Spędziliśmy tydzień w Fethie w hotelu Dolfin. Byliśmy bardzo zaskoczeni gdy dotarliśmy na miejsce.Hotel bardzo obskurny a o wyżywieniu to lepiej nie wspominać...makabra:-( Szwedzkiego stołu nigdy tam nie było....dania (jeżeli można tak to nazwać) porcjowane...zero wyboru. Śniadanko to kawałek chlebka i parę oliwek, obiadokolacja nie lepsza...non stop to samo! Nie polecam!
Byłam tam z mężem w 2005 roku wszyscy bardzo mili, nawet pytali co bym zjadła na kolację! i później specjalnie dla nas to było przygotowywane. Pani sprzątała codziennie i ręczniczki wymieniała gdy się je położyło na podłodze - nigdy bym nie spodziewała się takiego komfortu i obsługi w hotelu tak niskiej klasy (ilość gwiazdek).
Miły mały hotel prowadzony, jako interes rodzinny. Bardzo mila obsługa, a kucharz Ergun rewelacyjny (posiłki codziennie zróżnicowane). Hotel bezpośrednio przy plaży, jak byliśmy w 2004 nie było jeszcze basenu, ale znając właściciela wszystko z nim dobrze i na pewno znajduje się za hotelem, czyli albo ma się widok na morze, albo na basen - innej możliwości nie ma. Szczerze polecam ludziom, którzy nie szukają w hotelu TV i takich tam bajerów, a chcą spędzić miłe wakacje w przyjaznej atmosferze.