Długie, piaszczyste plaże idealne do relaksu i kąpieli słonecznych
Świetne warunki do surfingu i kitesurfingu dzięki stałym wiatrom
Spokojne miasteczka z białymi domkami i lokalnym rzemiosłem
W hotelu żaden animator na siłę nie zmusza Cię do uczestnictwa w ich zajęciach. Można było spokojnie iść na przeciwko do baru i spokojnie sączyć drinka. Hotel jest częścią kompleksu, przy AI mogliśmy korzystać niemal ze wszystkich atrakcji. Udało nam się dostać pokój rodzinny dla dwóch osób. Miejsca bardzo dużo, łazienka, sypialnia, część dzienna, balkon z panoramą na morze. Wyżywienie w hotelu, może nie porywało, ale ciężko też było być głodnym. Kolejna sprawa która przemawia za hotelem to czystość obiektu w każdym miejscu ;-). Okolica pagórkowata, więc spacery raczej dla wtrwałych.
Jedzenie - było urozmaicone ale większość to jedzenie wyspiarskie, niekoniecznie muszi wszystkim smakować. Mimo to coś dobrego zawsze się znalazło. Personel - pokojówki to złote kobiety. Pomogą niemal we wszystkim, recepcja do szkolenia w zakresie obsługi klienta ( muszą wiedzieć że różnią się od portiera i nie wydają tylko kluczy ). Kelnerzy łasi na dawanie w łapę. Zakwaterowanie - przyjemny, prosty pokój, z a/c która była bardzo wydajna. to schłodzenia pomieszczenia nie trzeba było nastawiać jej na maksa. Wystarczyło minimalnie włączyć chłodzenie a od razu było świeżo. Położenie sprzyjające do plażowania i spacerów.
Nigdy nie rozumiem wypowiadania się na temat jedzenia. Jedni lubią owoce morza inni lubią, wieprzowinę, a jeszcze inni makarony. Więc to kwestia gustu. Personel może wydać się nie miły, ale to pozory. Pracują po kilkanaście godzin dziennie i wieczorem mają prawo być zmęczeni. Pokój miły dla oka, twarde materace na łóżku, dawało się jednak wyspać.Jeśli zamierzacie wybierać się w dłuższe trasy taksówką lepiej jest z góry ustalić cenę. Podróżowanie autobusem także nie powinno stanowić problemu. Jednak najlepszym dla nas rozwiązaniem było wynajęcie samochodu.
Jeśli ktoś uzna mnie z malkontenta to z góry go przepraszam. Może tylko mi się tak przytrafiło, ale każdy ma prawo do opinii. w recepcji nikt szczególnie się nami nie przejął. Po 15 minutach wykazali nami zainteresowanie. Walizki uwaga pomogła nam wnieść młoda wątła pokojowa. Od recepcji nie usłyszeliśmy nic. Ani gdzie jest restauracji, ani gdzie jest basen zupełnie nic. Pewnie znacie karty od klucza które trzeba włożyć do gniazdka żeby był prąd? Nawet o tym nie wspomnieli. Jedzenie w restauracji skupiało się na rodzimych potrawach. Gotowane warzywa, ryba na parze. Do pokoju nie mogę mieć zastrzeżeń, wszystko co co powinno być było, i sprawnie działało. Kelnerzy wykazywali niezwykłą niechęć do przyniesienia choćby wody do posiłku. W moim odczuciu hotel ma 4*, personel może 1,5.
Hotel jest bardzo dobry. Byliśmy w pierwszym tygodniu czerwca. Extra. NIe było jeszcze zbyt dużo turystów, trochę Francuzów, Polaków i Niemców. Hotel jest czysty i zadbany. Jest to rzeczywiście dosyć rozległa infrastruktura z dużą ilością zieleni. Generalnie sprawia bardzo dobre wrażenie, tym bardziej, że cały obiekt rzeczywiście jest dobrze utrzymany. Do dyspozycji jest kilka basenów i mnóstwo innych atrakcji. Pokoje są całkiem przestronne, średnio-ładnie urządzone, ale klimatyzowane i funkcjonalne. Jedzenie było dobre, choć liczyłam na nieco bardziej wyszukane. Generalnie jestem bardzo zadowolona z naszego pobytu, bardzo fajny tydzień. Polecam zwiedzanie wyspy, nie warto siedzieć cały czas w hotelu!! :) Pozdrawiam Eliza
Bylismy w tym hotelu pod koniec maja. Pokój duży, ładny, nasz z widokiem na ocean i kompleks basenowy. Duzy ośrodek z Hotel****,ville, domki, bardzo duzo zieleni, palmy, kaktusy,piekne hibiskusy, zwierzeta, pawie,papugi, czaple swobodnie chodza i lataja. Mini zoo przy osrodku. Jedzienie typu bufet, szeroki wybor, kazdy znajdzie cos dla siebie. Wiekszosc gosci to Niemcy. Plaża piekna nie bylo tłumow i duzo naturystów. Plaza ciagnie sie kilometrami. W hotelu mozna wypozyczyc auto.Wyspa piekna. Duzo wolnej przestrzenii.Polecamy