuste niektóre dania. Niemiłe młode dziewczyny w barze na tarasie - łaskę robią że przygotują kawę czy drinka. Nigdy nie widzieliśmy uśmiechu z ich strony. Mało się dzieje w hotelu, brak ciekawych animacji w ciągu dnia, jedynie piłka wodna, aerobik i wieczorem półgodzinne show.

Darek

Zalety

Dobra lokalizacja. Pyszne drinki,kawa ekstra, możliwość korzystania z całego resortu(3 hotele)

Wady

Jakieś szczegóły o których już nie pamiętam!

2.0

4.3
Laura

Zalety

Cieple baseny

Wady

Za wielki, niemila obsługa brzydki pokój , hotel położony tak że nic oprócz taxi nie dojeżdża.

Dorota

Świetny hotel gdzie każdy znajdzie coś dla siebie: relaks, wypoczynek, aktywny wypoczynek, rozrywkę.

Zalety

Świetna obsługa od Pań w recepcji po Animatorów. Pyszne jedzenie bardzo różnorodne.

Świetny hotel, jedzenie ok - bardzo duży wybór, obsługa zawsze uśmiechnięta, animatorzy wysmienici

Filip

Hotel w porządku, miał wiele silnych stron, w szczególności prywatną plażę piaszczysta.

Zalety

Codziennie show wieczorne dla gości, dobrze przygotowane. Infrastruktura obejmuje baseny, zjeżdżalnie, siłownie, korty do tenisa, jest co robić.

Wady

Pewne rzeczy w 5* hotelu po prostu powinny być w dobrym stanie a nie byly. Wifi działa bardzo słabo, nie ma żelazka w pokojach ani pokoju do prasowania, gel po prysznic pachnie fatalnie i ma nieprzyjemna konsystencję (mam wrażenie najtańszy z najtańszych).

3.1
Iwona

Hotel na miarę 3 gwiazdek. Nie jest przyjazny dla Polaków. Otrzymaliśmy pokój z widokiem na parking, najgorszy z możliwych. Inni Polacy również i mimo próśb o zmianę pokoju, nie zostaliśmy wysłuchani. W pokoju zatkany zlew i brudna wykładzina. Pokoje z ładniejszym widokiem są wolne! Brak animacji w języku polskim. W ogóle obsługa beznadziejna. Nigdy tu nie wrócę. W morzu meduzy i robaki które gryzą! Jest ich mnóstwo.

Zalety

Nic mi się tutaj nie podoba.

Wady

Wszystko jest wadliwe.

Kazimiera

Hotel bardzo fajny jestem pozytywnie zaskoczona był to mój pierwszy pobyt w Bułgarii i na pewno nie ostatni

Zalety

hotel przy szerokiej piaszczystej plaży , dobrze działający internet

Wady

brak szamponu, żelu pod prysznic takie rzeczy w hotelu 5 gwiazdkowym to standard sprzątanie pozostawia wiele do życzenia panie nie myły szklanek będących na wyposażeniu hotelu

seba

Bardzo fajny i przyjemny hotel nic do zarzucenia wszystko w najlepszym porządku .POLECAM w 100%.Hotel na plaży . świetnym aquaparkiem .

Zalety

czysto, przyjemnie ,uprzejma obsługa jedzenie bardzo dobre i zróżnicowane .

Wady

nie ma

Alekandra

Rewelacja. Ekskluzywny hotel, czyste pokoje, pyszne jedzenie, wystarczająca ilość leżaków i prześwietne animacje wieczorne.

Zalety

Na najwyższym poziomie!

Wady

Na odludziu.

Bartek

Hotel bardzo dobry. Jedzenie bardzo dobre, różnorodne.

Zalety

- dobre jedzenie - dostępność jedzenia i napojów - różnorodność jedzenia i napojów - duża ilość basenów - ciepła woda - aqua park

Wady

- słaba znajomość angielskiego wśród persolenu - ilość ptaków na balkonach

Janusz

Pobyt - Sierpień 2012

Perfekcyjna organizacja pracy hotelu, wysoka dbałość o czystość w obiektach i ich otoczeniu. Personel spełnia wszystkie życzenia i oczekiwania gości. Wyposazenie nowoczesne i zadbane. Serwis w każdym miejscu bardzo profesjonalny. Enklawa luksusu w kraju nieco zaniedbanym i podnoszącym się dopiero z zapaści gospodarczej i kulturowej.

Pobyt - Lipiec 2012

Witam Niedawno wróciłam z wakacji:) Naprawde było super. Wspaniały hotel, jedzienie bardzo dobre, miła obsługa. Podsumowując POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!

Duni Royal Marina Beach