Dreams Cancun Resort & Spa

Wyjątkowy

dobry hotel oferujący wachlarz możliwości a jak te się znudzą kilkaset metrów od hotelu jest turystyczne centrum cancun, plusem w pokojach jest codziennie uzupełniany barek wliczony w cenę, dużo kanałów tv, waga w łazience i sejf bez dopłat. hotel oferuje 5 restauracji, serwuje rzetelne drinki . poziom hotelu nie odbiega od innych tej kategorii w zachodnich krajach. naprawdę godny polecenia. mały minus za małą plażę i brak basenu - basen jest zajęty przez delfiny:)

Jeśli Meksyk to tylko w tym hotelu; na pewno tam wrócimy.

wspaniały hotel z cudowną usmiechnięta obsługą pięknymi widokami na cyplu,bardzo ładnymi pokojami ,sprzatanymi 2 razy dziennie,barek w pokoju codziennie uzupełniany,restauracje i snack bary do oporu,miejscowe drinki w nieograniczonych ilościach już od 10,choc dla spragnionych "blady mary" już przy sniadaniu. Usytuowanie hotelu na końcu cypla sprawia ,iż w nawet pochmurne dni lekki wiaterek pięknie opala. Nowożeńcy bardzo mile widziani , na powitanie szampan i truskawki. Malutkim minusem jest brak muzyki w ciągu dnia na hotelu. Wieczorem w części hotelowej recepcji przygrywa muzyczka na żywo ,lecz prawdziwą perełką jest club AZZURO prz hotelu w którym warto potańczyć salsę w rytm muzyki granej przez prawdziwych Kubańczyków. Jeszcze jedną z atrakcji hotelowych to delfinarium - 5 delninów wspanaile bawiących się i gości można podziwiać z okna hotelu. pozdrawiam i gorąco polecam Sławek z Namysłowa

Bardzo nam się podobał wystrój jednej z restauracji. Nie wiem czy był to drewno mahoniowe czy dębowe ale współgrało to pięknie z wielkimi oknami i akcentami tropikalnymi. Co najważniejsze potrawy w tejże restauracji były bardzo dobre. Prz przyjeździe powitano nas szampanem. Proces zameldowania był szybki i bez zbędnych formalności. Zdecydowana większość gości to pary po 40 z dziećmi albo bez nich. Moja cała rodzina była wręcz naskakiwana przez obsługę która wykazywała się empatią i troską o klienta.

Moim zdaniem hotel dla typowej snobistycznej klienteli może być lekko naciągany. Dla mnie zasługiwał na 5*. Już tłumaczę skąd takie wnioski. Pokój jest przestronny i bardzo czysty. Jednak meble pamiętają początki hotelu. Nie przeszkadzało nam to. Problem tkwił w łazience, ponieważ była mocno wyeksploatowana. Jedzenie dobre. Nie wybiegało niczym specjalnym, poza jakieś standard ale było wszystko czego dusza zapragnie. Serwis bez żadnych uwag. Rzetelny. Oficjalny, miły.

Nazwa  Dreams Cancun Resort & Spa
Miejsce  Meksyk / Jukatan / Cancun
Udogodnienia  basen odkryty

Blisko do Chichen Itza - wpisanego na listę światowego dziedzictwa UNESCO

Bardzo dobre warunki do nurkowania (słynne jaskinie cenoty)

Bogate życie nocne (słynny klub-dyskoteka Coco Bongo)

Dużo atrakcji dla dzieci (park rozrywki Xcartet i park wodny Wet?n Wild)

Wyjątkowy

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
daniel i nika

Pobyt - Luty 2011

basia

Pobyt - Luty 2010

Jeśli Meksyk to tylko w tym hotelu; na pewno tam wrócimy.

Sławomir

Martyna

Ada

Marzanna

Pobyt - Styczeń 2009

To był wspaniały hotel. Może jak jesteś singlem i szukasz trochę zabawy to nie jest miejsce dla Ciebie. Jest tutaj dużo młodych par z dziećmi, nowożeńców etc. Moja uwaga to o trochę weselszą muzykę na basenie. Alicea Keys owszem ale nie w takim miejscu. To miejsce to prawie Karaiby więc trochę innej nieco szybszej latynoskiej muzyki by się przydało. Hotel posiada bardo dobry bufet, dużo smacznego wyboru codziennie. Room service był wliczony w cenę naszego pobytu co było świetne.

jarek4441

Pobyt - Listopad 2008

Brak słów na jakość obsługi i jakość posiłków-super. Troszkę od ogólnego wrażenia odstawał wieczorny program animacyjny. Ale rekompensowało to obecność delfinarium w hotelu.

Dreams Cancun Resort & Spa