Bajeczne rafy koralowe idealne do nurkowania z kolorowymi rybami
Spotkania z żółwiami morskimi i delfinami w naturalnym środowisku
Pustynne safari z noclegiem pod gwiazdami w beduińskich namiotach
Hotel to porażka. Zasługuje na maks 2 gwiazdki. Jedzenie zimne.. drinków nie da się pic( sam słodki syrop). JASZCZURKA W POKOJU.. chciałam wrócić w trakcie pobytu do Polski, bo standard jest okropny.
Jedzenie, drinki, pokój, kelnerzy
Hotel jest wspaniały. Jedzenie bardzo dobre szczególnie desery!! Zawsze owoce do obiadu i kolacji. Pokoje może nie najnowsze ale jest Ok. Plaza cudowna i morze bajka. Wejście do wody piaszczyste. Kawa prawdziwa włoska. Ogrody przepiękne. Naprawdę polecam ten hotel. Obsługa bardzo fajna.
Super hotel
Zmienić pościel i ręczniki na zupełnie nowe.
Hotel broni się jedynie piękną roślinnością. Pokoje może przestrzenne ale łazienka to porażka, brodzik stary, brudny, drzwi nie domykały się. Pościel poprostu odstraszała, ona była tak pożółkła i "skolkowana", że strach było pod nią wejść. Za internet trzeba było płacić jeśli chciało się z niego korzystać. Jedzenie dobre, tutaj bym nie narzekała bo co prawda śniadania powtarzały się ale tak jest w większości krajów i hoteli, obiady i kolacje urozmaicone, serwowane owoce morza. W międzyczasie przekąski przy barze ( tutaj codziennie to samo) frytki i hamburg bądź hotdog. Animacje wieczorne to jakaś porażka, nawet nie chce mi się o tym pisać. Jedyny raz kiedy był występ regionalny ( osoby z zewnątrz) taniec brzucha i derwisza można ocenić na plus. Drinki podawane w plastikowych kubeczkach, kelnerzy mili, zawsze uśmiechnięci. W hotelu jest aquapark, który podczas naszego pobytu był otwarty we wtorek i czwartek po 2 godzin, dwa razy dziennie. Podsumowując hotel jest na pustyni, nie ma tam nic poza nim, do portu godzina jazdy ( taxi w dwie strony ok. 70 dolarów) nie jest to hotel 5 gwiazdkowy. Nawet pytając rezydenta powiedział, że sam nie wie ile to gwiazdek. To wypoczynek dla osób, które chcą całkowicie oderwać się od wszystkiego. Dyskoteki zapowiadane były 3 razy w tygodniu jednak nikt na nie nie przychodził. Podczas naszego pobytu byli tam w bardzo dużej większość starsi ludzie. Nie polecam tego hotelu, w ogóle Marsa Alam.
Stara łazienka, pościel. Było to obrzydliwe
Nie polecam owszem hotel piekny pokoje widoki baseny SUPER ale to tyle jedzenie tragedia zimne to co zostanie z sniadania przerobione na obiad,brak herbaty,kawy o wszystko trzeba prosic , i czekaja zaraz na bakszysz ,coca cola rozcienczona z woda za tonic mimo all trzeba bylo zaplacic byl to moj 4 pobyt w Egipcie ale pierwszy hotel na NIE .
Przepiekna roslinnosc ,wspaniale baseny ,przesympatyczny pan sprzatajacy SAMIR, ktory robi cuda z recznikow , uzupelnia wode .
Jedzenie , niesympatyczni kelnerzy czekający na napiwki .
Nie sugerujcie się zdjęciami pokoju - i tak nie dostaniecie takiego. Pokój najgorszy w jakim byliśmy, pełno robaków, ogólnie warunki poniżej średniej. Na plus zagospodarowanie terenu wokół hotelu. Na basenie głównym trzeba walczyć o miejsce. Drinki paskudne, nawet po prośbach o zrobieniu mocniejszego. Za popcorn dla dzieci trzeba płacić 1$ . Dla mnie jako kobiety obsługa nie była najgorsza ale mam porównanie do innych hoteli z tego regionu. Największy minus to, że przydział wody to 0,5 l na osobę dziennie (często trzeba było się o nią prosić), gdzie w innych hotelach nie ma na nią limitu. Kolejny minus to brak klimatyzacji w lobby, totalna porażka- nie da się tam przebywać. Czas oczekiwania na pokój to kolejny minus zwłaszcza, że czekało się w lobby bez klimatyzacji. Brak Wi-Fi... Jak dla nas to hotel zasługuje na nie więcej niż 3 gwiazdki.