Bezpośrednio przy hotelu publiczna, piaszczysta plaża Las Burras z łagodnym zejściem do morza.
Atrakcyjne położenie: przy promenadzie z barami i restauracjami, ok. 3 km od Playa del Ingles, ok. 4,5 km od słynnych wydm Maspa
Rozrywka: piano bar, animacje dla dorosłych, koncerty na żywo, okazjonalnie profesjonalne występy.
Zróżnicowane plaże od złocistych po czarne wulkaniczne
Hotel ma bardzo atrakcyjne położenie, w bezpośrednim dostępem do oceanu.
Hotel urządzony w nowoczesnym stylu.
Brak.
Hotel bardzo ładny, czysto, funkcjonalnie, miła obsługa.
Idealne położenie, tuż przy plaży i promenadzie nadmorskiej, w pobliżu sklepy, apteka. Ładny, czysty basen hotelowy.
90 % obłożenia hotelu to ludzie starsi, 60+, przeważnie Niemcy, tak więc można zapomnieć o jakiś dyskotekach wieczorem na terenie hotelu. Animacje wieczorem dość słabe, również bardziej dla ludzi starszych. Brak relaksującej, wakacyjnej muzyki zarówno wieczorem jak i przy basenie.
Wszystko idealnie, jedzenie pokój obsługa czystość wręcz rewelacja
Przy płazy , obsługa perfekcyjna
Hotel Don Gregory czysty ,ładnie położony nad samym Atlantykiem.Piasek na plaży niestety czarny powulkaniczny,za to bardzo przyjemny i czysty basen .Pokoje wszystkie z widokiem na ocean ,chyba ,że niski parter ,których nie polecamy.Wyżywienie bardzo dobre i zróżnicowane .Hotel dla dorosłych,więc bez rodzin z dziećmi Pokoje standardowe czyste sprzątane codziennie. Obsługa sympatyczna możemy polecić z czystym sumieniem
Pokoje z widokiem na Atlantyk ,pięknie szumi ocean czysto wygodnie. Jadalnia z tarasem.Bardzo dobre jedzenie ,dużo owoców ,warzyw,potrawy zróżnicowane,świeże ryby ,owoce morza smaczne mięsa przyrządzane na bieżąco Długa przyjemna promenada do spacerów
Łazienka trochę za bardzo prosta woda z kabiny rozlewa się na całe wnętrze.uwaga na poślizg !
Bardzo udany tydzień. Hotel idealnie zlokalizowany . Plaża blisko a jednocześnie zdała od zgiełku. Czysto, smacznie i elegancko
Wysoki standard, piękna lokalizacja czystosc
Nie mam uwag
Fantastyczny hotel. Spokój, czystość, super obsługa. Urocza okolica z dostępem do plaży. Piasek żółto szary, a nie czarny jak na Teneryfie. Wspaniała, smaczna, urozmaicona kuchnia. Jesteśmy wege, a zawsze mieliśmy czym wybierać
Lokalizacja, spokój, obsługa i kuchnia
Bardzo dobry hotel, czysto , wygodnie, fajna okolica, piękne widoki, zaskakująco duży pokój, godne pochwały jedzonko i elegancja w podawaniu jedzenia - prośba o odpowiedni strój w restauracji do którego absolutnie wszyscy się stosowali. Mimo dużej ilości gości, różnych nacji i bardzo dużym przekrojem wieku , została zachowana klasa, co już naprawdę w dzisiejszych czasach trudno osiągnąć . Super gratulacje.
Elegancja, czystości i ogólna dbałość o gości , smaczne , urozmaicone jedzenie , duży wybór napojów podawanych w odpowiednim, eleganckim szkle, fajne miejsca do plażowania : taras słoneczny z super łóżkami, leżaki przy basenie w pobliżu baru, niewielki ogród z malutkim basenem i oczywiście bliziutko plaża . Wieczorem animacje ( każdy coś dla siebie znajdzie) , niewielkie SPA ( trochę godzinowo za krótko czynne do 18). Łatwy dojazd w różne miejsca wyspy komunikacją publiczną.
Nic nam nie przeszkodziło w osiągnięciu pełnego relaksu
Wszystko się zgadzalo: super pokój z pięknym widokiem ma ocean, dobre jedzenie, bardzo przyjazna obsługa.
Jw
Piękny hotel ze wspaniałymi widokami i super lokalizacją. Jest hotelem tylko dla osób dorosłych od 16 roku życia.
- tylko dla dorosłych - blisko plaży i centrum - piękne widoki
Właśnie wróciliśmy z tygodniowej wycieczki na Gran Canarii w tym hotelu i postanowiliśmy ze podzielimy się swoja opinia odnośnie tego hotelu. Czytając opinie przed wylotem juz wiedzieliśmy ze dokonaliśmy dobrego wyboru jeśli chodzi o hotel, jednak rzeczywistość przerosła nasze najśmielsze oczekiwania. Sam pokój od momentu pierwszego wejścia zrobil na nas niesamowite wrażenie, pokoj bardzo duży, nieskazitelnie czysty , taras z widokiem na basen hotelowy i ocean ,zasypialismy i budzilismy się każdego dnia słysząc szum oceanu, łazienka przeszklona z mlecznymi szybami które pozwolą na zachowanie intymności dla krępujących się osób. Pokój był sprzątany codziennie, a ręczniki wymieniane każdego dnia. W samym hotelu dosłownie wszystko co potrzebne aby pobyt był udany a gość zadowolony , dwa baseny, spa , siłownia, solarium, butik w którym można kupić ubrania oraz dodatki, 2 bary , napoje alkoholowe tylko z wyższej półki, restauracja w środku i na zewnątrz. Obsługa po prostu rewelacyjna ,dbajaca o każdy szczegół, robiaca wszystko aby goście byli zadowoleni ,wszyscy z obsługi zawsze mili ,uśmiechnięci ,pomocni, ogromny wybór jedzenia , przeróżne rodzaje mięsa, ryb , owoców morza, deserów. Położenie hotelu to kolejny plus. Do plaży z hotelu 30 sekund pieszo. Przy hotelu centrum handlowe z wieloma sklepami , restauracjami , z pamiątkami. To był nasz pierwszy pobyt w tym miejscu ale na pewno nie ostatni, jeszcze tu wrócimy bo naprawdę jakość i luksus to 2 słowa najlepiej opisujące ten hotel. Nie zapomniane wakacje, które polecamy wszystkim . Zdecydowanie wart wydanych pieniędzy.
Lokalizacja, obsługa, czystosc , jedzenie .
W całości odnowiony, bardzo nowocześnie wykończony hotel dla dorosłych. Baseny ze słodką wodą. Mnóstwo leżaków dostępnych zarówno przy basenach jak i na plaży (ciemny piasek). Świetna baza wypadowa pod zwiedzanie wyspy. Przy obiekcie kilkunastokilometrowa promenada. Pokoje bardzo jasne, minimalistyczne.
Hotel po remoncie, bardzo nowoczesny, czysty
Tylko dla dorosłych
W hotelu Dunas Don Gregory byliśmy w pierwszej połowie lipca 2019 r. Urzekło nas to miejsce. Hotel fantastycznie położony, nad samym oceanem w spokojnej dzielnicy San Agustin. Pokoje duże, jasne, przestronne, czyste i zadbane. Wspaniały widok z balkonu na ocean. Rano i wieczorem można relaksować się siedząc na balkonie, pijąc kawę lub sącząc wino oraz słuchać szumu fal. Obok hotelu cudowna promenada ciągnąca się wzdłuż oceanu kilkanaście kilometrów., zachęcająca do spacerów. Można nią dojść do centrum Maspalomas. Bardzo blisko hotelu, praktycznie po jego drugiej stronie, duże centrum handlowe, w którym znajduje się polska restauracja, a tuż za nim przystanek autobusowy. Obsługa hotelowa bardzo sympatyczna, miła i pomocna. Posiłki bardzo urozmaicone, niektóre przygotowywane na oczach gości, Każdy znajdzie coś dla siebie. Duży wybór owoców i soków robionych przy gościach ze świeżych owoców, . W ostatni dzień naszego pobytu chcieliśmy wykupić kolację, ponieważ wylot mieliśmy w godzinach nocnych. Spotkała nas miła niespodzianka, ponieważ od Dyrektora hotelu otrzymaliśmy voucher na kolację z napojem gratis. Bardzo dziękujemy panu Dyrektorowi hotelu oraz całej obsłudze za mile spędzony czas. Na pewno ten pobyt pozostanie w naszej pamięci. Były to nasze wymarzone wakacje. Chcielibyśmy jeszcze wrócić do hotelu Dunas Don Gregory. Polecamy to miejsce wszystkim w stu procentach. Marta i Darek z Lublina
Piękne położenie nad samym oceanem, przy promenadzie, wspaniały widok z pokoju, blisko centrum handlowe i przystanek autobusowy, skąd można podróżować do różnych ciekawych zakątków Gran Canarii.
Nie ma.
Byłam w tym hotelu na przełomie maja i czerwca b.r. Pogoda optymalna. Gośćmi hotelu byli głównie starsi Niemcy. W hotelu nie było dzieci więc spokój i cisza. Leżaki przy basenie zajmowane rano. Bardzo przyjemna woda w basenie. W ciągu dnia niewiele atrakcji dla gości, aż za spokojnie. Jeżeli ktoś lubi święty spokój, to może odpocząć. Jedzenie dobre. Rano pyszne soki ze świeżych owoców. Do kolacji płatne napoje. Miałam pokój na parterze z małym tarasem, prawie na plaży. W pokoju słychać szum fal. Blisko do sklepów i restauracji. Miejsce zdecydowanie nie dla osób szukających wielu rozrywek. Jeżeli ktoś ma chorobę lokomocyjną radzę na wycieczkę po wyspie zabezpieczyć się w leki (bardzo kręte drogi). Wyjazd ogólnie bardzo udany. Polecam osobom, które chcą odpocząć.
blisko plaży i oceanu, cisza i spokój, czysto, przyjemny basen z ciepłą wodą. Pyszne świeże soki owocowe rano. Blisko lotniska
winda nie zjeżdża na poziom , na którym znajdują się najniższe pokoje, trzeba znosić walizki
Najważniejszy jest spokój i cisza bez biegających i krzyczących dzieci oraz \\\"januszów\\\" którzy nie potrafią się zachować.
profesjonalna i bardzo miła obsługa, wyśmienite posiłki, cisza i spokój , widok z pokoju na ocean, basen z podgrzewaną wodą,
wysoka cena
Myślę, że za te pieniądze obsługa kelnerów i niektóre produkty powinny być na nieco wyższym poziomie.
Piękne położenie oraz miła, cicha atmosfera. Duży wybór soków i koktajli że świeżych owoców na śniadanie oraz dużo owoców morza ????
-zajmowanie leżaków przy basenie wczesnym rankiem( i to nie przez Polaków); - słabej jakości drinki(polecam alkohole w czystej postaci); -część kelnerów w barze "zakręcona" ale zmieniają się codziennie więc czasami jest ???? -jedzenie czasami nie w moim guście smakowym ale każdy ma inny gust (omlety tragedia)
Polecam gorąco, nawet wegetarianie mają co jeść, pyszne ryby i owoce morza.
Hotel bardzo zadbany, miła i szybka obsługa, wszyscy serdeczni i uśmiechnięci, pyszne jedzenie!
Nie ma
Ogólnie jestem z pobytu w hotelu zadowolona.Posilki bardzo smaczne .Bardzo miła obsługa .
Pięknie położony , bezpośrednio przy plazy z pięknym tarasem w pobliżu wydm Maspalomas .
Brak toalet w pobliżu plazy,najbliższa ubikacja przy fitnessie nie oznaczona.
Przepiękna lokalizacja , spokój , ładnie odnowione pokoje , wszystkie z balkonami od strony plaży
brak małych dzieci , codzienne wieczorne występy
Hotel przejdzie remont od kwietnia do lipca, zatem będzie jeszcze lepiej się prezentował w drugiej połowie 2017 roku. WIFI bezpłatne.
blisko do plaży dobre jedzenie niezła lokalizacja
Hotel godny polecenia szczególnie dla osób szukających spokoju.
Położenie hotelu przy plaży, smaczne posiłki,