Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Pobyt bardzo udany. Hotel mieści się blisko plaży i innych miejscowości nadmorskich, a wiec jest gdzie chodzić i co robić. Polecamy to miejsce aktywnym, chcącym plażować i zwiedzać. Przystanek autobusowy do Palmy obok plaży (cena 3,20 euro/os.), trzeba jechać wczesnie, bo potem jest dużo chętnych (zwłaszcza gdy pada). W Palmie autobus wjeżdża na podziemny dworzec autobusowy, skąd można odjechać we wszystkie miejsca na wyspie. Polecam.
Hotel dla dorosłych. Nie polecam rodzinom, bo nic nie ma dla dzieci. Ogólnie czysto i przyzwoicie. Jesteśmy zadowoleni. Największa zaleta to położenie. Blisko wszystkiego: plaży, sklepów, barów, innych bliskich miejscowości nadmorskich- można przejść na piechotę i przystanku autobusowego.
Brudne naczynia. Niestety. Reszta czysta, codziennie sprzątana. Dobra obsługa. Informacyjnie- w pokojach nie ma żadnych udogodnień, tylko ręczniki.
Pobyt wspominamy miło, jesteśmy zadowoleni z wypoczynku. Hotel fajny, zadbany choć ma swoje lata. Dobre miejsce dla plażowiczów i aktywnie zwiedzających wyspę. Polecam.
świetne położenie, dobre jedzenie, miła i życzliwa obsługa, brak dużych kolejek po jedzenie, codziennie sprzątane pokoje, często zmieniana pościel i wymieniane reczniki, ładny basen, bardzo blisko pieknej plaży (2min ),świetny jako miejsce noclegowe z dobrym wyżywieniem
centralna klimatyzacja słabo wydajna w ciągu dnia, dopiero po 17 gdy słońce słabnie mozna liczyć na jakiekolwiek wychłodzenie pokoju, brak lodówki w standardzie, można wyporzyczyć za 3euro/dzien plus zwrotna kaucja 20euro
Hotel godny polecenia dla osób nastawionych głównie na zwiedzanie. Nie należy do najnowszych, ale jest zadbany i czysty. Właściwie sami Brytyjczycy (potrafią być głośni). Blisko do stolicy (ok 30 min autobusem). Polecam wypożyczenie samochodu i zwiedzanie wyspy na własną rękę. Piękne widoki gwarantowane :)
Czysto, codziennie sprzątane pokoje Wszędzie blisko (plaża, przystanek autobusowy, sklepy)
Spory wybór dań, ale większość to brytyjskie Brak lodówki w pokoju Pokój niewielkich rozmiarów