Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Hotel w trakcie remontu. Dostaliśmy stary pokój, ale wynagrodził to duży balkon z widokiem na miasto i morze. W pokoju talerze, miski, patelnia, dwa garnki, sztućce. Wanna to komedia. Przy kąpieli zalewa się cała łazienkę. Często woda była chłodna- zimna. 10 metrów do basenu przy małym dziecku było tez zaleta pokoju. Odnowione pokoje były dalej i miały nie za duże balkony często przy chodniku prowadzącym do wyjścia… coś za coś… Zaopatrzenie baru słabe, ale położenie hotelu jest idealne! Zaraz po przekroczeniu bramy wchodzimy do pięknego serca wsi Koutouloufari. Jest tam dużo pięknych i smacznych restauracji i sklepy. A wieś tworzy swój niepowtarzalny klimat. Ogólnie cena adekwatna do warunków ;)
Położony w pięknej wsi. Piękne widoki na morze i góry. Odnowiony basen i duża cześć apartamentów. Zadbany ładny ogród. Dobra baza wypadowa.
Cześć pokoi przed remontem. PRL. Brudno, klejąco. Łazienka skandaliczna. Woda często zimna, a z kratki śmierdziało kanalizą.