Atrakcje dla najmłodszych: animacje, Explorer's klub, Core Zone Club, statek piratów, plac zabaw, brodzik.
Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża otoczona palmami z łagodnym zejściem do morza.
Basen w kształcie laguny z wodospadami, jacuzzi i tarasem słonecznym.
Hotel położony w rozległym ogrodzie pełnym urokliwych zakątków.
Hotel godny polecenia dla osób szukających spokojnego odpoczynku w miłej atmosferze. Jednak w stosunku jakości do ceny - przepłaciłem 25%.
Spokojna okolica,czystość,przemiła obsługa,świetny catering ,blisko plaża,świetna ochrona,szeroki zakres wchodzący w ofertę all inclusive. Bardzo atrakcyjne wycieczki krajoznawcze.
Standard pokojów na poziomie 3,5 ( miało być 5 ) , selekcja gości w stosunku do jakości pokojów - Polacy otrzymywali wyraźnie gorsze pokoje niż np.Amerykanie ( po kilku rozmowach okazało się że płacą tą samą cenę).Niestety okazało się że nasz hotel posiada najgorszą plażę w okolicy - chodzi zwłaszcza o ostre kamienie i skały - wiele osób skarżyło się na poranione stopy.Osobiście chodziłem się kąpać na sąsiednią plażę.Pokoje kompletnie niewyciszone - słychać dokładnie sąsiadów .
Byłam w tym hotelu z mężem, 1,5 letnim synem i parą przyjaciół. Spędziliśmy na prawdę piękne dwa tygodnie. Plaża hotelowa bardzo szeroka, z miękkim i delikatnym piaskiem (niestety nie białym tylko "zwykłym" żółtym). Leżaki i ręczniki bezpłatne. Basen super, duży. Nawet jak było dużo osób, to w ogóle się tego nie czuło, zresztą w całym obiekcie nigdy nie było tego czuć. 6 restauracji, z rewelacyjną obsługą. Ci ludzie na prawdę dużo pracują, a mimo to zawsze są uśmiechnięci i mili- powinniśmy się tego od nich uczyć. Wszystkie restauracje (poza francuską, której nie odwiedziliśmy, bo nie można tam wejść z dzieckiem) serwują na prawdę dobre jedzenie, także każdy znajdzie coś dla siebie. Nam najbardziej przypasowała restauracja włoska i grill przy plaży (przepyszne hamburgery!:-) Jedyny minus za brak atrakcji dla dzieci poniżej 3 roku życia. Jest co prawda wielki plac zabaw, statek piracki ze zjeżdżalniami i basenem ale to wszystko było przeznaczone tylko dla uczestników animacji (dzieci od 3 do 12 lat) i inne dzieci nie mogły tam wchodzić się pobawić. W zasadzie to ten plac zabaw stał ciągle pusty i nikt z niego nie korzystał... Basen dla dzieci to takie małe oczko wodne z fontanną i woda ciągle się dzieciom lała na głowę więc nie chciały się tam bawić. Lekarz dostępny 24/7. Pokoje (nasz De Lux, czyli zwykły dwuosobowy) ładny, dość przestronny ale bez rewelacji. Najważniejsze, że bardzo czysty- codziennie sprzątany, codziennie czyste ręczniki. W hotelu jest część dla członków klubu (takim członkiem można zostać za dodatkową opłatą- nie wiem jaką, bo nie korzystaliśmy). Wiąże się to z takimi korzyściami jak łóżka na plaży, wstęp na śniadania do dodatkowej restauracji i pewnie jeszcze kilka innych :-) Polecam spacer plażą poza teren hotelu, na prawdę piękne widoki. Nie kupujcie obrazów od tamtejszych (po utargowaniu cena z 95$ zeszła do 50$), a na lotnisku takie same obrazy były za 14$. Masaże w SPA hotelowym fajne ale też drogie (ok 100$), kawałek od hotelu tamtejsze Panie masują za 20$
BARDZO WYSOKI STANDARD, JEDEN Z NAJLEPSZYCH 5-GWIAZDKOWYCH HOTELI JAKIE ODWIEDZILAM. PRZECUDOWNE MIEJSCE, DO KTOREGO NA PEWNO WROCE. NICZEGO NIE BRAKOWALO I WSZYSCY MILI I USMIECHNIECI , PRZEDE WSZYSTKIM CZYSTO, BARKI W POKOJACH UZUPELNIANE CODZIENNIE W NAPOJE ALKOHOLOWE I ZIMNA COLE, GRUPA ANIMATOROW SUPE!, DBALA ABY HOTELOWI GOSCIE SIE NIE NUDZILI. NA OBIEKCIE KILKA RESTAURACJI, KUCHNIA ROZNA. GENIALNY HOTEL, DUZY OBIEKT ALE MIMO WZYSTKO CZUJESZ SIE TU KAMERALNIE. POLECAM POLECAM!!
BAJECZNE MIEJSCE PIĘKNE WIDOKI SUPER JEDZENIE I OBSŁUGA
NIE MAM UWAG