Domes Aulus Zante Autograph Collection

W hotelu spędziliśmy cudowne wakacje. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Obsługa jest bardzo miła i dba o gości. Jedzenie bardzo dobre i zróżnicowane. Wina przyzwoite. Reszta alkoholi- słabizna, jak to w pakietach all inclusive, ale to dla nas nie problem ;) w pakiecie all możliwość skorzystania jeden raz z przepysznej, kilkudaniowej, typowo greckiej kolacji. Bardzo podobało mi się że hotel oferuje lunch boxy dla osób wybierajacych sie na wycieczki w porze obiadowej (wystarczy zamówić dzień wczesniej). Hotel ma juz swoje lata, pokoje trochę już przeszły, ale jak na greckie 4 gwiazdki jest ok. Pokoje codziennie sprzątane. Jedyne do czego mozna sie przyczepic to bardzo malutka łazienka, ale przy tygodniowym pobycie również nie jest to wielki problem :) jesli chodzi o animacje to podobało mi się, że nie bylo wieczorami głupich zabaw a bardzo przyjemne, tematyczne koncerty na żywo w wykonaniu bardzo utalentowanych ludzi. Hotel położony w świetnej lokalizacji przy ładnej plaży. Niedaleko hotelu (20-30 min spacerkiem od plazy, przy wyspie ślubów) jest port, w ktorym rano przy kutrach pływają żółwie, aby powyjadac to co odrzucone przez rybaków (lokalni Wam tego nie powiedzą bo chcą sprzedac rejsy w poszukiwaniu żółwi) ;). W hotelu bardzo duzo Brytyjczyków i Niemców. Polaków bardzo mało. Duza ilosc starszych ludzi-przynajmniej w tym okresie w ktorym bylismy. Dla nas nie byl to problem ale jesli ktoś liczy na nawiazanie nowych kontaktów na wakacjach z naszymi rodakami to może być ciężko ???? podsumowując, hotel i lokalizacja godne polecenia! Koniecznie wynajmijcie samochód i zwiedźcie wyspę.

Hotel położny przy pięknej, piaszczystej plaży, czysta woda i plaża, płytko, cieplutka woda. Z drugiej strony plaży, bliżej portu ,woda i plaża nie są już tak czyste, gdyż jest tam więcej budynków i ludzi. Pokoje może skromne, ale czyste, w greckich kolorach, nic w nich nie brakuje, codziennie sprzątane. Posiłki i napoje w restauracji głównej (kolacje tematyczne) i w barze przy plaży, właściwie przez cały dzień (z małymi przerwami na sprzątanie) można coś zjeść lub wypić. Przepyszne jedzenie, dobrze doprawione, smaczne, świeże, każdy znajdzie coś dla siebie. Polecamy kolację a la carte w restauracji \"Meze\"- przepyszna. Bardzo miła obsługa w całym hotelu. Leżaki na plaży płatne, ale można korzystać z hotelowych tuż przy plaży, na trawie. Basen nieduży, mocno oblegany w sezonie, ale my wolimy plażę, więc to nie był nasz problem. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i z chęcią kiedyś wrócimy do tego hotelu. Polecam!!!

Hotel w bardzo dobrym położeniu, z piękną plażą, miłą obsługą, blisko od lotniska. Polecam na rodzinny wyjazd.

Generalnie nie piszę opinii ale stwierdziłam, że to zrobię ponieważ ludzie, którzy mają jakieś obiekcje do tego hotelu poprostu wymyślają. Hotel połozony przy pięknej piaszczystej plaży, na której swoje jaja składają żółiwe Caretta. Sami osobiscie widzieliśmy jak małe żółwiki się wykluwają. Na plaży można wypozyczyć motorówkę czy rower wodny. My wypozyczyliśmy na 3 godziny łódkę i popłynęliśmy na wyspę przypominającą kształtem żółwia, niesamowite wrażenia. W hotelu obsługa bardzo miła i pomocna.Szczególne podziekowania dla Stathis Constantinou , pełen profesjoanalizm :-) Bardzo miły i życzliwy ochroniarz z Albanii. Jedzenie bardzo dobre. Raz na pobyt kolacja a\\\'la carte ( jedzenie pyszne). Przy plaży bar hotelowy gdzie również były serwowane posiłki. Drinki urozmaicone, oczywiście lokalne % niższe ale przy tych temperaturach to tylko zaleta, codziennie drink dnia :-) Leżaki na plaży płatne ale nie ma sensu płacić ponieważ hotel zapewnia leżaki na \\\"trawce\\\" dosłownie kilka kroków od plaży. Do centrum Laganas 10 minut spacerkiem plażą. Pokoje czyste i zadbane, codziennie wymieniane reczniki i pościel. Animacje super, dwie animatorki z Polski. Duda i Dominika super dziewczyny:-) Naprawdę z czystym sumieniem polecamy ten hotel. Niezapomniane wakacje , Zakynthos piekny, mam nadzieję , że kiedyś tam wrócimy. Kamila i Sławek.Pokój 119 :-)

Hotel położony przy pięknej, piaszczystej, szerokiej i długiej plaży. Zejście do morza łagodne. Teren hotelu b. ładny, otoczony lasem piniowym. Położony jest na uboczu, kilkanaście minut od centrum Laganas, dzięki temu jest bardzo spokojnie. Transfer z lotniska trwał zaledwie 10 min. w drugą stronę 30 min. Obsługa hotelu bardzo pomocna. Jedzenie naprawdę bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Niestety dużym minusem tego hotelu są pokoje. Dostaliśmy pokój w budynku głównym, z balkonem nad dachem restauracji. Pokój miniaturka, dla rodziny 2+2, zdecydowanie za mały. Standard tego pokoju określiłabym na 2*. Za dopłatą zamieniliśmy ten pokój na bungalow na parterze. Była duża różnica między tymi pokojami. Przede wszystkim był zdecydowanie większy, przyzwoicie urządzony, jak na greckie standardy. Drugim minusem tego hotelu jest basen. Szkoda że na dość spory teren hotelu, jest taki mały, zwykły basen. Statek Piracki dla dzieci, prawie przez nikogo nie używany. Mój syn był raz, nie chciał więcej tam wracać. Polecam hotel dla rodzin z dziećmi i starszych osób, ceniących sobie spokój. Podsumowując, hotel nie jest jednak wart tak wysokiej ceny.

Nazwa  Domes Aulus Zante Autograph Collection
Miejsce  Grecja / Zakynthos
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, sporty wodne, bez paszportu

Słynna plaża Navagio z wrakiem statku otoczona klifami

Błękitne groty z krystalicznie czystą wodą do nurkowania

Lokalne tawerny z wyśmienitą grecką kuchnią

Wyświetlono 28 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Agata Jach-Nowak

Pobyt - Wrzesień 2019

Zalety

Lokalizacja Jedzenie Obsługa

Jolanta

Pobyt - Sierpień 2019

Damian

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

Położenie, posiłki, obsługa hotelowa

Wady

Pokoje,

kamila

Pobyt - Sierpień 2018

Angi

Pobyt - Wrzesień 2017

Zalety

Piękna, szeroka, piaszczysta plaża

Wady

Pokoje, basen

Pobyt - Sierpień 2016

Wakacje bardzo udane, hotel godny polecenia. Po przylocie zamienialiśmy pokój - z pokoju w bungalowie najbardziej oddalonym od lobby za dopłatą na pokój w bungalowie z widokiem na morze.. Po tej przeprawie już nic nie zakłóciło sielskich wakacji... Z przyjemnością wrócimy za rok, gdyż jest to wyjątkowe miejsce na udany wypoczynek z dziećmi. Sama wyspa Zakhyntos bardzo urokliwa.

Zalety

1.hotel pięknie położony na końcu rozrywkowej miejscowości, ale cichy i kameralny, 2. duży zielony teren z zadbanym ogrodem, 3. czysta, szeroka i piaszczysta plaża hotelowa z łagodnym zejściem do morza- raj dla dzieciaków, do tego można zobaczyć gniazda żółwi Caretta Caretta jak i same żółwie... 4. wszędzie czysto, miła i przyjazna obsługa - również studenci z Polski 5. smaczne i różnorodne wyżywienie. 6. blisko lotniska, szybki transfer 7. statek piracki i plac zabaw dla dzieci.

Wady

1. brak animatorów dla dzieci z Polski, 2. klienci z Itaki kwaterowani są w pokojach mniej atrakcyjnych, na szczęście jest możliwość zamiany..

BB

Pobyt - Czerwiec 2015

Nie polecam tego Hotelu,za wysoka cena co do jakosci . Faworyzowani goscie z Angli, Francji , Skandynawi, natomiast Polacy hmmm, traktowani jak intruzi . Bordzo dobre jedzenie ale przeciez nie po to jedzie sie na wypoczynek ,dla mnie liczy sie mila obsluga i atmosfera ,ktorej w tym hotelu brakuje.

Zalety

Ladna plaza,lokalizacja.

Wady

Obsluga ,pokoje .

Waldemar Zasowski

Pobyt - Sierpień 2014

Cały wyjazd zaczął się fatalnie od 6-godzinnych problemów z samolotem. Pobyt poniżej oczekiwań, naciagane 4 gwiazdki. Basen w standardzie z lat 80-tych. Położenie w sumie dośćkorzystne, blisko czystej i niezatłoczonej plaży. Do miasteczka jakieś 2 km po plaży (im bliżej maisteczka tym wiekszy bród i tłok) Bardzo miłe i dokładne panie sprzątające. Beznadziejni goscie od bagaży, nie pozwolili ich zabrac samemu a potem odstarczali przez godzinę, pomimo kilku próśb i ponagleń ! Neutralne panie na recepcji. Nie było szans załączyć sobie klimy i pójsć np. na kolację aby wrócić do przyjemnie wychłodzonego pokoju. Klimatyzacja chodziła tylko wtedy jeżeli klucz był umieszony na magnesie przy drzwiach, czyli praktycznie była ale bezużyteczna. Wiało potęznie i huczało jeszcze bardziej. Załączanie jej wieczorem nie miało sensu. Otwieranie balkonu w zasadzie wystarczało, ale dzieci bały się jaszczurek i gekonów które łaziły po balkonie. Animacja (wieczorne programy) na niezłym poziomie (rumuńska grupa taneczno-akrobatyczna)ale za późno jak na koniec sierpnia i w zasadzie codziennie to samo. Stosunek ceny do jakości raczej zły.

Zalety

Połozony na skraju miasteczka przy czystej plaży, Plaza w miasteczku - koszmarnie zatłoczona i koszmarnie brudna. Położenie bylo więc w sumie zaletą ! Bardzo czyste pokoje, czysty ogród, niezłe jedzenie, druga restauraccja bezpośrednio na plaży.

Wady

W zasadzie to nie hotel a dwupietrowe baraczki w greckim stylu w ogrodzie. Niektóre blisko morza inne daleko od morza i od budynku. Nasz był dobre 300-350 metrów od plaży (najdalej) i 230 metrów od budynku recepcji i stołówki - czyli zamiast słodkiego lenistwa na lezaczkach mielismy duzo spacerów. Pokoje duże i czyste, ale łazienka o wymiarach 1,5m x 1,5m - wanna, toalata i umywalka !! odpływ wody w wannie oczywiście zatkany. Drinki i napoje w sytemie All Inclusive niezwykle cienkie - wody i cukru nie żałowli.

Izabela SW

Pobyt - Maj 2014

Pobyt w dniach 9-16.05.2014. Hotel zdecydowanie godny polecenia. Opcja All Inclusive genialna, jedzenie przepyszne i różnorodne. Pokoje czyste i schludne (codziennie sprzątane). Obsługa bardzo pomocna i sympatyczne. Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi. Polecam gorąco wynajęcie samochodu i zwiedzenie wyspy na własną rękę. Hotel Louis Zante Beach to idealne miejsce na wypoczynek w każdym aspekcie, a wyspa piękna. Polecam wszystkim gorąco :)

Zalety

Blisko morza, różnorodne i pyszne posiłki, schludne pokoje, sympatyczna i pomocna obsługa, piękny i zadbany teren wokół obiektu.

Andrzej Luszniewicz

Pobyt - Wrzesień 2013

Z wyjątkiem słabo widocznej efektywności pracy polskich rezydentów ( zwłaszcza Ich nieobecność przy zakwaterowaniach i wyjazdach z hotelu na lotnisko ), wspaniałe połozenie , atrakcyjność plaży , wysoki standard obsługi hotelowo-gastronimicznej ( w tym kelnerek i barmanek z Polski ) oraz kameralność hotelu Louis Zante Beach zasługują na łącznie bardzo wysoką oczywiście pozytywną ocenę. Biorąc jednak wszystko pod uwagę, dwu tygodnowa cena ( 23.08-6.09.2013 ) dla dwóch osób ( przeszło 11,5 tys PL ) relatywnie wydaje się jednak zbyt wysoka

Sylwia

Pobyt - Wrzesień 2013

Zdecydowanie najlepszy 4* hotel w jakim byłam w Grecji. Bardzo duża róznorodnośc jedzenia,wszystko smaczne i ładnie podane. W restauracji plażowej przez cały dzień serwowane jest jedzenie oraz owoce i ciasta;jest pózne sniadanie,potem lunch oraz popołudniowe przekąski. Plaża piaszczysta,leżaki platne 8 euro za komplet /2 szt +parasol/,wejscie do wody płytkie,na dnie piasek i muszelki,woda czysta i cieplutka,po prostu bajka:) Sam hotel bardzo fajny,połozony na dość rozległym terenie,ładny i zadbany ogród,cisza i spokój.Jednak rozrywek w hotelu nie brakuje,w ciągu dnia i wieczorem animacje dla dzieci i dorosłych. Zdecydowanie moje najlepsze greckie wakacje:) Polecam!!!Na pewno tam wrócę,bo tydzień to za krótko.

lunawera

Pobyt - Wrzesień 2013

Byliśmy na Zante w drugiej połowie września 2013 i uważąm, że bezpieczniej jest wybrać się w I połowie, bo pogoda pewniejsza. My mieliśmy 1 dzień deszczowy i 1 pochmurny. Hotel wybrałam ze względu na piękną plażę i jej bliskość od hotelu i decyzji nie żałuję. Polecam rodzinom z dziećmi, bo piaseczek czysty, plaża zadbana, widoki urokliwe no i jest daleko w głąb morza płytko. Basen i brodzik jest, jednak my nie korzystaliśmy. Uwaga - można przy siłowni pożyczyć bezpłatnie materace, koła i inne zabawki dla dzieci!!! Statek piracki był ulubionym miejscem zabaw naszego synka, jest jeszcze jeden mały placyk, też wg mnie fajny. Żadnych żółwi nie widzieliśmy, gdyż minęła już pora wylęgu:( Gniazda były opuszczone, ale miejsca gdzie się znajdują ciągle zaznaczone. Jedzenie bardzo dobrej jakości, ale gł pod Anglików, którzy tam przeważali no i niestety mało urozmaicone. Szkoda, bo w Grecji jednak chciałam spróbować greckiej kuchni a w tym hotelu to było utrudnione:( Byliśmy tam tydzień i już nam się wydawało, że ciągle jest to samo (nie jesteśmy wybredni:). Mieliśmy opcję All - wg mnie z dzieckiem dobre rozwiązanie, zwłaszcza jeśli lubi lody, które można było jeść cały dzień:). Alkohole bardzo dobre, drinki super (nikt nie żałował:). Dostaliśmy pokój 805 - bardzo ładny, przestronny na parterze z tarasem. Łazienki faktycznie bardzo małe, ale to nam nie przeszkadzało. Personel bardzo pomocny, mnóstwo Polaków:) (dużo dziewczyn na praktykach itd...) Animacje wieczorne dla dzieci trochę kiepskie, dla dorosłych ciut leszpe. Do rozrywkowego Laganas szliśmy z wózkiem pieszo ok 30 min, plażą nawet można szybciej. Polecam przejażdzkę traktorkiem, który ma przystanek w Laganas i można nim pojechać na wycieczkę 2 godz po okolicy. Trasy są różne, my byliśmy m.in. w fabryce oliwy, sklepie z porcelaną, gaju oliwnym. Super wycieczka dla dzieci, koszt 10Euro/os., dzieci nie płacą. Komarów ani żadnych innych insektów nie było :) Nam się bardzo podobało, na tyle by kiedyś powrócić. Biuro Itaka się spisało !

wasz21

Pobyt - Lipiec 2012

Bardzo przyjemny hotel ze znakomitą obsługą.Położony bezpośrednio przy plaży na obrzeżu Parku Narodowego utworzonego dla ochrony gniazd żółwi caretta caretta.Każdej nocy na plaży przybywały kolejne gniazda żółwi, przy czym najbliższe znajdowało się w odległości kilku metrów od baru przy plaży.Aktywni ekolodzy rezydujący na plaży nie wpuszczali na nią nikogo w porze nocnej do godziny 7 rano, w obronie niezakłóconego rozmnażania żółwi. Wyspa urocza o pięknych krajobrazach.Warto ją opłynąć oraz objechać wpożyczonym autem lub wycieczką autokarową.Warto też odbyć wyprawę statkiem w celu podglądania żółwi oraz popływania w krystalicznej wodzie w pobliżu dzikich plaż.Wszystkie trzy poznane przedstawicielki Itaki bardzo sympatyczne oraz merytorycznie przygotowane do wypełniania obowiązków.Polecam dla rodzin z małymi dziećmi. Zejście do morza z plaży hotelowej bardzo łagodne.Generalnie hotel jak na standardy greckie bardzo dobry.

MADZIA

Pobyt - Lipiec 2012

Hotel rewelacyjny,fantastyczne polozenie na terenie Parku Narodowego dzieki temu mozna spacerowac niemalze pusta plaza.Jedzenie wysmienite.bardzo duza roznordnosc,duzo owocow i wysmienite ciasta wypiekane wlasnorecznie przez greczynke Ewe.W barze na plarzy picca z pieca o roznych smakach naprawde jest w czym wybierac.W hotelu odbywaja praktyki polscy studenci,sa bardzo sympatyczni i pomocni.Pozdrowienia dla Patryka,Marty,Karoliny,Kasi i Bartka.Menager hoelu bardzo dba o dobra jakosc hotelu zawsze widoczny,zawsze na miejscu,co pooduje ze jakiekolwiek problemy nie istnieja.Wybierajacym sie tam polecam zabrac ze soba materac,dzieki temu mozna daleko wyplynac i pplywac z zolwiami.Plaza jes czysta,lagodne zejscie do morza.Basen ok.ale zatloczony,praktycznie nie korzystalismy z niego.Teren w okol hoteku bardzo duzy z pieknym ogrodem.Naprawde nie rozumiem ludzi ktorzy na cos narzekaja chyba tylko z czystej zlosliwosci.My bylismy w wielu miejscach na swiecie ale ta grecka wyspa i ludzie nas zauroczyli.Na pewno tam wrocimy.Polecam ten hotel z czystym sumieniem.Nie sluchajcie ludzi ktorzy narzekaja,tutaj nie maja do tego powodow.

Pobyt - Maj 2012

Wspanialy hotel na relaksujace wakacje na plazy.Morze cudowne,woda bardzo czysta.Jedzenie rewelacyjne.Hotel bardzo czysty i schludny.Polecam.

Sylwek

Pobyt - Wrzesień 2011

przestrzenny, przyjemny kompleks z mnóstwem zieleni. plus za obsługę i za dobre jedzenie

Marcin

Pobyt - Sierpień 2011

Miły hotelik z sympatyczną obsługą. Dużo tam zieleni, jedzenie bardzo smaczne.

agam

Pobyt - Lipiec 2011

Hotel naprawdę godny polecenia! Blisko lotniska, ale samoloty nie uciazliwe. Rewelacyjne jedzenie, bardzo miły personel (w tym bardzo sympatyczni studenci z Polski), pokoje dobrze wyposażone, codziennie sprzątane. Super plaża, krystalicznie czysta, cieplutka woda, idealna dla dzieci. Hotel położony w spokojnej okolicy (choć sama miejscowość bardzo rozrywkowa, hałaśliwa), na rozległym zadbanym terenie. Sporo Polaków (mimo braku opinii na polskich portalach), głównie rodziny z dziećmi. Codziennie wieczorem mini disco dla dzieci, a potem animacje dla dorosłych. Animatorzy zaangazowani, ale nie natarczywi. Nic do zarzucenia, bardzo chetnie tam jeszcze wroce! Jeden z lepszych hoteli, w których byłam! A sama wyspa przepiekna!

Jerzy

Pobyt - Styczeń 2010

Byliśmy w Jasminn V. z żona i synem na Świeta i Sylwestra 2009/2010 z Neckermanem . Wspaniale - 1 dolar " of-setu " dziennie i tylko dla sprzątającego pokój - stworzył komfort. Plaża codziennie czyszczona . Rafa kolarowa (mała ) w zasięgu każdego - nawet nie umiejącego pływać!!Jedzenie ..... przytyłem cholera dwa kilo . UWAGA - TYLKO wersja ALL !! inaczej klapa. Jurek

alicja

Pobyt - Wrzesień 2009

HOTEL NAPRAWDĘ ŁADNY. JEDZENIE DOBRE.Super że można korzystać z basenów w innych hotelach.Gorące podziękowania dla Pani Magdy -rezydentki z biura SUN-FUN.Konkretna,pomocna w każdej sytuacji, duża wiedza z poczuciem humoru. Polecam hotel.

Domes Aulus Zante Autograph Collection