To był nasz 6 i ostatni pobyt w Egipcie. Nie polecam Domine ludziom, które nie mówią po rosyjsku. 1.Zaprosili nas na prezentacje D club i pan który miał prowadzić prezentacje rozmawiał tylko po rosyjsku. Nie dało się z nim dogadać ani po angielsku, a ni po włosku, a ni tym bardziej po polsku. Prezentacja się nie odbyła, ponieważ usłyszeliśmy od tego pana „ jak nie będziecie rozmawiać po rosyjsku, to zostańcie w pokoju”. Kontaktowaliśmy w tej sprawie z recepcją , żeby jednak ktoś przeprowadził tą prezentacje, ponieważ dawno o tym słyszałyśmy i byliśmy bardzo zainteresowani D clubem, dlatego pod czas wyboru hotelu na wakacje wybór padł na Domine. Ale jak się okazało to jest totalna porażka. 2. Pokoje. Pokoje są stare, ale czyste. Wybraliśmy aquamarine, ponieważ był najbliżej plaży(300m), recepcji, basenu, restauracji. Natomiast dostaliśmy pokój w bellavista do płazy 1,5 km. 3. jedzenie. Codziennie to samo. Ból brzucha i tak zwana choroba faraona na cały tydzień. 4. Rafa koralowa jest piękna. Na koniec tylko dodam, opóźnienie lotu 8h 20 min, ale bardzo polecam wakacje.pl, szybki kontakt, bardzo pomocni, napewno jeszcze skorzystamy z usług tej firmy.
Rafa koralowa
Personalne na recepcji. Pan który robi makaron w restauracji rozmawia po angielsku, natomiast Pan który przeprowadza prezentacje D club -nie.