Słoneczne plaże z turkusowym morzem i białymi domkami
Klimatyczne mediny i kolorowe bazary pełne przypraw
Luksusowe kurorty i ośrodki spa z widokiem na morze
Niestety oceniam bardzo słabo, brud, smród i chamstwo. Wymuszanie dopłaty za lepszy pokój, nie działające klimy, w pokoju syf i robactwo, w łazienkach ściany umazane nawet nie chce wiedzieć czym, panowie w recepcji nie reagowali na jakiekolwiek skargi. Wykładziny które leżały na korytarzach były czymś pozalewane. Panowie którzy sprzątali w naszych pokojach okropnie śmierdzieli, nawet gdy wywieszaliśmy kartę aby nie sprzątali, to i tak wchodzili, a ręczników i tak nie wymieniali. W lobby nie dało się usiąść, bo klim nie włączali, to samo w restauracji nie można było spokojnie zjeść temperatura była taka że człowiek się rozpływał. Jedyne co mogę dać pozytyw, to duży wybór jedzenia, rybki dużo, ale zazwyczaj w połowie niedopieczona wiec bardzo dużo się marnowało, kucharzy mało wiec robili na ilość a nie na jakość. Plaża piękna, ale cała zawalona odchodami i nikt tego nie sprzata, trzeba patrzeć pod nogi. Szczerze nie polecam tego hotelu.
Plaża choć brudna i morze rekompensowały wszystkie braki
Obsługa, alkohole rozcieńczone tak bardzo że nie można było odróżnić coli z lodem a coli z wódka i lodem. Kpina z gości
Jesteśmy bardzo zadowoleni pobytem w tym hotelu. Uważamy że Santido to idealne miejsce na cudowne wakacje. Spędziliśmy tam niezapomniane chwile i napewno jeszcze tam wrócimy ♥️
Blisko plaży, miła obsługa , wspaniali animatorzy oraz bardzo smaczna ,urozmaicona kuchnia i codziennie sprzątane pokoje.
Podobało nam się wszystko.
Hotel spełnił moje oczekiwania, aczkolwiek trzeba pilnować swoich wcześniej ustalonych rezerwacji np pokoju. Ja opłaciłam pokój z widokiem na ogród, a dostałam z widokiem na dach. Po krótkiej negocjacji w recepcji otrzymałam inny pokój, który był już ok. Posiłki w ogromnych ilościach i bardzo różne, każdy powinien być zadowolony. Personel serdeczny i gotowy do pomocy w każdej chwili. Polecam ten hotel
Pyszne posiłki, obsługa bardzo miła, pokoje czyste
Wad brak
Jeśli masz w miarę cywilizowane wymagania, i chcesz miłą odpocząć myślę że jest to miejsce dla Ciebie. Jedzenie podawane w dwóch restauracjach było świetne. Personel dawał się lubić, komunikatywnie władał angielskim, a część niemieckim. Nie było kłopotów z dostaniem leżaka na basenie, natomiast na plaży już nie było tak kolorowo. Jedyny problem jaki widzę to brak własnego transportu do centrum. Trzeba korzystać z autobusu lub taksówek.
Hotel godny polecenia!
Hotel wspaniały,atmosfera rewelacyjna,chce się tam wracać,niczego nikomu tam nie braknie,wypoczynek maksymalny dla całej rodziny.Profesjonalizm maksymalny,no...mały minusik,angielski język jest tam najrzadziej używany.Zapewniam,że wszyscy przebywający w tym hotelu długo go nie zapomną.Wypoczynek w listpadzie jest wspaniałym pomysłem,