Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
Hotel o standardzie turystycznym ,skromne pokoje ze śladami użytkowania lekko odświeżone . Uprzejma i uczynna obsługa . Posiłki w restauracji niewyszukane ale smaczne i wystarczające . Budynki jednopiętrowe położone na rozległym zielonym terenie . Wiele rodzin z małymi dziećmi co ze względu na obszar ogrodu i pojemność restauracji nie jest uciążliwe .
Bezpośrednio przy plaży , ilość leżaków wystarczająca w stosunku do ilości gości , łagodne piaszczyste zejście do ciepłej wody . Dla nielubiących fal morskich basen .
hotel oddalony od ruchliwej ulicy . Niemożliwy dojazd większego autobusu ze względu na wąskie i kręte uliczki . Plaża z niedopałkami papierosów sprzątana i grabiona sporadycznie . Nie dla osób uczulonych na koty które są wszędzie i proszą o poczęstunek w porze posiłków .
Kameralny ,mały, rodzinny .Rozkład 70 % Turcy 20% Niemcy 10% Polacy. Bardzo miła obsługa , z niczym nie ma problemu świetna atmosfera przy barze. Pokoje adekwatne do ceny nic nie brakuję ,ale jak ktoś szuka luksusu będzie zawiedziony. Plaża przy hotelu leżaki mało ludzi cisza spokój. Wyżywienie dobre zróżnicowane kuchnia Turecka
atmosfera blisko plaży bar obsługa
Pieknie:) pierwszy raz wystawiam opinie- tak mi sie podoba;) spedzilam w nim tylko weekend, codziennie cos nowego do jedzenia, kucharz super- pyszne jedzenie, cudowne zachody slonca na plazy, caly czas pływanie na desce, hotel przy plazy, hotel dla rodzin jak i par szukających spokoju, cicho, bez zbędnych animacji, cudownie, jak w Chorwacji:)
Polozenie przy plazy, tak jak na zdjeciu, blisko do poloju, basenu, restauracji, przemila obsluga
Naprawdę polecam super obsługa ,piękne miejsce by wypocząć w ciszy i spokoju.
Przemiła obsluga
Kilka dni temu wróciliśmy z rodzinnego urlopu spędzonego w hotelu Dogan Paradise Beach Resort. Jesteśmy zachwyceni tym miejscem! Świetna lokalizacja - hotel usytuowany przy plaży, budynki otoczone zielonym zadbanym ogrodem, stoliki restauracyjne pod zadaszeniem, ale na świeżym powietrzu. Przyjemna bryza od morza, lekki wiaterek i dużo zacienionych miejsc sprawiły, że wysokie temperatury nie przeszkadzały w odpoczynku. Największym jednak atutem hotelu są ludzie - poczynając od uśmiechniętych i bardzo pomocnych recepcjonistów, fantastycznych kucharzy, bardzo pracowitych kelnerek, kelnerów oraz barmanów i barmanek - na paniach sprzątaczkach i ogrodnikach kończąc. Przy basenie i na plaży nie brakowało leżaków, jedzenie było dobre i urozmaicone, gości niedużo. Cóż chcieć więcej? Z czystym sumieniem polecamy to miejsce!
- bliskość morza - czystość - jedzenie - obsługa
Ogólna ocena dobra z plusem.Obsługa bardzo pozytywnie nastawiona do gości miła w obsłudze.Jedzenie bardzo dobre,duży wybór warzyw w różnych postaciach oraz owoców i ciast/niestety bardzo słodkich/.Basen bardzo czysty,plaża piaszczysta ale bardzo wąska.
Położenie hotelu bardzo dobre wśród egzotycznej zieleni przy plaży oddalonej dosłownie 15 metrów.
Pokoje niestety bardzo małe wymagające remontu szczególnie łazienka.
Polecam ten hotel, pokoje czyste, obsługa bardzo miła. Hotel bezpośrednio przy plaży, posiłki zjada się w pięknej scenerii. Cisza i spokój - zdecydowanie polecam!
Bardzo sympatyczna i kulturalna obsługa. Byliśmy tylko 4 dni a żal było ich opuszczać :)