Popularne centrum sportów zimowych o międzynarodowym charakterze.
Wiele restauracji, barów i dyskotek zapewnia atrakcje na każdy wieczór.
4 km tor saneczkowy, tor łyżwiarski oraz dla najodważniejszych - loty paralotnią.
Hotel bardziej przypomina pensjonat z "czeskim " klimatemi domowa atmosfera. Obsluga bardzo mila .Rewelacyjna Zuzanna -super dziewczyna! ,ktora potrafi stworzyc bardzo fajna, domowa atmosfere.Obecnosc tej dziewczyny byla duzym atutem Domoviny.
Hotel połozony w bardzo fajnym miejscu jest blisko do wyciągów i do centrum.jedzenie ok ale bez zadnych achów.pokoje nowe ładne czysto i bardzo cicho mimi ze hotel pelen gosci.obsługa miła polecam bardzo:)w sezonie zimowym jezeli ktos chce poszalec na nartach to jest to miejsce idealne jak w bajce duzo tras duzo wyciagow i piekne widoczki:)
Nie zgadzam sie z powyższymi opiniami! Hotel jest zresztą jak widać na zdjęciach bardzo zadbany, dobrze się tam czuliśmy. Nikt nie był dla nas niemiły. Polecam
Miejsce akurat na wypad narciarski. Czysto, Ładnie, polecam.
smró brud i ubóstwo kelnerzy nie lubią Polakow,zlodziej i naciagacze
Nienawidzą Polaków,wezwali na Nas Policję,kelnerka wyzywała Nas od polskich chuji!!!!!Kazali płacić jakieś fikcyjne kary,zimno w pokojach,syf w lazienkach.
złodzieje oszuści nie mili UWAGA UWAGA POZOR POZOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wyzwaj Polaków od kur........i ch........