Malownicze plaże i ukryte zatoczki otoczone sosnami
Historyczne miasteczka, takie jak Tossa de Mar z ruinami fortyfikacji
Świetne warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym żeglarstwa
Hotel czysty, doskonała lokalizacja(centrum Lloret de Mar)wyżywienie urazmaicone i smaczne. Pokoje niezbyt duże, mankament to brak lodówki i stolika na balkonie. Natomiast zarządzający hotelem nie zwracają uwagi na skandaliczne zachowanie gości hotelowych z których wg mnie ok. 50% to młodzież poniżej 18 roku życia , oraz nieco po, przyjeżdżają całymi grupami, spożywają przez cała dobę alkohol i skandalicznie się zachowują urządzając burdy i pijackie orgie na stołówce , basenach oraz na balkonach, terroryzując swoim zachowaniem pozostałe 50% ludzi. Wśród gości hotelowych znajdują się też osoby starsze, które bardzo męczy głośne zachowanie młodych ludzi- wrzaski, pijackie śpiewy, bardzo głośne rozmowy w środku nocy i nad ranem gdy napici wracają z imprez. Nasz pobyt od 07.06.2023-17.06.2023 (10 śniadań , 10 obiadów , 10 obiadokolacji - zapis w umowie))został skrócony o trzy posiłki, które wliczone były w cenę pobytu. Przyjechaliśmypo obiedzie 07.06.2023, który był zapłacony, a wyjechaliśmy po śniadaniu 17.06.2023 tracąc obiad i kolację.
Lokalizacja, urozmaicone i smaczne wyżywienie, czyste pokoje - codzienne w miarę dokładne sprzątanie.
brak stolików na balkonach, b. głosne zachowanie niektórych gości hotelowych w restauracji oraz na basenie i balkonach. Trudno było znależć ciche miejsce (bez wrzasków, pijackich śpiewów i b. głośnych rozmów. To największy mankament tego hotelu. Nie polecam tego hotelu dla osób starszych i z małymi dziećmi.