Udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych: brodzik, plac zabaw, opiekunka (płatna), krzesełka dla dzieci w restauracji.
Nowo otwarty w 2015 r. hotel położony w przepięknej okolicy, bezpośrednio przy piaszczystej plaży.
Bogata oferta rekreacyjna: siłownia, aerobik, sauna, łaźnia turecka, szachy, kort tenisowy, koszykówka, siatkówka.
Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Obiekt bardzo duży, fajnie usytuowany, prywatna plaża, kilka restauracji i barów, każdy znajdzie coś dla siebie. Można skorzystać z atrakcji wodnych. Czysta woda. Jak na wakacje do spędzania czasu w hotelu jak najbardziej na plus
Bardzo dobre jedzenie Prywatna plaża
Słabe WiFi, często nie działało hotel usytuowany w miejscu gdzie nie ma możliwość zwiedzania innych miejsc - wszędzie daleko plus słabe możliwości komunikacji publicznej
Pokój dla 2 osób w głównym budynku spoko. Sporo szaf wielkość optymalna. Wydawało się że jest czysto do czasu kiedy nie rozlała nam się woda i po przetarciu podłogi okazało się że nie była myta bardzo długo. Dobra kawa w sturbucks. Smaczne jedzenie, prawdziwe alkohole.
Smaczne jedzenie, wszędzie dostępna woda, dobra kawa, alkohol, oddzielna plaża, spoko barmani.
Wyszło że brudne podłogi w pokoju, mega wolna winda (jedna na 5 pięter), kawa smaczna ale np americano i late raz wydawane w normalnej wielkości a raz w mikro kubeczkach na espresso (bo nie mają innych rozmiarów) -i to nie jednorazowa akcja. Każdego dnia czegoś nie bylo tj. Cola, sok, syrop do kawy, itp. Bardzo często nie było szklanek do drinków czy kawy. Wieczne kolejki do baru i po kawę. Kolacja w restaracji Ala carte to porażka.
Właśnie wróciliśmy z tego hotelu. Było super. Bardzo blisko plaży. Kilka barów i bardzo duży wybór jedzenia. We wtorek na kolację bardzo duży wybór suschi. Pokoje sprzątane codziennie. Bardzo miła i pomocna obsługa. Pokoje małe ale czyste.
Czysto blisko plaży super jedzenie duży wybor
Małe pokoje minibar nie uzupełniany codziennie
Bardzo ładny hotel, czysty pokój i piękne otoczenie
Bardzo miła obsługa, szczególnie panie sprzątające oraz wspaniała kuchnia
Brak wad
Fajny hotel, znajduje się przy samej plaży, na parę rządów leżaków, z jednej strony hotelu kamienista, po innej stronie piaszczysta, woda w miarę ciepła, czysta i pływają dużo ryb. Miejsc na opalenia masa, i przy basenach, i przy morzu, wygodne leżaki. Basen główny- woda jak na mnie bardzo zimna, ale dało się kilka razy popływać 😁Przy basenach i plażach z każdej strony bary, gdzie można wziąć wodę, dobrego drinka albo zrobić kawę. Sneck bary tak samo położone blisko stref wypoczynkowych. Jedzenie bardzo pyszne, każdy znajdzie coś dla siebie. Personel bardzo przyjazny i pomocny, na barach polecam o zostawienie napiwków😁👌 Sam hotel czysty, może nie po świeżym remoncie, ale atmosfera jaka jest tam, nie daje się skupić na takich drobiazgach. Pokoje małe, ale więcej i nie potrzebne, tylko dla przebierania i dla spania. Animacje i DJ były co wieczór, co wieczór co innego. Także na terytorium hotelu znajduje się mały aquapark, ze zjeżdżalniami jak dla dorosłych, tak i dla małych dzieci.
Najbardziej mi spodobało: ludzi, bardzo miłe i sympatyczne, rozmaitość jedzenia, udogodnienia hotelu
Importowany alkohol tylko w lobby hotelu, nie było humusu ostatni dzień 😂
Sam pobyt oceniam słabo . Pokoje rodzinne bardzo małe brak w nich miejsca nawet na walizki . Jedzenie nie wszystko było smaczne i do tego monotonne . Alkohole bardzo słabe importowane i pozostałe . Brud na basenie .
Aqua park
- Pokój - Jedzenie - Alkohole drinki - obsługa - brudne baseny
Hotel w miarę czysty i przyjemny położony w pięknej okolicy pobyt udany
Wszystko w porządku
Nie ma
Hotel super, ładnie położony. Minusem jest jedzenie. Duży wybór, ale pieczone dużo wcześniej, a następnie odgrzewane w bemarach. Bardzo dużo gości hotelowych, personel nie wyrabia się z wymianą czystych naczyń. Brak szklanek na stołach, trzeba było stać w kolejce po napoje podawane przez kelnera.Napoje, typu kawa, drinki podawane w plastikach, które fruwają po całym hotelu. Poza tym jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.
Ładnie położony z pięknymi widokami. Kilka basenów, zjeżdżalnie, łatwy dostęp do morza.
Zimne, odgrzewane w bemarach jedzenie. Bardzo dużo plastikowych naczyń, które fruwają po całym hotelu.
W kategorii hotel 5* niestety bardzo słabo. Czystość hotelu mega slaba , pokoje brudne sprzątane pobieżnie, pod łóżkami szafkami kłęby kurzu ciągle wylatujące z podmuchami klimatyzacji , chciałam zsunąć łóżka dla dzieci i to co znalazłam pod łóżkiem przechodziło wszystko. Łazienki z cieknącym prysznicem . Pokój villa kids room mega mały jak na rodzinę 2+2(6 i 11 lat) -wiadomo pokój jest tylko na chwilę na nocleg ale nie miałam gdzie rozłożyć walizki a szafą był wąski słupek -bez szans wypakowania rzeczy. W barach ciągle brakowało alkoholu, napojów czy soków. Obsługa z coral travel dramat. Przy przyjeździe z lotniska szliśmy 800 m do hotelu z walizkami po bruku ! bo niby zablokowana droga pod hotel przez duży ruch samochodów, w drogę powrotną to samo -kolejne wciskanie kitu przez rezydentkę Natalię (bardzo opryskliwa i niekompetentna ) że autokar nie podjedzie pod hotel bo jest dziś święto w Turcji ( autokary na wycieczki fakultatywne przyjeżdżały pod hotel bez problemu w dniu naszego wyjazdu także). Rezydentka zaprowadziła nas do autokaru po czym zostawiła całą wycieczkę -pojechaliśmy tylko z tureckim kierowca nieznającym angielskiego na lotnisko, 2,5 godz drogi , bez żadnego przystanku ! W autokarze połowa dzieci! Niedopuszczalna sytuacja ! Plaża wąska kamienista , zamykana o godz 19:00 -wypraszano gości z plaży. Zalety: W hotelu dominują małe domki 1-piętrowe , na parterze z tarasem na górze z balkonem . Ja miałam na parterze z częściowym widokiem na morze. Taras spory. 5 sektorów takich domków otoczonych wokół małego basenu 120 cm głębokości, to bardzo mi się podobało . Dosyć sporo zieleni w ogrodzie wokół domków . Leżaków bardzo dużo , zawsze gdzieś były wolne , raczej nikomu nie brakowało , rano rezerwowałam w miejscu gdzie chciałam spędzić dzień ale nie było „walki” o leżaki, dużo wokół basenów , na plaży ,na trawnikach . Jedzienie ok, dużo choć raczej monotonne ale każdy coś dla siebie znajdzie. Przygotowywali smaczne tortille z kebabem w snack barze . Brakowało lodów dla dzieci -dostępne tylko w jeden lodówce na cały dosyć rozłożysty hotel tylko w godz , 12:00-17:00. Dla dzieci super zjeżdżalnie (nawet nam dorosłym też się podobały 🤪). Starbucks raczej porażka -kawa mrożona to espresso i mleko z kostami lodu reszta kaw też nie powalała a czas przygotowania kaw mega długi. Ultra all inclusive -bar był czynny całą dobę ale ciągle braki alkoholu i napojów, jedzienie 0:00-7:00 tylko makaron z sosem , suche bułki i wędlina , bardzo malutko co np po powrocie z wycieczki bylo słabe. Nie ma możliwości przygotowania przez hotel lunch box’ów na wycieczkę. Wycieczki fakultatywne drogie w porównaniu do firm zewnętrznych , polecam Efez nocą , choć niepotrzebne traciliśmy czas na degustację słodyczy w sklepie do którego zawiozła nas rezydentka -taki plan wycieczki . Można było więcej czasu spędzić w Efezie bo tam wszystko biegiem a miejsce przepiękne . Rezydentka Klaudia w Efezie kompetentna z dużą wiedzą . Nie wiem czy nie lepiej wziąć samochód i zwiedzić samemu.
Ładne widoki z hotelu , baseny i zjedzalnie. Dla małych dziecko mini club z Polką opiekunka, plac zabaw na zew , można zostawić dziecko pod opieką w klubiku. Może płytkie bardzo ciepłe , plaża i wejście kamieniste ale po 10 m piasek na dnie.
Brudno -w pokojach ale i przy barach. Daleko od lotniska w Izmir 2,5 godz transferu. Kamienista wąska plaża - polecam wziąć buty do wody. Coral travel - niepolecam. Nigdy Więcej nie wybiorę tego biura!!! Codzienne Braki w barach. Reszta jw.
Duży obiekt lecz pokoje bardzo małe. Wręcz mikroskopijne. Brak menu dla dzieci. Brak tematycznego menu. Dania niemal codziennie takie same. Obsługa hotelu mało empatyczna. Raczej obojętna dla gości.
Umiejscowienie na cyplu.
Małe pokoje i nudne, powtarzające się menu.
Hotel spoko ale bywałam w tysiąc razy lepszych i cenowo niższych. Ogólnie spoko tylko wielki zarzut do obsługi większość naburmuszonych , czystość pokoji tragedia niby sprzątane codziennie a podłoga, lustro , pościel ani razu nie wymienione i nie przetarte Jedzenie bardzo dobre. Pokoje mega malutkie ale tam tylko się śpi.
Bliskość do plaży , bardzo dobre jedzenie każdy wybierze coś dla siebie
Brudno, male pokoje, szybkość obsługi
Hotel nam się podobał, bardzo czyste pokoje, barek codziennie uzupełniany, bardzo duży wybór jedzenia, piękne otoczenie,
Hotel dobry pokój świta bardzo fajny co dziennie sprzątany mini bar uzupełniany prawie zawsze teren wokół bardzo ładny.
Nie potrafię niczego wyróżnić.
Słaba obsługa w restauracjach jeśli chodzi o czystość.
Pokój w głównym budynku z widokiem na morze - cudowny ♥️ Pokój schludny, lodówka uzupełniana prawie codziennie, pokój sprzątany prawie codziennie, do tego restauracja z dużym wyborem posiłków :)
Pokoje w budynku głównym bardzo zadbane, widok cudny (oczywiście dla jasności za pokój z widokiem należy dopłacić), restauracja bogato wyposażona w różnego rodzaju posiłki i dla dzieciaków i dla dorosłych. Duża przestrzeń, kilka basenów, więc nie ma tłoku przy głównym basenie, dostępne posiłki i napoje w snack barach.
Przez pół naszego wyjazdu jedna z dwóch wind nie zatrzymywała się na naszym pietrze, a schody miały zepsutą klamkę właśnie na naszym piętrze 🫣 Kilka razy zdarzyło się takie zadymienie restauracji, że zjedzenie kolacji było praktycznie niemożliwie. Pracownicy są przepracowani, przez co nie mają ochoty z uśmiechem na ustach serwować milionowego drinka, co doskonale rozumiem, ale jednak chyba nie powinno być tak, że człowiek z poczuciem winy idzie po kawę :/ to zarzut do pracodawcy nie pracownika
Bardzo fajny hotel położony bezpośrednio przy plaży. Są dwa "główne" budynki i sporo bungalowów.
Bliskość plaży, spokojna atmosfera, trzy baseny i jeden basen z aquaparkiem. Bardzo czysto w hotelu jak i w pokojach, super obsługa.
Jakoś nie znalazłem, no dobra jak bym miał się czepić to trzy dni wiało 🙃 , ale to nie wina hotelu tylko może października?
Świetny hotel. Wspaniała lokalizacja. Pokoje bez zarzutu, nie oszczędzają na turystach, a przynajmniej sprawiają takie wrażenie.
Wszystko było świetnie.
Drobne problemy typu słabo działająca klimatyzacja były rozwiązywane od ręki.
Niby wszystko w porządku ale w dniu wyjazdu przeraźliwa biegunka u mnie i partnera a potem 3 dni wycięte z życiorysu gorączka siódme poty osłabienie zaatakowane gorne drogi oddechowe, bardzo wielki głośny hotel z ludźmi pomieszanymi z całego świata.
Obsługa, wydawać się mogło ze jedzenie ale jednak przechorowalismy je,
Głośno zbyt wiele ludzi z całego świata. Brzydka plaża, zajęte leżaki przez same ręczniki
Bardzo przyjemny hotel, ładne pokoje, sprzątane codziennie, minibarek uzupełniany regularnie. Dobre i różnorodne jedzenie. Obsługa pomocna. Fajny aquapark. Minidisco dla dzieci codziennie, ciekawe pokazy taneczne dla dorosłych wykonywane przez profesjonalnych tancerzy. Baseny z ciepłą wodą, jeden główny większy i kilka mniejszych zlokalizowanych w innych miejscach obiektu.
Ładny hotel Dobre jedzenie Pyszne lody i gofry Fajne baseny Smaczne jedzenie w restauracji a la carte
Średnia plaża ( ale fajnie molo z leżakami) W niektórych miejscach mogłoby być czyściej
Hotel godny polecenia! Nie rozumiem tych ludzi co piszą negatywne opinie o hotelu😬 Wszystko było Ok. Jedzenie było naprawdę bardzo dobre i dużo, napoje oryginalne nie jakieś syropy typy" polo cokta", pokoje dziennie sprzątane włącznie ze świeżą pościelą, snack bary pyszne, cukiernia gofry ,ciastka i lody przepyszne -świeże. Aquapark świetny i bezpieczny. Starbucks w lobby działa bez zarzutu. No nie ma naprawdę do czego się przyczepic!
Obiekt duży, dużo zieleni i bardzo czysty ,plaża blisko nie za duża ale był pomost i na nim dużo leżaków wolnych (nie trzeba się bić o nie)
Brak wad
Hotel bardzo czysty, obsługa bardzo miła. Jedzenie różne wiec każdy znajdzie coś dla siebie . Pokoje codziennie sprzątane . Wielki plus ze teren bardzo duży, sporo zieleni i blisko płazy . Panie od dzieciaków bardzo fajne, komunikatywne, pomimo trudu językowego pomiędzy dziećmi super się bawiły .
Po raz drugi w Turcji w tym roku bardzo na plus ze są miejsca do wybory albo w obiekcie głównym bądź domkach . Jedzenie różne. Nie ma tłoku na stołówce oraz na basenach .
Troszkę daleko od lotniska ale hotel wynagradza to :)