Duja Bodrum

Ogólne odczucie nie jest najgorsze, ale nie polecam hotelu. Jest widoczny potencjał miejsca i pięknego otoczenia, ale zarządzanie i obsługa zniechęcają do pobytu. Kolejki bardzo długie podczas posiłków i do barów (fajnie, bo na terenie jest ogólnodostępny bar Starbucksa). Znalezienie wolnego stolika podczas kolacji graniczyło z cudem, do tego wielkie kolejki do jedzenia, które do tego było ciągle zimne i bardzo tłuste. Obsługa zajmowała się roznoszeniem wina, żeby dostać napiwki, a goście jedli na brudnych stołach przerzucając brudną zastawę po poprzednikach z stołu na stół. Bleeeeeee Ostatniego dnia rano odebrano nam dostęp do internetu. Na wakacjach byliśmy z rodzicami w osobnych pokojach, rozmieszczonych w różnych częściach ośrodka, a przez bark internetu nie mogliśmy się znaleźć i musieliśmy się kontaktować telefonicznie. Hotel nie czuł w tym problemu, ja uważam, że ktoś powinien nam zwrócić pieniądze za połączenia zagraniczne, których nie dało się uniknąć. Bardzo dużo alejek do spacerowania.

Hotel przepięknie położony. Widoki na morze robią wrażenie. Bardzo duży, rozległy kompleks. Mnóstwo roślinności.

Hotel lepiej omijać. Szybko zachodzi słońce bo jest na wzgórzu dużo terenu więc tłumy ludzi na posiłkach nie do opisania obsługa na bardzo niskim poziomie poza barmanami w lobby.Jedzenie codziennie zimne niby na podgrzewaczach ale co stego restauracja alacarta turecka to jakaś kpina strata czasu.ogulnie nie polecam tego hotelu za te pieniądze można znaleźć naprawdę dużo lepszy hotel

Klimatyczny hotel położony w pięknym miejscu, ze wspaniałym widokiem na zatokę. Na terenie hotelu i w okolicy dużo zieleni, teren zadbany i czysty. Smaczne jedzenie. Zejście do wody kamieniste, a nie jak w opisie oferty plaża piaszczysta.

Hotel jest dużym obiektem, położonym na rozległym terenie z pięknym widokiem na morze.

Nazwa  Duja Bodrum
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Bodrum
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, fitness, darmowe wifi, windsurfing, tenis, parking

Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami

Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu

Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast

Wyświetlono 36 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Justyna

Zalety

Hotel położony jest w pięknym, spokojnym miejscu, ale dobrze skomunikowanym dzięki Dolmuszom. Widok na zielone zbocza i morze był cudowny. Na plus małe domki i cisza.

Wady

Widocznej na zdjęciach plaży nie ma co szukać na żywo. Został kamienisty skrawek z leżakami, jak ktoś chce schodzić do wody, najlepiej z pomostu. Sprzątanie w pokojach słabe, każdego dnia dostawaliśmy randomową ilość ręczników w randomowych rozmiarach (od 8szt do 1 szt na 2 osoby). Zatkany odpływ pod prysznicem do tego stopnia, że niebezpiecznie wysoko podnosiła się woda w ubikacji. Jedzenie, głównie kolacje zimne! Notoryczny brak wolnych stolików i tłumy ludzi stojących nad tobą, żeby móc zjeść

Jolanta

Zalety

Pokoje ładne, czyste codziennie sprzątane. Reczniki codziennie wymieniane.

Wady

Jedzenie mało urozmaicone, monotonne.

Zalety

Blisko Bodrum

Wady

Zalety

Na wyróżnienie zasługują położenie hotelu i wspaniałe widoki, ale też łatwy dojazd do Bodrum.

Wady

Bardzo słaba obsługa hotelu, która zepsuła ogólne wrażenie o nim. Ogromne kolejki podczas posiłków zwłaszcza podczas kolacji i do tego brak wolnych stolików w restauracji. Kelnerzy zamiast uprzątać talerze po posiłkach i przygotowywać stoliki dla kolejnych gości roznosili herbaty i nalewali wino oczekując napiwków. Jedzenie smaczne i duży wybór, ale bardzo często zimne.

Zalety

Hotel znajduje się blisko lotniska oraz miejscowości Bodrum, gdzie można pojechać busem w dowolnej chwili na zakupy lub pozwiedzać. Jedzenie urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie.

Wady

Duże kolejki w trakcie posiłków. Oprócz wymiany ręczników i poprawienia poduszek, w pokoju nie było sprzątane. Nawet papieru i mydła w ostatnich dniach brakowało. Zauważalne było, że goście z Rosji byli dużo lepiej traktowani od Polaków, zwłaszcza przez kobietę obsługującą gości hotelowych.

Bernadetta

Bardzo ładny hotel. Przejrzysta woda. Przemiła obsługa. Bardzo czysty pokój. Komfortowy, przestronny. Codziennie sprzątają. Lodówka zapewniona napojami takimi tak cola, Fanta, sprite, woda, piwo itp. Wymieniają ręczniki i pościel. Kuchnia bardzo smaczna. Świeże jedzenie. Na terenie hotelu jest aquapark, wieczorki iść baseny. Bar w lobby czynny 24/7 . Serdecznie polecam i zachęcam do spędzenia wakacji właśnie w tym miejscu. Jestem z krwistych hoteli w jakich byłam.

Zalety

Czysto, smacznie, miłe obsługa i zawsze pomocna, piękne duże pokoje, bardzo ładna plaża , czysta woda, wszystko jest na miejscu

Wady

Za mało personelu

Pobyt naszej 4 osobowej rodzinki (nas dwoje , dorosły syn i 12-to latek) uważamy za bardzo udany. Hotel w odległości około pół godziny od lotniska. Również niedaleko dolmuszem do centrum Bodrum. Pięknie położony, kaskadowo na dużym terenie. Piękna roślinność i widoki zwłaszcza z wyższych partii hotelu. Przewaga turystów zza naszej wschodniej granicy oraz lokalnych. Dwa baseny, jeden większy oraz mniejszy ze zjeżdżalniami (nigdy nie mięliśmy problemu ze znalezieniem wolnych leżaków). Na terenie mini zoo oraz strefy dla młodszych dzieci. Przy hotelu kamienista plaża, dość mała, ale też nie było problemu z wolnymi leżakami. Leżaki dostępne również na molo oraz wzdłuż promenady. Wieczorami występy na żywo lub show time w amfiteatrze. W basenie głównym aerobik. Nasz pokój czysty, przestronny i codziennie sprzątany+ codziennie uzupełniana lodówka. Polecam.

Zalety

Widoki i jeszcze raz widoki, sympatyczna obsługa

Wady

Dla mnie nie ma

2.6
Pt

To mój 3 raz w Turcji i najgorszy hotel w którym spędziłam urlop. Nie jest to hotel 5gwiazdek a nawet 4 oczywiście mając na uwadze że to Turcja i standard hoteli nie jest europejski zasługuje na 3.5 gwiazdki wedlug ich standardów. Zacznę od plusów pokój duży i przestronny sprzątany każdego dnia , obsługa bardzo miła, pomocna i to tyle jeśli chodzi o ten hotel. Jedzenie monotonne każdego dnia to samo róznorodność owoców to jabłka i arbuz serwowany każdego dnia. Alkohol dramat jeśli wybieracie się do tego hotelu proponuje zakup własnego. Jedna restauracja główna w której brakuje miejsc na ilość osób, która przebywa w hotelu w restauracji brudno wszędzie kolejki jeśli nie wstaniesz do 9 na śniadanie to zostają resztki . Hotel stary widać na każdym kroku niedociągnięcia, i to ze juz dawno nie byl odnawiany . Plaża śmierdząca trzeba uważać na szkła w wodzie . Do hotel dotarliśmy o 5 rano pomimo tego że byliśmy z rocznym dzieckiem i proslismy o możliwość zakwaterowania nawet z dopłatą pokój dostaliśmy o 14 jak większość osób które przyjechały również z małymi dziećmi . 3 dnia wszyscy dostaliśmy zatrucia pokarmowego więc myślę że czystość przygotowania posiłków również zostawia dużo do życzenia i to na tyle jeśli nie chcesz popsuć sobie wakacji proponuję wybór innego hotelu .

Zalety

Duży przestrony pokój Miła obsługa

Wady

-Hotel stary brudny -Jedzenie monotonne każdego dnia to samo, -Brak miejsc w restauracji na aktualną ilość przebywających osób - hotel przepełniony -brak leżaków przy basenie czy plaży -plaża bardzo brudna ze szkłami w wodzie -przy basenach nie ma zakazów picia i jedzenia w wodzie więc można sobie wyobrazić jak to wyglądało - przy brodzikach dla dzieci brak zakazu palenia papierosów, dzieci muszą wdychać dym . - organizator wycieczki powinien informować o zakwaterowaniu w tym hotelu.

Piękny hotel, piękne otoczenie, super obsługa, pyszne jedzenie.

Zalety

Położenie hotelu.

Teresa

Hotel Duja Bodrum położony w pięknym miejscu , nad morzem . Dużo roślin ozdobnych, bardzo zadbany. Jedzenie różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie. Personel pomocny oraz bardzo miły. Co 15 minut z pod hotelu kursują busiki do Bodrum. Pokoje codziennie sprzątane. Polecam ten hotel.

Zalety

Położenie,dobre jedzenie,piękna roślinność, blisko plaża, miły personel.

Wady

Trochę za głośna muzyka przy basenie

Magdalena

Hotel położony na bardzo dużym terenie wśród zieleni bardzo zadbanej, pokój mieliśmy w części club spory, czysty z tarasem przy małym basenie.

Zalety

Duży zadbany teren zieleni, bar z pyszną kawą Starbucks ☺️

Wady

Nie działająca klimatyzacja na początku miesiąca z rację tego że tam dla tubylców jest jeszcze chłodno 😉

Pobyt - Październik 2023

otoczenie pięknie kaskadowo położony hotel widoki jak na Karaibach

Zalety

wspaniała obsługa

Wady

brak nadzoru nad krytym basenem brud pozostawione pampersy codzienny hałas przez dzieci Tureckie bez opieki

Pobyt - Październik 2023

Bardzo piękny hotel. Udane wakacje. Super pokoje codziennie sprzatsne pachnące. Piękny krajobraz

Zalety

To, że pokoje są nie tylko w hotelu. Tylko w osobnych budynkach

Pobyt - Październik 2023

Cudowne miejsce. Piękne widoki. Pyszne jedzenie. Przemiła obsługa. Polecam w 100%

Zalety

Wiele ciekawych miejsc na terenie hotelu. Każdy najdzie coś dla siebie.

Wady

Nie posiada.

Eliza

Pobyt - Październik 2023

Duja Bodrum to bardzo dobry hotel który zasługuje na 5*, obsługa na najwyższym poziomie. Codziennie mieliśmy zmienianą pościel nie mowa o ręcznikach . Bardzo czysto w każdym miejscu jedzenie po 14 dniowym pobycie zaczyna być monotonne już po 4 dniach mino to że jest bardzo smaczne

Zalety

Widok magia, dużo możliwości do aktywnego spędzani czasu 🤗♥️

Ola

Pobyt w hotelu oceniam jako bardzo udany. Przemiła obsługa, służąca pomocą, dbająca o gości. Widoki przepięknie, jedzenie bardzo urozmaicone i bardzo smaczne. Największym minusem 😏 są animacje. Jest ich znikoma ilość, jak nie praktycznie zerowa. Atrakcje wieczorne nastawione na obywateli Turcji.

Wady

Animacje i rozrywka.

Jesteśmy bardzo zadowoleni z hotelu, ogromny i zadbany kompleks: stołówki, kilka restauracji, bary, nabrzeże. Teren jest tak wielki, że obsługa rozwozi gości meleksami do pokoi. Ogromny plus za darmowe ogólnodostępne leżaki na tarasie, molo i plaży. Kolejnym pozytywnym zaskoczeniem jest to, że oprócz nielimitowanej wody, mamy też nielimitowany Ayran - przez to zakochaliśmy się w tym napoju. Nad basenem znajduje się Starbucks - wow! Obsługa bardzo życzliwa i przyjazna, pozdrowienia dla barmanów, którzy nie mieli z nami łatwo :) Co drugi dzień hotel serwuje występy taneczne na żywo, przeplatane z muzyką na żywo. W kompleksie ponoć jest też dyskoteka, ale nie mieliśmy okazji tam być. Jedzenie bardzo smaczne, ale oczywiście zależy co wybieramy w stołówce, natomiast na kolacji a la carte wszystko było pyszne.

Zalety

Największą zaletą dla nas była duża przestrzeń nadmorska z darmowymi leżakami. Do wody wchodzi się po drabinkach z pomostu.

Wady

Ciężko znaleźć jakieś wady, jeśli już się czepiać to jedna z wind na plażę była akurat zepsuta przez większą część naszego pobytu, ale do wyboru były również schody.

Zweryfikowana opinia pracownika

Ogólnie pobyt uważam za udany, bardzo ładnie położony, dużo zieleni, piękny widok na góry i morze, jedzenie różnorodne i smaczne, hotel ma dużą powierzchnię, także wszyscy goście rozkładają się równomiernie, fajne jest to, że w wielu miejscach ustawione są ogólnodostępne lodówki z wodą i ayranem, co zdecydowanie ułatwia życie przy upałach. Spod hotelu za 1 Euro, można dojechać bezpośrednio do Bodrum, po terenie całego hotelu można poruszać się meleksem, nie mniej jednak wydaje mi się, że osoby z ograniczoną sprawnością ruchową, mogłyby mieć problem, bo hotel położony jest kaskadowo.

Zalety

Piękne widoki, dobre jedzenie, przyjazna kadra, wieczorne animacje.

Wady

Lekki chaos przy zakwaterowaniu.

Jarosław

Pobyt - Czerwiec 2022

Zarówno mi jak i córkom cały obiekt nam się podobał.Jest duży,ciekawy i było co robić.Jedzenie,obsługa oraz pokoje super.

Zalety

Mini zoo...zewnętrzna strefa ciszy i zieleni.

Violetta

Pobyt - Czerwiec 2022

Jesteśmy pod wrażeniem wszystko jest dopieszczone obsługa jest uśmiechnięta miła jest extra

Zalety

Duża przestrzeń darmowe leżaki ręczniki

Duja Bodrum