Atrakcje dla najmłodszych: basen z małą zjeżdżalnią, plac zabaw.
Hotel położony po zachodniej stronie wyspy, zapewniającej łagodniejszy klimat podczas upałów w szczycie sezonu.
Doskonała lokalizacja: 8 km do miasta Rodos i ok. 5 km do lotniska.
Tylko 20 m do piaszczysto-żwirowej plaży z bezpłatnym serwisem plażowym.
Bardzo fajny hotel na pobyt z dziećmi. Byliśmy w zeszłym roku grupą - 4 rodzinki. Położenie hotelu niedaleko centrum i plaży sprawia, że w zasięgu ręki mieliśmy wszystkie możliwe rozrywki. Byliśmy w opcji HB więc bliskość tawern i knajpek była dla nas ważna. W samym hotelu też nie można było się nudzić, dobra animacja zarówno dla dorosłych i dla dzieci. Pokoje w zupełności wystarczały dla rodzinki 2+2 nawet przy całkiem dużych dzieciakach (11,13) Pozdrawiam i polecam.
Bardzo przyjemny hotel, pokoje przestronne, sprzątane codziennie, codziennie również nowe ręczniki, bardzo miła obsługa, jedzenie smaczne, urozmaicone. Miła i spokojna okolica. Co mi się nie podobało? Baseny czynne jedynie do godziny 18. Basen kryty z ciepłą wodą zawsze zamknięty. Bar przy basenie czynny jedynie do godziny 17. Animacje głównie dla dzieci i nic specjalnego. Życie w tym mieście zamiera po godzinie 22. Niestety nie ma miejsca gdzie można sobie potańczyć. Proponuję zabrac ze sobą olejek do opalania, gdyż ceny na wyspie są wysokie, takie same jak w Polsce, ale z dopiskiem EUR. Za olejek trzeba zapłacic ok. 10 EUR, podobnie kosztuja inne produkty. Warto również wziąść preparat przeciw komarom. Pozdrawiam i życze miłego pobytu.
pierwsze wrażenie - jakiś dramat, ale.... da się żyć. Wakacje w dobrej cenie więc o luxus nie ma co się upominać. Duże pokoje, często sprzątane, miła obsługa, jedzenia na maxa, aż za dużo!!! Ale za to drinki kiepskie, tekili brak, upić się raczej nie idzie, chociaż nie próbowaliśmy. Fajne miejsce dla dzieci, świetny park zabaw oddalony o 10 minut, fajne baseny, aqua aerobic codziennie, opiekunka w pokoju zabaw przy basenie, wypoczynek super dla rodzin z małymi dziećmi i klubu seniora!!!!
Hotel napewno nie zasługuje na 4 gwiazdki. Maxymalnie ale to naprawde maxymalnie daje 3 gwiazdki i to na wyrost, ale myśle ze to nie jest problem. Samo Rodos jest przepiekne i napewno kiedys tam wróce.
Witam ,byłam tam z dzieckiem i jestem bardzo zadowolona.wielki basen dla dzieci ,woda czysta i zadbana.Jedzenia tyle że głowa boli ,wybór bardzo wielki ,napoje alkohol,wszystko pychota.Pogoda super miejscowość piękna .Pokoje czyste i duże i jest kuchnia można zagrzać dziecku mleko.Bardzo polecam wakacje miałam super.....
Generalnie hotel bardzo kiepski, nikomu nie polecam. Hotel nadaje się do generalnego remontu. w 100% zgadzam sie z opiniami poprzednimi.
opis w katalogu grecos a rzeczywistosc różni się diametralnie.1) 4 baseny w tym 1 brodzik (mialy byc 2)-woda nie zmieniana, tłok,brak leżaków (brudne,poniszczone), kafle basenowe stare,pobite,brudne. 2)pokoje:2 pom.,słabo wypos., aneks kuch. to zwykla szafka i mikrokuchenka bez wyposaż., nie do użytkowania, łazienka z wodą na podłodze,brud. 3) plaza: lzy stoją mi w oczach jak sobie to przypomne. wszechobecny brud, zepsute leżaki i parasole i uwaga łóżka! przeniesione chyba z jakiegoś starego hotelu. widok odrażający. wypożyczalnia sprzetu - zamknięta od lat. 4. all inclusive serwowane w barze: trzeba być naprawde głodnym zeby to zjesc, brud i brak higieny. to tylko niektóre \"kwiatki\".dla zainteresowanych - mam zdjecia ku przestrodze.
Nie mam większych zastrzeżeń do hotelu. Jak na 4 * greckie całkiem przyzwoity. Na uwagę zasługuje doskonałe położenie: przy plaży (plaża piaszczysto -kamienista, ale w tej części wyspy innych nie ma). Do plaży przejście przez mało ruchliwą ulicę (droga dojazdowa dla gości hotelu). Dobre miejsce do uprawiania windsurfingu: bardzo dobre warunki wiatrowe oraz kilka świetnie wyposażonych baz. W centrum Ialyssos wzdłuż nadmorskiej promenady bardzo fajne tawerny, kawiarnie i bary. Blisko do miasta Rodos (8 km). Można dojechać autobusem (niecałe 5 euro za 3 osoby) lub taxi.
Lotnisko bardzo blisko, dużo samolotów - zwłaszcza wieczorem, ale mi osobiście to nie przeszkadzało, a w pokojach, czy restauracji nie było ich słychać.
Pokoje idealne dla rodzin z dziećmi. Nasz składał się z 2 pokoi: przejściowej sypialni z łóżkiem małżeńskim oraz z pokoju dziennego, w którym znajdował się mały aneks kuchenny, 2 tapczany oraz stół i krzesła. Łazienka z wanną i suszarką - jak na greckie standardy ok. Pokój sprzątany był codziennie, pościel i ręczniki zmieniano co 2 dni. Karaluchy w tym klimacie to normalne zjawisko. Większość robaków w ciepłym i wilgotnym klimacie żyje na zewnątrz, a do pomieszczeń wchodzą w poszukiwaniu pożywienia. Nie przynosiliśmy żadnego jedzenia do pokoju, więc nieproszonych gości nie mieliśmy. Sejf 25 euro/tydzień.
Z jedzeniem było całkiem w porządku i duży wybór. Przez tydzień nie zdążyliśmy wszystkiego spróbować. W restauracji było czysto.
Atrakcji na terenie hotelu sporo. Dzieci na pewno nie będą się nudzić: plac zabaw, animacje (nie było w języku polskim, ale były prowadzone w taki sposób, że wszystkie dzieci mogły brać udział), automaty do gier (płatne), na terenie hotelu są 4 baseny, z czego 3 główne oblegane i po 10:00 nie ma szans na wolny leżak. Przy czwartym basenie więcej wolnego miejsca. Na plaży leżaki i parasole w opcji All Inclusive bezpłatne (trochę za mało w porównaniu do ilości wypoczywających osób).
Obsługa miła, bez problemów można było porozumiewać się w j. angielskim.
Minus: strasznie drogie zabiegi spa.
Ogólnie hotel godny polecenia zwłaszcza rodzinom z dziećmi, ze względu na duże pokoje oraz infrastrukturę i atrakcje.
Nie mam większych zastrzeżeń do hotelu. Na uwagę zasługuje bardzo dobre położenie. Hotel oddzielony od plaży niewielką uliczką, która jest drogą dojazdową dla gości hotelu. W centrum Ialyssos fajne tawerny i kanjpki. Każdy znajdzie coś dla siebie. Do stolicy wyspy ok. 8 km - można dojechać taxi lub autobusem (na 3 os, wyszło nieco ponad 5 euro). Bardzo dobre warunki wiatrowe dla windsurfingu. W okolicy kilka dobrze wyposażonych baz. Plaża piaszczysto -kamienista (ale w tej części Rodos tylko takie są). Zbyt mała ilość leżaków bezpłatnych. Do 10:00 nie ma problemu, ale później zostaja tylko płatne (3 euro za komplet).
Sam hotel dość duży. Pokoje przestronne, złożone z sypialni przechodniej oraz pokoju z aneksem kuchennym, w którym znajdują się 2 tapczany. Idealne dla rodzin z dziećmi. Łazienka z prysznicem, suszarką. Pokoje sprzątane codziennie, pościel i ręczniki zmieniane co 2 dni. Karaluchy w tym klimacie to norma. Żyją na zewnątrz, a do pomieszczeń wchodzą w poszukiwaniu pożywienia. Jeżeli nie chcecie mieć nieproszonych gości, po prostu nie zostawiajcie jedzenia w pokoju. My nie wnosiliśmy jedzenia do pokoju, w związku z czym mieliśmy spokój.
Jedzenie dobre. Duży wybór. Przez tydzień nie zdążyliśmy wszystkiego spróbować. Każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. Restauracja czysta.
Na terenie hotelu 3 główne baseny i czwarty mniej uczęszczany przy budynku na uboczu. Do 10:00 dużo miejsca, natomiast później problem z leżakami przy basenie. Animacje dla dzieci i dorosłych. Nie korzystałam, więc nie potrafię stwierdzić czy na dobrym poziomie.
Obsługa miła i uczynna. W recepcji bardzo pomocni. Bez problemu można porozumieć się w j. angielskim.
Minus: bardzo drogie SPA i siłownia.
Ogólnie bez zastrzeżen. Jak na 4* greckie ok.
Całkiem sympatyczny hotel, plaża blisko. 4 baseny-ale na pewno nie zasługuje na 4*.
wycieczki z coralem mega drogie wręcz złodziejskie. Na Symi biora 45e od osoby a w porcie Rodos 20e ! lepiej wziąsc auto ,kłamia ze sie zle jezdzi po wyspie zeby jak nawiecej sprzedac wycieczek.
położenie .
barmani ,jedzenie ,pokoje z grzybem, klima nie działa , karaluchy, w niektorych pokojach obok zjezdżalni smierdzi szambem , ZJEZDZANIE nie działaja od początku wrzesnia na pewno.Drinki ,kawa , jedzenie DRAMAT.
Ogólnie nie polecam tego hotelu. Niby 4* przez wakacje.pl Byliśmy 7 dni i odliczalismy każdy dzień do powrotu. Tragiczne posiłki. Zimne monotonne. Brak animacji dla dorosłych. Pokoje zniszczone chodź niby odnowione czego nie widać. Trafiły się 2 karaluchy chodzące po podłodze w łazience. Soki bardzo słodkie nie da się pić. Stołówka kwalifikuje się do remonu. Nie przyjemny zapach. Nie czynna zjeżdżalnia dla dzieci. Plac zabaw, którego praktycznie nie ma.
Bardzo dobre miejsce do zwiedzania wyspy. Blisko do miasta Rodos.
Hotel adekwatny do ceny, bez szału ale tez nie ma za bardzo do czego sie przyczepic
Nie mamy zbyt dużych wymagań ale mamy też swoje granice jeżeli chodzi o jedzenie. Codziennie to samo. Mało, nudno, monotonnie i nie smacznie. Rano, parówki, jajko na twardo, jajecznica, tosty ( z serem i wędliną ale najgorszej jakości) na obiad ryba - zawsze panga, pojawia się kurczak lub jakieś mięso ale też ciężko przez gardło przechodzi. codziennie te same makarony z tymi samymi sosami. Pyszne pomidory, arbuz i buraki od czasu do czasu jak się pojawia. Gdyby jakosc samych produktów była lepsza to moze nie byłoby aż tak źle. Najgorsze wędliny, najtańszy ser, najtańsza ryba.....w pobliskich knajpach można naprawdę fajnie zjeść :) drinki.....nawet chyba nie skomentuje. Kawy dobrej też ciężko się tu napić a podobna Grecy parzą jedna z najlepszych kaw. Warto odwiedzić jakaś kawiarnie :) wynajęliśmy samochod, odwiedziliśmy piękne piaszczyste plaże, zwiedziliśmy najważniejsze punkty na wyspie i powiem szczerze że jest się czym zachwycać.
Polozenie, pokoje
Jedzenie, jedzenie, jedzenie
Podróżujemy często a w Grecji byliśmy po raz kolejny. Nigdy nie pisaliśmy żadnej opinii Ale ten hotel to porażka. Nie hotel tylko ośrodek. Nie mam zbyt dużych wymagań. Ale tu nie dało się wytrzymać. Przy zameldowaniu jedyny Pan obsługiwał na recepcji czekaliśmy około godzinę lub więcej. Pokój dostaliśmy w kiepskim stanie, karaluch, grzyb w łazience, meble stare, brud, tragedia. Jedzenie monotonne, niesmaczne, mało, nudne, zimne (chodziliśmy na miasto bo nie było co jeść). Na śniadanie jaja, na obiad makaron, ryz a na wieczór to co zostało z obiadu to robili mieszankę na kolacje i tak codziennie. Jakość produktów bardzo niska. Napoje, alkohole rozcieńczone wodą czuć chlorem. W tym hotelu taki brud, karaluchy leżą. Obsługa niesympatyczna oraz Menager (taki starszy Pan z brzuszkiem) restauracji. Kolejki, brak organizacji. Brak animacji dla dorosłych, są tylko dla dzieci mini disko o 20:30 do 21:00 potem gorzkie żale, smutek. Hotel znajduje się blisko lotniska, dosyć mocno słychać samoloty, nam akurat to przeszkadzało bo hotel chyba jest zrobiony z kartonu bo wszystko słychać. W ofercie Coral Travel napisano że plaża piaszczysto-żwirowa a tu kamienista. Czytaliśmy opinii i były negatywne, bardzo żałujemy że wybraliśmy ten hotel. Skupiliśmy na zwiedzaniu Wyspy, wycieczki, tawerny. Piękna Wyspa. Hotel to masakra, pokoje oraz wyżywienie all inc to szok, brud, syf w hotelu, porażka.
Położenie i przesympatyczny Pan kelner zawsze uśmiechnięty (ciemna karnacja) oraz Pani z mini disko z Rosji
W tym hotelu same wady.
Gdyby nie brak dostępu do wody do picia na plaży też mogłaby być woda i zimnej wody w basenie to pobyt wspaniały nic więcej nam nie przeszkadzało.
Blisko plaży ,przestronne pokoje,miła obsługa,czysto.
Brak wody do picia zimna nawet w barze na plaży czuć chlor woda w basenie wrzesień
Ogólnie pobyt na plus, po przeczytanych wcześniej opiniach zaskoczylem się pozytywnie, pokoje czyste, obsluga dobra i miła, do plaży bardzo blisko, dzieci zadowolone z basenów i animacji. Wady to fakt ze jest to stary obiekt co widać, jedzenie trochę monotonne średnie w smaku, drinki i napoje za słotkie.
Położenie, baseny, obsluga
Stary, troche zniszczony, jedzenie monotonne
Słabo. bardzo słabe jedzenie zimne monotonne ,owoce jabłka albo arbuzy . Jedynie obsługa miła i baseny ok .
Blisko morza, czyste baseny . Miła obsługa.
Pokój z widokiem na oczyszczalnie /szambo hotelowe - smród straszny nie można otworzyć balkonu a wyjście na niego to wyzwanie ( można się udusić od smrodu). . jedzenie na stołówce ciągle takie samo ,mały wybór owoców (arbuz albo jabłko )
Hotel ma swoje wady i zalety, ale trzeba pamiętać o tym że jest jednym z najtańszych w tym rejonie. Jakość standardu do ceny mnie nie zaskoczyła, jest obiektywna. Byłam.e lepszych, ale też w gorszych. Nie nastawialam się na cuda, wianki, warunki hotelu rekompensowalam sobie oferowanymi wycieczkami, ktore byly świetne. Hotel polecam dla rodzin z dziećmi, szczególnie małymi, ponieważ można korzystać z miniklubu, gdzie animatorki świetnie opiekują się dziećmi. Hotel znajduje się blisko lotniska, dosyć mocno słychać samoloty, nawet w nocy, ale mi osobiście to nie przeszkadzało.
Duże, przestronne pokoje, sprzątane codziennie, pomocna, starająca się obsługa, kelnerzy, animatorzy, osoby sprzątające pokoje wszyscy uśmiechnięci i życzliwi. Woda w basenie ciepła, brodzik dla dzieci dobrze przystosowany. Świetne mini disco dla dzieci, bardzo sympatyczne animatorki. Dzieci chętnie brały udział. Pyszne jedzenie w restauracji a' la carte.
Standard hotelu odpowiada raczej 3,5 gwiazki, a nie 5. Stan techniczny mówi sam za siebie. Jedzenie w restauracji głównej monotonne, duże kolejki w restauracji. Brak animacji dla dorosłych zarówno wieczornych , jak i dzienych. Nie ma żadnych zajec sportowych, aerobiku czy gier. Plac zabaw dla dzieci bardzo mizerny, zniszczone urządzenia do zabawy. Kiepskie napoje, mocno rozwodniona kawa, kiepskie piwo i wino, o alkoholach regionalnych nawet nie wspomnę. Napoje dla dzieci to sam cukier, jakby lali sam syrop.
Generalnie nie jest źle, ale oczekiwaliśmy jedzenia bardziej lokalnego, nas samym morzem powinno być więcej owoców morza, a już na pewno sałatka grecka powinna być pokazowa, tak żebyśmy nie mielj wrażenia że potrafimy zrobić lepszą
Blisko morza, blisko lotniska jeśli chodzi o odległość , sprzątanie codziennie, tylko jeden karaluch :), 3 baseny,
Kiepskie jedzenie, nic lokalnego, jedzenie europejskie kiepskiej jakości, bardzo monotonne, hotel położony na linii ładowanie samolotów,a że do lotniska blisko, może to przeszkadzać,