Udogodnienia dla dzieci: brodzik, mała zjeżdżalnia, plac zabaw, miniklub (4-12 lat).
Tylko 200 m do prywatnej, piaszczysto-żwirkowej plaży.
Bogata oferta rekreacyjna: basen z 3 zjeżdżalniami, tenis stołowy, siatkówka plażowa, program animacyjny.
Atrakcyjne położenie: ok. 2 km od centrum Konakli, ok. 12 km od centrum Alanyi.
Super miejsce ,super hotel, jedzenie pyszne obsługa bardzo bardzo miła na pewno jeszcze w to miejsce pojadę.
Hotel super obsługa super jedzenie super niema się do czegoś przyczepić
Hotel położony w ładnej okolicy, pośród innych hoteli, blisko ładnej i czystej plaży. Bardzo wygodne jest to że w jego bezpośrednim sąsiedztwie jest dużo sklepów, restauracje, apteka. Obiekt posiada bardzo przyjemną przestrzeń do wypoczynku, baseny są przestronne, duża liczba leżaków, atrakcji dla dzieci. Bardzo smaczne i różnorodne jedzenie, wygodna i duża przestrzeń do jedzenia, także na zewnątrz. Pokój był przestronny, czysty, wyposażony we wszystko co jest potrzebne.
Dużo zieleni na terenie hotelu, wysoki poziom jeśli chodzi o czystość i estetykę. Uprzejma obsługa. Dużo atrakcji dla dzieci i możliwość aktywnego spędzania czasu dla starszych - tenis stołowy, lotki. Położenie blisko plaży.
Bardzo dobry hotel. Piękne, duże pokoje z cicho działającą klimatyzacją. Czysto, sprzątane codziennie. Aquapark mógłby być większy i dłużej otwarty. Jedzenie bardzo dużo ale słabe.
Wielkość pokoi, klimatyzacja, Wi-Fi nawet na plaży, Obsługa hotelowa - wszyscy mili, sympatyczni, pomocni.
jedzenie, Aquapark - mały.
Witam, byliśmy w hotelu Dyzalia w lipcu 2024. Po pierwsze, hotel znajduje się 120 km od lotniska. trochę daleko, 3 godziny transferem. Podróżowaliśmy z dzieckiem 2 lata, więc jest trochę ciężko, dotarliśmy o 4:00 i nawet udało nam się coś zjeść w jadalni. Jedzenie jest bardzo dobre, jest bardzo duży wybór, dla małych dzieci zawsze znajdą się śniadania i obiadokolacje. W Snack Barze, który znajduje się przy basenie, nie polecam brać burgerów, bo jest tam często używany olej i mogą wystąpić problemy z przewodem żołądkowym. Dla dzieci nie było owsianki mlecznej, cóż, nie było z tym problemu, dla dorosłych wszystko było pyszne. Pokój był sprzątany codziennie, ręczniki wymieniane były na życzenie (trzeba było je zostawić na podłodze w łazience). Ręczniki przyznawane są 1 na osobę, należy je zabrać do spa. Animacja jest codziennie inna, jest dyskoteka dla dzieci i dla mężczyzn, rzutki, było strzelectwo, piłka nożna i aerobik w wodzie. podobało mi się wszystko))
morze jest bardzo cudowne, ciepłe, jest most do pływania w morzu, ale wejście do morza jest okropne, są płyty, które zaczynają się od 2 metrów od brzegu, czyli nie da się pływać z małym dzieckiem. dno wydaje się być zrobione z dużych kamieni.
Hotel ładny, czysty, w dobrym położeniu , wszędzie blisko, obsługa profesjonalna, pokoje czyste, różnorodność jeśli chodzi o jedzenie i picie
Jedzenie, sprzątanie ,obsługa kelnerów
Animacje słabe, brak dyskotek, na plaży nic się nie działo i wcześniej wszystko zamykane
Pobyt oceniam na bardzo udany ,hotel bardzo czysty, pokoje codziennie sprzątane toalety czyste.Jedzenie urozmaicone i duuuużo ,desery pyszne ,a gofry najlepsze jakie jadłam ,każdy znajdzie coś dla siebie .Obsługa bardzo uprzejma uśmiechnięta i życzliwa ,animatorzy bardzo zabawni zachęcający do wspólnych zabaw .Żal było wyjeżdżać.
Atmosfera jest super , dużo atrakcji i nikt się nie nudzi zarówno dorośli jak i dzieci .Polecam hotel każdemu kto chce spędzić fajne i niezapomniane chwile.
Nie ma takiej rzeczy .
Hotel piękny, dostosowany dla każdego. Mogę polecić zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla par.
Ładne czyste pokoje. Dogodna lokalizacja, posiłki smaczne - każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa 10/10.
Jedyny mały minus to plaża - kamyczki i trochę słabe "wejście do wody" z uwagi na nierówności ale to chyba żaden minus patrząc na całokształt.
Pobyt był wspaniały pogoda super hotel świetny każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje przestronne łazienka z dużym prysznicem woda w nim z mega ciśnieniem. Dużo Polaków drinki pyszne woda w basenie ciepła.ciasta mega. Czuliśmy się tam bezpiecznie. (...) Polecam i hotel i lokalne biuro podróży
Wszystko było super
Hmmm nie ma wad
Bardzo elegancki i czysty hotel, jedzenie bardzo urozmaicone, dla każdego. Bardzo bogate bufety, bar przy basenie, pyszne przekąski typu pizza, burger, frytki, nuggets, a także pyszne gofry, podobnie na plaży, można bardzo dobrze zjeść.
Pyszne jedzenie, bardzo dużo animacji dla każdego, poranna gimnastyka, taniec, piłka wodna, siatkówka, wieczorne pokazy, raz w tygodniu wieczór Turecki, w lobby koncerty na pianinie i skrzypcach, naprawdę dużo się działo. Bardzo przyjazna i miła obsługa.
Nie ma widocznych wad, mógłby być większy wybór drinków, ale to mały detal.
Hotel rewelacyjny, pokoje ładne i czyste codzienne sprzątane , przepiękne palmy przy basenach, jedzenie dobre duży wybór dla każdego, przemiła obsługa
Przemiła obsługa, która tworzyła super atmosferę
Bardzo pozytywnie zaskoczyli nas pokojem który był apartamentem jako prezent poniewaz zona miała akurat podczas pobytu urodziny . Winko i ciasteczka w pokoju w dniu urodzin było bardzo miłym podarunkiem
Miła obsługa , czystosc
Nie zauwazulem
Hotel z pięknym palmowym ogrodem i czystym basenem. Plaza raczej brudna nieładna trzeba iść 200 metrów śmierdzącą drogą. Hotel ogólnie nie zasługuje na 5 gwiazd. Woda pakowana musisz poprosić na recepcji inaczej tylko 1,5 lt. na pokój i dzień.Drinki i napoje to każdy jeden oryginał.
Fajny Basen i piękny palmowy ogród.
Obsluha nie zbyt profesjonalna . Na plazy brakuje toalety . Tylko jedna kabina dla dam i 1 dla panów. Brak dostępu do wody pakowanej.Jedzenie zimne , brudne szkło i brakuje . Brudne talerze .
Nie spełniał naszych oczekiwań jedzenie słabe na stołówce nie za czysto obsługa mało ogarniała
Czysto w pokojach
Słaba plaża dojście ulicą
Hotel zrobil na mnie dobre wrażenie. Byliśmy z dwoma nastolatkami, dostaliśmy pokój rodzinny z dwoma sporymi pokojami, dwoma szafami, sejfem w cenie, klimą działająca bez zarzutu. W łazience wanna i osobno prysznic. Pokoje sprzątane codziennie. Hotel nie jest zbyt duży, wiec nie ma tam tłumów. Jesli chodzi o baseny to są trzy: głęboki, dla dzieci i jeden przy zjeżdżalniach, ale wydaje mi się, ze to jest wystarczające dla takiej liczby gości, jak potrzebowałam, to wolne leżaki zawsze sie gdzieś znalazły. Plaża, tu akurat czułam lekki niedosyt, nie jest to jednak nic, co hotel mógłby łatwo naprawić- woda w morzu najczesciej jest mętna. Na 7 dni pobytu, woda dwa razy była super przejrzysta. Poza tym każdy hotel buduje sobie molo, więc widok morza jest przysłonięty przez przerdzewiałe konstrukcje tychże. Jedzenie świetne, różnorodne, smaczne. Dużą część gosci stanowią Rosjanie, ( czesto niestety mocno trunkowi). więc mają tez nagabywaczy Rosyjskich , ktorzy laza za gośćmi i po rosyjsku (proba przejścia na angielski wywołuje zdziwienie) namawiają na swoje uslugi, są namolni jak kupcy na bazarze. Animacje bogate, sporo dla dzieci i dla doroslych. Ogólnie bardzo fajny pobyt..
Czystość, wyżywienie, animacje, ale przede wszystkim obsługa- świetnych ludzi zatrudnili
Ilosc Rosjan i ciagle nas z nimi mylenie Plaza
Hotel super, jednak nie jest to na pewno 5 gwiazdek, ocenilabym na 4 gwiazdki, w samym hotelu czysto, pokoje sprzatane codziennie, jedzienie smaczne i duży wybór. Hotel dla osób ceniących ciszę i spokój. Jedynym minusem były brudne naczynia przy barach z przekąskami.
Czysto, cisza, spokój, miły i pomocny personel
Brudne naczynia przybarach z przekąskami
Bardzo ładny i czysty hotel. Jedzenie różnorodne i jest go dużo i pięknie podane. Animatorzy się nie narzucają ale proponują codziennie aktywności zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Nie było problemów z leżakami przy basenie i na plaży. Sklepik hotelowy dobrze wyposażony. Myślę że zarówno rodzina z dziećmi jak i grupa znajomych będą zadowolone :)
Jedzenie, baseny, atrakcje dla dzieci, czystość, plaża, pokoje.
Brak czajnika elektrycznego w pokoju.
Pobyt bardzo udany. Super hotel dla rodzin z dziećmi. Wszystko na plus. Dla wybrednych plaża mała wąska i spływający zrzut wody brudnej niewiadomego pochodzenia bezpośrednio do wody na plażę - chyba jedyny mankament. Bardzo fajne przekąski ( pizza i hamburgery) przy basenie. Piwo dość smaczne Drinki zależy który barman robił, ale generalnie jeżeli chcesz wypocząć razem z dziećmi to polecam ten hotel. Bardzo fajna zjeżdżalnia.
Czystość i fajną obsługa. Naprawdę starają się, aby Goście się dobrze czuli w tym hotelu.
Mocno mnie zdziwił zrzut brudnej wody na plaży -
Wspaniały hotel, 4 baseny, wspaniały brodzik j zjeżdżalnie. Czysto, schludnie i nowocześnie.
Wspaniałe baseny, mnóstwo barów z przekąskami. Wspaniały sernik na kolacji w hotelowej restauracji. Przemili kelnerzy. Spa i masarz w hotelu dają maksimum relaksu. Hotel z obsługa niesamowicie miłą, włączanie z paniami sprzątającymi.
Brak może troszkę za ciepło na korytarzach przy pokojach
Wspaniały hotel, świetna obsługa, jedzenie pyszne i różnorodne. Plus za wieczor tematyczny z owocami morza! Animatorzy świetni, cały dzień dwoją się i troją by zapewnić gościom atrakcje od rana do wieczora. Czysto, pokoje super, obsługa uśmiechnięta i pomocna. Hotel nie jest położony bezpośrednio przy plaży, ale nie ma do niej daleko. Trzeba obejść hotel obok. Plaża hotelowa żwirowa, jeśli szuka ktoś piaszczystej to znajdzie ja dwa pomosty w lewo ;) ogólne wrażenia super, z całego serca polecam :)
Obsługa, jedzenie, animatorzy, baseny, bliskość bazarów tureckich.
Wolne windy