Dunas Maspalomas

Napiszę tak . Drugi raz bym tu nie przyjechała z rodziną !

Hotel bardzo ładny czysty tylko dwie wady 1 daleko do oceanu 2 animacjie prowadzone w języku francuskim a przecież pojechalem do hiszpani

Hotel slaby bungalow nadaje się do remontu, smród, karaluchy,na basenie restrykcje zakaz korzystania z dmuchawców

Wszystko super , zgodnie z opisem. Piękny komfortowy

Hotel bardzo fajny, bungalowy czyste, zadbane, personel sympatyczny. Jedzenie w restauracji bardzo smaczne, mimo tego iż wybór nie był bardzo duży to zawsze można wybrać coś dla siebie. Świeże Soki do śniadania. Baseny dwa ale wystarczające na tą ilość gości. Ogromny plus to zakaz rezerwowania leżaków do godziny 10, jak ktoś położy recznik i pójdzie na śniadanie to obsługa ręczniki poskłada i odłoży na bok z karteczką o zakazie rezerwacji. Show wieczorne takie sobie, bez rewelacji. Z animacji/zajęć sportowych nie korzystaliśmy. Położenie hotelu Ok, 15 minut drogi do wydm/plaży. Ogółem polecam ten hotel.

Nazwa  Dunas Maspalomas
Miejsce  Hiszpania / Gran Canaria / Maspalomas
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, rowery, golf, bez paszportu, parking

Atrakcyjne położenie: ok. 600 m od Rezerwatu Dunas de Maspalomas, ok. 2 km od latarni morskiej w Maspalomas.

Udogodnienia dla dzieci: 2 brodziki, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), mini disco, animacje.

Bogata oferta rekreacyjno-rozrywkowa: animacje dla dorosłych, dyskoteka, centrum wellness.

Zróżnicowane plaże od złocistych po czarne wulkaniczne

4.8
5.2

Wyświetlono 9 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.6

Napiszę tak . Drugi raz bym tu nie przyjechała z rodziną !

Zalety

Nie zauważyłam nic szczególnego co by wyróżniało ten hotel .

Wady

W pokoju śmierdziało stęchlizną . Na szczęście pokój został nam wymieniony.Animacje są w języku francuskim. Polacy hmmm nikt nie zawraca sobie nimi głowy .. przykre .

Pobyt - Maj 2024

Zalety

Domki czyste duze dużo zieleni w koło

Wady

Animacjie w języku francuskim i odległość do oceanu

Justi

Zalety

dobre jedziecie

Wady

zaniedbany hotel nadający się do remontu

Łukasz

Wszystko super , zgodnie z opisem. Piękny komfortowy

Zalety

Zadbany ogród czysto

Wady

Wszystko dobrze

Pobyt - Maj 2023

Zalety

Jedzenie, zakaz rezerwacji leżaków

Wady

Usytuowanie sceny (żeby coś widzieć trzeba być z przodu) średnie show wieczorne.

Julia

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Listopad 2022

Fajny, zadbany hotel z domkami zamiast tradycyjnych pokoi. Mają podgrzewane baseny poza sezonem, co jest bardzo praktycznym rozwiązaniem. Pokoje są czyste i przestrzenne do tego każdy z nich posiada mały taras.

Zalety

- bogata oferta animacyjna - podgrzewane baseny

Wady

- lokalizacja hotelu

Karol

Pobyt - Sierpień 2021

Odnieśliśmy wrażenie, że hotelem nie zarządza personel a dzieci ?

Zalety

Wady

Hotel jest zaniedbany i bardzo przeciętny położony daleko od plaży, bardzo niski poziom animacji i uzgodnień hotelowych

Wincent

Pobyt - Październik 2019

Jednym słowem bardzo fajny hotel. Świetna obsługa, wspaniałe jedzenie, dobre alkohole, cisza spokój, polecemy zdecydowanie

Zalety

Miła obsługa, pokoje sprzątanie codziennie, świetne jedzenie, oryginalne alkohole w all in, ogólnie bardzo czysto, przestronne bongala

Wady

Jak dla Nas brak

Karolina

Pobyt - Czerwiec 2019

Polecam dla wszystkich: par, z dziećmi, znajomych

Zalety

Bungalow jest duży, na terenie obiektu wybór basenów, super odległość do oceanu

Dunas Maspalomas