Dolphin

Bardzo fajny hotel. Dobra pizza, blisko plaża, kameralna okolica. Polecam dla rodzin z dziecmi i osób szukających spokoju.

Bardzo przytulny hotel, położony w spokojnej okolicy. Miła obsluga, dobre jedzenie, blisko ładna, piaszczysta plaża. Wydzielona część, ogrodzona od ulicy na basen i bar- idealne dla rodzin.

Pobyt udany, cały kompleks robi pozytywne wrażenie. Na minus zapachy kanalizacji, na plus all inclusive premium i czystość

Ogólnie wyjazd zaliczony do udanych. Córka bardzo zadowolona. Polecam również Delfinarium w Varnie koszt wycieczki zorganizowanej samodzielenie to jest 15 BGN za przejazd w jedną stronę i 70 BGN za bilety 2+1 . W hotelu mało rozmaite jedzenie ale smaczne. W loby bar kelnerzy nie żałują alkoholu do drinków w z porównaniem do tego co byłam w innych krajach to alkohol jest w miarę normalny, że nie trzeba mieć swojego.

Mimo przyjazdu o godz. 11, natychmiast zostaliśmy zakwaterowani. Pokój czysty, klimatyzowany, świeżo po remoncie, nowe meble. Widok na morze. Bardzo ładny park ze starodrzewiem, a w nim kilka basenów. Raj dla dzieci - to najważniejsze, bo to było najważniejszym kryterium przy wyborze miejsca wypoczynku. Wspaniała praca ludzi w kids clubie. Dzieciaki uciekały z basenu, aby tam się wspólnie bawić. Jedzenie niestety słabe. Rozmawiałem z Rosjanami (70 proc. odpoczywających) wszystkie ich dzieci chorowały na brzuch. Nasze zresztą też. Dorośli mniej, bo po posiłku szliśmy do baru i obowiązkowo 50g czystej. Dzieciom wódki jednak nie dam. Próby odżywiania ich w knajpkach na mieście nie zmieniły sytuacji - cierpiały tak samo. Wieczorami chodziliśmy do wesołego miasteczka i na miejscowy deptak, gdzie dla dzieciaków tez były różne atrakcje. Odwiedziliśmy delfinarium co na nich wywarło ogromne wrażenie. Generalnie było fajnie.

Nazwa  Dolphin
Miejsce  Bułgaria / Złote Piaski / Św. Konstantyn i Elena
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Atrakcyjne położenie: w przepięknym parku w kurorcie Sveti Konstantin (dawniej Drużba).

Tylko 100 m do plaży - dojście spacerem wzdłuż morza lub windą.

Bogata oferta sportowa: aerobik, piłka wodna, siłownia na powietrzu, zajęcia sportowe, turnieje.

Dla dzieci: Podgrzewany brodzik ze zjeżdżalnią, duży plac zabaw, plac przygód (adventure), minidisco, miniklub, dedykowany bufet

Wyświetlono 8 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Iwona

Pobyt - Wrzesień 2017

Iwona

Pobyt - Wrzesień 2017

Zalety

Blisko plaza, Darmowe wi fi, pyszna pizzeria, odgrodzony basen i bar na dworze

Wady

kiepskie lazienki, małe dostawki

Michał

Pobyt - Lipiec 2017

Pobyt - Czerwiec 2017

Zalety

Położenie hotelu przy plaży i blisko do deptaku Baseny dla dzieci Morze Miła ukraińska obsługa w loby bar

Wady

Niedomyte talerze i sztućce Ultra All In nie działa na terenie całego obiektu Po drinki w loby bar wieczorem trzeba czekać nawet 20 minut Na plaży chamska obsługa w snack bar - mimo, że czekasz 20 minut po hamburgera w momencie gdy wybije 16:30 i jedzenie jeszcze zostało to o hamburgerze mogłeś zapomnieć. Pokoje i łazienki pomału już wymagają remontu Daleko ze snack bar do plaży

wojciech konieczny

Pobyt - Lipiec 2016

Zalety

położenie, baseny, kids club, praktycznie wszyscy goście to rodziny z dziećmi więc płacz, bieganie po korytarzu nikomu nie przeszkadza, o 22 wszyscy idą spać i panuje cisza

Wady

jedzenie, niedomyte sztućce i talerze, trzeba było spać przy zamkniętym oknie (w lipcu !!!) ze względu na komary

Pobyt - Sierpień 2015

Hotel to część ogromnego kompleksu, gdzie infrastruktura basenowo-plażowa jest wspólna, co powoduje ogromny tłok i kolejki na przykład do baru na plaży, stanowiska z hamburgerami,hot-dogami itd., oraz brud, bo nikt nie jest w stanie sprzątać tego na bieżąco, masa mew czy innych ptaków wyjadających resztki jedzenia z koszy lub pozostawionych na stolikach, baseny na plaży są przeraźliwie brudne, mimo że sypią tam różne chemiczne środki dezynfekująco-czyszczące, lecz do toalet daleko, więc dzieci się tam załatwiają. Sam hotel jest już stary i widać to w wyposażeniu pokoju i jego stanie, tak pozapadanych i wyleżanych materaców nie spotkałam jeszcze nigdy. Jedzenie jest po prostu straszne: masło podawane na śniadanie było popsute, w ogóle śnadania były tam najgorsze, ja piłam tylko kawę. Inne posiłki niewiele lepsze: okropne tłuste, pełne niepowycinanych żył i ściegien mięcha, rozgotowane makarony, bufet dla dzieci to kuriozum, mam zdjęcia, jeśli ktoś by chciał. W restauracji nie ma, mimo tego, co w opisie, wysokich krzesełek, są zaadaptowane dwa kresła barowe, przewiązane jakiąś ohydną, aż sztywną od resztek jedzenia taśmą, które są za wysokie do stolików, więc dziecko nie jest w stanie samodzielnie jeść z talerza, bo jest on jakieś 10 cm niżej na stole. W miarę możliwość korzystaliśmy z restauracji a la carte, chociaż np. w Barbecue dają praktycznie to samo co w hotelu, tyle że ładniej podane, ale smak, a raczej jego brak pozostał. Basen hotelowy nawet dawał radę, bo co prawda trochę się już sypie, odpadają kafelki itd., ale przynajmniej jest cichy, niewiele osób z niego korzysta, więc jest w miarę czysty. Fajny plac zabaw i animacje dla dzieci, moim bardzo się podobało, zwłaszcza minidisco. Poraża mnie brak dbałości o to miejsce, wszystko się sypie i odpada, niektóre miejsca co dzień sprzątane, a niektóre tak zapyziałe, jakby od 10 lat nie widziały szczotki. Nie polecam nikomu, za tę kasę można znaleźć coś znacznie lepszego.

Zalety

Animacje dla dzieci

Wady

Tłok, okropne jedzenie, nieciekawa plaża, brud w basenach.

Tomasz

Pobyt - Kwiecień 2009

Jest jeden mankament, moim zdaniem zasadniczy przy wyborze wakacyjnego wypoczynku,mianowicie- plaża z dostępem do morza.Hotel posiada plażę z dostępem do ochydnej, śmierdzącej zatoki, zresztą pełnej ryb i rdzewiejących pomostów - pozostałości baz wojskowych. Najbliższa plaża z dododnymi warunkami do kąpieli morskiej jest oddalona o około 20 min. Wszystkim tym, którzy dali się nabrać serdecznie współczuję.

Wiesław

Pobyt - Luty 2009

Dużo rodzin z dziećmi. Na całym terenie hotelu jest czysto. Podobnie sprawy się mają jeśli mówimy o pokoju i łazience. Brak codziennego donoszenia ręczników na basen. Jedzenia było dużo. W smaku bardzo zbliżone do tego co mamy w Polsce. Powinniście być zadowoleni. Animacje proste. Może dlatego tak chętnie się je oglądało wieczorem. Fajne miejsce do tego żeby stres zostawić w domu a tu się odprężyć.

Dolphin