Zielone wzgórza i oliwne gaje otoczone błękitnym morzem
Zabytkowe stare miasto z wąskimi uliczkami i fortecami
Malownicze wioski z autentyczną grecką atmosferą
Swietne miejsce dla rodzin z dziecmi. Pyszne jedzenie, infrastruktura, baseny.
Wyzywienie oraz baseny dla dzieci.
Rewelacyjny hotel o wysokim standardzie zadowoli najbardziej wymagającego gościa. Zachwyciło mnie przepyszne jedzenie z wysokiej jakości składników, które można spożywać w restauracji na powietrzu z pięknym widokiem Mnóstwo atrakcji dla dzieci, jest nawet kącik dla nastolatków z konsolami Hotel posiada dwie prywatne plaże Siłownia na świeżym powietrzu to kolejny plus tego obiektu Już od wejścia czuć wysoki standard Bardzo polecam
Pyszne jedzenie Cały obiekt rewelacja
Hotel od wejścia zachwyca przepięknymi wnętrzami, zaaranżowanymi w stylu boho. Tuż z lobby wejście do restauracji zewnętrznej z widokiem na morze. Bardzo dużo różnorodnej zieleni, która widoczna jest w całym hotelu. Obsługa bardzo miła, uśmiechnięta, w sposób nieodczuwalny opiekują się gośćmi.. Basen z laguną, oraz barem w wodzie daje wiele możliwości spędzania wolnego czasu. Pokoje urządzone ze smakiem, praktyczne i funkcjonalne. W hotelu dostępne są wszystkie rodzaje diet. Można śmiało stwierdzić, że w hotelu dostępne są wszystkie formy rozrywki od gimnastyki porannej, po klimatyzowane pomieszczenie z play station, grami, stołem do Ping Ponga, po wieczorne niezwykle animacje. Jedzenie apetycznie wyeksponowane, wysokiej jakości i przepyszne. Polecam dla rodzin z dziećmi, dla wymagających gości.
Wspaniały hotel. Bardzo rodzinny klimat, mnóstwo atrakcji dla dzieci i dla dorosłych. Zaskoczył mnie mini club dla najmłodszych gości zaopatrzony w przeróżne sprzęty do zabaw. Hotel posiada dużo terenów zielonych oraz aż 2 prywatne plaże z cudownymi widokami. Jedzenie przepyszne przygotowywane na miejscu od ręki przez kucharzy. Bardzo miło wspominam tam pobyt i polecam wszystkim serdecznie.
Nowoczesny odnowiony w 2022 roku, pięknie urządzony hotel z pięknym widokiem z restauracji głównej. Bardzo duży główny basen z pool barem. Przy basenie znajdują się leżaki, restauracja a’la carte oraz snack bar. Kids club z wieloma atrakcjami dla dzieci. W hotelu codziennie odbywają się ciekawe animacje. W hotelu znajduje się rownież specjalny klub dla nastolatków z stołem do pingponga oraz konsola do gier) W hotelu znajdują się dwie siłownie. Jedna zewnętrzna i druga wewnętrzna czynna 24 godziny na dobę. W hotelu znajdują się 3 rejestracje a’la carte (włoska, grecka, owoce morza). Jedzenie przyrządzane jest z najwyższej jakości składników. Pokoje są nowoczesne i przestronne. W pokojach znajduje się minibar uzupełniany codziennie. W hotelu znajdują się dwie plaże, jedna bezpośrednio przy barze. Hotel znajduje się niedaleko miasteczka, około 200 metrów od hotelu znajduje się przystanek autobusowy.
Hotel jest całkowicie odnowiony. Wyremontowany w bardzo ładnym stylu i nowoczesnym. Hotel dla wymagającego klienta. Z hotelu mamy widok na morze oraz wzgórza. Jedzenie w hotelu bardzo dobrej jakości i smaczne, pomimo nie wielkiego wyboru. Pokoje są duże, jasne i ładnie odnowione. Obok hotelu dwie prywatne i piaszczyste plaże. Obiekt jest rozległy i posiada dużo ładnej roślinności.
Bardzo nowoczesny obiekt, jest w stanie zaoferować bardzo dużą ilość atrakcji dla gości. Hotel jest położony przy zatoce, posiada dwie prywatne plaże. Chodząc po terenie hotelu można poczuć intensywny zapach roślin rosnących przy drogach. Pokoje są zadbane oraz czyste, atutem jest położenie m. in. restauracji, gdzie można konsumować posiłek na świeżym powietrzu, wdychając bryzę morską. Hotel robi bardzo dobre wrażenie, jest przestrzenny.
Wspaniały i zachwycający na każdym kroku hotel po generalnym remoncie, niezwykle nowoczesny i przyjazny dla rodzin z dziećmi oraz dorosłych. Oferuje świetną kuchnię, mnóstwo atrakcji dla dzieci, piękny basen oraz przemiłą obsługę. Zdecydowanie jeden z najładniejszych hoteli na wyspie, położony niedaleko lotniska, miasta Corfu oraz z dostępem do klimatycznej miejscowości z tawernami oraz komunikacją. Zdecydowanie hotel marzeń! Gorąco polecam.
Od samego progu czuć jakość tego miejsca. Strefa głównego basenu pięknie zagospodarowana, leżaków pod dostatkiem. Miejsce przyjazne rodzinom z dziećmi, bogate programy animacyjne dla dzieci i dorosłych. Dzięki podgrzewanym basenom hotel będzie dobrym wyborem na cały sezon na wyspie. Hotel ma nielimitowany serwis ultra allinclusive
Najtrudniej jest mi ocenić położenie hotelu, ponieważ jest on faktycznie pięknie położny przy samym morzu, ja miałem apartament rodzinny, z którego do plaży było niecałe 50m - polecam wybór bo z budynku głównego jest sporo dalej, a tak otwieracie okno balkonowe i patrzycie na morze i piękną zatokę. Z drugiej jednak strony hotel położy jest w miejscowości Gouvia w zatoce, która jest w ponad 3/4 powierzchni otoczona lądem. W dodatku w zatoce tej znajduje się olbrzymi port jachtowy, do którego wpływają również duże statki, za naszego pobytu w terminie 11-18. września był nawet duży tankowiec zaopatrujący tą część wyspy w paliwo. Z uwagi na kształt zatoki jest bardzo mała wymiana wody i jest ona mętna mniej więcej jak w Bałtyku, a kilka kilometrów dalej jak wyjedziecie poza obszar zatoki szczególnie na północ jest już piękna niebiesko-zielona i ma kilkanaście metrów widoczności w głąb. Tak żeby było jasne ta woda nie śmierdzi i nie pływają w niej nieczystości, jest po prostu mętna i zagloniona, za to bardzo spokojna z racji, iż zatoka jest prawie cała osłonięta lądem to jest tam minimalne falowanie. Hotel jest już draśnięty zębem czasu i dobrze wpisuje się w trochę odrapany, ale i urokliwy grecki krajobraz. Obok hotelu przystanek, z którego bez problemu za niecałe 2,5 Eu od osoby dojedziecie do stolicy wyspy. Co do wyżywienia: typowy \\\"mięsożerca\\\" zawsze znajdzie coś dla siebie, ale jeżeli nastawiasz się na owoce morza, to nie ten adres. Animacje
Położony nad samym brzegiem morza, chociaż te jest mętne w zatoce. Woda jak w jeziorze, prawie nie ma falowania, bo kształt zatoki to wyklucza. Dobra oferta dań z grilla. Blisko do starego miasta w stolicy wyspy - w granicach 9km.
Mętna i zagloniona woda w zatoce. Brak owoców morza. Miejscowość Gouvia słaba i mało turystyczna.
Do hotelu przyjechaliśmy 9 czerwca 2021 na 11 dni z biura Rainbow. Położenie hotelu bardzo malownicze, nad piękna zatoką na wzgórzu, piękny ogród z mnóstwem kwiatów i zieleni. Higiena i czystość bardzo dobra, najwyższy poziom. Pokoje ładne, codzienne sprzątane, pracownicy hotelu bardzo przyjacielscy i uczynni, mówiący po angielsku. W restauracji jedzenie fantastyczne, bardzo urozmaicone, mnóstwo owoców oraz ciast, do obiadu i kolacji wina. super higiena, jednorazowe rękawiczki i maseczki. Maseczki obowiązują na terenie hotelu, oprócz plaży i basenu. Drinki bardzo dobre serwowane przez przemiłych barmanów i barmanki. Na terenie hotelu dwa baseny dla dorosłych i przy nich dla dzieci , jeden nad samym morzem, tuż przy żwirkowej plaży hotelowej z darmowymi leżakami , drugi przed hotelem. Przy basenach bufety, gdzie można zjeść i wypić również alkohol. W hotelu po śniadaniu odbywały się dla chętnych ćwiczenia jogi, które prowadziła bardzo miła i wysportowana, pochodząca ze Słowacji - Denka ( albo Zdenka ), a później prowadziła również ćwiczenia w basenie, bardzo profesjonalnie. Rożnego rodzaju zawody i gry dla dorosłych prowadził bardzo sympatyczny pochodzący z Litwy Matis. Wieczorami odbywały się dyskoteki dla dzieci, a potem do północy imprezy dla dorosłych pod przewodnictwem przesympatycznego Mosifa, świetnie umiejącego nawiązać kontakt ze wszystkimi gośćmi pochodzącymi z różnych krajów Europy w kilku językach! Biuro Rainbow zorganizowało dwie wycieczki 7 cudów Korfu i rejs wokól wyspy, niezapomniane przeżycia, Super Hotel, fantastyczni ludzie, polecam z czystym sumieniem. Był to najlepszy urlop w moim życiu. Andy i Sylwia.
Rewelacyjnie położony, fantastyczne jedzenie i obsługa.
Hotel pięknie położony nad zatoką z widokiem na okoliczne wzgórza i Albanię.Posiłki bardzo smaczne, obsługa miła. Pokoje czyste, duże, sprzątane codziennie, jednak te położone bliżej plaży mają już swoje lata - poklejone płytki w łazienkach, pęknięcia na ścianach. Do miasta Korfu można dojechać autobusem podmiejskim. Pobyt w hotelu będziemy wspominać bardzo miło.
Piękne widoki, bardzo smaczne posiłki, miła obsługa, blisko do miasta Korfu.
Hotel nie pierwszej młodości,
cudownie wypoczelismy,jedzenie bardzo dobre,animacje energetyczne,plaza faktycznie b. wąska ale nie przeszkadza bo tuz obok mnostwo terenów zielonych,przystanek obok hotelu ale dostac sie do autobusu wielki problem bo przyjezdza juz bardzo zaladowany,przydal by sie bus hotelowy.ogolnie b.dobry pobyt
Bardzo duzy teren wookół hotelu,kazdy znajdzie cos dla siebie,ogromna ilosc lezaków,piekne widoki,morze obok,
troche za maly basen jak na tak duzy hotel
Hotel ogólnie bardzo ładny,piękne widoki,nowy basen ładny,stary niestety taki sobie.Pokoje czyste ,nowe duże (ja miałam pokój w najnowszym budynku przy basenie-garden) bardzo czyste,dobrze wyposazone,codziennie dokładnie sprzatane.Napoje dostepne w opcjii All bardzo dobre ,jedzenie średnie .Plaza to za dużo powiedziane ,ciemna i nie ma nic wspólnego z piaskiem przez co morze mętne i brudne .Ogólnie hotel wart swojej ceny, a jego największym atutem są piekne widoczki .
SPĘDZILISMY W TYM HOTELU NAJPIEKNIEJSZE WAKACJE W ZYCIU :) POLECAM ! JEZELI CHODZI O MINUSY TO PLAZA I MORZE !!! POPROSTU TRAGEDIA !!!
Wrzesień 2011 - fantasyczne wakacje. Hotel, obsługa super, jedzenie fantastyczne. Drinki nie oszukane. Ogólnie godny polecenia. Wróciliśmy badzo zadowoleni.
Hotel naprawde cudowny. Mielismy co prawda problem z pokojem na początku, gdyż pokój z widokiem na ogród okazał sie pokojem nad parkingiem, który był w bardzo średnim stanie. Ale po pierwszej nocy zmieniliśmy pokój na bardzo ładny, nowy i z ładnym widokiem, naprawde na ogród. Byliśmy w tym hotelu z mężem w sierpniu 2010 i naprawde mogę go polecić. Znajduje sie w przepieknym ogrodzie, mnóstwo kwiatów, krzewów i drzew, bardzo zadbany, dwa baseny w tym jeden naprawde piekny i duży, na plaży leżaki i parasole, nigdy nie brakowało wolnych leżaków ani na plaży ani nad basenem, nawet jak poszliśmy późno, nie trzeba ich było sobie zajmować. Co wieczór jakas atrakcja w postaci wystepów bądź koncertów. Cudowne jedzenie, naprawde przepyszne nam sie nie znudziło:)) Super all inclusive, niczego nie brakowało, nikt niczego nie wydzielał, fajne drinki, restauracja i kawiarnia znajduja sie w cudownym miejscu z pieknym widokiem. Hotel znajduję sie w małym miasteczku z mnóstwem tawern, restauracyjek i dyskotek, więc wieczorami jest co robic. Blisko do stolicy ok 8 km, kursuje autobus bardzo często i warto sie wybrać. Polecam hotel i biuro podróży ITAKA.:))
Hotel dla nie wymagających i dla tych co lubią sobie posiedzieć - w pokoju, lobby, na basenie, bo do morza nie ma co wchodzić. Plaża sztuczna, schodami do morza - niebezpieczne dla dzieci. Dno zamulone, Pełno glonów i roślin wodnych. Na plaży znajduje się molo, na które nie można wejść, ponieważ jest tam centrum sportów wodnych. Pływać można w określnych miejscach. Na plaży hotelowej nie ma czego szukać. Jedzenie OK poza śniadaniami - CODZIENNIE: jako na twardo, jajecznica, omlet, parówki bleeeeeee, boczek i fasolka bleeee. Obsługa ok, czystość w restauracji ok, pokoje oceniam na 3+. Klimatyzacja musiała działać non stop a i tak nie chłodziła pomieszczenia dobrze. Woda kapała do wiaderka na balkonie. Chcesz więcej info? GG: 11578799 (odpiszę w wolnej chwili). Udostępnię zdjęcia.
super hotel na 5 gwiazdek.Piękne widoki , super jedzonko, komfort i luksus.
hotel na 5 gwiazdek, przepiękne położenie, obsługa na najwyższym poziomie, wyśmienite jedzenie, czysto. Bardzo bogaty wybór alkoholi, drinków, lokalnych likierów, wina(wszystko w cenie oczywiście). Jestem osobą bardzo wybredną ale hotel na najwyższym europejskim poziomie.