Położony bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży.
Dla aktywnych: siłownia, tenis, siatkówka plażowa, badminton, stretching, joga, zumba.
Z myślą o najmłodszych: plac zabaw, statek piracki ze zjeżdżalniami, Klub Kids Paradise, pokój gier.
5 basenów zewnętrznych (w tym 2 baseny dla dzieci).
Hotel super: pięknie położony, czysty, z mnóstwem atrakcji. Naprawdę można się zresetować i odpocząć.
Hotel wyróżnia malownicze położenie, piękne oświetlenie nocą i mnogość atrakcji.
Al inclisiv ograniczone czasowo!!! Obsługa przy basenie zaczynał obsługę od 12.30. Dość monotonne jedzenie, brak produktów wegańskich, mało różnorodne owoce oraz przede wszystkim zbyt słodkie desery. Jedzenie jest zdecydowanie najsłabszą stroną hotelu.
Hotel super jedzenie smaczne pyszne pokoje czyste
Wylecieliśmy w sobotę z Krakowa jesteśmy na miejscu w niedziele i śniadanie się nie należy bondoba się zaczyna od 15 , wylot w sobotę o 18 :00 obiad się nie należy bo doba do 12 komedia
Obecnie w hotelu nieczynny park wodny ze zjeżdżalniami dla dzieci.Polecieliśmy z biura EXIM i biuro Nas o tym nie poinformowało,dodatkowo trzeba sobie wykupić śniadanie przy rannym przylocie ponieważ doba zaczyna się od 15,więc trzeba czekać na walizkach.
Jedzenie,położenie,czystość
Brak atrakcji dla dzieci
Hotel godny uwagi, pokoje super, czyste, sprzątane raz dziennie, obsługa bardzo sympatyczna, pomocną. Jedzenie bardzo dobre, chodź mało urozmaicone.
Blisko plaży, czysty, Woda w basenie chłodzona co w okresie wysokich temperatur jest super sprawą.
Godzina od lotniska DXB. (Stosunkowo daleko). Brak wieczornych animacji. ALL od 12.00 uważam że troszkę późno.
Hotel na wysokim poziomie obsługa znakomita jedzonko naprawdę bardzo Smaczne, świetny pomysł z wydzieleniem w restauracji strefy 16+ tak samo jak przy basenie spokój cisza i relaks. Pokoje bardzo czyste obsługa naprawdę bardzo pomocna polecam z całego Serca
Obsługa na najwyższym poziomie
Hotel bardzo zadbany. Pokoje duże i czyste. Bardzo dobrze działająca klimatyzacja. Pokój sprzątamy codziennie. Na każdą prośbę jak ręczniki czy dodatkowa poduszka hotel reaguje natychmiast
Duże pokoje, bardzo dobre jedzenie, miła obsłga
Hotel naprawdę warty polecenia. Wszystko na miejscu i pod ręką.
Brak wad.
Przepiękny hotel , przemiła obsługa na najwyższym poziomie . Bardzo nam się podobało napewno tam wrócimy !!!
Położenie , obsługa , wyżywienie
Hotel bardzo zadbany, nowy i czysty. Przemiła obsługa klienta,bardzo pomocna. Przepiękne widoki z pokoju z widokiem na morze. Super baseny jeden tylko dla dorosłych czynny do 22. Przepyszne jedzenie z strefą 16+ .Super organizacja. Polecam wszystkim
Super obsługa, jedzenie, czystości, piękne pokoje
Nie ma
Hotel piękny, zadbany . Otoczenie z dużą ilością basenów i zieleni. Woda w basenach chłodzona, za to w zatoce zbyt ciepła jak , szczególnie gdy temperatura na zewnątrz jest bardzo wysoka jedzenie bardzo urozmaicone i w dużych ilościach naszej grupie bardzo smakowało codziennie można było zjeść coś innego bo nie sposób było spróbować wszystkiego każdego dnia raz na pobyt była możliwość zamówienia kolacji w restauracji A La carte każdy dorosły otrzymywał w recepcji przy zamówieniu dodatek w wysokości 60 dirhamów na zamówioną kolację jeżeli kwota zamówionej kolacji była wyższa trzeba było różnicę dopłacić jedzenie w restauracji A la kartę bardzo smaczne my byliśmy akurat we włoskiej Vespie. Dania polecane przez szefa kuchni nie były objęte bonusem. My korzystaliśmy z all inclusive być może osoby które miały ultra all inclusive mogły również wybierać z karty dania szefa kuchni. Obsługa w restauracjach w recepcji i w całym hotelu była bardzo pomocna i bardzo uprzejma. Jedyną osobą która okazała się niezbyt miła był barman nie pamiętam imienia z baru obok basenu dla rodzin z dziećmi. Zawsze miał jakieś ale. Uważam pobyt za bardzo udany miejsce jest godne polecenia. Jedynym minusem jest brak atrakcji dla dorosłych wieczorem. Wprawdzie na telebimie przy basenie był wyświetlany film przeważnie rosyjskojęzyczny i jakaś muzyka ale trudno było w tym upale bo nawet wieczorem temperatura nie spadała poniżej 35 stopni, posiedzieć dłużej niż pół godziny. Miejscem do którego najczęściej chodziliśmy był bar na 9 piętrze gdzie pianistka grała muzykę na żywo ale była to raczej muzyka bardzo uspokajająca i relaksująca. Mimo tych małych kilku minusów dotyczących głównie braku animacji hotel jest naprawdę godny polecenia.
Do zalet zaliczam: - piękny obiekt i otoczenie wokół obiektu - wyśmienite jedzenie zróżnicowane i duże ilości - bardzo miła obsługa (z jednym wyjątkiem) - schładzana woda w basenie co było ogromną przyjemnością przy tych temperaturach powietrza
Wady: -trochę zbyt daleka odległość od Dubaju, przez co dojazd dla dużej grupy osób był dosyć kosztowny i długi. My za przejazd dziesięcioosobowej grupy w tą i z powrotem w polskim biurze podróży zapłaciliśmy 1 200 zł. Uważam to za zbyt drogie jak na przejazd który miał wynosić około 75 km w jedną stronę. - drugą wadą jest to że mimo iż mieliśmy wykupiony pobyt od 9 lipca, a do hotelu dotarliśmy 10 lipca o godzinie 8:00 rano do godziny 15:00 czekaliśmy na pokoje koczując w lobby na fotelach.
Spodziewałam się, że jeśli jadę do takiego hotelu to będzie czysto miło i na wysokim poziomie, zwłaszcza po opiniach które przeczytałam..... niestety jestem zniesmaczona. Po raz pierwszy spotkałam się z tym, iż kupując wycieczkę na 7 dni i 6 nocy po nocnym przelocie i zjawienie się w hotelu o 9 pomimo opaski na łapce nie wpuścili nas na śniadanie, pokój był dostępny od 15. Dopiero dzięki naszej rezydentce dostałyśmy pokój w głównym budynku. Za każdym razem pytają, z jakiego pokoju nie wejdzie się drugi raz na posiłek. Napoje w ściśle określonych godzinach i wyznaczonych barach. Jedzenie codziennie to samo, ani razu frytek owoce tylko arbuz, melon i ananas nie dojrzałe, owoce morza raz a tak pikantne sosy z warzywami i mięsem do ryżu , ziemniaki w przyprawach, zupy kremy i pizza czyli na szybkości ciasto posypane odrobiną sera i sosu niedopieczone bo szybko bo kolejka. Lody są, a ciasta codziennie te same. W przedostatni dzień zostałam wpuszczona na obiad nałożyłam na talerz i nagle jedna Pani mi mówi, że nie mogę jeść, potem druga potem zawołały Pana i mówią że jak chcę jeść to muszę zapłacić, byłyśmy już widowiskiem dla wszystkich, jeść nam się ode chciało, zdenerwowałyśmy się - więc pytam czy do jutra mam nie jeść bo wracam dopiero jutro. Poszłam do pokoju przyniosłam bilety i informację, którą dostałam od hotelu, że transfer mam jutro o 13.20. Słuchajcie Pan podszedł powiedział sorry i to było na tyle.....Żenada biuro wystosowało podobno pytanie czy obiad nam przed wyjazdem dadzą ale nie dostali odpowiedzi do czasu naszego wyjazdu - przynajmniej nikt nam nie powiedział. Więc o suchym pysku czekaliśmy na transfer wracaliśmy w nocy -dobrze że w samolocie dawali jeść. Nie spodziewałam się takich sytuacji bardzo dużo podróżuję i nigdy nie spotkałam się z takimi zasadami. Powiem tak za tą cenę - nie warto!
Czystość, wystrój , dostępność leżaków, plaża.
Jedzenie, doba hotelowa oczekiwanie na pokój bez jedzenia, traktowanie turystów. Sami turyści z Rosji, mało Polaków. Plaża jest ograniczona można chodzić tylko tam i z powrotem.
Piękny hotel bardzo czysty,pokoje codziennie sprzątane.Jedzenie urozmaicone,bardzo smaczne,soki ze świeżych owoców do każdego posiłku.Obsługa pomocną,super opiekunki w Kids Klubie.Wieczorem filmy wyświetlane na dużym ekranie,które ogląda się pływając w basenie.
Super hotel, najlepiej spędzone wakacje do tej pory , pomimo kilku zniechęcających opinii innych osób które przeczytałem przed wyjazdem zdecydowanie ich nie potwierdzam. Obsługa bardzo miła , pomocna , jedzenie różnorodne , pyszne wbrew innym opinia ciągle dokładano nowe jeśli czegoś zabrakło . Super praca ratowników przy basenie oraz na plaży są widoczni wszędzie , chodzą sprawdzają zwracają uwagę widać że wiedzą o po co tam są i czuć to że dbają o bezpieczeństwo szczególnie jeśli chodzi o dzieciaki . Pokoje ładne , duże , czyste , Zdecydowanie polecam i napewno kiedyś tam jeszcze wrócę
Hotel raczej nie 5*.Lokalizacja , plaża , ogród piękne . Oraz bar na 9 piętrze o którym mało kto wie , z przecudnym widokiem ratuje trochę sytuację . Mało informacji o tym że dużo ograniczeń dla dzieci poniżej 16 r , wydzielone strefy na jadalni , 1 basen fajnymi poduchami wodnymi , siłownia - z mniejszym dzieckiem nie wejdziesz . Dziwne zasady typu : lody dla dzieci wydzielone tylko przez godzinę dziennie w opcji all inclusive. Reszta czasu płatne . Bary otwarte wcześniej ma plaży / basenie typu od 10:00 ale drinki , pepsi, cola sprite za opłatą , dop od 12:00 za darmo w opcji all. A wielu miejscach i hotelach już byliśmy więc mamy porównanie .Na stołówce ciasno , czekanie na stolik , obsługa nie nadąża sprzątać i nakrywac stolików po poprzednich gościach ( mimo że byliśmy w niskim sezonie , strach pomyśleć jak to wygląda w pełnym sezonie od listopada do marca ). Na plaży brak rzutek , piłek do grania . Brak animacji wieczorami . Jedzenie takie na 4*. Nie ma w ogóle owoców morza , mało ryb. Słaby wybór owoców . Brak soków świeżych wyciskanych . Frytki trzeba zamawiać razem z napojami dodatkowo - też nie każdy wie , brak info . I niestety w naszym terminie brak restauracji a”la’carte( tylko Vespa otwarta - za opłatą , reszta nieczynne ) kiedyś były w cenie alinclusive…wiemy bo znajomi byli jeszcze nie tak dawno . Obsługa miła i pomocna . Warto jechać na Safari i wycieczki do Dubaju . Wakacje zaliczamy do udanych . A opinia obiektywnie dzielimy się z innymi .
Bar na 9 p, plaża
Hotel sam w sobie nie jest zły. Pokoje w porządku, sprzątane codziennie. Czysto. Baseny również zadbane. Niestety jedzenie fatalne. Nie jestem wybredna ale to był szok. Wszyscy wróciliśmy szczuplejsi o dwa kilo. Nie było w zasadzie co zjeść. Tzn Było dużo jedzenia ale nie nadawało się do jedzenia. Warzywa gotowane i mięso twarde i łykowate. Owoce i warzywa niedojrzałe. Poza tym był tylko melon, ananas i na śniadanie arbuz. Jogurty mimo różnych nazw , smakowały tak samo. Zupa woda. Jedynym plusem były napoje. Bardzo dobra kawa i soki. Najlepsze były śniadania potem było coraz gorzej. Brak przekąsek co było szokiem bo w ofercie było podane, ze są. Człowiek musiał sam pilnować godzin bo np. lody godzinę były za darmo a potem już płatne. I jeszcze jedna rzecz, która chyba najbardziej denerwowała. Bary przy basenie i na plaży, które były czynne do 22.30 ale już o 22 wyrzucali.
Pokoje, basen
posiłki, położenie
Hotel super ale animacje wieczorne mogły by być lepsze
Położenie, jedzenie
Brak fajnych animacji wieczornych
Hotel super,żadnych zastrzeżeń.jedzenie urozmaicone,czyściutki,brak kolejek i walki o leżaki.a przede wszystkim pieknie!!!bywam w różnych hotelach ale ten polecam z czystym sumieniem.
Pyszne jedzenie,czysto,duzo atrakcji dla dziwci,widoki,kultura
Super hotel, wysoki poziom. Całość super zorganizowana, wszystko w zasięgu kilku kroków. Piękne czyste pokoje z obłędnym widokiem na zatokę. Pyszne jedzenie i bardzo miła obsługa. Na pewno jeszcze wrócimy.
Położenie, bliskość morza, jedzenie
Dość daleko od lotniska. Transfer ponad godzinę.
Pokój przestronny, łazienka również natomiast sofa dla dzieci to pamięta wczesnego Gierka, jeżeli chodzi o jedzenie to też po państwowemu czyli dobre ale co dzień to samo. Plaża jest ale muszelki potłuczone są bardzo ostre bez klapek nie ma szans żeby nie skakać jak klaun.
Na uboczu
Monotonne jedzenie
Hotel ok. 45 min drogi od lotniska, czyste pokoje, pomocna obsługa.
spokój, czystość, dobre jedzenie, zawsze wolne leżaki, w restauracji ilość stolików odpowiednia do ilości osób.