Dreams Flora Resort & Spa (ex Natura Park Resort)

I put only one point to draw the attention of other vacationers. The whole stay was great, the service was friendly and helpful, the food was delicious and the swimming pool and surroundings were cleaned every morning. I wouldn\'t complain if it wasn\'t for the obese bald receptionist, probably the manager. after two days, without a word, he threw us out of the room because of a mistake during check-in. sorry he used a lot of rude words, mainly screaming. he did it in a rude and insolent way. if not for his collaborators who asked us to change the room, I think they would pull us out of there by force

Ogólnie hotel godny polecenia. Pokoje wymagające remontu, ale czyste - codziennie sprzątane. Panie sprzątające przemiłe. Jedzienie bardzo dobre, duży wybór. Wieczorki tematyczne każdego dnia. Duży wybór zajęć dodatkowych: streching, aqua gym, dance, itp. Możliwość skorzystania z kortów tenisowych, wypizyczalni sprzętu wodnego. Kolacje tematyczne: włoska, steki, owoce morza. Bar na plaży. Sama plaża piękna. Ogólnie polecam osobom nie szukającym ?haków?. Można cudownie wypocząć. Wspominam posty bardzo dobrze.

wszystkich którzy chcą wybrać ten hotel ostrzegam przed porażającą plażą sterty gnijących wodorostów w dwumetrowych hałdach na plaży buldożer który i tak nie dawał rady a dodatkowo smrodził ( zainteresowanym prześle filmik na maila) pod koniec piętnastodniowego pobytu pojawił się jakiś ważny człowiek (chyba z zarządu ) bo raptem na plaży pojawiło się kilkanaście osób do sprzątania glony zniknęły ale brunatna woda i zapach pozostały z nami do końca. Ratowaliśmy się wycieczkami zarówno z miejscowymi jak i z biurem TUI wszystkie fantastyczne Szczególne podziękowania dla naszego rezydenta za podpowiedzi gdzie i co zobaczyć Danielu dziękujemy

Polecam gorąco pobyt w tym hotelu. Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni z wakacji spędzonych na Dominikanie i właśnie w tym hotelu. Jak już pisałem jedną i jedyną wadą są wymagające odświeżenia pokoje (stan nie jest najgorszy lecz patrząc na cały hotel wypadają dość kiepsko, aczkolwiek jest czysto, pokoje są wysprzątane, codziennie zmieniana pościel, ręczniki, uzupełniany po brzegi mini barek). Hotel pięknie położony, blisko plaża, dużo zieleni. Dodatkową atrakcją jest ogród - chodzące flamingi i pawie. Roślinność nie do opisania - to trzeba po prostu zobaczyć. Obsługa hotelu zawsze uśmiechnięta i chętna do pomocy. Animacje zaczynają się od rana na plaży a kończą późnym wieczorem na scenie hotelu. Animatorzy zajmują się zarówno dziećmi jak i osobami dorosłymi, chętnymi do zabawy. Jedzenie zawsze świeże mimo wysokich temperatur. Brak zatruć. Duży wybór posiłków na głównej stołówce i stołówce przy plaży. Na pewno tam wrócę.

Na poczatku musze zaznaczyc ze oceniam hotel jako klienta biura TUI. Ma to ogromne znaczenie i moze od tego zaczea. Klienci biura TUI sa meldowani w najgorszych pokojach. Wybierajac ten hotel sugerowalam sie pozytywnymi opiniami, mialo byc \"bajecznie\". Zaczelo sie od samego poczatku. Samolot TuiFlayjest koszmarny, ciasny, mocno zuzyty, obsluga fatalna. Pod koniec lotu toalety byly juz zapchane, a pomiedzy fotelami jest naprawde ciasno. Moge z czystym sumieniem powiedziec ze byl to najgorszy samolot jakim lecialam. Poza tym jezeli juz zdecydujecie sie na to biuro, to radze doplacic na samym poczatku za mozliwosc wyboru miejsc, poniewaz zdarzalo sie i to czesto ze rodziny byly rozsaadzne w roznych czaasciach samolotu. I nie chodzi mi o wybor miejsca, ze ma byc przy oknie, ze ma byc kolo toalety, nie ma byc kolo toalety itd. Nawet czterolatka dostala miejsce gdzies z przodu i nie mogla siedziec obok zadnego z rodzicow. Dopiero po wybuchu placzu matki tej czterolatki, obsluga zaczela interweniowac. Wracajac jednak do smego hotelu. Pierwsze wrazenie robi calkiem niezle, i dlatego sam hotel oceniam jako przyzwoity. Ladny ogrod, Smaczne jedzenie. Piekna plaza. Caly pobyt zepsul nam fakt ze pojechalismy z biurem podrozy TUI. Dostalismy najgorsze, najstarsze pokoje. I naprawde nie zebym sie czepiala. Najpierw dostalismy pokoj z dwoma pojedynczymi lozkami. A bylismy z szesciolaetnim dzieckiem. Po dwoch dniachi interwencji rezydentki zaproponowano nam zmiane na pokoj gdzie bylo jedno duze lozko, ale nadal brak lozka dla dziecka. Zaproponowano nam lozeczko turystyczne dla niemowlakow -dla szesciolatki :(. Po kolejnych dwoch dniach znowu zaproponowano nam zmiane, tym razem byla rozklana kanapa dla dziecka, ale do konca pobytu nie dostalismy poscieli, tak wiec i tak spalismy w trojke na jednym lozku. pani sprzatajaca nie rozumiala nic po angielsku, wygooglowalam nawet jak jest po hiszpansku przescieradlo i poduszka, ale odpowiadala tylko ze ona pamieta, pamieta... i tyle....Odpowiedz biura na moja eklamacje byla taka ze te pojedyncze lozka byly dwuosobowe !!!! zaznacze ze lozka mialy szerokosc 100cm. Same pokoje koszmar. Wg mnie nie zasluguja nawet na dwie gwiazdki. Sasiadowalismy z jakims skladzikiem , wiec do pokoju wlazily karaluchy wielkoci naszych myszy. W nocy juak zapalo sie swiatlo w lzience to spod nog wybiegala cala masa insektow, lacznie ze skolopendrami ktore mialy po kilkanascie cm. Klimatyzacji wogole nie wlaczalismy bo byla tak zagrzybiona ze dziecko nam odrazu zaczynalo kaszlec i nie dalo sie tego pozniej wywietrzyc. Poza tym pierwszy raz sie z tym spotkalam, klienci biura TUI dostawwali inne opaski i nie mogli korzystac z calej plazy. Tylko z boku byla wydzielona mala strefa gdzie moglismy korzystac z lzakow. 3/4 plazy , a nie byla ona znowu taka duza, mozna zobaczyc na google, nie byla dla nas dostepna. Dobrze ze chociaz w restauracjach nie bylo podzialu i moglimy siadac gdzie chcemy i jesc co chcemy. Dlatego jezeli zastanawiacie sie nad wyborem tego hotelu, to nie jest najgorszy, ale zdecydowanie odradzam wybor tego biura podrozy. Po powrocie napisalam reklamacje, zalaczylam zdjecia. Niestety otrzyamlam szablonowa odpowiedz, ktora byla mocno nie na temat, do tego stopnia ze w niektorych miejscach nie chcialo im sie nawet zmienic \"pan\" na \"pani\", z wyjasnieniem ze w krajach z tym klimatem zdarzaja sie insekty :) błahahahaha..... szkoda tylko ze w pokojach dla klientow biura TUI. Pozostale pokoje, mimo ze budynki wygladaly tak samo, byly po remoncie, mialy dzialajacee lazienki i klimatyzacje, mialy nowe telewizory, ladne meble i moze faktycznie zaslugiwaly na te piec gwizadek. Licze sie z tym ze moja opinia nie zostanie umieszczona na portalu, jak rowniez z tym ze narazam sie na smiesznosc u osob ktore tez byly w tym hotelu, ale pamietajcie, tam sa dwa rozne standardy. Moze trafiliscie na ten lepszy.

Nazwa  Dreams Flora Resort & Spa (ex Natura Park Resort)
Miejsce  Dominikana / Punta Cana / Punta Cana
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, nurkowanie

Bezpośrednio przy hotelu piękna, piaszczysta plaża Bavaro.

Hotel położony w tropikalnym ogrodzie porośniętym palmami z basenem typu swim-up i whirlpool.

Udogodnienia i atrakcje dla dzieci: basen dla najmłodszych, mini klub.

Kompleks oferuje doskonałe warunki do relaksu, zaprojektowany zgodnie z zasadami ekologii.

Wyświetlono 23 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Paula

Pobyt - Czerwiec 2019

Zalety

wonderful service delicious food amazing views silence peace

Wady

obese bald receptionist

Danka

Pobyt - Listopad 2018

Zalety

Piękna plaża przy hotelu, siłownia, super obsługa

Wady

Dużo nagabiaczy na wycieczki i zakup pamiątek

adam

Pobyt - Lipiec 2018

Zalety

rewelacyjne jedzenie fajne animacje pomocny i uprzejmy personel

Wady

PLAŻA !!! woda która kolorem konsystencją i zapachem przypomina raczej ściek komunalny i potworny smród gnijących glonów który czuć na terenie całego hotelu

Dariusz

Pobyt - Styczeń 2018

Zalety

piękny ogród ze zwierzętami, położenie, jedzenie, animacje, przemiła zawsze uśmiechnięta obsługa

Wady

pokoje wymagają odświeżenia

lola

Pobyt - Grudzień 2017

Zalety

Dobre posilki, urozmaicone drinki, mila obsuga

Wady

pokoje!!!!!!

Dawid

Pobyt - Listopad 2017

Piękne miejsce adekwatnie do ceny jeżeli ktoś oczekuje standardu europejskiego (pokoje )polecam szukanie ofert od 8000zł/osoba . Hotel oferuje pyszne jedzenie ,przepiękna plaże gdzie spacerem ok 8km można dojść do Bavaro nie ma tłoku pokoje sprzątane co dziennie jest to nasz kolejny pobyt na Dominikanie z całego serca polecamy ten kraj ,rajskie plaże, rum,uśmiechnięci i przyjaźni ludzie ...

Marek

Pobyt - Wrzesień 2017

Bardzo fajny hotel idealnie wtopiony w naturę,bardzo dużo ptaków ,zieleni i wody.Kuchnia znakomita,każdy znajdzie coś dla siebie.Duży atut to możliwość korzystania z restauracji bezpośrednio przy plaży.Zresztą są cztery restauracje do wyboru wewnątrz.W opcji all inclusive można skorzystać z trzech kolacji w restauracji a la carte.Trzeba tylko wcześniej zrobić rezerwację u pana obok recepcji i radzę z tym nie zwlekać,bo sporo terminów bywa potem zajętych.Drinki i napoje serwowane w hotelu i na plaży.Obsługa przesympatyczna,zawsze uśmiechnięci.Nie odmawiają napiwków,ale nie wyczekują na nie z pewnością.Są bardzo życzliwi.Co do komunikacji to na recepcji bez problemu można się dogadać po hiszpańsku ,angielsku i rosyjsku.Pokój mieliśmy na parterze,czysty,codziennie sprzątany,z .codziennie uzupełnianym barkiem w lodówce.Ręczniki codziennie wymieniane.Napięcie w gniazdkach to 220V.Problemem mogą być komary,szczególnie w nocy.Mieliśmy elektrofumigator Bros i świetnie się spisał.Klimatyzacja ok. ,choć były skargi na brak suszarek w łazience i wentylatorów pod sufitem.Odradzam zdecydowanie zakupy w sklepie obok recepcji,ceny z kosmosu.Można wyjść z hotelu,podejść 15 min. jedyną drogą dojazdową i zrobić zakupy za pół ceny albo taniej w sklepikach po prawej stronie.Hotelowe wi-fi jest tylko 15. min dziennie za darmo,ale gdy wyjdzie się na plażę,można bez problemu korzystać z wi-fi hotelu po prawej stronie.Plaża przepiękna i na wyciągnięcie ręki.Leżaki za darmo.Warto iść w lewo plażą. Bravaro jest przepiękna.Nie ma na niej prawie ludzi.Wycieczki-cudowne Altos deChavon nad rzeką Rio de Chavon gdzie kręcono ,,Czas apokalipsy\'\' i ,,Rambo II\'\'oraz rejs na wyspę Saonę.Po prostu bajka.Naprawdę warto.Co do pogody na Dominikanie to według słów miejscowych należy unikać listopada.W ubiegłym roku lało 25 dni w listopadzie. I to podobno całe dnie.My byliśmy we wrześniu,trafiliśmy na parę dni pięknej pogody, a potem na huragan Maria.TUI przedłużyło nam pobyt o 3 dni.I choć powrót do kraju trwał ponad 30 godz. to i tak było warto.Szczególne podziękowania dla pani rezydent Angeliki O. za ogromną pomoc i informacje przy organizacji powrotu do Polski. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego hotelu.

Marlena

Pobyt - Marzec 2017

Całość ocenia na 5+. Pobyt w hotelu uważam za udany, pogoda dopisała, a widoki naprawdę przepiękne. Zdecydowanie polecam!

Madzia&Paweł

Pobyt - Październik 2016

Spędziliśmy tydzień w hotelu i jesteśmy absolutnie zachwyceni tym miejscem. Świetny klimat, bliskość przyrody. Na terenie hotelu małe zbiorniki wodne w których żyją żółwie, flamingi i inne ptaki. Obsługa uśmiechnięta, życzliwa. Animatorzy potrafią miło wypełnić czas. Dużo leżaków zarówno przy basenie jak i przy oceanie. Pyszne jedzenie! Duży wybór, świeżo, smacznie. Same pokoje skromne, ale czyste. W łazience przydałoby się zrobić generalny remont, ale było czysto. Wycieczki lepiej wykupić u lokalnych przewodników, bo mają dużo niższe ceny. Generalnie wrażenia bardzo pozytywne, możemy z czystym sumieniem polecić ten hotel.

Zalety

Świetny klimat. Miła, życzliwa, wiecznie uśmiechnięta obsługa. Hotel czysty, zadbany. Bardzo smaczne i różnorodne jedzenie. Żółwie i flamingi.

Wady

Przydałoby się odnowić łazienki i byłoby idealnie.

Jarosław Kaczmarczyk

Pobyt - Październik 2016

Wrażenia są słodko - kwaśne. Położenie hotelu jest jego atutem. Plaża jest piaszczysta i bardzo ładnie zagospodarowana. Woda jest nieco gorsza, natomiast idąc w wzdłuż morza można dojść do pięknych dziewiczych plaż. Pokoje nie są zbyt ładne ani nowoczesne, natomiast ich standard jest na pewno wystarczający dla średnio wymagających gości. Posiłki są dobre i zróżnicowane, tak jak i dostępne alkohole. Największym i niestety niewybaczalnym mankamentem jest nieuczciwa obsługa. Wraz z żoną (nie tylko my) padliśmy ofiarami kradzieży, której dokonały pokojówki zajmujące się utrzymaniem czystości, co potwierdzają też w opiniach inni goście tego hotelu. Każda zatrzymująca się tam osoba musi się liczyć z tym, że jej torby zostaną dogłębnie przeszukane, a wartościowe rzeczy nie mogą czuć się bezpiecznie. Z tego względu niestety muszę odradzić pobyt w hotelu osobom chcącym spokojnie spędzić urlop. Innym zalecam zakup dostępu do sejfu, jednak jak się okazało po rozmowach z innymi gości i to nie daje pełnej skuteczności (sic!), bo i wtedy dochodzi do kradzieży, jednak są one już poważniej weryfikowane przez managerów ośrodka.

Zalety

- położenie nad ładną plażą

Wady

- kradzieże

robert

Pobyt - Wrzesień 2016

Urzeklo mnie piekne polozenie przy samej plaży...

Zalety

Przy samej pięknej plazy...

Wady

Ogólnie brak...

tomek

Pobyt - Sierpień 2016

Pierwsze wrażenie patrząc po zdjęciach w internecie to żałowaliśmy że wykupiliśmy ten hotel. Będąc na miejscu zastanawiałem się skąd ludzie brali te zdjęcia* i opinie. Hotel super jak za taką cenę. Wszędzie czysto, zadbane, sprzątane codziennie na terenie hotelu parku basenu plaży, w pokojach tak samo. Jeśli chodzi o jedzenie tj powiedzmy europejskie i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Animatorzy też pozytywnie nastawieni do zabawy także nie można się tam nudzić. Leżaki na basenie i na plaży nie trzeba rezerwować o 5 rano jak to bywa gdzie indziej, można wstać nawet po 9 a i tak będą jeszcze wolne tak samo po 13 itd. Oczywiście jak bym chciał mógłbym się przyczepić, ze np nie było płaskiego telewizora albo pęknięta kafelka w łazience ;) ale kto na wakacjach siedzi i ogląda tv albo w czym przeszkadza ta kafelka. Roślinność jak i flamingi i inne stworzenia będące na terenie hotelu tzn pawie żółwie urozmaicają drogę do baru restauracji lub pokoju. Jednym słowem POLECAM !!! *zdjęcia ze śmieciami robione są na dzikich plażach które nie należą do hotelu!!!

Zalety

przy plaży, nie trzeba rezerwować z rana leżaków, pomocna i uprzejma obsługa, jedzenie bardzo dobre jak i różnorodne,

Nowożeńcy

Pobyt - Sierpień 2016

Zalety

Jak sama nazwa wskazuje Natura Park - zwierzęta oraz przyroda w hotelu. Bardzo miła obsługa przy barze na plaży. Bardzo ładna i spokojna plaża bez muzyki dudniącej cały dzien. Świetni animatorzy duzo nagród i rozrywki. Raz w tygodniu wieczor Dominikanski.

Wady

Niestety hotel ma tez duzo wad: 1) bardzo nietrafiony personel na check in. Pomimo ze była to nasza podróż poślubna nie dostaliśmy jak obiecał operator TUI i hotel pokoju z widokiem na ocean ani małżeńskiego łóżka. Musieliśmy dopłacać gdy chcieliśmy sie przenieść na następny dzien 2) pokoje standardowe niestety bardzo niski poziom a co najgorsze brudne zwłaszcza tragiczna łazienka 3) o czystych ręcznikach i pożądnych sprzątaniu można zapomnieć jesli nie zostawisz tipa Niestety czasem nawet nie umyli łazienki pomimo pozostawionych dolarów Jeden raz nie dostaliśmy wogole ręczników.zadzwonilam na recepcje i poprosiłam o nie po czym obiecano ze przyniosą co oczywiście sie nie stało! Niekompetencja maksymalna! 4) nie polecamy rownież wycieczek od P Victoria ( siedzi po prawej stronie od wejścia hotelowego) 5) kradzieże na plaży!

3.8
Janek Czechran

Pobyt - Luty 2016

bylem tydzien, stracilem caly dzien na policji robiac skarge na kradziez elektroniki z pokoju na 2000$ gdy wieczorem bylem na kolacji a\\\'la carte. Przez kradziez mialem zrujnowane wakacje, ukradli mi kamere hd, dobry aparat lustrzanke z dobrym obiektywem, mp3 player, zegarek Citizen z tytanu, baterie, ladowarki, chargery, kable..... szlag mnie trafil na tych zlodziei. Menager Jose Luis Bejar chronil zlodziei i utrudnial zlozenie skargi, nie dali zadnego raportu ze zostalem okradziony. Polecam You Tube..... Natura Park Problem. Nie polecam tego zlodziejskiego hotelu. Sejf ocalal bo tam mialem kase i paszport.

Zalety

blisko morza, duzo zieleni

Wady

brud, grasujacy zlodzieje z obslugi, brudna posciel i reczniki

Paulina, Luis, Łukasz i Magda

Pobyt - Październik 2015

Właśnie wróciliśmy z wakacji, które przeszły nasze najśmielsze oczekiwania. Położenie hotelu super. Sam hotel bez większych zarzutów. Jedynie łazienka nie do końca spełniała nasze oczekiwania ale wiadomo tam spędzaliśmy najmniej czasu. Ogólnie niema się do czego doczepić. Prawdziwa natura, algi na plaży też były jednak nie tak bardzo nam to przeszkadzało. Jakby nie było jest to naturalny element Karaibów. Obsługa miła, nie zauważyłam zeby ktoś czekał na dolary. Oczywiście jak się komuś dało to z miłą chęcią zabrał :) Animacje super, zarówno na plaży jak i przy basenie oaz wieczone atrakcjie. Można czynnie bać udział w różnych sportowych zajęciach od aqua aerobiku po siatkówkę w wodzie i na plaży. Nauka tańca była dodatkowym atutem. Jedzenie rewelacyjne, każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. Kilka restauracji i bary z alkoholami lokalnymi.Ogólnie chcemy tam wracać...

Zalety

Blisko od lotniska, egzotyczne w roślinność jak i zwierzęta otoczenie. Dobre jedzenie. Świetni animatorzy.

Wady

Pokoje nie za wysoki standard ale czyste.

4.2
Tomasz

Pobyt - Lipiec 2015

Ogólnie z uwagi na liczne wady NIE POLECAM TEGO HOTELU !!! . Lecieć tyle czasu, płacić tyle kasy żeby zastać obrzydliwą plażę, niemiłą, zadufaną w sobie obsługę liczącą na ciągłą kasę jest mega głupotą....Na ale człowiek uczy się na błędach. Byliśmy zobaczyć plaże w innych hotelach, jest naprawdę dużo lepiej, nie ma tyle tego syfu, tych cholernych alg morskich.

Zalety

- dobre posiłki, duży wybór mięs, trochę ryb, trochę lokalnych owoców - bliskość lotniska (krótki czas transferu) - niewielka odległość od plaży (niestety obrzydliwej)

Wady

- fatalna plaża, pełna śmierdzących alg morskich, przez które praktycznie trudno wejść do wody, w wodzie tak samo pełno pływających alg, wodorostów itp., hotel niby je usuwa, ale nie może sobie z nimi poradzić, morze ciągle wyrzuca nowe, prawdę mówiąc nad Bałtykiem są ładniejsze plaże - jeden mały basen, tłum ludzi w basenie (głównie głośni miejscowi tubylcy) - na plaży i w ogóle na terenie hotelu pełno naciągaczy na wycieczki, masaże po 100 dolarów itp. wątpliwe, superdrogie atrakcje - niemiła obsługa, zawsze jakby obrażeni jak się o coś ich poprosi, sprawy załatwiają z dużym opóźnieniem - niemiłe, leniwe barmanki; Niemcom i Amerykanom którzy sypią im kasę wchodzą do dupy, ale Polaków to już mają w dupie - brzydkie, brudne pokoje, stare wyposażenie, brzydka łazienka - na pewno hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek, co najwyżej na 3 - niedobre drinki

Pobyt - Sierpień 2009

RAJ NA ZIEMI!

agnieszka jakubowska

Pobyt - Listopad 2007

fantastyczne miejsce, wrocilismy 2 tygodnie temu a juz myslimy, zeby pojechac tam znowu. Swietna atmosfera, bardzo mili ludzie, pyszne jedzenie i piekne plaze (pomimo tego, ze woda wyrzuca mnóstwo trawy morskiej to nie zakloca to w niczym wypoczynku). Pogoda nas czasami zawodzila bo czesto padalo ale prawdą jest,ze tam deszcz pada 10 minut a potem znow wychodzi sloneczko. wrocilismy opaleni i wypoczeci..:)

janda2

Pobyt - Październik 2007

Hotel jest naprawdę piękny - rozłożysty i bardzo czysty. Niesamowite rośliny, cudowni ludzie, serdeczna obsługa, pyszne drinki. Znakomity odpoczynek, nasze najpiękniejsze wakacje. Nie tylko dzieci płakały kiedy wyjeżdżaliśmy. Jedyny minus - trawa na plaży i w wodzie. Ekipa sprzątającą nie nadążała z jej usuwaniem, choć była aktywna non stop, po prostu syzyfowa praca. Na pewno tam wrócimy. Idealne miejsce dla rodzin z dziecmi, bezpiecznie i rodzinnie. Animatorzy aktywni ale nie nachalni, dobra organizacja i fajna zabawa. Wieczorne występy raczej kiczowate ale znakomity serwis.

Marcin@Maria

Pobyt - Sierpień 2006

Bardzo polecamy ten hotel wszystkim, którzy liczą nie tylko na dobre jedzenie, ładny pokój, plażę i basen, ale również na przepiękną roślinność i zwierzęta będące na terenie hotelu. Naprawdę prawdziwa Natura!!

Dreams Flora Resort & Spa (ex Natura Park Resort)