Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i malowniczymi klifami
Zabytkowe miasta, takie jak Zadar, z wąskimi uliczkami i rzymskimi ruinami
Wyspy pełne urokliwych zatoczek i spokojnych plaż
hotel komunistyczny , sredni standard , ale czysto i wygodnie. Jedzenie za to wyśmienite, przepyszne świeżutkie: ryby -wszelkiego rodzaju, owoce morza, mięsiwa i sezonowe owoce
Jedzenie- pierwszy raz jadłam rekina , drinki nie oszukane
Wymaga odnowienia
Polecam ten hotel, przy samym morzu, miła obsługa, super jedzenie
Posiłki i napoje w cenie za super cenę
Hotel nie należy do najnowszych
Hotel w bardzo fajnej lokalizacji, przy plaży, blisko sklep, obrzeża Zadaru, więc cisza i spokój, jednocześnie z bliskością centrum (godzinka spacerem do starego miasta, niecałe 10 minut taxi). Jedzenie bardzo dobre, świeże, każdy znajdzie coś dla siebie. Lata świetności hotelu co prawda już minęły, ale jest czysto, pokoje są sprzątane codziennie. Łazienki proszą się o remont ale za tą cenę nie ma się do czego przyczepić
Jedzenie Lokalizacja Czystość
Brak atrakcji w hotelu Pokoje i łazienki do remontu
Generalnie jesteśmy zadowoleni z pobity w tym hotelu/ośrodku.
Położenia z przepięknym widokiem
Polecam. Hotel godny polecenia. Za te cenę to naprawdę super. Mam porównanie bo jeżdżę za granicę . I jeżeli chodzi o kwotę jaką teraz zapłaciliśmy to jest naprawdę godny polecenia . Blisko morza . Blisko lotniska. Blisko centrum Zadaru. Pokoje czyste. Nie są to nowoczesne pokoje ale są czyste. Ręczniki wymieniane są codziennie. Basen sprzątany codziennie. Obsługa miła , pomocna. Wino, piwo , napoje bezalkoholowe ogólnodostępne. Dużo miejsc wypoczynku- kanap , stolików itd. Jedzenie naprawdę smaczne . Dania się powtarzają ale jest duży wybór i dla dorosłych i dla dzieci . Są codziennie ryby i słodkości. Każdy coś dla siebie znajdzie. Obsługa na bieżąco zabiera brudne talerze. Szczerze jak dla mnie 5 z plusem . Wypoczynek udany. Jeżeli miałabym odpowiedzieć czy bym wróciła to tak wróciłabym do tego hotelu!!!
Bliskość morza, ogólnodostępne napoje bez limitu.
Szczerze … jak dla mnie wszystko było plusem w szczególności bliskość do morza
Hotel POMYŁKA jak na *** , pokoje śmierdzące wilgocią (pokój rodzinny), stołówka brudna, średniej jakości jedzenie, ofertę All nazwałbym bardziej pełne wyżywienie. Bliskość plaży niestety nie wynagradza bylejakościci hotelu. Zdecydowanie odradzam, My popełniliśmy błąd pomimo doświadczenia:-)
Bliskość plaży
Stare śmierdzące pokoje + całokształt rodem z PRL, bardzo średnie Wyżywienie
Bardziej Senatorium niż hotel. Jedzenie każdego dnia to samo, masówka , frytki i smażony kurczak to tutaj specjał na jaki można liczyć . Ilość komarów jest tak wielka że nawet bliskość morza tego nie rekomenduje. Nie wróciłabym tam nigdy . Blisko plaży to jedyny plus
Jedzenie, standard , komary , brudny basen
Wszystko ok. Polecam, hotel dla aktywnych turystów a nie dla osób który siedzę większość czasu w pokoju.
Obsługa oraz jedzenie super.
Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze mimo ,ze hotel nadaje się do remontu. Pokoj był przestrony miał dobre wyposażenie. (Lodowka,klimatyzacja,biurko,stół z krzesłami na balkonie , suszarka do wlosów plyn do kapieli)Piechotą blisko do Zadaru spacerkiem do półgodzinki. Basen był czysty przed poludniem odbywały się arobik w nim.
--> bardzo dobre jedzenie --> mozliwosc wcześniejszego zameldowania i skorzystania juz z obiadu , a nie z kolacji w dzien przyjazdu. --> przestrony ogród z lezakami
--> brak placu zabaw , kacika na zewnatrz dla dzieci.
Hotel trzy gwiazdki także nie oczekujmy luksusów.Pokój przestronny z duzym łóżkiem.Mały balkonik ale chociaż widok na morze.Polożony przy plaży.Zlokalizowany jest w dwóch budynkach.Wyzywienie dobre,trzy posiłki.Napoje jak to w takich hotelach z syropów i rozwodnione.Alkohole lokalne.Maly basen przy tak dużej ilości osób.Wieczory poza czasami mini disco dla dzieci bez atrakcji nawet brak było muzyki
Położenie hotelu
Codziennie wymieniane ręczniki pomimo ,że nie były rzucone na podłogę.Ekologia....stara winda bez czujników. Bywało że osoby podczas wchodzenia były zatrzaskiwane przez drzwi
Pobyt udany hotel stary ale czysty jeśli chodzi o cenę około 2000 tys za osobę to warto
Miła obsługa dobre jedzenie bliskość morza czyste pokoje
Brak animacji i lodów przynajmniej w maju
Hotel ładnie położony, z jednej strony morze i widok na góry a z drugiej park. Składa się z 3 budynków. Pokoje skromne ale spełniają wymagania. Czysto, obsługi przyjazna zaczynając od pań sprzątających do barmanów.
Położenie, jedzenie, obsługa. Wszystko na +.
Korytarze i winda w budynku, gdzie jest jadalnia proszą się o remont.
Bardzo udany pobyt. Świetna lokalizacja i bardzo dobre zróżnicowane jedzenie. Obsługa pomocna i bardzo miła. Fakt, że hotel w kilku miejscach wymaga remontu ale jest czysto.
Lokalizacja Jedzenie Obsługa
W kilku miejscach konieczny remont
Hotel ok. Czystość ok. Ręczniki pościel czysta. Sprzątanie średnie. Posiłki dobre.
Przy plazy
All inclusive 10-22 bardzo ograniczony wybór
Fajny hotel, pokoje czyste codziennie sprzątane, bardzo miła obsługa, największy plus to ilość i jakość posiłków. Polecam
Miła obsługa, wyżywienie.
Fantastyczne miejsce dla całych rodzin, wspaniała obsługa szczególnie Pani Kristina z recepcji
Przy plaży, basen, duże pokoje rodzinne, pyszne jedzenie, parking, blisko centrum
Krótko otwarte lobby, brak zewnętrznego placu zabaw dla dzieci
Hotel to 3 lub 4 budynki po 5 p wymaga odświeżenia ale jest czysty , pościel biała , ręczniki wymienianie codziennie , jedzenie bardzo dobre, wino i piwo też . Blisko pomost z czysciutką wodą i wokół dużo zieleni . Sklep około 1km . Do Zadaru około 5-6 km
Jedzenie, piwo , wino , przestrzeń , blisko morza
Wymaga odnowienia , unowocześnienia
Hotel z zewnątrz wygląda na lekko zmęczony, ale naprawdę godny polecenia, czysto, pyszne jedzenie, obsługa bardzo dobra, bar all zawiera większość alkoholi, a nie tylko piwo i wino jak było w ofercie. Dobra lokalizacja, przystanek autobusowy blisko hotelu, do Zaradu 10 min. Cena do jakości na szóstkę 😊
jedzenie, obsługa, bar all inclusive, położenie
Wad brak, ale warto w opisie hotelu dodać informację o szerszej ofercie w barze all inclusive.
Hotel ma bardzo dobrą obsługę i jedzonko, położony nad samym morzem
Pyszna kuchnia
Polecam dla osób lubiących spokój, raczej nieposiadający małych dzieci z uwagi na brak atrakcji na terenie hotelu. Nasz pobyt był poza sezonem, w sezonie podobno otwarta jest dyskoteka dla dzieci.
- jedzenie różnorodne i bardzo smaczne, - czystość hotelu, - lokalizacja blisko plaży, blisko przystanku i miejskiego placu zabaw i marketu, - widok na morze, - czyste plaże, ale kamieniste, - brak leżaków - hotel obok je posiadał, - hotel położony w lasku sosnowym, spokój i cisza.
- zła lokalizacja basenu - chłodna woda, większość dnia na połowie basenu brak słońca, - brak atrakcji dla dzieci - brak brodzika, brak placu zabaw, - na basenie palenie papierosów to norma, - brak możliwości rozłożenia się przy basenie, są stoliki dla pijących... - obowiązek opuszczenia hotelu do 11, brak możliwości przedłużenia pobytu (pobyt poza sezonem, połowa hotelu pusta, pobyt z dzieckiem, lot o 23).