Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
W hotelu byliśmy od 19 do 30 maja 2024r. Była to nasza "podróż poślubna" dla uczczenia złotych godów pożycia małżeńskiego. Oceniamy hotel i jego personel - od Pani sprzątaczki po Managera - na najwyższym poziomie. Powód przyjazdu był znany nam, nie ujawniliśmy go hotelowi. Wszyscy wręcz rozpieszczali nas, nie było spraw niemożliwych do załatwienia, nie było pytań bez konkretnej odpowiedzi. Przykład: po przyjeździe trzeba było zmienić pokój - zmiana nastąpiła w 45 min od zgłoszenia. Wszyscy uśmiechnięci, mili, pomagający i widać było, że nie dlatego, że muszą. Zespół hotelowy skomponowany w sposób bardzo przemyślany, tak aby dziejące się imprezy nie przeszkadzały w wypoczynku. Jednocześnie pełna dostępność usług i atrakcji. Ponadto goście hotelowi mieli do dyspozycji "Guest Assistants". Naszymi asystentkami były Panie Shirin i Tomiris. Przemiłe, pomocne, sympatyczne, uśmiechnięte dziewczyny, którym nic nie było ciężko i w mig wszystko załatwiały. Podejście hotelu może zobrazować następujące wydarzenie: w trakcie pobytu żona miała urodziny. Po powrocie z plaży okazało się że pokój został ozdobiony balonami, na łóżku łabędź z rączników i płatki róży, nad łóżkiem baner "Happy Birthday" a na stoliku szampan, torcik ze świeczką i owoce. Byliśmy w kilku krajach w Europe i w Chinach, ale poziom usługi w tym hotelu przebił wszystko. Naprawdę wielkie ukłony dla wszystkich od personelu sprzątającego , przez kelnerów którzy pamiętali jakie wino do posiłku podać, kiedy, kto co lubi, przez barmanów i barmanki aż do menadżerów. Wiem, że opinie mogą być różne, ale nasza jest z naszego punktu widzenia i tego co nas spotkała jest doskonała. Z całym sercem polecamy ten hotel.
Doskonałe rozwiązanie architektoniczne całości i poszczególnych elementów. Wspaniały wachlarz atrakcji zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych. Atrakcji typu fitness jak i kulturalnych. Doskonała obsługa - jak wyżej opisałem. Doskonałe potrawy dostępne od 7 do 23 godziny w ilościach nieprzebranych i niewyobrażanej różnorodności - od smaków lokalnych po amerykańskie fast-foody Na plaży ni trzeba chodzić po np napoje - przywiezie kelner na wrotkach (mistrzostwo świata) Doskonały serwis sprzątający